Sizce 2 kişi birbirini seviyorsa ancak bakış açıları siyasi görüşleri birbirine tam zıt ise yani biri sol görüşlü diğeri muhafazakar bir aileden geliyorsa sizce bu ilerde ciddi sorunlar yaratır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilikte siyasi görüşlerin uyuşması önemli mi sorusunun cevabı, kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar için siyasi görüşler çok önemlidir ve partnerlerinin kendi görüşlerine yakın olmasını isterler. Diğerleri için ise siyasi görüşler daha az önemlidir ve partnerlerinin görüşlerine rağmen mutlu bir ilişki yaşayabilirler. Siyasi görüşlerin uyuşmasının önemli olmasının bazı nedenleri şunlardır... Siyasi görüşler, insanların değerlerini ve dünyayı nasıl gördüklerini yansıtır. Aynı siyasi görüşlere sahip olmak, çiftlerin ortak bir bakış açısı paylaşmasına ve daha kolay anlaşması anlamına gelebilir.
Siyasi görüşler, insanların hayatlarında önemli kararlar vermede rol oynayabilir. Örneğin, çiftler aynı görüşlere sahip değilse, çocuk yetiştirme, eğitim ve yatırım gibi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Siyasi görüşlerin uyuşmasının önemli olmamasının bazı nedenleri şunlardır... İnsanların siyasi görüşleri zaman içinde değişebilir. Bu nedenle, evlenirken aynı siyasi görüşlere sahip olmak, uzun vadede uyumlu bir ilişki yaşama garantisi vermez.
İnsanlar, farklı siyasi görüşlere sahip olsalar bile, birbirlerini sevebilir ve saygı duyabilirler. Farklı görüşlere sahip olmak, çiftlerin birlikte büyümesine ve yeni şeyler öğrenmesine yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, evlilikte siyasi görüşlerin uyuşmasının önemli olup olmadığı, çifte bağlı bir karardır. Çift, kendi değerlerini ve önceliklerini göz önünde bulundurarak bu kararı vermelidir.İşte evlilikte siyasi görüşlerin uyuşması konusunda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar... Partnerinizin siyasi görüşlerini anlayın. Partnerinizin neden bu görüşlere sahip olduğunu ve bu görüşlerin onun hayatında nasıl bir rol oynadığını öğrenin.
Farklı görüşlerinizi nasıl tartışacağınızı öğrenin. Farklı görüşlere sahip olsanız bile, bunları saygılı bir şekilde tartışmayı öğrenin.
Farklı görüşlerinizi kabul edin. Partnerinizin görüşlerini kabul edemezseniz, bu konuda uzlaşmaya çalışabilirsiniz.
Siyasi görüşlerin uyuşması, evlilikte uyumlu bir ilişki yaşamanın garantisi değildir. Ancak, farklı görüşlere sahip olmanın çatışmalara yol açabileceği unutulmamalıdır. Çift, farklı görüşlerini nasıl yöneteceğini öğrenirse, mutlu ve uzun ömürlü bir ilişki yaşayabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlilikte önemli olan güvenden çok sadâkâttir. Sadâkât ve vefâdır.
Sevdiğiniz insanın sizi bir ömür boyu bırakmayacağından, sizi sahipleneceğinde, bir ömür boyu seveceğinden emin olmadıkça, onu tanımadıkça istediğiniz kadar birbirinizi sevin. Siyasi görüşünüz farklı olsa ne olur ki.
Bir ilişki de sadece aşk, sevgi, para, mal, mülk, burçların uyumu, zevklerin uyumu falan filan bunlar tek başına yeterli mi? sence...
Öncelikle ilişkiyi taşıyacak yürek olmalı bir insan da. Bir misal verelim o vakit.
Hani derler ya Gemi batarken en son Kaptan terk edermiş ya ben de tam da bundan bahsediyorum aslında. Fırtınalı bir denizde bile, O kabuslu, cehennem dolu anlarda bile insan kendi sağlığını, psikolojisini kaybetmeden, sorumluluğundaki insanların hayatta kalması için sağlıklı, stratejik kararlar alabiliyorsa. Hem gemisini hem de gemi mürettebatını kendinden çok düşünüyorsa işte o Kaptan kendini bu mesleğe adamış demektir.
İşte ilişkide de, evlilik sürecinde de bir Erkek aynen böyle bir Gemi Kaptanı gibi olmalıdır. Sadece sevmek, aşk, hoşlantı, zevklerin renklerin uyuşması yetmez. Sağlam bir irade de gereklidir. Her ne olursa olsun o evliliği kurtarmak için elinden geleni yapmak için psikolojisini kaybetmeden sağlıklı yol gösterici kararlar alabilmelidir.Evlilikte Bir Kadın her zaman kendini huzurlu ve güvende hissetmek ister. Böyle bir Eşten Kadın her zaman memnuniyet duyar. Çünkü O Geminin Kaptanı, ne o gemiyi batırır ne de terk eder. O yüzden fırtına kopsa da batmayacağını bilir. İşte bir evlilikte Güven ve Sadâkât böyle bir şeydir.
Benim asıl anlatmak istediğim de budur aslında. O yüzden her kişi ile evlilik olur mu? olmaz elbet. Bu kararlılık, irade, basiret yoksa kişi sizi istediği kadar sevsin ama yetmez. Böyle bir irade yoksa şayet size diyeceği " olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma der "
Günümüz evliliklerinin ve ilişkilerinin tek sorunu bu değil mi sizce de...
10 Yorumla
sorun yaratmaz yıkım yaratır. çünkü biri müslüman diğer kafir zihniyette olacak zaten böyle bir evlilik islama göre caiz olmaz. Ha sen dinle falan inançtan değilde yetişme tarzı ve çevreden dolayı ilgiliysen içinde yoksa sorun olmaz bozuk olana benzer ondan olursan zamanla...
00 Yorumla
+1 yılUyuşması şart değil önemli olan birbirini bu konuda yermemek görüş ve fikirlerine saygı duymak ve çevresinde de bu konuda eşini baskı altında bırakmamak özellikle yakın çevre sohbetlerinde bunların dengesi sağlanırsa bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
56Cevap
+1 yılZıt kutuplar birbirini çeker yalanına öncelikle inanma. Siyasal görüşleri farklı olmalarına rağmen çokça yapılmış mutlu evlilikler var.
Yine de eleştiriye açık değilseniz ve siyasi görüşlerinizi futbol takımı tutar gibi tutuyorsanız, çokça sıkıntı yaşarsınız.
Davul dengi dengine.15 Yorumla
Soran+1 yılMesela kapanma konusunda ısrarcı biri, ailem de böyle bir adamla evlilik olmasını istemiyor çünkü bazı şeylere körü körüne bağlı. Ne yapmalıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Onunla evlenme bitti hayatını bitirir adam
- +1 yıl
Erkek muhafazakarsa uzak dur. Gitsin, muhafazakar biriyle evlensin. .
- +1 yıl
İslam'da zorlama yoktur.
+1 yılOlmaz önemli
Ben akp li görünce
Otomatikman soğuyorum
ya da atatürkten bi haber sahte solcu chp li
ya da hdp yi Kürt hakkı savunuyor sananı32 Yorumla
Soran+1 yılBen de anlaşamıyorum göz göre göre haksızlıkları savunması ve Atatürk düşmanlığı insanı çileden çıkarıyor, belki de hiç başlamamalıydım
- +1 yıl
Olmaz bu iş
Anlaşamazsınız
Onlar çok sabit fikirli oluyor
Düşmanlık yapmak çok saçma
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Baya baya önemli
Hiç siyasi görüşü olmamasını tercih ederim ama illa bir görüşü olacaksada partizan olmamalı kesinlikle
Yanlışlarını görmezden gelerek bir partinin peşinden koşanla olmaz kesinlikle.
Akpli veya hdpli ise çekilecek çile değil.
Chpli ise partizan olmadığı sürece sorun olmaz. Chpde zaten akpnin oyuncağı hepsi aynı halt10 Yorumla
+1 yılYaratır. Sadece size değil Türkiye de aileler de evleniyor. İki dünür anlaşamazsa hayat size de zindan olur. Coğrafi olarakta siyasetin maalesef içindeyiz. Bir norveçli, bir finlandiyalıya sorsan hükümetinin partisini bilmez. Ama bizde 10 yaşındaki çocuk bile parti tutuyor. O yüzden bulunduğumuz konjonktür de iki zıt kutup birbirini çekmez aksine ayarlarıyla oynar, bozar.
10 YorumlaEvlilikte siyasi görüş tabi ki önemlidir. Karşı tarafın desteklediği siyasi görüş onunla ilgili bana çok ipucu verir çünkü.
"Aynı siyasi görüşlere sahip olmak, çiftlerin ortak bir bakış açısı paylaşmasına ve daha kolay anlaşması anlamına gelebilir."
Aksi durumda da aksi olur.
30 Yorumla
+1 yılFanatik boyutta bir siyasi görüşse sıkıntı çıkar ama iki tarafta birbirinin görüşüne saygı duyabiliyorsa sorun olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılKendim değilim ama karşımdaki gençlik kolları başkanı olacak kadar fanatik 😞
- +1 yıl
Amaaan Allah sabır versin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİleride değil tam o anda sorunlar başlamiştir zaten. Öyle bir tanidiğimiz var. Kadin muhafazakar baya dindar adam sol goruslu dövmeli falan . Bunu bilerek evlenmisler. Arti adam cok zor bir insan kaba saba. Kadin istedigi sekilde kapanamiyor modern tedetturlu olmasina izin veriyor siyah sal ferace falan izin vermiyor ortaligi yikiyor ki bunlarin cocugu var en az 6 7 yildit evliler. Ama adam hala ayni. Yani olmaz. Bilerek hataya gitmek bu
10 YorumlaSiyasi görüşler evlilikte çok önemli asla kafa yapınız uyuşmaz nerdeyse hiç bir konuda fikirleriniz uyuşmaz bir taraf yobaz diğer taraf modern görüşlü ileriye dönük evliliğin 1. ayında hayattan soğursunuz
20 YorumlaSiyasiler nasıl mecliste birbirini yiyor meclis dışında kolkola olabiliyorsa yiyip için gülüyorsa aynı taktikle devam etmeli. Ha iki uç noktada bir siyasi düşünce ise o zaman da kavga çıkıyor tabi. Mevzu vatan ise gerisi teferruat. Mevzu mutlu saygılı bir evlilik ise yine gerisi teferruat olur
00 YorumlaCok değil ama , akpli biri ile anlaşamam sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
+1 yılBence önemli çünkü siyasi görüş hayata bakış açısı hakkında da fikir verir. Uzun soluklu ilişki için de bazi konularda uyumlanmak gerekir diye düşünüyorum
20 YorumlaÖnemli. Eskiden mezhep ayrılıkları ne kadar önemliyse şimdi de siyasi görüşler aynen öyle önemli fikrinize yakın insanlarla görüşün yanda karşit gruptaysa daha holigan olmayan tiplerle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğrudan olmasa da dolaylı olarak etkiler..
siyaset din futbol gibi fanatik olunabilecek konularda çok konuşulmasını normalde de etik bulmuyorum…10 Yorumla
+1 yılElbette önemli. Hayatını paylaştığın kişi ile hayata aynı pencereden bakmak gerekir. Diğer türlü çocuk yetiştirmeye kadar sıkıntı çıkar
10 YorumlaBen muhafazakar biriyle uyum sağlayabileceğimizi düşünmüyorum ve siyasi olarakta eğer farklı görüşlere sahipsem mümkün değil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayati derecede önem taşımıyor ama sık sık kavga çıkabilir. Bu mâlum partililer her an insanın tadını kaçırabilir. Biz de öyleyiz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Tabiki olur. Ben mesela AKP'li biriyle değil evlenmek aynı masada oturmam
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok saçma yaa.. siyasi görüş de neymiş, hepsi palavra.. hayat bir tane, insanlık Bur tane yurdumuz bir tane.. bence bizi tam manası ile temsil edecek bir görüş lider vb yok bile.. neyin tatavasi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemlidir. Ben Türk'üm ve benim ülkemin bölünmesini savunan bir siyasi görüşe inanıyor, destek veriyorsa o insanla alakam dahi olmaz.
Önemsemeyenler de olabilir tabiki ama benim şahsım için önemlidir.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben de Kürtüm ve ben de ülkeyi bölücü, cumhuriyeti tehlikeye koyan her türlü girişime düşmanım. Terör örgütlerinin tek amacı bizi ve ülkemizi yok etmek. Hepsi de Amerikanın oyunları diye düşünüyorum.. Hiçbiri samimi değil, olsalar vız gelir.. Atatürk gibi cehalet düşmanı bir aslanın izinden gitmek varken hayvan diye tabir edemeyeceğim insancık görünümlü yaratıklarla işim olmaz.
- +1 yıl
@aloovera Irk vurgulama nedenim kimsenin ırkına karşı bir hareket değil önce onu belirteyim ama son dönemde ülkede Türk'üm demek ne hikmetse birileri tarafından faşistlik olarak adlandırılmaya başlandı o yüzden o tarz insanlar bizim şanlı tarihimizle gurur duyacak insanlar olduğumuzu bilsinler diye belirttim yoksa bu ülkede yaşayan her vatandaş eşittir ve aynı haklara sahip, saygıyı hakediyor elbette.
Bizim karşı olduğumuz bölücü eylemler ve bölücü eylemleri destekleyenin ırkı veya akrabamız olması dahi önemli değil, bölücü olan bizden değildir. - +1 yıl
@aloovera Doğrusu budur. Devlet insanları tek bir kimlik altında kucaklayıp kim olduğuna bakmamalıdır sonuçta bu vatan bir bütündür ve tabiki içerisinde farklı renkler olacaktır, herkes birbirine saygılı olmalı.
- +1 yıl
@aloovera En güzeli kesinlikle👍
+1 yılKESİNLİKLE ÖNEMLİ BAK BÜYÜK YAZIYORUM O DERECE.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoyasi görüşü olan biris ile olmaz. Farklı ideoloji diyorsan, farklı ideolojideko birisi ile olmaz.
10 Yorumla zaten şu anda belirttiğin yazıda bile muhafazakar diyerek ailesini küçümsüyorsan ve düşüncelerine saygı duymuyorsan baştan olmaz
10 Yorumla
+1 yılOnemli elbette. Zaten insan neden siyasi taraf secer anlamiyorum ama din konusu da onemli. Sen dindarsan ama karsi taraf ateist falansa o da yurumez. Bosuna kendinizi kandirmayin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılVatan hainilerini savunmasin bana da. gerisini idare edebilirim dicem diyemiyorum... siyaset görüşü olmayan biri ile olur ya
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılSiyasi görüşlerin uyuşması benim için önemli. Farklı konular da fikir ayrılığına düşebiliriz ama aynı yerde birleşmeliyiz.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı olduğu sürece hallolur bence. O kadar yabancı gelin/damat aldık, hangisi ülkelerinde tuttuğumuz partinin temsilcileriydi ki 😊
00 Yorumla
+1 yılUyumadan önce ishare namazı kıldım uyudum teheccüde uyandım rüyamda bişi görmedim neden olabilir
No:Soru Hakkim bitmiş burdan yazdım
04 Yorumla- +1 yıl
İstihare en az 1 en fazla 7 gün yatılır.
İlkinde görmediysen devam etmen gerekir. - +1 yıl
@Sakaryalim evet bu 3. Defa olacak
- +1 yıl
Görene kadar uygulamaya devam et
Göremezsen ara ver. 3 gün sonra tekrar başla.
Sana tavsiyem güvendiğin birine daha yaptır bunu.
İnsan kendi için yaptığında duygularıyla uyguladığı için görünmüyor olabilir. - +1 yıl
Abla yazamiyorum mesaj kutunuz kapalı takip atabilirmisiniz
- Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılçok fazla önemli yoksa yürümez bir yobazla bir aydın nasıl olmazsa ayrı siyasi görüşlü 2 kişiden de olmaz
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede kendine sol diyenler zaten zihnen muhafazakar:)
Kendşne mmuhafazakar diyenler de zihnen seküler. Sıkıntı çıkmaz00 Yorumla
+1 yılEşimle siyasi konuda çok zıttız. Ama asla bu konuda konuşmayız. Siyaset neden bizim evliliğimize sorun olsun ki
00 YorumlaTaban tabana zıt değilse olur.
Evlilik için siyasi görüşten önce başka opsiyonlar var 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç Kızılcık Şerbetini izlemedin mi?😂😂 Fatih'in muhafazakar adı altında ne haltlar yediğini hepimiz biliyoruz.
00 Yorumla Tabiki önemli, iki ayrı fikirli insanın evlenip birlikte yaşaması mümkünsüz
13 Yorumla- +1 yıl
Akp kızların gözü yaşlı pıt pıt 😅 Pek fazla bişide kaybetmiyorlar gibi
- +1 yıl
Benim siyasi görüşüm yok 😝
Aa neden ama 🥲🤣🤣
+1 yılPek önemli değil bence karşılıkli saygı duymak varsa hiç değil hatta
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli.
Vatan haini olmasın yeter.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin saygı anlayışlarına ve medeniyetlerine bağlı
10 Yorumla
+1 yılİki taraf da saygı duymayı bildikten sonra önemli değil
10 Yorumla
+1 yılKapanma konusunu sadece sen istiyebilirsin. Bunu onun istemesi saçma. O zaman gitsin hazır kapalı olanını bulsun. Yol ver kızım. Zıt hayat görüsü sıkıntı.
10 Yorumla
+1 yılGörüşler farklı olabilir önemli olan bu görüşlere karşılıklı saygı duyulması.
10 YorumlaSen kurt eşin özgürlük işareti yaparsa o evde kesin kan çıkar
çocuğunuzun kesin apolitik olur10 Yorumla
+1 yılEvliklik te saglikli bir cinsel yasam varsa gerisi tiriviri
10 Yorumla
+1 yılFanatik değilim bu konularda benim için sorun değil saygıyı aşmadığı sürece.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli. Zıt görüşte olan birisiyle arkadaşlığım bile ilerlemiyor nasıl evleneyim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz önemli maalesef
özellikle ailelerin görüşleri örtüşmesi lazım.00 Yorumla
+1 yılSiyasi görüşler uyuşmuyor diye evlilik bitirilmez saçmalamayın
00 Yorumla
+1 yılSiyasi görüş sorun yaratmaz algılar sorun yaratır
00 Yorumla
u +1 yılBabam gibi düşünse iyi olur :D sürekli aralarında kalamam
00 YorumlaHayır bi yuva kurulacak sa samanlık seyran olur ne görüşü faln saçma bi durum
00 YorumlaYok yaa konuşmayın gidin oyunuzu kullanın gelin demokratik evlilik
00 YorumlaSiyasi görüşten çok kişilikleri farklıdır bu şekilde taraf olan insanların, mutlaka sorun yaratır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyaseti dine, dini siyasete karıştırmamak gerektiği gibi evlilikte ilişkiyi böyle bir düşünceye karıştırmamak gerekir. İsteyen istediği takımı tutabilir, istediği siyasi görüşe yönelebilir.
00 Yorumla
+1 yılValla sevgiliyken bile önemli o sevdiğin kişinin ailesi ilede uyuşması lazım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Seçim zamanı araları bozulur. Ben partizan birisi ile evlenmek istemezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim eşim akp li ben ise chp. Ama ikimizde birbirimizi seviyoruz. Onun ne dediği umrumda değil. Zaten siyaset konuşmuyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılTartışmalar hakaretler oluyorsa yine de düzelebilir mi?
Cevap sahibi+1 yılbu ülkede sayısız kavga tartışma oldu. Sence tartışma olması şu zamana kadar hangi problemi çözdü? O yüzden gerek yok. Ne derlerse desinler. Onun demesiyle zerre bir şey değişmez. Benim dememle kimse fikrime katılmaz. Herkes kendi yolunda saygı duy geç.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiyasi görüşümü kendi ailem babam bilmiyor birde gidip eşimle bunu mu tarrışıcam gereksiz geremem kocamı
00 Yorumla
+1 yılOnu düşün, bunu düşün. Sıkılmadınız mı kadınlar? Erkekler sizin sevdiğiniz, kendilerinin sevmediği şeyleri nasıl severiz diye düşünürken.. Siz niye bu kadar detaylısınız aq? Skiyim siyasi görüşü. Sanırsın bana ikisi payitahta çıkacaklar.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya gidin kısacık ömrünüzde Ege'de, Karadeniz'de, Doğu'da gündoğumunu izleyin. Bırakın bu işleri. Ortadoğu siyasetinin, popülizminin kölesi olmayın. Aşkınızı yaşayın. Kısacık ömrünüz var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirimize saygılı olacaksan ve bu konuda tartışmayacaksak önemli değil (ama asla vatanın ve bayrağın bütünlüğüne karşı durumları olmadığı sürece)
00 Yorumla
+1 yılFanatiklik yoksa ve çok bariz bir şekilde belli edilmezse sıkıntı olmaz zannımca..
00 Yorumla
+1 yılönemli tabikide akpli biriyle olmaz mesela
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızılcık şerbo öneririm
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi