Ben doğru bulmuyorum dinde de yeri olan birsey değil ve bu sey elinden gelmeyerek isteksiz oluyorsa bile tedavi olabilirler. Ellerinde bayraklarla gezmeyle dertleri ne bunların. Tedavi olun arkadaslar normallestirmeye kalkmayın normal degil bunlar tıp okuyorum tıpta bile yeri yok cok sacmaliyorlar ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şahsen tanımadığım daha doğrusu saygı duyacak bişeyi olmayan kimseye saygı duymuyorum ama kimin kiminle sevgili olduğu veya seviştiği umrumda değil din konusunda da kişi ve tanrı arasında beni alakadar etmez
Gidip karışmıyorum ama bu tarz insanlar çok fazla ve bu tamamen bir bozukluk. Din ise sadece inananlar için geçerli ben inanıyorum ve dinimde çok sakıncalı oldugu icin ve insanları dogru yola götürmek için uğraşmak bile sevaptır bu karışmak gibi görülüyor ama değil. Karışsam gidip ana avrat sövwrdim onu da yapmam
Öncelikle bu bir bozukluk değil hayvanlarda bile böyle eğlimler görünüyor bazı bireylerin sadece çevreden dikat çekmek için öyle davrandığı doğru ama bazılarıda ciden karşı cinsine hiç bir şey hisetmiyor ve ana avrat zaten sövemezsin ona ne senin dininden senk hiç bir şekilde alakadar etmez rahatsız oluyorsan böyle bireylerin bulunmadığı ortama gireceksin ve onlardan uzak duracaksın
ya işsiz gibi yazmısım fzkcafksfksg
Her yerdeler... Görmek zorunda kalıyorum muhatap olmak zorunda kalıyorum. Artık rahatsız etmeye başladı hepsi de coluk cocuk daha be liseliler daha kücücük cocuklar ve o kadar özenti dolu ki. Ben lgbtli degilim dedigimde birisi bana yobaz demisti ben daha ne anlatayım bunlara fkdnlfmdmf
Bunun bir ilacı yoktur ama, bir seçenekte değil. Gelip seni bulan bir şey, istesende değiştiremiyorsan.
Gelip bulan birsey bile olsa bunun tedavisi var benim meslektaşım şu an bir yakınına tedavi uyguluyor
Büyük bir ihtimalle tedaviden kastınız psikolog.
Farklı ve olmaması gereken bir şey ama çocukluktan böyle olan kimseler var ve ne kadar dışlansalar, şiddet görseler, aile veya sevdikleri tarafından dışlansalar bile kendilerini değiştiremiyorlar.
Travma sonucu oluşanlar genelde psikiyatriye basvuruyorlar onlar ise ilaç verip tedaviye başlarlar biraz zorlu bir ilaç ama hormonları başka türlü düzeltmek zor. Dediğim gibi bu da bir bozukluk normal değiller yani
Normal olmadığını kabul ediyorum...
Ben saygı duyoyorum dinen evet yasak ama onların hayatı bazen insanlar duygu değişimi yaşar ama inşallah düzelirler
Ellerinden gelmiyorsa zaten bu hormonal bozukluktur ama asla kabul etmiyorlar
Evet bazen bozukluk bazen ilgi bazen bilmiyorum bende ergenken değişik duygularım vardı ama sonra kurtuldum şükür
Ergenlik zaten bunların bazıları ama geneli özentilik
Aynen haklısın ben lisede oldum ihl okurken tuhaftı zaten
Siz peki yakınınızda var mı öyle kiiiler
Ne yaptiklarindan banane