Yalnızlıktan bıktım, sosyal çevrem yok. Nasıl yeni insanlarla tanışabilirim?

Günümüzün en çok sorunlarından biri bu size özgü değil bir çok kişi bilerek yalnızlığı tercih ediyor. Kadınlar erkeklerden erkeklerde kadınlardan adım bekliyor.
Ay aynı bende öyleyim ya lise bitti çok şükür bitti diye sevindim çok çevrem vardı ama artık o kadar yanlız kalmak böyle yanlız takılmak falan istiyordum ki çok mutluydum ya bir tane arkadaşım vardı oda zaten çocukluk arkadaşımdı sadece o vardı yani oda üniyi kazanıp gitti değişti böyle aramaz sormaz oldu ve arkadaşlığımızı bitirdim ama asla umurumda değildi çünkü yalnız kalmak çok hoşuma gidiyordu sonra üniversiteye hazırlanma kararı verdim çalışıyorum falan son zamanlar eski erkek arkadaşım yazdı tekrar beraber olduk baktım çalışamıyorum istemiyerekte olsa hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım sınava girdim istediğim yer gelmedi diye tekrar hazırlanıyorum ama okadar yalnızım ki okadar yani iki hava alıp çıkabileceğim bir arkadaşım dahi yok telefon da bile iki sohbet edeceğim derdimi ne bileyim mutluluğumu böyle kafama takılan bişeyi sorucağım bir kişi bile yok ya başlarda çok güzeldi ama gerçekten herkesi kaybettim herkesi bazen oturup böyle ağlayasım geliyor psikolojikmen çok kötüyüm anlayacağın ve seni de çok iyi anlıyorum çevre olması için ya iş ya okul olması gerek onun haricinde sosyal medyadan tanışıp aynı şehirde ise arkadaşlık yapmak ama o da güvendirici olmuyor işte neyse uzun lafın kısası sınavlarına çalış şurda zaten 6 7 ay dişini sık ve üniversite kazan ıllaki olucak eğer hazırlanıyorsan zaten sevgiliyi boş ver asla o hatayı yapma ben yaptım pişman oldum şu an özlüyorum çok yazmak istiyorum ama kendimi tutuyorum olursa sınavdan sonra olsun istiyorum sende dediğim gibi 6 7 ay dişini sık sevgili de olur çevrede inan bana üzme tatlı canını 🥰
Çok ama çok teşekkür ederim. İnşallah bu sene üniversiteyi kazanırız istediğimiz yerlerde. Canın sıkılır da konuşmak istersen buraya yazabilirsin. Ben seni hep dinlerim. Sende o tatlı canını sıkma. Her şey yoluna girecek inşallah
maalesef öyle her kötü şeyin sonunda güzel şeyler vardır buna inanıyorum inanmasam zaten asla ayakta duramazdım sende inan buna hem tek sen ben değiliz zaten sınav başlı başına psikolojini bozan bişey arkadaşında olsa sevgilin de olsa asla rahat rahat keyfini çıkaramıyorsun bişeylerin şu hazirana kadar dişimizi sıkalım sonra artık sevgilinle mi arkadaşlarınla mı üniversitede böyle keyif kahvesi içeceğin günlerde gelicek bunu asla unutma ve ne demek rica ederim herzaman elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım🙏🥺❤
Çok sağol bir kazanalım keyfimize keyif demeyelim
Amin inşallah tekrar diyorum asla sıkma güzel canını güzel düşün güzel olsun inşallah gönlünde hangi üni hangi bölüm ya da her ne var ise olsun 🙏 ben teşekkür ederim cici bak kendine 🤗
Ay okudukça içim açılıyor inşallah sende istediğin gibir hayat yaşarsın bir ömür her şey gönlünce olsun
Belli ki bunalmışsın. Patlama noktasındasın. Öncelikle sakin ol. Zira bu psikolojiyle hareket edersen kolayca kandırılırsın. Sevgili bulacağım, flört edeceğim derken fırsatçıların elinde oyuncak olursun. Asla acele etme. Hele internetten bu aşamada bulmaya falan kalkma, dikkat et. Panik halinde alacağın her karar sana zarar verir. Sakin kafayla düşün ve realist ol. Değişmen gerekiyor ki, bir şeyleri değiştirebilesin. Önce hatalarını tespit edeceksin, sonra neler yapacağına karar vereceksin en sonunda adım atacaksın.
Şimdiden birkaç kişiyi eledim. Çok şükür ki aklımı kullanmayı biliyorum
"Kalbim acıyor" diye yazmışsın. Duyguların şu aşamada ağır basıyor. Umarım dediğin gibi aklını kullanırsın.
Kullanacagimdan eminim
O halde sana bir tavsiyeyle cevabımı sonlandırayım; "Korkağın tekiyim adım atmaya bile cesaretim yok" dedin ya, işte o konuda sana bir ipucu vereyim. Adım atmakta zorlanıyorsan, özellikle reel hayatta tesadüf yaratmayı dene. Sen adım atacaksın ama adım attığını karşındaki kişi anlamayacak. Doğru bir tesadüf yaratma senaryosu oluşturursan hem sen adım atmış gözükmezsin, hem de karşındakini adım atmaya zorlarsın. Neyse fazla uzatmayayım başarılar :)
Ya ben onu birine cevap vermek amaçli yazmıştım ben ilişki konusunda adım atmaya pek çekinmiyor. Hatta bu konuda fazla cesaretliyim. Hayatın farklı yönlerinde adım atmıyorum ben hayata karşı korkak davranıyorum.
O halde korkularınla yüzleş. Başka seçeneğin yok.
Görüş
15Görüş
Ucuz bir kalabalıktan daha iyidir asil bir yalnızlık
İşe girmeye çalış, hem sosyal çevren olur hem de bir bakmışsın manitin...
Ben de oyleyim ama cevre istemiyorum artık bir kisi yter yani
Cevren yoksa arkadaş edinmen Zor tabiki. ama umarım olur. biraz daha çekşngenliğini atıp girişken olursan neden olmasın
Çalış o zaman yaparsın bir arkadaş çevresi
Haklısın
Nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın
Ne önemi var
Önemi yoksa yalnızlığa devam
Sen bilip napcan Allah aşkına
İste bu yüzden yalnızsın
Ya sinirleniyorum artık sabır kalmadı sen benim tanımadığım birisin ve internet alemindensin güvenip veremem
Şehir adı söyleyeceksin ve yaşını söyleyeceksin ev adresini istemedim
Bir de kalabalıklar içinde yalnız kalmak diye bir şey var olduğun konumu gör olduğun konumu sev
Konumunu kendini asla sevmiyorum bu konumdan da kurtulamıyorum sıkışıp kaldım resmen
Neleri sevmediklerini bir kağıda yaz ve nasıl değiştirebileceğini düşün gerçekçi olsun değişmeyecekse kendini ve olduğun konumu kabullenerek başlayabilirsin ama bu hemen olmayacak yavaş yavaş olacak
Bir şey var kabullenmem gereken ve Allah kahretsin ki beni bitiriyor yok oluyorum zamanla sanki
Zor biliyorum bende yaşadım
Sonuç ne oldu
Sonuç kabullenişim uzun sürdü sinirlendiğim şeyler oldu ama kabullendim yani bu kabulleniş bana insanlardan bir şey beklememeyi öğretti özellikle akrabalarımdan hayla da düşündüğüm zamanlar olur ama eskisi gibi değil aslında hayat bir döngüden ibaret bunlar hep karşılaşacağız sonsuza kadar belki yalnız kalacağız arkadaşımız olacak tartışacağız kavga edeceğiz ama. yine aynı geldiğimiz konuma tekrar geleceğiz o yüzden en temel yeri yani başlangıç noktani kabullenmelisin orayı kabullendiğinde hayatı sorgulamayacaksin artık çünkü dönüp dolaşıp geleceğin yer yine bazen orası olacaktır
Bence bu bir avantaj sınava hazırlanırken.
Ya öyle aslında ama bıktım vallahi aşk dene duyguyu unuttum resmen
Yaşın daha genç, çok yolun var.
Valla böyle diye diye 30 ki yaşıma geleceğim gibi geliyor bana
Bende öyle normaldir.
Dershaneden edinsene gidiyosan veya kütphaneden
Dershaneye gitmedim. Kütüphanede de olmuyor ya
boş ver başına dert mi lazım?
Az da olsa dert iyidir
Ilerde beni hatırla.
Nasıl hatırlmamı istersin
Ben "sevgili aradığımı belirten söylemlerde bulunmuştum birisi de geldi bana otur oturduğun yerde rahat mı battı" demişti dersen sevinirim. :)
Nasıl birisin çok merak ediyorum ama unutmayacağım seni söz
Gerçekten benim neyimi merak ediyorsun ki ya :)
Farklı insanlar hemen dikkatimi çeker. Sende bence şahsına münhasır birisin
Evet herkes öyle olduğumu söyler gizli kullanıcı dahi olsam sen bile anladın :)
Ben insan sarrafıyım
Hakikaten öylesiniz..
Ben de sizi tanımak isterdim :)
Herkes görmese inan pat diye numaramı verirdim sana
O kadar diyorsun yani..
Bu güven nedir böyle?
Herkese güvenmem aslına bakarsan ama bazen bazı insanlara karşı inanılmaz bir güven duygusu oluşuyor içimde. Sığınak gibi geliyorlar bana
Kaçalım buralardan götür beni :D
Hemen seni şehrime aldırıyorum
Gizliden çıkma imkanın yok mu
Çıktıktan sonra geriye girebiliyor muyuz
Hiçbir fikrim yok daha önce yapmadım
Ben soruyu beğeneyim sen oradan beni bulursun olur mu?
Süper olur
Beğendim, bekliyorum :)
Bizde şans yok bence soruyu beğendini görüyorum profile giremiyorum tıklıyorum olmuyor
Şimdi ana sayfada Beşiktaş ile alakalı bir soru soracağım beni oradan görebilirsin?
Tamam mı orada mısın?
Burdayım sorabilirsin
Soruyorum.
Tamam
selam cokta farklı deılız yazamısın bana
Muhabbet etmek istersen yazabilirsin
Mesaj atılmıyor sana
Sen ayarlardan bir hallet onu ben şimdi çıkamam gizliden
Ben müsaitim
Nxkdmckdmd reis el attın duruma hemenn
Anında müdahale ettim olaya kimse yalnız kalmasın
Helal sana abim be 😂
Maksat hizmet götürmek 😅
Nerede yaşıyorsun yalnızlığımı giderecek bey
Karadeniz, sen
Ooo ben de Karadeniz hadi beni de evlat edinin xnsmsmdm
Şartları konuşalım
Bende karadenizliyim yaşamıyorum ama
Görüşelim o zaman seni tekrar buraya transfer ederiz belki 😊
Dertcümbusunu evlat edinirsek ben tamamım
Güzelse ortak ediniriz 😅
Belli başlı şartların neler
Güzel olsun seksi olsun yeter 😅
Yaa ablam benim bana sahip çıkıyor <33
Bana küstü daha yazmıyor
Cnmdxndmxmmx
Şartlar derken tipten bahsedeceğini düşünmemiştim
Her türlü uyar bana ya şart aramıyorum 😅
Üzgünüm ama ablamın şartına göre biz karakter arıyoruz gel ablacım bir yavaştan kalkalım 😎
Bozma işi destekle beni
Kıyamadım abla gel bi şans ver 😂
Sen kıyamazsan sana kıyarlar ama
Ben herkesten her boku beklerim o yüzden çokta takma şekerim canın ne istiyorsa onu yap doğru olduğunu düşündüğün yollarda yanlış çıkabilir kasmamak lazım çok yaşacağımız zaten sayılı seneler
Çok haklısın hayat bizim istediğimiz gibi yaşayalım
Aynen öyle keyfini çıkarmak lazım:)
Sabırlı ol
Kendi iradenle hareket et
Allah sana akıl irade vermiş insanlara sadece fikir danişabilirsin ama kararını sen verebilirsin
Kurslara katilmayi denedin mi
Önceden katıldım. Ama dershanenin gereksiz olduğunu anlayınca bıraktım
Dershane degil dans olur resim olur icindeki enerjiyi bosaltabilecegin herhangi bir kurs da olur
Bu ben..
Sana bişey sormak istiyorum
Sor
Bu muydu
Hayır tabiki
Mesajda mı soracaksın
Evet senin için sorun olmazsa tabi
Takip ettiğin kişilerin mesaj isteginş kabul ediyorsun
Edicenmi
Gizli olarak sorduğum için istek atamazsın mesajı ayarlada yazayım
Ya ne uzattım düzelt işte mesajı herkesi takip etmiyorum ben
Yaptım