Siyasi görüşe önem verir misiniz?
Önemlidir
Mühim değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında olgun insanların bu konuya direk önemli değil demesi gerekiyor düşüncesindeyim. Çünkü siyaset çok fazla kaymaların olduğu bir alan. Bir süre sonra bakış açısında farklılıklar olabileceği gibi mevcut görüşte fanatikliğe doğru da yol alınabilir. Diyelim ki evlenirken aynı görüşlerdeydiniz aşağı yukarı ama 10 sene sonra ciddi farklılıklar gözlemlediniz... ne yapacaksınız boşayacak mısınız bu yüzden? :)
Baştan bu konuyu konuşup, anlaşmak gerekli düşüncesindeyim
anlaşmak derken iki tarafında görüşünde sabit kalacağına dair bir anlaşma mı yapmayı düşünüyorsunuz? bu belki sizin için adil gözüküyor ama bana sorarsanız hiç medeni değil. insanların medeniyetten bu kadar uzak kalmak isteyişini anlayamıyorum. sadece siyaset değil, hiçbir konuda böyle bir fanatizmin kimseye yararı olacağını sanmıyorum.
önemli. evleneceğin kişinin tamamen zıt bir siyasi görüşü olan ailesi varsa o evlilik hayatı zehir edebilir. mesela erkek milliyetçi, kız ve ailesi pkk sempatizanı. bu evlilikten hayır gelmez. aşk evlenene kadardır; sonrasını düşünerek hareket etmek gerekir.
Çok doğru
Iki tarafta farkli görüşlere sahip aşırı fanatikse o evlilikten hayır gelmez. Çünkü aşk bir yere kadar. Küçük bir olaydan bile tartışma çıkma olasıği yüksek olur. Saygi sevgi biter arada
Doğrudur
Önemli...
Aman Allah korusun, az önce bir kaç senaryo cizdim kafamda. Sonu hep kanlı asdfghjkjkjkl
Cevap
42Cevap
Siyasi görüş çok önemli.. Ama benimle aynı olması gerekmiyor, zıt olmasın yeter..
Ben MHPliyim.. CHPli olabilir..
Hatta eş olarak asla kabul etmesem de HDPliye bile saygı duyarım, en azından kendi ırklarının iyiliği için uğraşıyorlar, ceplerini doldurmak için değil...
Ve son olarak "malum partili" asla olamaz.. Din tüccarlarını ve hırsızları savunan insan, ülkeyi satanları savunan insan, benim gözümde insan bile değildir.. Vatan hainidir..
Ben o tür şeylerin üstünde bir insanım yani fark etmez benim icin caniko :)
Güzel bir bakış açısı:)
Siyasi görusu olmasi lazim elbette cunkusiyasi ideolojiler insani olgunlastirir hem kim ne derse desin koyun gibi ulkede yasamakmi yoksa haksizliga karsi baskaldirmak mi karar sizin ;)
Chp li olursa gerdekte ayrı bir heyecan ile girerim 💪💪💪💪💪 Akp li olarak sjskskk
itikadi görüşü önemli siyasi görüşü o kadar önemli değil.
Tabike onemli ayni duygulari ayni dunyayi paylasicaksin... ama anlayis abarti olmassa belki su goturur oda zor..
Hiç ama Hiç önemli değil benim için. Önemli olan birbirimize verdiğimiz değerdir.
Çok önemli olmasa da en azından biraz benzer olmalı
HDPli olursa olmaz Atatürkçüyüm deyip Atatürkçülüğü bilmeyen zihniyetten olursa olmaz AKPli olursa olmaz
Asena olsun yeter :))
Önem veririm lakin ne kadar benim siyasi görüşüme zıt olsa da HDP'li bir kıza sırılsıklam aşığım. Kabul etsin yarın öğleden önce onunla evlenirim.
Karsindaki kisi sana saygı duyarsa sende ona birbirinizi anlarsaniz sorun olmaz diye düşünüyorum
Akilli olsun popülist saygisiz bir fanatik olmasinda hic bir sey olmaz
Çok önemli akpli olmayacak aslına bakarsan siyasetle bir ilgisi olmayacak
Vatan haini ve Türklüğe zerre saygısı olmayan biri ile hayatta olmam. Yani bir yere kadar önemli.
Değıl atıcağı bır oy onemli değıl , d ben kullanmıyorum zaten sorun değıl yanı , d
Her ne kadar önemsiz gözükse de aslında önemlidir bir yerde kopukluk yaşanır.
tabii ki önemli. ASLA din tüccarlarının partisinden olan biriyle evlenmem, hatta arkadaş olmam bile!
Hdp yi tutmasin benim icin yeterli. Ben onu seviyosam kararlarinada saygi duymak zorundayin
Benim için önemli değil, zaten sevmem siyaset konuşulmasını
akp-hdp olmasın yeter
Senin siyasi görüşün nedir
M. Kemal Atatürk
Doğru yol :d
hirsizlara ot aticaksa olmaz
siyasi görüş demek senin yolunu ona göre cizmen o safhada yer alman demek önemli tabi
Hdp liyse o kariyi kirbaclarim birde akp.
Önemli tabi. Kavga çıkmasın.
Hdpli olmasin yeter :)
önemlidir evde sürekli bir muhalefet istemem
Onemli kabul etmeyecegim tek bir gorus var
AKP HDP olmasın yeter
Çok zıt görüş ise sıkıntı olabilir
Aşk... Yıkar geçer...
gerek yok böyle şeylere
akp li olmasın kafi
Bana karakteri lazım siyasi görüşü değil.
Sevgi bu görüşe bakmaz
Önemli benimle aynı görüşte olmayan biriyle zor
Öyle takım tutar gibi parti tutulmaz
Hayır değil. Ama MHP li olursa fena olmaz
Benim için çok önemli.
Kesinlikle önemlidir.
Karşılıklı anlaşmaya bağlı
Çok önemli...
eğer siyasi görüş önemli ise ben evde kalırım :)
Ilerdr cok etkiler
Aşırı önemli hemde..
Kısmen önemli
önemli
önemli değil.
Önemlidir.
önemli
değil
Aslında önemli
Aslında biraz önemli
eh yani
önemli