AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Dusuncelerinde hakli olabilirsin canim ama yaslilik iste mazur gormek lazim...
Bugun bir benzerini yasadim tamam yaslisin yer vermeliyiz tabikide belki hastaligi olan bir rahatsizligi olan insan var yer vermek isteyen icinden gelen verir zaten laf soyleyince cidden haksiz duruma dusuyorlar
Buyutulcek bisey degil ben 10 ay once dogum yaptim hamileyken bir allahın kuluda yer vermedi bende kimseden rica ettmediim
Yaşlılara yer vermeyenımız yoktur sanırım , bayanlarada veriyorum fakat şunu farkettım yaşlılar onların umrunda değil!
Bayanlarin ta nie yer veriosun olm bayanlara eli ayagi tutan birine saglamsa nie yer veriosun ayakta gitsin gotlerini kaldirmayn sunlarn
Bayandır dıyoz ayakta kalmasın tacize uğrar felen biri teşekkür etmiyor tokatlayıp bidaha kaldırıcam :)
tacıze ugrasın ak banane onların namusundan banane gotlerını acarken ıyı ayakta gıtsınler skmde olur mu bayan dıye nıye yer verecekmısım
goren de her karı tecavuze ugruyo zanneder ben hıc tecavuze ugrayanını gormedım
Cirkeflik yapana vermem okuldan sonra otobuse biniyodum kak diyo hemen okuldan geliyosun yoruluyosuz kak diyene acik konusuyum yer vermem
Aşırı yorgunsam ve hastaysam o gün bir allahın kulu kaldıramaz. Ama onun dışında kalkar yer veririm. Ama o laf sokan yaşlılara kıl olmuyor değilim.
Bazıları da çok önyargılı mesela diyelim birinin ayağı sakay veya ameliyatlı insanlar bunu akıl etmeli önce
İnsanı çıkmaza sokarlar. Yer versen genç, vermesen yaşlı.
Bunu bu kadar mesele etmenin anlamı nedir kardeşim?
Otursunlar evlerinde. Akşama kadar essek gibi calisiyorum. Birde yer mi vericem...
ben otobüste bir kere yer verdiğimi hatırlıyorum elimde de 5-10 kg kitaplar var. Oturunca şu kitaplarını da biz tutalım demediler gıcık olmuştum. Resmen kendimi keriz gibi hissettim
Sonuçta yazılı bir kanun ya da kural değil. İsteyen verir isteyen vermez demiyeceğim. Çünkü o yaşta bizlerde bazı gençlerin oturupta yer vermemesini kınayacağız diye düşünüyorum.
Yer verilmesi taraftarıyım ama işi çirkefliğe vuruyorlar malesef. Sanki zorundaymışız gibi davranıyolar öyle olunca da yerimden kalkasım gelmiyo malesef
biz ogrencilere de ev vermiyor lar elimden gelse hic yer vermem
Yer verilmesi lazım ama biraz empati yapmak lazım. Onlar biz gibi genç değil.
insanlar birgün kendisininde ihtiyar olacağını hesaba katmıyor
Kesinlikle haklisin hem otobustekiler vs gulebilir ama bir yandan da ders olur.
Evet kesinlikle bide yanina dikilip laf sokuyplar ah su gencler diye falan
ya alt üstü bir yer uzatmamak lazım el ayak tutmuyor ne yapıcaksın biz genç kalalımda yeterki ayakta gidelim :D
Emrivaki bakış ve tavır içerisindeyseler "Yapacaksın." tavrını güdüyorsalar vermem ama mülayim bir amcamdır teyzemdir o başka. Öylelerine can feda.
Ben arada toplu taşıma kullanıyorum bende yer verilmesi taraftarım ama bazen gerçekten çok yorgun olabiliyor insan anlayışlı olmaları gerek.
Özellikle sabahın köründe ve akşam iş çıkış saatlerinde gezmeye gidip gelen herhangi birine yer vermiyorum artı sinir oluyorum. Hasta ve engellilere her zaman yer veririm.
ben bedava mı biniyorum lagn ? bende ara veriyorum oturmak benimde hakkım. ama hamile bir ablam , ayakta duramayacak kadar yorgun teyzelerime yer veririm
her türlü haklılar onlar tepki vermezse gencler dahada rahat davranıp hiç yer vermicekler
Zır zır edene bilerek yer vermiyorum. Vermiyordum daha doğrusu. Bayadır otobüse binmiyorum.
Ben yer verirm gözüm yaşlı babannelere ablalara vermiyorum :) nadir yani
Sana katılıyorum. Gençlerde hasta olabilir yorgun olabilir ama bunu hiç anlamıyorlar.
Yasli ve bayanlara hep vermisimdir.. genclerin bu konuda duyarlı olmaları gerekir bence
yaslıyı anladım da bayanlar? onların elı ayagı yok mu ya arkadas cıdden sınır edıyosunuz ınsanı onlar saglıklıysa nıye ayakta gıtmıyolar ayakta gıdemezler mı
Bayan kardeşim sonuçta otobüsler genelde kalabalık olur sapigi abazasi cok memlekette bu benim görüşüm sen yer vermemeye devam edebilirsin...
Sapigi cokmus banane erkekler de taciz edilio o zaman binsin taksiy genc karilara yer vermeyin abazalar sizi
Karilarin namusu size mi kaldi
Gotu basi acik giyinen karilarin
Şu yorumlarindan sonra abaza kim oluyor gayet iyi anlasildi:)
ben abaza deılım olum senın gıbı yalaka da deılım genc karılara yer vereyım
Yer vermek yalakalik mi oluyomus:)
elı ayagı tutan bırıne yer verıyosan yalakasın tabı genc saglam suslu puslu bırıne nıye yer verıyosun pekı ayakta gıdemıyo mu o
yaslıya vermek normal ama bayanlara yer verıyosan yalakasın eet
Orta yaşlı bayanlara veriyorum genelde... ayrica cok kalabalıksa dedigin bayanlarada veriyorum ve yalakalik gibi bir endişem yok...
bayanların gotune sokayım umrumda deıl hıcbırı
gotu bası acarlar sora namus dersı vermeye kalkarlar butun gun gezmeden gelmıs bırıne neden yer verıyım ben kadın erkek esıttır
ben uyuyo takliti yapıyom uyandıranada ayağım sakat diyom:)
Banada batıyo bazen kalkıp al otur senin olsun diyip ilk durakta inesim geliyo
Koltuk benim değil ki vermeyeyim :)
Devletin koltuğu
herkes aynı parayı veriyorsa
En ihtiyacı olan kullanmalı bence
Kardeşim bu gençler gökten zembille inmedi. Bu çocukları yetiştiren bu teyzeler büyüten de bunlar bilmem anlatabildim mi.
yaşlı insanın toplu taşımada işi ne çeşit çeşit insan vardır verende olur vermeyende toplu taşımaya bindiren evlat utansın
65 yasin altindakilere yer verniyorum bu benim hakkim simdi yaziyor mu bilmiyorum ama eskiden yazıyor du toplu taşıma larda.
kardeş insanlığın ölmediyse yer vermelisin ne olur ayakta gitsen şimdi böyle söylüyorsun ama yaşlanınca görürüm ben seni o zaman ne diyeceksin?
Ben yer vermiyorum mu dedim?
Ya bu yaslilar bizden saglam bence. Ben normalde cok severim yaslilari yardimda ederim ama yer kapmaya gelince o kadar gicik ve sinsiler ki nefret ediyorum insani yicek gibi bakiyolar resmen
insanlık hali. eğer çok yorgun ya da sıkıntılı değilsem zaten oturmam. ki 1 saat ayakta gittiğim olmuştur. ama bazen yorgun oluyosun gerçekten zaten kalabalık gereksiz yere tribe tavıra gerek yok.
Bazet cok kotu yapiyo gencler onlar icin az ama senin gibi duzgun bir insan icin yapilacak bir davranis deyil bazen buyuklerde ne yaptigini bilmiyo ona ( kaş yapıyım derken göz çıkarmak denir. )
Günün sorusundan nefret ediyorum bu kadar uzun sure kalmamalı.
neolursa olsun yer verılmelı. ben annemı babamı duşunup yer verıyorum.
Ya onlara yer vermıyorlarsa?
@lenii onların problemı ki yer verenler çok olmuştu
Bir defa anneme yer vermemişti kimse , ben de yer vermıyorum kimi zaman
@lenii ınsanın zoruna gıdıyor tabı. ama ben yıne de verılemsı taraftarıyım
o an gözümde ne canlanırsa artık
Bizim onlara saygımız sonsuz ama bunu anlamıyolar gereksiz yere trip atıyolar boşver sen he de geç
@Neonpink O tribe yaşlılık deniyor...
Cemkirip trip atacaklarina insan gibi isteseler basimin ustunde yerleri var...
Bence yer vermek lazım, eskiden öyle idi, haklılar bence
yaşlanınca kafaları bunlara basıyor birde akp ye oy vermeye yapacak bişey yok :D
cok abartıyorlar aynen cok yorgun olmadıktan sonra bende veriyorum.
Ben kızlara yer vermiyorum.
Bunu eksileyen disinin allah belasini versn
iyi yapıyomuşsun gibi bide yazmışsın öküzsün bari belli etme
yer vermek zorunda mı asıl okuz sensın
kızlara yer vermek zorunda deıl kımse
Birazcık kibarlıktan kimse ölmemistir @tahammülüzor katılıyorum tam bir ... sünüz
teşekkür ederim @paks124, evet @Titero yeri geldiği zaman biz türk erkeğiyiz biz osmanlı erkeğiyiz demesini biliyosunuz erkekllik demek centilmenlik demek.. !
bir de bela okuyo bir tane mercimek beyinli yaa
@paks24 ve @tahammülüzor iş hayatına adım attığınız da bunu çok iyi anlayacaksınız, istanbulgibi bir yerde yaşıyorsanız hergün metro, metrobüs yapıyorsanız anlarsınız, genç bir bayana yer vermem
Yaşlı insanlara, çocuklu kadınlara yer veriyorum.
Centilmenlik anlayışınıza hayranım yer verince iyi yoksa kötü oldum.
Yaşlılara, çocuklu olan ve hamile olanlara yer veriyosanız sıkıntı yok. Genciz ayaklarımızda ellerimizde var ayakta gitmekten kimse ölmez. Bize yer vermek zorunda değiller. Sadece otobüs çok kalabalıksa biz bayanlarada yer verseniz iyi olur...
ben zaten çalışıyorum ve ayakta gitmekten hiçte gocunmuyorum ölüm yok sonunda
@KutupPrensesi, @tahammülüzor sizlerin hassas olduğu konuyu çok iyi biliyorum.
Şunu bilmenizi istiyorum o şekilde bir duruma maruz kalan bir insana yer veriyorum, ama bu durumlar dışında yer vermem.
verme zaten onlar hariç. Ne gerek var? bakmayın bu süslülere
Neyse ben kendi arabamlâ götürüm sizi.
mercımek beyınlı sana benzer gerzekalı sana yer vermek zorunda mı erkekler
kalabalıkken ayakta gıden cok kadın gordum bısı de olmadı o zaman da yer vermek zorunda deıl kımse ısınıze geldıgı gıbı yorumlamayın bole bı kural yok ayakta gıtmekten gocunuyosanız bının taksıye
yer vermek kıbarlık deıldır kadın erkek esıt demeyı bılıyosanız ayakta gıtmeyı de bıleceksınız orası sızın babanızın tapulu malı deıl tahammuluzor ve paks124 gencsın ayakta duramayacak kadar yorgunsan bın taksıye adamın asabını bozma
centılmenlık yer vermeyle mı oluyo sız de centlewomen olun bıraz da nıye hep karsıdan beklıyosunuz centılmenlıgı cunku bencılsınız kendınızı dusunuyosunuz sadece ole bı dunya yok bu dunya sızın deıl sadece erkeklerın de dunyası yer vermeyenlerı de okuz dıye suclayamazsınız sız sız de okuzsunuz sıxz de hıc yer vermıyosunuz
vicdan meselesi arkadaş kendini onun yerine koyup yer veren var yaşlanmayacağını düşünüp yer vermeyende var.
Tabii ki otobüse bastonlu dede, nine binerse yer verilmesi gerekir. Bazen görüyorum bazı puştlar genç kızlara yer veriyor. Pis abaza herifler.
Onlarin ak ben serefszler
tamamen saygı meselesi , teyzelerin de gözümüze gözümüze girip kalk da oturayım demesi çok saçma... ortak yol bulunabilir :D
Yaşlanınca anlarız Hanya neresi, Konya neresi. Hoş görmek fıtrattandır. Lakin bizim fıtratımız bozulmuş!
yav ben ayakta benden büyük birini görünce dayanamıyorum 17 yılda bir denk gelmişim zaten yerimi veriyorum gene ayakta gene ayakta
Haklı felanda değiller, benim içimden sevap point kasasim gelirse yer veririm zaten. Laf dalasina girene, bende girerim.
Emekli olmuşlar otobüslee yaşlı dolu millet işinden gücünden geliyor yer versen bir dert vermesen bir dert
Onlari simdi anlaymazsin takii o yasa gelince anlarsin.. Simdi az da olda yaslilara saygi var. Senin yaslilik döneminde buda kalmayacak..
Haklisin bazilari resmen yer vermiyosun diye kiziyor sahsen ben yer veriyorum ama bazilarina vermemk lazim
Bazıları gençler sanki hiç yorulmuyo gibi davranıyo
Yer vermekten hoslanmiyorum. Cogu pintilikten otobuse biniyor. Geberin var-yemezler.
gençler yer vermeyebilir. ama trip atmak çözüm değl ayıptır.
Türbanlılar hariç hemen hemen herkese yer veririm...
neden türbanlılar hariç herkese yer veriyorsun?
bu da ayrı bı cıns
yaslılara engellılere yer verılır onun dısındakıler fasa fıso
sizin ailenin hatunları bikiniylemi geziyor? @yaman_ist
haha bırsel alemsın :D
birsen mesajını yeni gördüm... Seni türban içinde... anladın sen onu !!!
Toplu taşıma araçlarını kullanmadığım için, bilemiyorum o anki anbiansı