ya ben işe gidip geliyorum 2 yıldır geçenlerde liseli 4-5 tane ergenler herhalde beni t@sk konusu etmişler aralarında gözüme bakıp beni rahatsız edip duruyorlardı ama ben bakıncada kafalarını çeviriyorlardı g@tleri yemiyor bisey demeye tabi ben kaç kez uyardım ve söyledim bunlara ne lazım neden yapıyorsunuz diye ama adamlar sanki ben deliymişim gibi yoo bakmıyoz hiçbişey falan diyorlar geçende birisi geldi iki el ile selam falan veriyor durduk yerde neyse dün ben bi tanesinin anasına küfür ettim toplu taşımada gıkı çıkmadı bu günde aynı şeyi aralarından biri yaptı önce sülalesine yavaşça sövdüm ve bacağına tekme attım baktı baktı kafasını çrvirdi bi daha bakmadı sizcede artık bunlara direkt ana bacı girsemmi toplu taşımada milletin içinde yolu bumu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lisilerle kavga edilmez adamlar en güçlü çağlarında zayıf göründüklerine bakma sen
Aynen aynen liseli velet seni gelde kanı çıkana kadar tuvalet paspasının ucunu dikeyim sana gör gücü
Çok şımardılar gördüğün yerde döv. Geçen bir tanesinin ağzına çaktım hiç pişman değilim.
Sana ne yaptılar
İki tane ergen velet, arkamdan saçımı çektiler çantamda deodorant şişesi var onunla bir tanesinin tam ağzının ortasına vurdum dişiyle ağzı kanamıştı ağlayarak gitmişti
Şimdi artık biber gazıda var kör olmak isteyen yaklaşsın
Oo baba az yapmışsın ya onun anasını dikecektin
Dikkat et liselilerin çoğu gey, gözü sana dikmişlerdir.
Ben diktim valla onlara artık paspası alıcam kanı çıkana kadar allah ne verdiyse
Geçen birisini sopaladim arkadaşları bu sefer bebeye gülmeye başladılar
Bu liselilerle baş edilmez
Sanadamı yaptılar bunun aynısını yoksa ne sjsjs
Dibime girmiş dik dik suratıma bakiyo
Utanmasa beni skecek
Ben de boğazından tutup ittirdim küfür ettim
Hala aynı şekilde bakmaya devam ediyordu
Arkadaşları bu sefer çocuğa gülmeye başladılar
Normalde böyle biri degilim ama ilk defa gözüm dönmüştü o gün
Valla baba s@keceksin bunları ha yemin ediyorum seni çok iyi anlıyorum bu insanlar kafayı yrmiş cidden insanın ruhunu emiyor bu tür olaylar bide burada kaale alma falan diyenler olmuş çıldırıyorum resmen kardeşim bunu diyenlerin ya başına hiç böyle bir olay gelmemiş ya da mental olarak god modeda falanlar
Öyle de dovsen başa bela
Pislik hepsi
Geçen de eve gidiyorum gece 10-11 sulari
Arkadaş arabasiyla biraktiydi. Yürürken işte 6-7 tane geliyorlar karşımdan
Satasacaklar belli zaten. Biri şey dedi üff şunun yürüyüşüne bak şunun endamina karışmasına bak diyerek alay ettiler gülüyorlar bunlar.
Lan nasıl gıcık kaptım ama. Suratına baktım bebenin. Bı yanda ne bakiyon la hayırdır diyip üzerime doğru gelmeye başladılar. Tekelin orada da tanıdık abiler vardı
Dağılın lan gece gece adamın asabini bozmayın diye bı bağırdı
Sonra çocuklar dağılıp gittiler
Aga o kadarda değil sen nerde yaşıyorsun ya valla ben öyle bir olayla karşılaşacağımı bildiğim bi yerde yaşasam silah taşırım üstümde valla direkt sıkarım artık bacağınamı havayamı kafasınamı bilemedim şimdi ama silah taşırım sıkıntı senin dediğin kadarını herkes kaldıramaz boş gezme
Mamakta yaşıyorum :D
Hani şöyle söyleyim arkadaşınla masum masum parkta oturup kola çekirdek yaparken bir anda suçsuz yere 15 kişinin saldırısına uğrayabiliyorsun :D
Birazdan dışarı çıkıcam ve korkuyorum erkek olmama rağmen. Çünkü arkadaşım biraz uzak yerden alacakmış beni
Öyle tiplere en iyi cevap (sana küfür etmiyorlar vurmuyorlarsa) hiç kâleye almamaktır
Hatta ben biraz da sana kızd çünki belli yani cahiller ve dikkat çekmeye çalışıyorlar niye vuruyorsun ki
Arkadaşım tamam 1 yaparlar 2 yaparlarda aylardır aynı şey artık gına geldim yav video izliyorum adam kafasını çeviriyor tsk geçer gibi
Biliyorum vardı tarif ettiğin gibi bi tip iş yerinde herkes 2 hafta da gına gelmişti
Sende haklısın ama sövme döv
Sohbet et tanı. Gençlere örnek ol belki pozitif yönünden etkilenirler.
Abla sen marsta falan yaşıyorsun herhalde Türkiye'deki çocukların bok çukurundan farkı yok
@Ilayda_BuyukTurk eee bu şekilde kabuş edip hiç bir şey yapmamak daha iyi bir seçenek mi?
Çocuklar geleceğimiz. Hep beraber kalkındırmalıyız
Takma