Aile & Toplum Babanızdan benim param benim sayemde yaşıyorsunuz lafını çok duyar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı ailenizde bu tarz kişiler Güncellemeler+1 yıl Güncel Babanızdan benim param benim sayemde yaşıyorsunuz lafını çok duyar mısınız? Cevapla Babalık Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Babamla görüşmüyorum hiç duymadım böyle bir cümle. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sadece merak neden görüşmüyorsunuz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin yaşlarındayken söylerdi. Allah kurtarsın şimdiden. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok bizde de pek kalmadı da Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı. Hayır babamdan hiç öyle bir şey duymadım 0 0 Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Doğru diyor ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu şirk koşmanın bir türüdür yalnız Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Babamla görüşmüyorum hiç duymadım böyle bir cümle.
Sadece merak neden görüşmüyorsunuz
Senin yaşlarındayken söylerdi. Allah kurtarsın şimdiden.
Yok bizde de pek kalmadı da
Hayır babamdan hiç öyle bir şey duymadım
Doğru diyor ama
Bu şirk koşmanın bir türüdür yalnız
Yok.
Hiç duymadım
Yok çok şükür.
Hayır asla lafını yapmaz
yok..
Hayır