• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Evlilikte siyasi görüş önemli mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
710
Yapay Zekaya Sor

Yüksekovalı biriyle nişanlıyım orduluyum aşırı kararsızım sizce siyasi görüş önemli mj

Evlilikte siyasi görüş önemli mi?
Nişan Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

Söylediğin şehirler bende siyasi hiçbir anlam ifade etmiyor yani misal ben nötre yakın kişileri tercih ediyorum hayatımda. Fanatik olsun olmasın, insanlar kendisine benzeyen kişileri tercih ediyor haliyle çünkü aksinin gelecekte çatışmaya sebep olması çok muhtemel. Bu her türden fanatiklikte (spor, siyaset vb.) geçerli. Ya bir taraf fanatikse öteki çok nötr olacak, ya da ikisi de aynı fanatikliğe sahip olacak.

Bir de kendi tercihlerini doğru biçimde dile getirebilmek var. Kendi gibi düşünmeyenleri küçümseyip hakaret eden bir insan karakteristik olarak kalitesizdir ama iki taraf da düşüncelerini ılımlı ve mantıklı bir şekilde dile getirip fikirlerini karşıya diretmiyorsa, bu insanla çok farklı düşünüyor olsanız bile ilişkiyi yürütmeniz mümkün. Taraftan kastım aileler bu arada, çift değil.

Özetle kişiler benzer düşüncelere sahipse veya kendini düzgün şekilde ifade ediyorlarsa ilişki yürüyebilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

İyiki senin gibi arkadaşım yok yoksa kafayı yerdim. TÜRKİYE'DE YAŞAYAN HERKES TÜRK DEĞİLDİR. Aşırı saf birisin biraz milliyetçi olun. Millete bana hakaret etme diyeceğine ayağını denk al. Yok eğitimli yok medeni. Ulan ne medeniyeti? Vatan hayinini sevip onun çocuklarını mı doğuracaksın? Ayrıca sen onu değiştiremezsin o seni değiştirir. O seni terörist yapar. Ki bu saflıkla sana daha çoook şey yapar. Aklını başına al ya ailen nasıl buna müsade eder anlamıyorum. Aklını başına al saçmalamayı kes. Bu akp chp meselesi değil. Akp mhp de dem le aynı deseler bile dem kadar kötüsü var mı?

1
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Saflık olarak görmüyorum ama sana kendini iyi hissettiren seni seven birini sırf siyasi görüşü için ayrılmak mantıksız geliyor 25 yaşındayım bu yaşta ailemden izin alacak da değilim

Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      7 ay

…hayini değil, “haini” olarak yazılır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Bu normal bi durum değil tabiki sana engel olmalılar. İzin mizin diyor akılsız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Belkibirgünbiryerde doğrusunu biliyorum ve yazım kurallarına dikkat ederim ama gözümden kaçmış

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

yaprağın heyecanı belli ki seninde hayatını karartacak helele lele lolololo çeker gelin olur sonra bir kurşuna güm gidersin :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok saçma konuşmuyorsunuz üniversite okumuş medeni biri

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

kızım onların alayı manyak çocuk efendi dersin ailesi arıza verir aklıan gelmeyecek birşeyi bahane ederler kendileri akrabadan gelin almayı sever sana hep düşman olurlar onuda doldururlar pkklı mı doğurucaksın askerine sıksın diye ne cibilliyetsiz düşünüyorsun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@__PATRON__ anlamıyor anlamamakta ısrar ediyor bir insan nasıl terör sevdalısı birini ısrarla ister anlamıyorum gerçekten. Hâlâ medeni diyor bu kadın cinayetlerini işleyenlerin hepsi cahil cühela mı sanki? Okumakla adam mı olunuyor okumak anca meslek ve belki de kültür kazandırır. Ailem bana karışamaz demesi de cabası normal biri olsa haklı ama ben böyle bir adamı koca adayı diye getiricem ailem de tamam diyecrk öyle mi? Ailesinde de akıl yok belli ki.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

kendi düşen ağlamaz yapacak bir şey yok ona benzer evlenip kurtarın beni diye hergün yazan kız dolu...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@__PATRON__ aynen öyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sevgi nedir en kısa soru

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

sevgi önce din sonra gerisidir

Yorumla
    • Mealas
      Mealas
      7 ay

Hayattan nasibini almamış kendini geliştirememiş sosyalleşmek ne sevgi ne bilmeyen (allah nasip etmemiş) 2 insan olmayan yaratık görüyorum po yoru ve altında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Mealas demek ki sen de onlardansın. Git başka yerde saçmala

Yorumla
    • Mealas
      Mealas
      7 ay

Saçmalamak için gizli profil kullanan mı söylüyor bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Mealas soruyu soran kişi de gizli? Nasıl kullanacağımı sana mı soracağım? Evleneceği adam terörü destekleyen birisiymiş ayakta alkışlamamız mı gerekiyordu hayırdır?

Yorumla
    • Mealas
      Mealas
      7 ay

Üstüne katarak anlatma hakkarili yazıyor siyasi görüş farkı diyor saçmalayan sen iken bana saçmalama diyorsun yoksa canın cehenneme bana ne nasıl kullanıyorsan kullan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Mealas muhtemelen yorumları vs okumadın oralarda bilgilendirmiş zaten neden üstüne katayım

Yorumla
    • Şiirzede
      Şiirzede
      7 ay

Bunu hakaret olarak algılamayın ama cahil misiniz? Kaç kere doğuya gittiniz? Kaç tane doğulu insan tanıdınız? Bölgenin hepsini aynı mı sanıyorsunuz? Adamın siyasi görüşü belirtilmemiş bile. Velev ki öyle olsun bu üslubunu ne?

Yorumla
    • Şiirzede
      Şiirzede
      7 ay

Pardon ya aşağılarda okudum şimdi sanırım sizin dediğiniz gibiymiş. Üslubunuz biraz sert ama yine de çok haklısınız.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Şiirzede haklıyız tabi ahma k kız başını yakacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

@Şiirzede dediğim gibi bu durum akp chp mevzusu gibi bir şey değil. Ben türk kürt ayrımı yapmıyorum tüm kürtlerin kötü olmadığı gibi tüm türkler de iyi değil sonuçta. Ama inatla medeni ve okumuş diye ısrar etmesi zeka seviyesini gösteriyor. Ailem karışamaz demesi de saçma geldi bu nasıl aile ki buna göz yumuyor anlam veremiyorum gerçekten. Evlenince düzeltirim diyor sanki adamın kötü alışkanlığını düzeltecek bu nasıl zihniyet cidden anlamıyorum. Sevgiliyken kötü huyunu değiştirmeyen birisi evlenince değişir mi asıl sevgiliyken değiştirir ki o kadına kendini kabul ettirebilsin. Bu normal konu değil ki ha deyince bitsin. Ki değişse bile kabul etmemeli o ayrı. Üslup yanlış değil 25 yaşına gelmiş bir insan en azından bu kadarını akıl edebilmeli. Terörü savunan biriyle evlenmek istiyor canım cicim diyecek halimiz yok

Yorumla
  • hdksd1
    hdksd1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

takım tutar gibi parti tutan böyle sürekli ağzından kötü sözcükler, küfür gibi eksilmezse hoşuma gitmez açıkçası. Farklı görüşlerde olabiliriz saygılı olunduğu takdir de bence. Sosyal medya da dikkat ettim böyle 18-19 yaşlarındaki gençler inanılmaz hakaret ediyor siyaset hakkında bir sürü tweet atıyor da bana o
    ironik geliyor, o yaştayken ne görmüş olabilirsin de eski toprakmış minvalinde yorumlar çoğu anne babası neyi desteklerse onu destekliyor. Ciddili siyasetten anlayıp takip edenlere tabii ki saygım sonsuz fakat zırvalayanlara tahammülüm yok

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Argo kullanmayan biri

Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

Önemli olabilir olmayabilir. Bu sizin siyasi görüşü evinizin içine ne kadar sokacağınızla ilgili. Sevdiğiniz insanlarla oturup siyaset konuşacaksanız ilişkiyi olumsuz etkiler. Ama bunu sohbet konusu yapmazsanız ya da senin tarafın öyle benimki böyle derseniz sorun olur. Kişisel olgunluk düzeyinizle ilgili. Ben kaldıramamam karşımda devleti terörist ilan eden bireyler derseniz uzatmadan ayrılın derim. Şimdi küçük görünen sorunlar ileride büyür çünkü

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bende siyaset ilgilenmemesi istiyorum belki evlendikden sonra sorumluluklari artar düşünceleri düşünmeye vakti olmaz

Yorumla
    • Morjinal
      Morjinal
      7 ay

Öyle olmaz siyasi yani varsa evlenince de devam eder. Hatta bazı insanlar daha da siyasetle ilgileniyor evlenince. Bence bu konuyu netleştirmenin yolu şeffaf olmak benim görüşüm bu seninki bu. Evlendikten sonra (eğer siyasetle aktif olarak ilgiliyse ) bu şekilde devam edecek mi? Bu senin ailen açısından sorun olur mu oturun konuşun. Bu konu şimdi önemsiz gelebilir ama ilerleyen zamanda aynı evin içine girince küçük gibi görünen konular yakından görünce büyüyor kardeşim. Açık net ol sorun olacak gibiyse sevgi her zaman her şeyi çözmez

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Baharizma
Baharizma Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Evlilik gerçekten iki insanın dünyalarını birleştirdiği bir yolculuk 🌙. Ancak, siyasi görüş farklılıkları bazen tartışmalara yol açabilecek hassas bir konu olabilir. Önemli olan, birbirinizi anlayıp saygı gösterebilmeniz 💕. Eğer aranızdaki iletişim sağlamsa, farklılıklar bir sorun olmaktan çok, çeşitlilik yaratabilir. Ama bir taraf için siyasetin önemi çok büyükse ve diğeri bunu anlamakta zorlanıyorsa, bu zamanla gerginlik yaratabilir. Kendine şunu sormalısın: Gerçekten bu farklılık, aranızdaki sevgiden, saygıdan ve bağlantıdan daha büyük mü? 🧠 Bu sorunun cevabı, kararsızlığını gidermede yardımcı olabilir 🌈.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

90

Cevap

111

Cevap

• r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Siyasi görüş hayat görüşün demektir arada ki fark sıkıntılı olur

1
    0 Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.

Abd de Avrupa zerre onemli degil, gerci abd de son zamanlarda siyasi bir kutuplasmalar artti, Trump yuzunden. Neyse Turkiyede siyaset bambaska seviye bir cok insan sabit fikirli ve kendinde olmayani hakir gorme dislama icinde. Takim tutar gibi parti tutuyorlar ve bunu militan, holigan bir sekilde gosteriyorlar. Haliyle ben olsam hoşgörülü olup olmadigina bakarim, görüşünü ozel hayatina ne kadar dahil ettigi ve bunlari bana ne kadar yansittigina dikkat ederim. Tabii entelektüel bakiyorum yoksa asla yurumez

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.

Siyaset kadar kötü bir şey yok birbirinizle evleniyorsunuz siyasetle deyil, mutlulukmu önemli siyasetmi? Ekmeğinizi siyasetmi veriyor yoksa kendinizmi çalışıp kazanıyorsunuz? Diyeceyim o ki eğer o evliliğe siyaseti karıştırırsanız evlilik biter ahanda burada söylüyorum demedi deme

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Çocuğun ve ailesinin siyasi görüşü ne peki? Önemli olan nereli olduğu değil zihniyeti. Ben Diyarbakırlıyım ve bugüne kadar hdp zihniyetinden olan tüm taliplerimi eledim. Çünkü bazı siyasi kesimde siyaset hep hayatın içindedir. Hdp liler de durum böyledir. Gerçi şehirden şehire değişebilir. Şahsen ben Diyarbakırlı olarak değil pkk , hdpli olanlarla bile istemiyorum evlenmiyorum. ( her hdp li pkk yı sevmez) . Evlensek biliyorum ben onun görüşüne saygımdan onun yanında onun partisini eleştirmem. Fakat adım gibi eminim ki o ve ailesi benim yanımda eleştirir. Saygı kulvarında aynı seviyede olacağımızı bilsem belki olabilirdi. Bana saygı duymayan biriyle evlenmek istemem. Yani sonuç; müstakbel eşinin saygı , zeka seviyeleri nasıl? Ve siyaset senin için ne kadar önemli? Beni ilgilendirmez ne düşündükleri diyorsan sorun olmaz. Fakat ben onların sürekli eleştri yapmalarına bile tahammül edemiyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Şu da önemli. Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz. Eğer uzun zaman dilimiyse bu iyi. Geçinebildiğinizi gösterir. Bir de onun arkadaş ortamlarına girdin mi? Konuşmalar vs seni rahatsız etmediyse bu da iyi. burada cevap yazanlara göre nişanlınla ayrılma. Ben genel olarak “ eleştirel insanları “ sevmiyorum. Değil hdp kim olursa olsun eleştirel insanları eliyorum. Herkes farklıdır ve herkesin kırmızı noktaları da farklıdır. Sen anlaşabilirsin belki. Her doğulu da bir değil. Hepsi aynı sempatizanlıkta değil yani. Eğer uzun süredir tanıyorsan onu, ve insanları tanımakta iyiysen kafana takma bence. Uyumlusunuzdur. Siyaset normalde evlilikte olmaz. Fakat biz ülkece kalıpçı insanlar olduğumuzdan bizde siyaset sahip olduğumuz zihniyeti gösterir. Ve o zihniyetin dışına çıkamıyoruz, esnek değiliz ülkece. O yüzden sorun yaşıyoruz.

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.

Tabiki önemli.
    Partizanlar benden uzak olsun.
    Hele akpli, mhpli, hdpli biriyle muhatap bile olmam, üçü aynı halt zaten.
    Chp de onların yancısı Türkiye siyaseti zaten çöp.
    Atatürk ilkelerine bağlı, tüm dini düşüncelere saygısı olan, açık fikirli, bu partilerin iğrençliklerinden uzak olan biri olmalı. Yoksa çekilecek çile değil

1
    5 Yorumla
    • niyelannn
      niyelannn
      7 ay

M*l sın ama haklısın sonuna kadar İslam yolundayız değil mi kardeşim

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Bu anlattıklarımdan sonra bana bunu diyebiliyorsan asıl m. al sensin demektir.
      Elhamdülillah Müslümanım ama yobaz, arap sevici, hacı hoca, tarikatlara tapan bir akılsz değilim çok şükür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Açıkçası sonuna kadar haklısınız ama insan unutamıyor

Yorumla
    • Mealas
      Mealas
      7 ay

500 çöp kelimeyle zafer partili olduğunu nasıl açıklarsın sorusunun altına yazman daha makul olurmuş
      Partizan uzak olsun demiş sonra genelleme yazmışsın sene 2025 herkesin görüşüne fikrine desteklediğine saygı duyacaksın türkiye cumhuriyetine bağlı hangi legal parti olursa olsun
      Utanmadan ilkeden dini düşünce saygısından açık fikirden bahsetmiş bide

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Partizanlar benden uzak dursun diyorum gelmiş zafer partilisin diyo 🤣Al işte boşa demiyoruz uzak dursun diye. Türkiyede sevilecek bir parti olduğunu düşünmüyorum. Ha mevcut seçenekler arasında zafer partisi en iyisi. Onunda yanlış hareketleri var ama en azından diğerleri gibi direkt ülkeyi batırma, vatana ihanet çabasında değil.
      Bir partiye körü körüne bağlı olan birini sevmem. Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilmesi lazım insanların. Bunu bilmeyen biriyle muhatap olmaya gerek yok. Adamlar açık açık ülkeyi batırıyor, satıyor, her türlü belayı çekiyor ona rağmen hala devlet aklı, bildiği vardır, çalıyor ama çalışıyor diyolar. Asıl bunlar utansın.
      Dini düşünceye saygıyı savunurum evet. Dine en çok zarar veren şey din siyasetidir. Siyasal islamdır.

Yorumla
  • ölümmeleği00 s
    ölümmeleği00 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Ablacım kurban olduğum siz meclisteki evleneceksiniz sizi niye siyası görüş etkilesin her insanın kendi görüşü vardır düşün ki herkes aynı goruste o zaman insan beyninin iradesinin ne anlamı kalıyor herkes farklı düşünür sana yanlış olan ona doğrudur önemli olan bunu aşabilmek

0
    6 Yorumla
    • Elifingünlüğü123
      Elifingünlüğü123
      7 ay

Bu durum akp chp mevsuzu değil pkk destekçisiymiş evleneceği adam. Kusura bakmasın böyle insanı tercih eden de vatan hainidir

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Elifingünlüğü123 aynen +100

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      7 ay

@__PATRON__ sen hayırdır birader kadın gördüğünüz her yerde damlıyorsunuz

@Elifingünlüğü123 nerden beli öyle olduğu

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

sen kafayı yemişsin kız olmasımı yoksa miili duruşumu önemli mal

Yorumla
    • ölümmeleği00 s
      ölümmeleği00
      7 ay

Kendi yprumunu at geç benim yorumuma damlamana gerek yok ve evet tek sebep kadın olması o yüzden geldin

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

saçmalamışsın

Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Arızalı bir durumdur. Siyaset insanın zekası ve vicdanı hakkında en sağlam ipuçlarını verir. Türkiye gibi çizgilerin bu kadar belirgin olduğu bir ülkede insan kendisiyle aynı fikirde olmayan biriyle birlikte olması aslında her gün sövdüğü kesimden biriyle olması demektir. Ben benim gibi düşünmeyen arkadaşlarıma bile tahammül edemez hale gelmişken eşe nasıl tahammül edilir bilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Blackspot
    Blackspot Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.

Memleket siyasi görüşü temsil etmez. Ama eğer görüşleriniz farklı ise bence çok zor çünkü eğer apolitik değilsen siyaset sürekli gündeminde olur ve muhakkak bir tartışma çıkar. Ondan ziyade de yani malum kanalları izleyip ne derse alkış tutan kafada biriyle evli olmak pek hoş olmazdı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Hayır değil bizde ordulu gelin var, karadenizli damadımız var asla siyaset konuşmuyoruz konuşan akrabalarımız var bilerek yapıyorlar ama gerekeni söylüyoruz. Yüksekova aşiret bölgesi yöreler adetler aşırı farklı ama kimse sana ön yargı ile yaklaşmaz nişanlın da hele arkandaysa gram olmaz. Bence önden bi konuşmalıydın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çok teşekkür ederim sonunda sizin gibi biri çıktı yöre bunlar fazla yok hatta biraz açık insanlar üniversite okumuş yani cahil biride değil sizden tekrardan teşekkürler beni aşırı mutlu ettiniz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Önemli tabii ki bir butun oluyorsun her manada mesela ben muhalif milliyetciyim. Akkurt biriyle olmak istemem yol benzer gibi görünse de değil ya da ayrilikci görüşleri olan biriyle olmak istemem olmadim zaten. KS vasitasiyla vandan bir kizla konuştum baya farkliydik. Egitim durumlari denkti ama bazi seyler degismiyor. Ayrilikci ise olmaz net.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Üyeliği iptal edecem demiş, iptal edilen üyelik tekrar olmaz mı? Çocuk olduktan ve yaşın 30u geçtikten sonra tekrar üye olursa? Çocuk büyüdüğünde baba neyse oraya çeker bunu bil, çocuğun 10 yıl sonra Kürt milliyetçisi olursa ya da daha değişik siyasî düşüncelere sâhip olursa nolacak? Bunları da düşün ve benim için sorun yok diyorsan evlen

0
    0 Yorumla
  • Mineönr
    Mineönr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    7 ay

Bende doğuluyum ve Kürtüm ama hdpyi pkk yandaşı olup olmadığına dikkat ederim sonuçta çocuklarımızı nasıl bir ortam da ve görüşte büyüteceğimize kendimiz karar veriyoruz… Tabii şöyle bir durum da var hdp ye destek veriyorlar diye kötü insanlar olduğu anlamına gelmiyor siyasi anlamda etkili olabilir demek istiyorum onun için tam olarak ne istediğini iyi bilmelisin

1
    18 Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

Ben de doğuluyum ve hdp li birini hayatıma istemiyorum.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 helal sana

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ bütün doğulular hdp li değildir. Ve de her hdp ye oy veren de pkk yı desteklemez. Sırf bizden biri mecliste oldun diye oy veren çok var. Yani pkk yı herkes desteklemez aslında. Fakat destekleyenlerin sesi çıkar o yüzden hepsini destekliyor sanıyorsunuz. Ben de zazayım. Zazaların geneli hdp li olmaz zaten.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 zazalar zaten her açıdan farklı bir kültür ve ırk. sizinkiler chpli ya da akpli olur.

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ ha ha ☺️ Zazaları pek kimse bilmez, bilmenize sevindim

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ size bi şey sormak istiyorum, vaktiniz varsa dilerseniz cevaplarsınız. Etkilendiğim biri var. Eğer yanlış anlamıyorsam o da boş değil. Fakat çocuk koyu ülkücü. Ben siyasetten hoşlanmıyorum pek. Ülkücünün de hayatında hep siyaset var. Medya paylaşımlarına baktım. Yorumları net ve keskin. Görüşleri uç. Mesela teröristler için it, köpek , p. ç vs kavramlarını kullanmış. Ben de sevmem onları ama o kelimeleri daha İsrail için bile ağzıma almadım. Yakıştırmam kendime. Daha usturuplu kelimelerle kendimi ifade ederim. Erkekler için gerçi farklı olabilir, erkekler normalde de küfür kullanabildikleri için normal mi acaba diye düşünüyorum? Medyada böyle konuşması erkek olduğu için normal mi yoksa fazla mı sizce de? Sertliğini mi gösterir? Esnek, yumuşak, biriyim ben. Direk yargılamak yerine bu kişi “ bu noktaya nasıl geldi” derim, öncesinden kaynaklı masumiyeti yoksa yargılarım. Bu çocuğun paylaşımları çok rijit. Ben hayatta her şeyin fazlasının zarar olduğunu düşünürüm. Ve ifratta gitmenin kişinin kişiliğini de yansıttığını düşünürüm. Bu kişinin evlilikte zor biri olacağını hissediyorum. Emin olamıyorum. Emin olsam aklımdan söküp atacam. Sinirli de biri. Mantık evliliğini tek balına yapamıyorum. Sevmek istiyorum. İlgimi çeken birini buldum fakat bu defa mantığım uyuşmadığımızı söylüyor 😂 siz tanır mısınız ülkücüleri? Ben ülkücüleri tanımam fakat herhangi bir görüşte koyu kimi gördüysem genelde sıkıntılı insanlardı. Ordan yola çıkıyorum. Vatanperver olması hoşuma gider fakat beni alt sınıf olarak görecekse bunu kabul etmem. Dindar biri. Öyle düşünür mü bilmiyorum.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 bende o gelenkten geliyorum ama orada değişik fraksiyonlar var kimi dine daha yatkın kimi seküler kimi kahve kültürü çok nadirde ırkçı. Bunlardan biri olacağına islamı tam iyi bilen kuran sünnet çizgisinden şeriatçı müslüman olmasını tercih ederim. Gönül işleri zordur kültürlü ama sert innacı gçlü ve dengede biri olsa sen naif olsanda seni idare ederdi. Ama bu derece elit biri denk gelme olasılığı az olduğuna göre sen bence böyle çok keskin hatlardan uzak dur sonra incitmesinler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hdp tor or değil mi

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ bu çocuk inançlı, hatta dindar da diyebiliriz. Ehli sünnet. Ben de inançlı biriyim. O kültürden geliyorum derken ülkücüleri mi kastettiniz siz? Ülkücülerin dindarları ırkçı oluyor mu? Normalde dindar kişi ırkçı olamaz. Beni kişiliği biraz endişelendirdi? Ben kırılganım o ise sinirli biri gibi. Ne yapacam bilmiyorum. Onu göresim var her gün 🥲 duygularım ve mantığım arasında kaldım. Daha önce hiç ülkücü biriyle tanışmadım. Nasıllar hiç bilmiyorum. Her topluluğun az çok kendine has yönleri oluyor ya o anlamda diyorum. İyiler mi, baskıcılar mı? Fazla mı siyasallar?

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

Yukarda kastettiğim şuydu. Hdp nin tabiki terörle ilgisi var. Fakat oy veren herkesin terörle ilgisi yok. Misal pkk yı sevmiyordur ama mecliste bizden birileri olsun diye oy veren de vardır. Yani hdp ye her oy veren pkk yı desteklemiyor demiştim.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 evet eski ülküclerdenim ama benim din kısmım ağır bastığı için soğudum zamanla çünkü ben şeriatçıyım. sen narinsin o sana sert kaçar çnkü şeriatçı değilse meselelerde hakka göre değilde gururuna göre hareket etme olayı fazla olur o zamanda seni kırıp dökebilir.

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ şeriatçı mı bilmiyorum. Şeriatçılıktan kastın ne derece dindarlık? O dindar yani namazında niyazında, faize felan dikkat ediyor. Dini paylaşımlar yapıyor. Bu şekil olanlarda hak mı ağır basar bahsettiğin gurur mu? Gerçi bu kadarcık bilgiyle bu anlaşılır mı? Çok tanımıyorum onu ben de. Uzaktan biraz gözlemleyebildim.

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 şeriatçı olan islam devleti ister ırkçı olmaz kürt zaza arap vs sadece ırktan dolayı kötü konuşmaz önce dindar mı ona bakar. mesela hdp nekadar gıcıksam chp de ben gıcığımdır türk olması fark etmiyor. hukukta ne istediğine bakacaksın islam kurallarımı laik kurallar mı. birde bir mesele olduğunda hırsıyla mı yoksa dine göre mi hareket ediyor onlara bakarak anlarsın. ama tarif ettiğin çocuk çok kötü olamaz namaz önemlidir.

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için 💐

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 umarım gönlüne göre olur mutlu olursun

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ inşallah sağolun. Bu çocuk Bahçeli nin Türkiyeli lafından rahatsız olmuş. Sizler Türkiyeli olabilirsiniz ama bana Türk olmak yetiyor felan demiş paylaşımında. Başka bi paylaşımında türk kürt zaza beraber yaşarız, Irkçı değiliz yazmış. Sanırım Türk lere özel önem veriyor ama kürt zaza düşmanlığı eğer terörcü değilse yok. Öyle olsa ben doğuluyum ve kürt olarak sanıyordur beni muhtemelen. Bana ilgi duymazdı heralde. Sizce böyle biriyle ilişki yürütebilir miyim? Kürtlerin bazı yönlerini ben de sevmiyorum fakat bütün bütün eleştirmem. Doğruya doğru yanlışına yanlış derim. Hdp den zaten nefret ediyorum. Ben hdp li olmadığıma göre beni rahatsız edecek tutumu olur mu bu zihniyetteki birinin?

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      7 ay

@Girl2021 sanmam sorun olsun. oradaki kızgınlık ırktan değil bölücü zihniyet ve kültürel kafaya karşı. yoksa kanı ırkıyla ilgili değil.

Yorumla
    • Girl2021
      Girl2021
      7 ay

@__PATRON__ teşekkürler ☺️👍💐

Yorumla
  • Pembistann
    Pembistann Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 92%
    7 ay

Karagül diye dizi izliyorum doğudaki yobazlığın kadınları ezen küçük gören zihniyetin kadınlar üzerindeki feci sonunu izledim psikolojim bozuldu sana kolay gelsin

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Asla öyle biri değil medeni argo bile kullanmıyor sadece görüşleri kötü

Yorumla
    • Pembistann
      Pembistann
      7 ay

Kızım afedersin de teroristle mi evleneceksin? Dem partiliymiş. Ülkeni hiç mi düşünmüyorsun , o kadar şehitlere acı. Kafana sıksa hakediyorsun hiç kusura bakma. Üyelik sildircekmiş hee hee hersey köprüyü geçene kadar. Sonra senide zorbalıycak çocuğunu da PKK'lı yapacak. Hem üyelik iptali ne işe yarayacak kağıt üzerinde! Zihninden silebilir misin? Hayır.!

Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Bence önemli... Aynı vizyonda ve bakış açısında değilseniz ilişki zor yürür. Yani, bir kuzu ile bir milliyetçi ya da Aşırı fanatik sağcı biri ile aşırı solcu biri de olamaz.

1
    0 Yorumla
  • _-RuLinGG-_
    _-RuLinGG-_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Görüşlere saygı duyulduğu sürece anlaşılabilir. benim çevremdede var böyle insanlar bazıları çok kavga ediyor bazıları ise birbirlerini sakince dinleyip konuyu analiz ediyorlar 🙂

1
    0 Yorumla
  • Legalpainn
    Legalpainn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    7 ay

Atatürk ü sevmeyen biri neden hayatımda olsun ki mesela?
    görüşleri az çok bellidir ve bu hayata bakış açısıdır

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Atatürk ilginç bir şekilde sempati duyuyor

Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kişiye göre değişir siyasal ideolojik görüşler tabiki önemli ola biliyor bazen kişilerin yaşam taraflarını belirleye biliyor aslında olmaması gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • egemen067
    egemen067 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    7 ay

Kesinlikle olmaz. İlerde teröristleri savunduklarini. Askerlere ve Türk milletine düşman olduklarını gördüklerinde onlara kizmayacaksan sorun yapmayacaksan olur bu evlilik. Bunlari cok iyi tanirim yaz bana anlatayim sana yasayacaklarini

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Elbette. Çocuğunuz olursa hanginizi dinleyecek? Önemli konular hakkında aynı fikirde olmadığın bir insanla zaten anlaşamazsın. Evleneceğin insan her konuda seni anlayabilecek birisi olmalı.

0
    0 Yorumla
  • dosemi
    dosemi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay

Asıl soru sence önemli mi ve nişanlın için önemli mi? Bir de eş alırken bir grup insan güruhu geliyor. Aile adında… onlarla da evleniyoruzc onlar için de önemli mi?

0
    0 Yorumla
  • different06_
    different06_ Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

Önemli yaaa. Erkeğin siyasal düğüncesini tam öğrenmen ve bunun sana tamamen uyması lazım. Bence aşkı falan boş ver. Mantığına yatıyorsa devam et, yoksa daha fazla uzatma 😊

0
    0 Yorumla
  • __PATRON__
    __PATRON__ Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

çok önemlidir skis heyecanı geçince geriye kültür ve dünya görüşü kalır ve ortak zevkler hobiler. bunlarda bağlantı yoksa kedi köpek gibi birbirinizi yersiniz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Hiç önemli değildir 5 yıllık evliyiz eşimle tamamen zıt gorusluyuz hiç tadimizi huzurumuzu bozmadı yorumda sahte milliyetçilik yapanlara aldanma onların hayat deneyimi yok ben dediğim gibi 5 yıllık evliyim

0
    7 Yorumla
    • Sözdemirr
      Sözdemirr
      7 ay

Bir kişi üzerinden olmaz ki o iş, siz olgunmussunuz bu şekilde olmuş çocuğu ve ailesini ya da kızı ve ailesini tanıyor musun? Kız tarafı Kürt olan da kız tarafı Türk olan da böyle evlilikler duydum. Erkek olgun değilse eşini ailesine ezdiriyor, örnek vereyim eltiler kürtse kendi aralarında yakınlık kurup kültür farklılığından dolayı dışlayabilir vs vs, toplumda rastlanan şeyler maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Birbirlerini sevip dışardan yakıştırılamayanlar kendilerine uzak yerde başka şehirde ev kurabilir başkasıyla yürüyemez zaten

Yorumla
    • Sözdemirr
      Sözdemirr
      7 ay

Reis kendimi de katarak diyeyim doğuda işler öyle olmuyor işte. Doğulu olup da mecbur olmadıkça ailesinden uzakta yaşayan ailesiyle araya mesafe koyan az insan vardır. Batı gibi bireysellesme yok doğuda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Var zaten kız kendi demiş İstanbul'da yaşıyoruz komsuyuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sizden teşekkürler ederim umarım eşiniz ve siz cennet birlikte olursunuz Allah emanet kalın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Sizce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Sizde

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

Evet maalesef Fanatik farklı takımdan çiftler ya da siyasi görüşler insanları birbirlerine düşürebilecek sebepler olabilir. Ne kadar modern de olsanız bazı tatsızlıklar yaşanabilir :)

0
    0 Yorumla
  • kratlı
    kratlı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    7 ay

Dostum kalkıp askere polise hakaret etseler zoruna gider veya başka bişey bence vatanına milletine bağlı bir insanla yoluna bak evlendi çocuk yaptı diye değişmez insan hayatını yakma

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    7 ay

Siyasi görüş belki tolere edilebilir ama asıl önemli olan vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve sadakati her zaman.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Atatürk seviyor ilginç bir şekilde

Yorumla
    • TS_QueenWolfWoman
      TS_QueenWolfWoman
      7 ay

Türkiye sevgisi herşeyden önce gelir 🇹🇷

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl desem milliyetçi duygusuna karşı vs sol eylimli chp seviyor ama tek sıkıntı düşünceleri hoşuma gitmiyor

Yorumla
    • TS_QueenWolfWoman
      TS_QueenWolfWoman
      7 ay

Bunları baştan iyi düşün ülkesi insanın ailesi gibidir bir hakaret veya kötü niyetli yaklaşım içinde büyür ama tek kelime bile edemezsin. Çocuğun olursa hangi görüşe göre yetiştireceksin bu da çok önemli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İşte bende siyaset arındırılmış bir ev kurmak istiyorum

Yorumla
    • TS_QueenWolfWoman
      TS_QueenWolfWoman
      7 ay

Yeni parti kurmak daha mantıklı olur yine de senin kararın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Nasıl yani yeni parti

Yorumla
    • TS_QueenWolfWoman
      TS_QueenWolfWoman
      7 ay

O derece imkânsız diyorum kimseyi evlenince değiştirmeyi hayâl etme

Yorumla
    • Belkibirgünbiryerde
      Belkibirgünbiryerde
      7 ay

…eylimli değil, “eğilimli” olarak yazılır.

Yorumla
  • CafunéI
    CafunéI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay

Valla önemli değil diyeceğim de diyemiyorum. Nişanlım akp li falan olursa mazallah asla yapamam ya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

😂😂 benim sıkıntım farklı sol görüşlü olması

Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.

çok.

siyasi görüş hayat görüşüdür hayat görüşünün ter olduğu insanla nasıl mutlu olacaksın sen ak dicen o kara dicek ne saçma şey la o öyle.

0
    0 Yorumla
  • DeadlyPenalty
    DeadlyPenalty Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.

Değil aslında.. gerçi apolitik olsam da karşımdaki g. zekali bir siyasi görüşü olsa bile zaten hic bir argüman ile savunup üstün gelemeyeceginden sorun değil

0
    0 Yorumla
  • babyyy_girl
    babyyy_girl Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

olay a partisi b partisi olsa önemsiz derim ama ülkemde bölücülük yapmak isteyen biri halkanın dışındadır

1
    0 Yorumla
  • UnnamedPlayer
    UnnamedPlayer Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    7 ay

Mesela eşim olacak kişi AKP liyim dese koşarak uzaklaşırım.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Sen Atatürkçü isen bir sol görüşlü ve Kürtçü biriyle zor anlaşırsın. O gelir sana terörist başı Abdullah Öcalan’ı savunur, sen de verirsin ağzının payını. Sonra gelsin sorunlar.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hayır Atatürk seviyor ilginç bir şekilde

• nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay

Genel anlamda evet ama prensim Sercan la evlenmek istiyprum ama onun için siyasi görüşümü değiştirmem ve açılmam

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Benim eşimde ordulu. Fakat siz zaten nişanlanmışsınız bir yola girmişsin. Dere geçerken at değiştirilmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Bizim Türk kızlarının Kürt erkeği hayranlığı ve Kürt s*ki düşkünlüğü anlamıyorum.. ilk başlarda çocuk siyasi görüşünü söylemedi mi ya da biliyor muydun?

0
    3 Yorumla
    • sjdj_12jdj
      sjdj_12jdj
      7 ay

Kürtler hoşlarına gidiyor demek ki abi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hayır uzun süredir tanıyorum komşumuz kürtler sempati duyan biri değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Çoğu Türk kızlarından var bu Kürt zaafı fetisi bunlar tedavi edilmeli.. sen Zafer partili misin

Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı.

Valla benim için çok önemli karşıt görüşlü biriyle hayatımı sürdüremem muhtemelen sinir hastası filan olurum 😄

0
    0 Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 432 cevap paylaştı.

Önemli tbi.
    Siyasi görüş yüzünden toplum ikiye bölünmüş birbirini oldurck durumda sen önemli mi diosun

0
    0 Yorumla
  • öğrenimelemanı
    öğrenimelemanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Fazlasıyla önemli ama bunu düşünmek için geç kalmışsın. Başta düşünecektin.

0
    4 Yorumla
    • Sancaktar_TR
      Sancaktar_TR
      7 ay

@öğrenimelemanı yapay zeka yorumu sandım lan dedim yapay zeka ne ara bu kadar keskin yorum yapmaya başladı 😅

Yorumla
    • öğrenimelemanı
      öğrenimelemanı
      7 ay

@Sancaktar_TR yapay zekayla normal yorumu ayırt edemiyorsan o da senin zeka seviyen

Yorumla
    • Sancaktar_TR
      Sancaktar_TR
      7 ay

Neydi bu şimdi anlamadım niye bu kadar sert yanıt verdin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Düşünmek için asla geç değil bence istediğim zaman ayrılabilirim

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bence önemli. Aynı pencereden bakabiliyor olmak gerekir. Sevmediğim birine karşı savunma yapan biriyle de yani büyük konuşmak istemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Önemli tabiki siyasi görüş insanın karakterinin temelini oluşturan şeylerden biri

1
    0 Yorumla
  • Laita123
    Laita123 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 72%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı.

Önemli bence siyasi görüş aynı zamanda hayata bakış açısıyla aynı şey

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Bu konuda türkler kürtler kadar müsbet değil. Sözkonusu evlilik olunca namus olunca genel olarak Kürtler in kitabında sadece evi yuvası eşi çocuğu olur. Ben korkarım ki sen ona bir yanlış yapasın.

0
    0 Yorumla
  • Hayalet1071
    Hayalet1071 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay

Çok önemli anlaşamassınız. sonu hüsran olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Bende Ordu'luyum hayırlı olsun mutluluklar öncelikle. Siyasi görüşün etkisi ister istemez olur biz ne kadar evliliğe etkisi olmaz desekte. Ülkemizde siyasi görüş hep etkili olmuştur çünkü.

0
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.

Cidden sanıyorsunuz dogudakilerin hepsi hep tarzu partiye oy veriyor öyle bir şey olsa iktidar belli

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Önemli. Seküler zihniyetli bozuk inançlı tiplerle yola çıkmam

0
    0 Yorumla
  • ahuyucel
    ahuyucel Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 38%
    7 ay

farklı görüşleriniz varsa maalesef çatışırsınız (tecrübe konuşuyor)

0
    1 Yorumla
    • Subayyyy51
      Subayyyy51
      7 ay

Ne acidan

Yorumla
  • ModernScientist
    ModernScientist Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.

Hiç sorun yaşamazsın. Ama tam tersi olsaydı ciddi sorun olurdu

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    7 ay

Hemşerin olarak, pek tavsiye etmem.

Ya da, yap bildiğini

0
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.

İki coğrafyanın insanı birbirine çok benziyor dertlenme geçinirsin.

0
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    7 ay

Önemli siyasi görüş insanın karakterini, dünya görüşünü, zihniyetini belli eder.

0
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı.

Tabiki önemli. Vatan haini biriyle asla olmam. Din tüccarıyla da olmam

0
    0 Yorumla
  • HayretBirşey69
    HayretBirşey69 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.

Görüş farklılıkları yatakta biter ateşles olur.🤗😂

0
    0 Yorumla
  • Biryolcuuuu_
    Biryolcuuuu_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Önemli sonuçta fikir yapısını, tercihlerini gösteriyor

0
    0 Yorumla
  • BuDamıOfsayt_69
    BuDamıOfsayt_69 Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı.

her şey bitti bi de siyasi görüş mü kaldı evlenin gitsin ya Allahaşkına

0
    0 Yorumla
  • Kerem0507
    Kerem0507 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 975 cevap paylaştı.

Abi hersiyne takılıyorsunuz böyle daha sonra niye yalnızım boş ver

0
    0 Yorumla
  • mühürsüzkahraman
    mühürsüzkahraman Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    7 ay

Öncelikle insan olsun, karakter, güleryüzlü, güvenirliği, dürüstlüğü

0
    0 Yorumla
  • immerwiederhier m
    immerwiederhier Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    7 ay

Hem de çok önemli, karşı cinste ilk baktığım özellik

0
    0 Yorumla
  • 00Zorbey00
    00Zorbey00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.

Önemli tabiiki. Siyaset bu ülkede herşeyin kapusı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Ateşli olur bence her siyasi tartışma sonrası hoop yatağa roleplay falan yaparsın işte bacım biriniz akp biriniz chp varsayıyorum

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilikte siyasi görüş önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikte siyasi görüş önemli mi? 26 cevap verildi
Sizce evlilik siyasi görüş önemli mi? 36 cevap verildi
Evlilikte siyasi görüşlerin uyuşması önemli mi? 115 cevap verildi
Evleneceğiniz insanın siyasi görüşü önemli midir? 84 cevap verildi
Evleneceğiniz kişinin siyasi görüşü önemli midir? 68 cevap verildi
Evleneceğin kişinin siyasi görüşü önemli mi? 56 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Plajda kumlara çıplak ayak basmak size de huzur veriyor mu?
  • Birini sevmen için içinin sana benzemesi yeterli midir😄?
  • Sizce tarihteki en büyük aşk hikayesi hangi ünlü çiftin aşkı, neden?
  • Öpmek istediği yıkamacı da su sıkarak uzaklaştırmış! Sizce bu nasıl bir olay böyle?
  • İş arkadaşın ile sevgili olur musun?
  • Ciddi biri misin şakacı mı, şaka yaparken en çok nelere dikkat edersin?
  • En sevdiğiniz günah nedir?
  • Bu yaz tatile gidecek misiniz?
  • Eski sevgiliniz arayıp sizden bi konuda yardım istese kabul eder miydiniz?
  • Midye sever misiniz? Bir oturuşta kaç adet midye yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨