Burada ki insanların hep ayrımcılık yaptığını düşünüyorum. Hesap ödeme erkeklerin parasını yeme konularında özellikle. Mesela neden koca parası ve baba parası diye ayrım var? Kocan her haltı yaptığın aynı yatağı paylaştığın adam. Baban zaten senin dünyaya geliş sebebin. Yani en yakın iki adamlar bunlar. Sanki elaleme el açıp dileniyor kadınlar ! Mesela konuştuğum erkekler hayatta bir kez bile bana hesap ödettirmedi ödetseler onlar kendilerini aşırı mutsuz hisseder. Çevremdekiler de aynı şekil kimsenin ne sevgili ne koca ne baba arasında para lafı olmadı. Benim konuştuğum ve çevremdeki erkekler asla para lafı yapacak erkekler değil. Mesela ben iki üniversite bitirdim ama çalışmak şuanlık istemiyorum belki daha sonra. Babam her ay maaşlı gibi paramı veriyor kardeşime de aynı şekil. E bu adam babam yani en ama en yakınım. Aşırı normal bir şey. Ama burada görüyorum ki herkes kocanın parasını yiyorsun falan diyip millete laf diyor ya da sevgilinin. Eğer sevgilinin parasını yiyici kız yiyorsa eyvallah (hani sevmeyen sadece para için takılan) ama ben sevgilimi seviyorsam neden her şeyi o ödemesin çıkarım yoksa aşırı samimiysem? Ayrıca bana göre koca parası da baba parası da zaten aile içindekilerin parası olur. Yani o kişiye ait olmuyor aile kurunca. Ben hep bunu gördüm burası hariç. Valla ben size diyeyim siz böyle ayrımlar yaptıkça asla mutlu olamazsınız. Burada okuduğum sorular cevaplar ticari hesaplar içeriyor. Ticari amaç güdüyorsunuz hep. Ama benim ve çevrem de böyle bir olay yok. Mutlu olalım yeter kafasındayız. Paranın lafını şu yaşa geldim kimseyle yapmadım gerçek hayatta yapanı da görmedim. Çünkü sadece gerçek samimi kişilerle etrafım çevrili duygulara düşüncelere önem veriyoruz. Ayrım aramızda yok. Biri seni ben yaptım evlenene dek her şeyini karşılarım kafasında diğeri artık karımsın her şeyini ben karşılarım kafasında. Olması gereken bu erkek olsam bende aynı onlar gibi olurdum. Adamlığı cidden onlardan öğrendim. Hayatı hiç bilmeyip buradakilere baksaydım adamlık ne bilmeyecektim. Kimse kimseyi kullanmıyor benim çevrem de herkes sadece samimiyet mutluluk odaklı. Buradakiler neden böyle anlayamıyorum. Böyle mutlu sit tin sene olamazsınız. Allah böylelerini uzak etsin bizden. Siz ne düşünüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkekler de ayrım yapmak zorunda kalıyor bilgin olsun.. çünkü ilişkiler günlük olmuş kim kalıcı kim seviyor kim samimi ayrımını yapmak çok zor. Bu nedenle erkekler gerçek anlamda onu seven bir kadının varlığını hissederse ne paranın ne pulun ne malın mülkün hesabını yapmaz.
Günlük haftalık takıldığı kızla ve o amacı güden kızlarla birlikteyken harcarken düşünüyor erkekler.
Ama sorulara ve cevaplara bakılırsa dediğin gibi değil. Bende zaten bir erkeğin yiyici bir kadına para vermesini istemem. Benim etrafımdaki herkes benim gibi ama mesela bir arkadaşım var farklı yetiştik o başka şehirde yaşıyor baya yiyici biri. Ona para veren hesaplarını ödeyen erkeklere açıyordum. Çünkü kızdan sevgi bile alamıyorlar ve kızı gerçekten de sevmiyorlar sadece çok güzel diye onunlalar. Benim bahsettiğim daha çok baba ve koca parası bunlardan emin olabilirsin ama. İkiside en yakın erkek. Hep sanki dışarıdan elin adamıymış gibi konuşuyorlar ilk defa böyle şeyler buradan duydum. Paranın lafı mı olur ya? Hep ticari amaç güdüyorlar. İlişkilerinde hep mutsuz olurlar hep. Sevgiliye gelince de bak ben kaç yıldır kimseyle görüşmüyorum ama birgün en iyisi olsun istiyorum. Ben maneviyatı büyük ölçüde alayım gerisi önemli değil çünkü zaten paranın lafını etmeyecek insanlar hep karşıma çıkar şükürler olsun. Bende bugüne dek kimseyi yemedim. Zaten yenildiğini düşünen de hayatından çıkarsın o kişiyi tek bir şeyini ödemesin.
Zatenno nedenle ayrı gayrı düşündükleri için tatminsizlik var koca beyenmeme ve daha iyi erkek bulma amacındalar birçoğu öylr
Ben erkeklerden bahsediyorum. Kadın mesela soru yazıyor diyor ki kocam bilmem kime para verecek ben istemiyorum ve zaten o kişinin de aslında ihtiyacı yok kocamı yiyorlar falan diyor bu ailesi de olsa ! Çünkü mesela tek o adamdan para istiyorlar başka çocukları da var hani bazen adaletsizlik olur ya onu diyorum. Kocası da sanane kes sesini falan diyor. Ve buradaki erkeklerin çoğu da sen karışma sanane senin paran mı gibi şeyler diyor. Onunda parası tabi babanın kocanın parası eşin çocuklarında parası oluyor. Herkes kendi ailesini düşünmek zorunda. Ama bu erkekler hemen paranın lafını ediyor senin mi sen mi kazandın diye bahsettikleri kişi kocası yani elin adamı değil ki söz sahibi olmasın. Konu özellikle para olunca hemen değişiyorlar hep bunları burada gördüm. Benim babam mesela çok dik adamdır dediğim dedik baskındır annem ona parayla ilgili bir şey dese yapma etme diye hayatta ona benim param kes sesini demez etrafımızdaki kimse de evet öyle diye onaylamaz. Ayrı gayrı düşünen kimse yok yani. Zaten düşünülmediği için de soru soruyorlar ama erkekler hep kadınları o paralardan ayırıyor. Yiyici olana 5 kuruş kimse vermesin ama ailenle paran birdir yani.
Valla ben bu yaşa geldim çevremde yakınlarımda benim param anlamı taşıyacak ifade kuran birine hiç rastlamadım. Senin dediğin belki 100 binde üç beş kişi çıkabilir onlarda istisnadır.
İşte bende görmedim diyorum ya ama burada yani kızlar soruyor da binlerce gördüm binlerce. En son dayanamayıpta bu soruyu sordum. Burası full öyle sorularla dolu full.
Şunu duyduğum gördüğüm oldu. Kadının oğlu evlilik yaşına gelmiş ailesi akraba eş dost oğlana münasip gelin arıyolar. Kriter ne biliyomusun gelşn hanım devlet memuru çalışan olmalıymış:) bi de bu çıktı çalışanı geçtim devlet memuru olacakmış kadın da para kazanacakmış.. bunu çok duyıyorum. Genç erkeklerde çalışan gelin istiyolar..
Bunu da buralarda duydum valla 😀 kimse demiyor en başta gelinde damatta namuslu olsun karakterli olsun. Bak dibinden beri alışkınız erkeğin mesleğinin sorulmasına bu böyle gelmiş böyle gidiyor ama öyle zamana geldik ki artık dediğin gibi gelinin bile çalışmasını isteyenler var. Ya isterse çalışsın tabikide ama bu bir zorunluluk olmamalı. Neyse ki hayatımda böyle insanlar yok. Bu kızlar soruyor da ne gördüysem gördüm 😀 bizlerde erkeğe bakılır ne iş yaptığına ve düzgün biri mi nedir necidir. Kızın da nasıl biri olduğuna bakılır o kadar.
Kızlar soruyor sitesi öncesi ben ve sonrası ben arasında dağlar kadar fark var. Öncesinde çook saf biriydim burası beni değiştirdi. Sizin örneğiniz gibi bende de çok örnek oldu insanları daha iyi tanır oldum
Kızlar soruyoru açıkçası ben sevmiyorum yani burada ki canım insanları. Hep ticari insan bunlar gerçek insan değil. Bunlar ne gerçek aşk bırakırlar ortada ne de aile hayatı. Birçok saygısız ticari amaç güden rezil insanlarla dolu burası.
Sen de ben de buradayız. Genelleme yapmak pek doğru değil sanki
Nerede ne yapmam gerektiğini iyi bilirim. Ben istisnayım benim gibi istisnalar da vardır. Ama çoğunun böyle olduğu gerçeğini değiştirmez. İstisnalar kaideyi hiçbir zaman bozmaz.
Benim sevgilim bana para harcadıkça daha ciddi düşündü şu an nişanlıyız yakında evleneceğiz erkekler kadınalra para harcayınca davranışlarına daha çok dikkat ediyor
E heralde yani bunun farkına varmanız çok güzel. Erkek maddi manevi harcama yaparsa emek verirse o kişiyi sever
Şimdi çalışmayan kadınlari hep hor görüyor hem kadınlr hem erkekler sana yemin ederim o kadınlar aslında çalışmayan kadınları kıskanıyor aslındq kendileri çalışmazlarsa düşebilecek senaryoları kendileri için düşünüyorlar burada bir tane kadın var diyor ki çalışmıyor kocan seni aldatacak diye bana inandırmaya çalışıyor. Bu kadınlar çok kaygılı ve güçsüz fikrimce erkeklerde yükü hafiflesin diye sürekli manuple ediyor ne yani muhtaç mı olacaksın köle misin diye gerçekten şöyle erkeklerin kadınlarıbı sevmediklerinden eminim kadınların ise eşlerine guvenmedıklerınden eminim neymiş çalışırsam çalışmak beni değerli yaparmış çalışmak beni değerli yapacaksa o verilen değer bana değil benim sunduğum imkanlardır kusura bakmasınlar
Kadının çalışıp çalışmamasıyla alakalı değil ki ezilmesi sevilmemesi. Adam karaktersizse kadın çalışmayınca özellikle daha çok ezer bu doğru. Ama bu adamına bağlı yani. Doğru seçim yaparsan çalış çalışma bundan etkilenmezsin. Ben üniversite mezunuyum bekarım çalışmıyorum daha yeni yeni çalışmayı düşünmeye başladım. Ama keyfi tamamen zorunluluktan çalışmayı asla istemezdim. Biz böyle gördük yani babalarımızdan ondan bundan. Evin babası çalışır karısının çocuklarınında parası olur. Evin babasının ayrı gayrısı asla olmaz. Öyle erkekler sevmiyor tabikide bak önceden böyle değildi erkek maksimum yönetmeye çalışırdı ama şimdi kadının parasına da göz dikmeye başladılar. Burada hep gördüm bunları. Ne ilişkilerimde ne çevremde ben böyle saçma slk erkekler görmedim. Hesap ödeme bile hala tartışılıyor. Buradaki erkeklere, adam asla demiyorum adam olamazlar hesap ödemek bile ağır geliyor. Hayatımda tek kuruş bir erkek ödetmedi bana kendine yediremez ya. Ama buradakilerin bazıları kendininkini bile ödetiyor kimi sadece kendi yediğini ödüyor böyle rezillik olabilir mi? Kadınları manipüle etmeye çalışıyorlar. Çok üzülüyorum böyle kadınlara. Mesela ben çok tecrübeli biriyim nerede ne yapmam gerektiğini biliyorum kendimi çok seviyorum ve çok değer veriyorum. Ama buradaki kadınlarda sevip değer vermiyorlar kendilerine yıl kaç olmuş hala kadın da para ödesin yok ben çalışıyorum kimseye muhtaç değilim ulan bu muhtaçlık değil erkeğe maddi manevi yatırım yapması için şans vereceksin bu kadar basit. Her sorumluluğu kendileri alıyorlar sonra bu adam neden beni sevmiyor neden cimri neden bu kadar kaba neden böyle aşağılıyor diye ağlıyorlar. Veren değil alan kadın daha değerli her zaman. Benim maddi durumum iyi mesela kimseye muhtaçta değilim ama erkeğe fırsatlar vereceksin senin yerine birçok şeyi yapacak. Skn sevilir derler ya ha aynen öyle işte.
Hani diyorsun ya kadınlara gaz veriyorlar muhtaç mısın falan diye ya da şey de diyorlar böyle kadınlar kazanır bunlara hayranım falan onların yanındaymış gibi o kadar gülüyorum ki aslında adamlar onları asla sevmiyor onlar tam tersi kadınları seviyor. Sadece burada işlerine geliyor ceplerinden para gitmeyecek ve onlara karşı gelecek biri olmadığından destekliyorlar. Ama gerçek hayatlarında hiç öyle kadınları sevmezler. Çalışmayanlar değersiz diye bir şey yok. Direkt bu kadının karakteriyle alakalı verici olmak yerine alıcı olursan kendini çok sevip değer verirsen her zaman en değerli biziz.
Nişanlımla bi kafede bi yerde yemek yiyeceğimiz zaman kızlar bize bakıyor elime atıyor muyum diye ne hale geldik ya önümüzde adamla kadın yemek yiyordu kadın kartını çıkardı adamda pişkin pişkin kürdanını aldı ağzındakileri çıkartıyor rahatlığa bak ben olsam utanır yerin dibine girerdim ki kadına çık üzüldüm maddi harcayan erkek zor vazgeçiyor seviyor değer veriyor davranışlarına dikkat ediyor daha kibar anlayışlı davranıyor erkekler kusurs bakmasın evi temiz yemekli kadınlık yapmasını istiyorsa karısını maddi manevi kimseye muhtaç etmeyecek nokta
Öyle yiyici erkekler türemiş ki inanırım dediklerine. Biz babalarımızdan böyle gördük çevremizden böyle gördük. Şimdiki erkekler bir değişik. Neyse ki karşıma hiç böylesi çıkması şükür. Erkek maddi manevi emek verdikçe sever doğrusu da budur. Mesela atıyorum sen bir şeye para harcasan diğerine harcamasan hangisini daha çok ciddiye alırdın? Herkes parasının gittiğini ciddiye alır. Ya da manevi çok üstüne düştüğüne çok sevdiğinden vazgeçemezsin. Veren kimse en çok o vazgeçemez. şu an bu yazdıklarımızı erkolar görse emin ol yiyici kadın yaparlar bizi ama yiyici bu değil yiyici kadın erkeği sırf para için kullanan sevmeyen çıkar gözüyle bakan kadındır. Ama onların işine gelmediği için hemen yiyici oluruz. Ama buradan çıktıklarında hep bizim gibi kadınları çok severler 😂😂
sen ben gibisi az kalmış bu devirde emin ol 😅 öyle erkekler sevgilerine şart koşuyor paranı ver diyerek o kadınlara çok üzülüyorum asıl muhtac ezik köle onlar hem çalışıyorlar yetmezmiş gibi birde eve gelip yemek temizlik yapıyorlar. Birde değerleri bilinmiyor. Ya bazen birinden hoşlanmıyorsam ilk buluşmada hep belli ettim hesabımı ödedim kalktım ama hoşlanıyorsam adımımı atmam yani erkekler bunu düşünemiyor şu an mesela nişanlım hayatımda hiç bana hesap ödetmedi ama bunu istiyorum şunu istiyorum dediğimde de alıyor yani çünkü kendisi dedi ben seni eşim çocuklarımın annesi olarak görüyorum diye bak böyle erkekler de zaten boşanmayı düşünmez ama yiyici erkekler boşanıyor nafaka ödememek için de çalışan kadın istiyor yani kısacası soran güzel kardeşim biz mi büyüdükte erkeklerin yiyici olduğunu gördük eskiden böyle şeyler var mıydı yoksa 10 sene içinde mi böyle oldu hiç bilmiyorum ama şu saçma sapan eşitiz reklamlarına ayar oluyorum bunların çok etkisi var yok neymiş kadınları topluma kazandırmak adi altında ev hsnımlılıgını küçümsediler asagıladılar kadjna şiddete hayır diyorlar ama çalışmayan kadını ezmeye çalışıyorlar.
Aynen keşke sen ben gibi kadınların sayısı artsa da şu fırsatçılara fırsat vermeseler. Ama verici kadınların sayısı o kadar fazla ki evli ya da bekar. Hepsi nerdeyse hesabı ortaklaşa ödemekten yana böyle bunların değeri nasıl olsun? Birde soru sorarken de emin ol korkarak soruyorlar çünkü başta erkekler olmak üzere kadınlar hep aynı şeyi diyor. Kimse kimsenin yediğini içtiğini ödemek zorunda değil. Sen yiyicisin paran yoksa yeme gibi gibi şeyler. Bu yüzden soran da temkinli soruyor erkek ödemeli diyemiyor 😂 Mesela benim babam anneme hep şey derdi parayı yemeyi bilmiyorsun. Çünkü annem çok gözü tok sadece maneviyat odaklı sessiz uysal bir tipti sadece babama aşk gözüyle bakıyordu. Sonra ne oldu? Birkaç ay önce boşandılar. Annem hep babamı ve bizi düşündü. Bizler hep iyi şeylerden faydalandık babam başta olmak üzere. Mesela avmye gittiklerinde babam al sende diyormuş annem almıyormuş öyle babam gidip iyi marka kıyafet alıyor annemde sen çalıştın harcayıp iyisini alacaksın tabikide diyormuş. O kadar saçma cümle ki kim için çalışıyor? Ailesi için. Hep adamın karşısında değersiz kendini göstermiş farkında değil şimdi farkına vardı. Ha bu arada evlilikleri çok iyiydi babam anneme kötü değildi sadece başka mevzudan ayrıldılar. Ama yani işi bileceksin hemen atlayıp şunu bunu istiyorum diyeceksin. Öyle anneden de böyle kız 😂 bende tam tersi. Babamla avmye gittim bir ara mac kadar aldırdım kıyafet makyaj malzemesi pahalı kaliteli parfüm falan. Elin adamına aldırmıyoruz ya. Bir isteğim olduğunda babama diyorum yapıyorum. Şu buluşma işine gelince de hesap falan olaylarında şuda düşünülmeli. Kadın o kadar hazırlanarak geliyor erkek olduğu gibi geliyor öyle kadın gibi süsü püsü yok kadın karşısındakine hazırlanıyor o kadar adam da bir zahmet parayı ödesin. Hele ben çok bakımlı süslü biriyim. Kaliteli şeyler alırım hep. Kadın bu kadar hazırlanırken oda elini cebine atsın. Valla ben erkek olsam adamlığın kitabını yazardım şimdikiler adamlık ne bilmiyor. Bilen tayfa çok çok az.
Bence son yıllarda böyle oldu hele şu coronayla kesinlikle oldu. Bak coronadan önce insanlar maddi manevi daha iyiydi. Benimde hayatım öyle kaydı. 3 yıldır her şey çok sıradan geliyor ve hep kötü olaylar duyuyorum. Benim hayatım çok renkliydi aksiyonluydu şimdi bir numarası kalmadı hiç kimseyle konuşmuyor görüşmüyorum. Son 3 yılda insanlar çok değişti 8 yıl ve öncesinde asla böyle değildi. Ya kadın tabi çalışsın ekonomik özgürlüğünü eline alsın ama kimse kimseyi ezmesin. Ben kadının çalışmasını şu yüzden isterim iş hayatı görsün çevresi daha çok olsun ve bir erkeğe güvenilmez birgün yarı yolda bırakırsa çalışsın attan inip eşeğe binmesin yani bunun dışında bir numarası yok. Bu arada yaşın kaç ve burcun nedir?
Canım ben 29 yaşındayım bu sitede bi sürü hesap kullandım 2014 yılıydı sanırm o zaman da böyle burada çalışmayan kadınları hep hor gören kesim vardı burcum koç
Bende yaklaşık 10 yıldır burdayım aynı yıl üye olmuşuz. Bende aslan burcuyum. Ateş burcuyum sende benim gibi. Çalışmayan insanları genelde hor görüyorlar evet ama erkek böyle yiyici değildi.
Canım düşünceleri eylemlere geçti artık birde şey diyorlardı ne zaman kahve ismarlayacaksın diyorlardı 😄
😂😂 Ben o cümleyi her zaman sadece buluşmak istiyor diye algılıyordum etrafımda öyleleri olmadığı için. Erkeğin kadın parasını yiyeceğini hiç düşünmezdim hala bile hayal etmek istemiyorum. Hani bazıları vardır takılır amacı sadece buluşmaktır parayı yine o öder öyledir sanıyordum benimkiler en azından öyleydi. Ama gerçekten diyenler varmış 😂 benim arkadaş erkeklere para yediriyordu en son akıllandı neyse ki. Çocuk 3bin istemişti göndermişti kız buluşalım dedi babam kalp krizi geçirdi dedi sonra netten araştırıp bakmış baba sağlam storylerde falan görmüş 😂 çok şanssız bir kızdı. Gelen geçen para ve sks olarak görüyordu çünkü hiçbir şeye hayır diyemiyordu yumuşak yüzlüydü. Sert güçlü sınırları olan insan olmak gerek.
Şu sorulara bak çıldırmalık 😂
Sevgilisiyle hesabı yarı yarıya ödeyen adam size de itici gelmiyor mu? ↗
Daha evlenmeden altın derdine düşen erkekle yola çıkılır mı? ↗
Sevgilim beni almaya geldiği için yakıt parası istiyor. Bunu normal mi karşılamam gerek? ↗
Aman tatlıyı da ödemeyiversin tatlıyı ödemekle güçlü kadın olunmuyo 😅
O altın sorusuna bende yorum yaptım sjsjsjsj 😁 adam resmen araba almak için evlenmek istiyo sjsjsjs
son soruya koptum 😀😀😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Oluyormuş demek 😂😂 bir şeyler öde de güçlü kadın ol yeter ki öde 😂 asıl erkeğe hakim olduğunda güçlü kadın olursun 😂 fakrında değiller. Aynen araba tek derdi birde emrivaki yapıyor itiraz istemiyorum ulan sen kimsin ki 😂 kadının hakkı olan altına göz diliyor.
Valla nişanlım hiç bir zaman sen ode demedi bunları gördükçe cıldırıyorum 😅🤣aynen öyle aşık erkeği kendine bağlayıp istediğini yaptırdığında güçlü kadınsın😃araba isteyen erkek babasından alamamış çözümü evlenip gelen altınlarla çare bulmuş o adam eminim ki boşanır o kadından öyle de olacak hadi deseki o altınlarla ev alalım anlarım da araba nedir ya birde kendisine
Demeyecek tabi bana da hiç denmedi bir normal erkek arkadaşım demişti ama oda zaten kendi ödeyecekti bana ödetmez buluşmak için derler ya öyle demişti yani şükür böyle fırsatçı erkek karşıma çıkmadı 😂 aşık erkek en sevdiğim erkektir cidden dkdkkd aşık erkek erkeklerin hasıdır. Diğerlerini at çöpe gitsin. Araba isteyen erkek sanki evleneceği kadın annesi ya da babası çocuk kalmış kendisi evleneceği kadından istiyor la vuk 😂. Aynen onu da şöyle diyecek altınlarınla ev alsak olur mu? Ev alsak iyi olurdu başımızda bir ev olur kiradan kurtuluruz falan. Üslup çok önemli cidden.
Canım bu arada üstteki yazını yeni gördüm anne baba olayı için çok üzüldüm ama şu var ki erkekler ihtiyacım yok diyen kadınları değil ihtiyacı olan kadınlara gidiyor çünkü eril erkek kendini işe yarayan güçlü görmek istiyor şimdiki yiyici erkekler asla eril değil çünkü bunların karşısına çıkan kadınlar eril ya gerçekten aklım almıyor yani bunla buluşmak için can atıyorsun senin için bir şey yapmasına izin vermiyorsun bu kadınlar dişil olamaz. yani evet kadınlar süsleniyor o kadar zahmet ediyor öyle parası falan derken cidden masraf oluyo çok
Ya benim karşıma çok fırsatçı erkek çıktı ama sonunda Şu an mutluyum yani gerçekten zamanında tanıdıklarım çok garip insanlardı
Eski erkek arkadaşımla gezerken motoruna benzin parası istiyordu bir keresinde de ilk çalıştığım zaman kasada hesabı zorla ödettirdi o kadar bozulmuştum ki
Ben neler yaşadım bi bilsen israrla karşıma bu tip insanlar çıktı hatta kasaya zorla sende gel diyen mi desem yemek anında wc ye çıkıp giden mi desem nişanlım asla ödetmedi ama istemedi bile gerçekten zamanında cok tuhaf insanlar benimde karşıma çıktı o zamanlar kendi değerimi bilmemişim bak şimdi nişanlım benimle evlenmek için can atıyor gerçekten çalışmaktan vazgeçince değerimi bilen biri çıktı epilasypn cıhazi aldırdım dogumgunum de evlilik yüzüğümü de pırlanta aldırdım swarovski değil :)))))
erkek ödeme yapacağı vakit zaten sana ödettirecek giib davranıyorsa öde ve çıkacaksın bir daha da suratına bakmayacaksın cidden daha hesap ödemeyecek olan erkek kirayı da ortak ödeyelim der bunun hamileliği var daha
VALLA HİÇ KUSURA BAKMASIN ERKEKŞER BABAMIZ GİBİ MERHAMETLİ GÜCLĞ CÖMERT OLMAYACAKSANIZ HAYATIMIZDA DA OLMAYIN :)) O ÇALIŞIRIM HESABIMI ÖDETMEM DİYEN KADINLARIN BABASI CİMRİDİR HERKES KENDİ BABASIYLA GURUR DUYAR BABASI GİBİ ADAM İSTER YA DA BABASININ TRAVMASINI YAŞATTIRACAK ERKEĞİ SEÇER NETTTTTTT
Aynen her dediğine imzamı atarım. İşte bir işi becerebilsen bile beceremiyormuş gibi yapacaksın işi erkeğin üzerine atacaksın ki değerin olsun. Her şeyi Herkül gibi üstlenen kadının yanında dişil enerji de oluyorlar. Böyle bir şeye denk gelmiştim bir arkadaşım vardı çok güçlü bir yapıdaydı oda dediğim dedik tipti. Birgün biriyle sevgili oldu. Erkek bildiğin çocuk kız her işi üstlendi nerdeyse kız çalışacaktı çocuk evde oturacaktı. Çocuk hiçbir halttan çalmıyordu nasıl desem aşko kuşko kızlar gibiydi. Prensesti hatta bildiğin. Ne parası var ne pulu ne bir tane artısı. Öyle kızı bulmuş öp başına koy. Kız bunu hep yükseltmek için çabaladı ama öyle nankör ve çocuk kalmıştı ki anlayamadı. O yüzden erkeğe iş yaptırılcak her şeye atlanmayacak çok güçlüsündür her şeyi biliyorsundur ama o adama yaptıracaksın ki eril biri olsun adam gibi adam olsun. Kadınlar da erkekle eşit olduğunu sanıyor eşit falan değiliz. Bende çok güçlü bir karakterim ama erkeğe yaptırırım ödetirim ne cimriyim ne yiyici sadece olması gerektiği gibi davranıyorum. Bu adama benim için bir şeyler yapma fırsatı vermezsem nasıl beni sevip sevmediğini anlayabilirim ki? Mesela ben zor biriyim benim için çok şey yapmalı ki sevdiğini anlayayım. Ama şimdi ki kızlar en ufak şey yaşasa hatta direkt sevgilisi olsa sevildiğini sanıyor. Öyle erkekler kadınların karşısına çıkıyor ki artık normalin o olduğunu sanıyorlar dayak yeseler normal sanacaklar.
Şimdi diğer yazdıklarını okudum. Benim karşıma maddiyatın lafını edecek tek erkek çıkmadı. Başka mevzularda garip kötü erkeklerle uğraştım zamanında. Ama paranın lafı asla geçmedi. Benim yaşadığım yerde de hiçbir erkek kendine bunu yakıştıramaz. Ama çok büyük şehirlerde heralde böyleleri çok oluyor. İyi yapmışsın aldır tabi. Ben yemek masasında otururum erkek gider hesabı öder. O hesabı ben ödeyemez miydim? Öderdim ne ki yani o kadar para? Ama herkes kendi yapacağı işi bilir. Son dediğin de çok doğru kendi babalarından aile akrabalarından böyle görmüşler demek. Birde burada çok linçliyorlar ya kadınlar da dahil erkekler aşırı derece de kendi paranı kendin öde diyorlar ya mecbur böyle davranıyorlar 😂😂. Benim babam mesela aşırı eli açıktır dışardan bir insana bile neler neler yapar. Kaldı ki karısı kızına yapacaklarını düşünemezsin. Yeter ki elinde avucunda olsun. Çevremde kimsede kadına hesap ödetmez ya da evliyse elindekini karısıyla çocuklarıyla paylaşır en çok hep onlara verir bizler böyle gördük aşağısını kabul etmem yukarısına her zaman açığım 😂😂😂
Farkında mısın çalışan kadın isteyen erkeklerin genelde ablaları ya da annesi çalışan babası tarafından söndürülen erkekler
Canım varya arkadaşın resmen benim altı yıllık ilişkimdeki gibi ya hep birikim ben yapıyordum yaa
Asla eşit değiliz kadın erkek eşit değil eştir saygı eşitlikten olmaz. Dünyada bile eşitlik olsa adalet olmaz burada geçen bi kadını gördüm varya kadın öğretmeniymiş neymiş açıklamasında da çalışmayan kadınları küçümsemiş aşağılamış hep ama onu bi bozdum görmen lazım sjsjs bu kadın internetten biriyle buluşmak istemiş buluşmuşta sanırım ama yalvarıyormuş bu durumdan rahatsızmış falan kadına dedim asıl sen güçsüzsün yaa
Bir şey sorcam biz neden buradan konuşuyoruz? 😂
Al bak bahsettiğim kadın bu zırlattım onu sjsjsj Sizce bu kadar cimri bir insanla ömür geçer mi? ↗
Aynen yaa 😅 özelden konuşalım
Doğrudur kendileri ne gördüyse onları yapıyorlar ama akıl var mantık var. Onunki neyse ki 2 yıl sürdü 😂 6 yıl çok uzun. İşte çok fedakarlık çok nankörlüğü beraberinde getiriyor. Bana da atsana o soruyu bakıyım bir böyle şeyler okuyup sinirlenmesi seviyorum sanırım hobim oldu 😂 sinirleneceğimi bildiğim halde yine de girip okuyorum. Okuyan kendine okuyor ya ben okudum ama çalışmayı sevmiyorum bu aralar çalışma hevesi geldi sadece normalde böyle isteğim pek yoktu. Çalışınca sadece istediğini alıyorsun o kadar. Kadın erkek ilişkisinde tek artısının boşanınca olduğunu düşünüyorum. Onun haricinde evlilikte büyük eksi bence.
Hesabımı açıyorum ekle
Açılmıyormuş böyle 😂 sen aç ekleyeyim
Tamam canım
Takip et 🤣
Attım
adam olan bir bayan hesap ödetmez.
Evet adan olan bir bayana hesap ödetmez ama buradakilerin çoğu ödetiyor. Şu yaşıma geldim ne ilişkilerimde ne çevrede böyle şey görmedim. Yiyici bir insan olsam zaten derim hiçbiriniz beni tanımıyorsunuz. Ama biz hepimiz duygu düşünce odaklıyız hiçbir erkek görmedim ki para hesabı yapsın. Ve zengin değillerdi yanlış anlaşılma olmasın. Bizler böyle gördük.