Sorunlu bir evlilik çocuklar için devam ettirilmeli midir?

3 gün önce aileler de işin icinde çok büyük bir kavga oldu. Komşular çocuklarından dolayı sikayetciler di benden çok ses yapıyorlar diye o gün şiddetli bir şekilde eve vurdular üsten Altan bütün apartman dahil oldu öldürmekle tehdit edildim. Polise şikayet etmek için kardeşime isimlerini sordum oda babama anlatmış. Babamda eşimin iş yerine gidip ne biçim babasın karın cocuklarin orada tehdit ediliyor sen burada napiyosn diye eşim buna içerlenip içiyor gece 5 te eve geldi sarhoş ayakta duramıyor çıldırdı bağırıp çağırdı bana eline de bicak aldı komşular bunu görünce aileme haber vermiş kızıniz öldürecek diye babamlar eşimi dövdü karakolluk olduk ben çocuklarım için şikayetçi olmadm ama annemler bosan diyor. Annelerin evine geldim ama çocuklarım baba baba diyip tutturuyor. Bugün babalarini göreceklerdir çok işim var bugün olmaz dedi ama bir yandan da eve dön diyip duruyor sizce ben bu adama donmelimiyim daha öncede oldu yine içti dövdü beni bıçak çekti yine bana bu 2 oldu ama çocuklar için son bir şans vermelimiyim aklım karmakarışık
Sorunlu bir evlilik çocuklar için devam ettirilmeli midir?