Maddi sorunum yok ama çok yalnızım. Nasıl sosyalleşirim?

Merhaba arkadaşlar işim gereği 4 ay yurt dışında 4 ay Türkiye'de evimde oluyorum. İstanbul'da değil ege bölgesinde turistik bir bölgede yaşıyorum. Benim sorunum yanlızlık. Ailem yok zaten. Akrabalarım ile aram iyi değil zaten başka bölgede yaşıyorlar. Ukrayna savaşından önce Ukraynada yaşıyordum hayatım mükemmeldi. Şimdi ülkeme döndüm sudan çıkmış balığa döndüm. Çevrem yok. Maddi sorunum yok. Güzel evim var. Güzel arabam var. Nasıl sosyalleşebilirim? Ukrayna ya ilk gittiğimde dans kursuna gitmiştim mesela. burada öyle ortam da yok. Mesela kız arkadaş edilebilmek için nerede takılmak lazım, nasıl aktivitelerde bulunmam lazım? Çünkü ilk muhabbet kurulmayinca ben gidip sokakta insanlar ile tanışan birisi değilim. Arkadaşlık uygulamaları zaten tıraş. Bana ne tavsiye edersiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Herkese çok teşekkür ederim. İlginize alakanıza. Kararımı verdim. İlk etap burada halk eğitim merkezine gidicem. Bir kursa yazılacağım. Bu hafta sonunu da İstanbul'da geçirelim. Yaz başı da beylikduzunden 1 1 alırım yavaştan oraya doğru kayarım. Zaten çevrem var.
Maddi sorunum yok ama çok yalnızım. Nasıl sosyalleşirim?