Lgbt bireylerine saygınız var mı? 🏳️🌈
ben lgbt bireyiyim ve bi’eksüelim
Lgbt bireylerine saygınız var mı? 🏳️🌈
ben lgbt bireyiyim ve bi’eksüelim
Benim saygım var. Bana ilişilmediği sürece. Sohbet sitesinin birine kaydolmuştum. Profil fotosu yükledim. Sanırım sitede nerede lgbt li birey erkek varsa bana yazdı. Normal sohbet amaçlı olsa tamam diyecemde. Resmen asılıyorlar 🤣🤣🤣
Cevap
17Cevap
Kesinlikle saygım var bende bir eşcinsel birey olarak söylüyorum ama çok göz önüne takılıp özendirilmesine saygım yok son zamanlarda ben LGBT’liyim diyenlerin %90 ı tamamen özenti ve merak bu öyle bir şey değil..
Ben ortaokulda hissetmeye başlamıştım bazı kızlara karşı. Ama bi birliktleik yaşayamam.. ama bazen çekim oluyor
Benimde öyle daha kendimi tanımaya başladığım zamandan beri kadınlara ilgim var hala daha var ama yaşadığımız çevrenden dolaydı bu duygularım hep içimde cesaret edemiyorum bu konuda..
Bende.. Bi arkadaşım biseks oldugunu söylemişti bende öyle söylemiştim üniversitede. Sonra pişman oldum niye söyledim diye fkdkdkd ama ortaokuldan bi arkasım Şu an üni okuyor bazen kızlara çekiliyorum falan dedi şaşırdım hiç beklemediğim birisiydi
Şöyle buna uygun yaşamıyorsan söyleyip herkesin Saçma sapan yorum yapmasına izin vermene gerek yok benim kimse bilmez bu sitede birkaç kişi hariç onlarda reel de tanımıyorlar zaten beni
Şaşırman doğal bu zaten dışardan bakınca anlaşılabilecek bir şey değil yani kimisi benim gibiler çok iyi gizleniyor 😅
Yasın doğruysa abla diyeceğim. Baya dindar birisiydi ve hani böyle ferace giyer ne biyim kilolu tatlı biri falan.. bana da son bulustugumuzda biraz daha değişik davrandı kusucak gibi oldum yemin ederim. Bana bunu ilk söylediğinde bişey demedim direkt sana değil ama dedi ordan anladım bana karşı bişeyler hissettiğini bide arkadaşım falan diye storyler gönderiyordum özel. Arkadaşlarıma nası gönderiyorsan yani.. sonra göndermeyi bıraktım djdkdd ama bi kız vardı üniversitede ben hayatımda bir kıza bu kadar çekildiğimi hatırlamıyorum. Onla sevgili olurdum muhtemelen. Birbirimize çok çekildik. 3-4 kere falan rüyamda görmüştüm dndkdkd
Anlıyorum seni tabiki biseksüeliz diye her kadında çekici gelmiyor 😅 bende mesela çok temastan falan hoşlanmam kadın bile olsa ama beni çeken biriyse sıkıntı yapmam birtek
Keşke birşeyler deneseydin o kızla
O kızın yanında o kadar tetiklendim ki sana anlatamam. Böyle yerin dibine giricek gibi hissediyordum. Çok ezildim yanında içsel olarak sebebini bilmiyorum. İlk konuşmamızda muhtemelen ben erkek olsaydım sevgili olurduk mu ne demişti KSKDKXXXMX Ama erkeksi biri değil bildiğin çıtı pıtı kız yani.. sonra ben zor bir dönemden geçiyordum onunla dertleşmiştik. Sonra ben buna wpden yazdım okuldan ayrılınca. İşte adını söyledim sadece noldu dedi çıkma teklifi mi ediceksin falan dedi havalara uçmuştuuuğğğmmmm… ama yok ya, sağlıksız. Bi kızla birlikte olmak banada sapkınlık gibi geliyor yemin ederim snkdkdkd
Adım atmadığın iyi olmuş o zaman kafan seninde karışık 😅
Evet ahjskdkdkdd
Abla bana kendini gösterip yorumunu silsene
Yazdıgımı herkes okumasın djdkd
👍
Tamamdır yorumunu silebilirsin 😂
Abla ben sana mesaj atamıyorum ya bana bi yazar mısın
Tabiki var, özgür bir ülkede yaşıyoruz daha çok küçüklüğünden bildiğim insanlar var elinde olmadan kadın gibi davranıyordu küçükken bile, o yüzden ne yapmak istedikleri kendi kararları kimse bir şey diyemez
Lezbiyen olduğum için lezbiyenlere saygım var sadece
Kesin ve net olarak hayır. Ha öyle olup vazgeçmek isteyen varsa o ayrı.
İnsan olarak saygım var elbet , fakat bu konuda saygım YOK ! KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM !
yok cehennemin dibine kadar yolları var. Umarım hepsinin kökünü kazırlar en kısa zamanda.(bahsettiğim hastalık haricindeki özentilere)
Asla sevgimde saygımda yok
lgbt'ye saygı duymuyorum.
Sapıklara saygım yok :D
Hayır. Asla saygım da sevgim de yok.
tedavi edilmesi gereken bir hastalık
herkesin şeyi kendine ya:)
Ne saygımız olacak lanetli güruha.
Hayır yok bu sapkınlık hastalıktır bana göre
saygım var
yokt
En çok erkeklerden mi zevk alıyosun kadınlardan mı
Yokk