Dini düşünceler yani cehenneme girme korkusu çok saçma biliyorum ama illaki de günahsız olmak mı gerekiyor cennete gitmek için istemiyorum bunları düşünmek hayatımı mahvediyor böyle şeyler, yıllardır çektiğim yeter! Ben artık geleceğimi bakmak kendimi geliiştirmek istiyorum biri lütfen düsünce yapımı değistirsin. ben işkence dolu bir yere gitmek istemiyorum yani direk cennete gideyim de demiyorum ama ufacık günah işledim diye ya da yasağı çiğnedim ya da yaratıcının dediklerini yapmadım diye neden hemen cezalandırılıp tehtid ediliyorum örnek:saçı yaratan o ama yasaklayan da o yapmazsan yine günah yazılıyor sürekli ve günahı yaratan o ama işledin diye cehenneme atan o, önceden herşeyi bilen ve yapan yaptıranda o ama yine bana işkence edecek olan o benim bildiğim yaratıcı saf iyilikle donatılmıştır bana işkence yapıp yakıp yakıp işkence edip akla gelmeyecek derecede acı duymamı sağlayacaksa günahı günahla ödetecekse benimle onun arasında ne fark kalır söyleyin? Yaptığın iyilik karşısında bu dünyadaki büyük günah olan zinayı normalleştirip size 3,5'er huri verip zevk yaşayacaksınız sevaplarınız çok olursa demesi ne kadar doğru? Meğer cennete gitmemizi istiyor neden bize günah işletiyor neden işkence planları hazırlıyor? Dediklerini yapmak zorunda mı herkes? mağdem o kadar mükemmel bir tanrı o zaman onu bilmemiz için DNA mıza varlığını işleseydi dünyada olan milyonlarca insan var çeyreği bile ona inanmıyor geri kalan milyonları yakıp işkence edecek dayanılmaz hayal edilmeyek işkence planları var? Ben müslümanım ama günde bir 4 rekat namaz kılarım ve oruç vaktinde oruç tutarım ama cehennemde yinede yana akşam emeklerim boşuna gitmezmi hem neden cehennemde yanayım?
Ben cennette olmak istiyorum her insan gibi ama bunun içinde 5 vakit namaz kılmam yani ya da kapanmam?
Ben cennette olmak istiyorum her insan gibi ama bunun içinde 5 vakit namaz kılmam yani ya da kapanmam?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer