Babanız size para veriyormu?

Babanız size durduk yere para veriyormu ben anlamadığım bu baba ya bazen diyorum ki bu benim öz babam değil diyorum haksızlık yapıyor çünkü benim iki tane abim var hem ben okumuyorum hemde abilerimde okumuyor evde üçümüz otururuyoruz abimgil okulunu kendi isteğiyle bıraktı ama ben sınıfta kaldım babam abile durduk yere para veriyor ama bana vermiyor halbuki bana da para vermesi lazım hele kızlara daha çok vermesi lazım kızların ihtiyacı hiç bitmez abimgile veriyor bana vermiyor neden vermiyor bilemiyorum hele kızlarına verecek oğlanlara vermeyecek oğlanların ne ihtiyacı olabilir ki birde abimgil okulunu kendi isteğiyle bıraktı okulunu bırakan insanlara para verilmez tamam bırakmasınada karışılmaz evde durmasına karışılır evde durma çalış diye para vermemesi lazım abimgile ama yinede veriyor haksızlık yapıyor bana neden vermiyor bana sadece bayramda veriyor bayramdada yiyecek icecek aliyorum üstüme başıma birsey alamıyorum birde ben iradesiz bir insanım harcamıyıda bilemiyorum kıyafet falan alamiyorum hep eski kıyafetlerimi giyiyorum birde ace oluyor üstüm başım abimgile kıyafet alıyor para veriyor bana hiçbiri bu yüzden babamı sildim kalbimde yeri yok ya onlara veriyorsa bana da verecek bana vermiyorsa onlarada vermeyecek ayrımcılık yapıyor haksızlık yapıyor abimgile dört dörtlük bakıyor bana bakmıyor babam diye biri yok kalbimde zatende peki babanız size para veriyormu?

Babanız size para veriyormu?