Sizce bu kadar cimri bir insanla ömür geçer mi?

Erkeklerin parasına bakacak birisi değilim. Yediğim yemeğin parasını bile bir erkeğe ödetmedim. Eşinin parasıyla ömür geçirecek, boş kafalı ve zeka seviyesi düşük bir kadın değildim. Hayatım boyunca kendi paramı kendim kazanmayı düşündüm, üniversite okuyordum. Okuduğum bölümden hakim ya da müfettiş olabiliyordum. Fakat aylar önce internet üzerinden bir adamla tanıştım. Başka bir ülkede yaşıyor. Beni yanına davet etti, benimle yaşamak istediğini söyledi. Onun yanına gelmek için çok uğraştım, ondan asla tek bir kuruş para almadım. Fakat çok zorlandım. Bankalarla görüştüm kredi için. Bankalar kredi vermeyince anneme yalvardım, annemin parası yetmediğinde tefecilerle bile konuştum. Eğer son anda annem uygun bir bilet bulup almasaydı şu anda tefecilere bir sürü borcum vardı. 23 kiloluk bir bagaj sınırım olduğu için tüm eşyalarımı getiremedim. Fakat erkek arkadaşımın fazlasıyla cimri olduğunu hissediyorum. Buraya gelirken çok fazla param olmadığını biliyordu. Ben onu Türkiye'ye davet ettiğimde o gelseydi bu sorunlar yaşanmayacaktı. Bir duş jeli alırken bile, doktorun yazdığı ilacı alırken bile sorun çıkarıyor. Parayı öderken ne kadar sinirlendiğini tahmin edebiliyorum. Sonrasında agresif oluyor ve bir şeylere patlıyor. Yemeğe çıktığımızda hesabı ödüyor, ev için benden para istemiyor. Bunlar benim için zaten fazlasıyla utandırıcı. Üniversite açıldı fakat üniversiteye dönmemi istemedi. "Aldığın diploma burada hiçbir işine yaramayacak" dedi. Onun için üniversiteyi bırakmamış olsaydım, ondan çay parası bile istemezdim. Fakat şu anda bir duş jeli alırken öncesinde 40 tane bahane üretmesi çok zoruma gidiyor. Üstelik hiçbir zaman pahalı bir şey istemedim. Bir sürü ihtiyacım olmasına rağmen hiçbir şey söylemiyorum. Markette bile bir şey istediğimde söylemem. Koca parası yiyen, hiçbir işe yaramayan, zeka seviyesi düşük, güzel kategorisine bile girmeyen insanlar dahi eşlerinden pahalı takılar, pahalı ayakkabılar ve pahalı çantalar isterken, benim bunların hiçbirinde gözüm olmamasına rağmen, sadece bir duş jelinin ya da bir ilacın hesabının yapılması, alındıktan sonra da tartışma yaşanması sinirimi bozuyor. Sizce yaptığı şey cimrilik değil mi?

Sizce bu kadar cimri bir insanla ömür geçer mi?