Ben Türkiye işçi partisine üyeyim eşim dem parti sizce uyumlu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayEn uyumlu siyasi görüşlerden iki parti hatta çoğu mitingleri ve seçimlerde ittifakları oluyor. Siyaset dışında da birbirinizle de anlaşıyorsanız daim olsun
02 Yorumla
Soran5 ayBiz zaten anlaşıyoruz sizi soruyorum AKP'li veya CHP'li biri ile evlenir misiniz
- 5 ay
Siyaset hayata bakış açımız demek hayatımızdaki kişinin hayata ve dünyaya bakış açısı da çok önemlidir. Bende solcuyum o yüzden sağcı biriyle yapamazdım. Solcu görüşe sahip biriyle yapabilirim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)5 ayİşçi Haklarında anlaşırsınız😅
015 Yorumla
Soran5 ay😂😂😂
Cevap sahibi5 aySendikaları takip edin, işçi ve emekçi haklarını konuşun yoldaş😂
Soran5 aySağol yoldaş
Cevap sahibi5 ayRica edetim Çavraş😅
Soran5 ayBen türküm
Soran5 ayAnlamıyorum
Cevap sahibi5 ayHerifle de anlaşamazsın öyleyse, bence boşanın gitsin 🤣
Soran5 ayDaha evlenmedik Türkçe konuşur bitti
Cevap sahibi5 ayEvlenince de Şemame halay çektirir sana artık, dilelelelelelele diye böğürerek🤣🤣🤣🤣
Soran5 ayÖyle biri değil Erzincanlı Kürt
Cevap sahibi5 ayPardon ya! "Erzincanlı Kürt" ayrıcalıklarını unutmuşum🤣🤣
Cevap sahibi5 ayBen de Moskow Kürdüyüm🤣
Soran5 ayNoeli filanda kutluyor oyuzden dedim
Cevap sahibi5 ayTamam Yoldaş! 😂
Cevap sahibi5 ayOoo EİC seçilmişiz, C❤NSIN🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Siyaset evlilikte gerçekten hassas bir konu olabiliyor 😊 Farklı partilere oy vermek tek başına uyumsuzluk sebebi değil aslında. Önemli olan temel değerlerinizin benzer olması; adalet, eşitlik, emek, özgürlük gibi konularda aynı yerlerde buluşabiliyorsanız sorun büyümez 💬
Aranızda saygı varsa, birbirinizi dönüştürmeye çalışmıyorsanız bu çeşitlilik ilişkiye bile iyi gelebilir. Sizin aranızda siyaset tartışmaları gerilim mi yaratıyor yoksa konuşup geçebiliyor musunuz? 🤔💛02 Yorumla
Soran5 ayTabiki geçinebiliryoruz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
5 ayBen bakmam aptllr takılır öyle şeylere. Dem partili olmasın yeter bana😀
210 Yorumla
Soran5 ayBen takılırım ama benim hayatım siyaset aşırı severim hayatım CHP tip de geçiyor
- 5 ay
Ben sana cvbi mi ilk başta verdim hiç biriniz nrmal değilsiniz
Soran5 ayNormal değilim ve gururlaniyorum
- 5 ay
Terörist partili ile evlenmişsin ama 😀
Soran5 ayMilliyetçilik ve Amerikan uşağı partileri savunanlardan iyidir
- 5 ay
Hepsi Amerikan uşağı kendinizi kandırmaya devam edin.. Dem bu ülkenin terör partisidir kocanla gurur duy
Soran5 ayBiz Erkan baş ile Selahattin Demirtaş el ele göreceğiz bu ülkeyi biz kurtaracağız manisalıyım ve şunu demek istiyorum Amerika uşağı sizsiniz bu ülkeyi siz dışa bağımlı hala getirdiniz en azından Kürtler Amerika uşakliği yapmiyor
- 5 ay
Git yat hayal görmeye başladın
Soran5 ay3 yıl kaldı
5 ayEvlilikle siyaset birbirine karıştırılmaması gereken kavramlardır aile her şeyin üstündedir Eğer fikir ayrışmazlığı herhangi bir konuda varsa bu sorun giderilmelidir
00 Yorumla
5 ayArapçı bir AKP'liyle Kürtçü bir DEM'liye selam bile vermem değil evlilik.
0121 Yorumla
Soran5 ayDemliler Kürtçü değil
- 5 ay
Vallaha mı? :D
- 5 ay
MHP bile Türkçü değildir ama DEM'liler sapına kadar Kürt milliyetçisidir.
Soran5 ayYemin ederim aynı bizim parti gibi milliyetsizligi savunuyorlar içlerinde bulundum emek ve özgürlük ittifakından dolayı
- 5 ay
Valla benim tanıdığım DEM'cilerin alayı koyu Kürt milliyetçisi. Aynı zamanda DEM Parti sol parti de değildir, etnik kimlik milliyetçisi bir partidir. Roza Luxemburg bile bu türlü milliyetçiliklerin karşısında durmuştur. Marksist değilimdir ama marksizmi az buçuk bilirim. Kürt hareketi neredeyse tamamen Amerika ve İsrail'in güdümündedir. Bu yüzden sol ile zerre alakaları yok. Yeme beni.
- 5 ay
Aynı zamanda TİP'li Ahmet Şık da DEM Parti için "Kürt faşistleri" demişti Hasip Kaplan'ın açıklamasından sonra.
Soran5 ayPeki sana soru neden milletvekilleri Karadenizli iç Anadolu birde Hatay'da bizim partiye destek verdiler onlar sayesinde bir milletvekili çıkarttık ve Kürtler gerçek dem parti asla İsrail Amerika desteklemez bundan 4 ay önce Filistin yürüyüş gerçekleştirdik hatta grup yorumdan Filistin günlüğü şarkısıda açıldı yani biz biliyoruz
Soran5 ayDoğru ama bir kısım için ve Erkan başın ve sera kadigilin düşünceleri ortada
- 5 ay
Ona bakarsan İsrail taşeronu AKP her Allah'ın günü Gazze ve Filistin yürüyüşü yapıyor. Peki bu durum AKP'nin İsrail'e lojistik destek için gemi gönderdiği gerçeğini örtüyor mu? :D Nasıl ki Kürtler ve Ermeniler içinde Türk milliyetçiliğine destek vermiş isimler varsa Kürtçülüğün beyin takımında da Kürt olmayıp Türk olan isimler vardır bu gayet normal. Bir de Karadenizli olup da DEM Parti'ye oy verenler gizli Ermenilerdir. Hataylı olup da destek verenler ise Nusayri Arap Alevisidir ve onlar Hatay'ı bile Suriye'ye ait olarak görürler. Aynı zamanda Grup Yorum DEM Parti'nin desteklediği Amerikancı ve İsrailci YPG için "Rojava'da devrim falan yok" dedi Amerika'dan destek alıyorlar diye. Sonra bütün Kürtçüler Grup Yorum'u linç etmişlerdi. :D
Soran5 aySana hemen açıklayayım
Soran5 ay1. grup yorum bu sene ki albümünü dinle
2. sen beni anlamadın ben hayat Samandağ kazandık bu seçimde bize oy veren halk Kürt olmuş türk olmuş asuyr olmuş farkı olmaz ve dem içinde baya bulundum içlerinde farklı veya sapkın düşünceye sahib insanlar var ama ben düz parti ideolojisine bakarım ve seninde Google aratıp bakmanı isterim
Soran5 ayVe Ermenileri kötü göstermen ırkçılık dır karandeniz halkı türk dür ve kardeşliği savunan bir türklerdir
- 5 ay
1. Grup Yorum albümünü dinlemedim.
2. Burada zaten TİP'ten bahsermiyorum, asıl bahsettiğim olay DEM Parti'deki Kürtçüler ve DEM Parti'nin de iktidardan bütün talepleri Kürt milliyetçiliği düzlemi içerisindedir. Elbette şunu biliyorum ki DEM Parti'ye "sol parti" deyip oy veren birçok Kürt olmayan ve kendisini "sosyalist" olarak tanımlayan kişiler var. Benim TKP'li bir arkadaşım var ve kendisi DEM'den, EMEP'ten ve TİP'ten nefret ediyor. Hatta bu üç partiyi sol olarak bile görmüyor. Marksist değilim ama bana TKP gerçek anlamda Sovyet meşrepli hakiki bir sol parti olarak gözükmektedir. Geri kalan partilerin sol diye ciddi anlamda davalarının olduğunu düşünmüyorum, sadece etnik kimlik mücadelesi veriyorlar.
Soran5 ayTKP zaten bizede düşman bir parti
- 5 ay
Evet öyle. Ben TKP'lileri sol davası konusunda daha samimi bulurum. Adamlarda tam Sovyet tarzı anlayışı var. Batı tarzı sosyalist değiller. Kitleci değil kadrocular.
Soran5 ayEtnik kimlik mücadelesi dediğin şeyi asıl TKP yapıyor türk komünizm uyguluyor yani milliyetçi komünist
Soran5 ayAma bizle aynı güçte değiller aldıkları 20 50 bin oy biz ise 900 1 milyonlardayız
- 5 ay
Allah aşkına DEM Parti'ye neredeyse Kürtçü değil deyip de TKP'nin etnik kimlik mücadelesi yaptığını söylemek de tam anlamıyla insafsızlık olmuş. :D TKP bu ülkedeki en klasik bir sol partidir. Mustafa Suphi'den tutun Sabiha Sertellere kadar sol meşrebin hakiki temsilcilerini oluşturur. Bugün görüyoruz DEM Parti'nin temsil ettiği "Kürt" hareketinin nasıl Suriye'de Amerika ve İsrail taşeronluğunu yaptığını.
Soran5 ayVe azınlık halklarının talepleri önemli dir
- 5 ay
O yüzden diyorum ya azınlık etnik kimliklerin milliyetçisi bir parti diye. O yüzden de kitle partisidir ve TKP'den daha fazla oy alır. Sınıf mücadelesi davası yok, sadece etnik kimliklerin kültürel milliyetçilik davasının mücadelesini verirler o kadar.
Soran5 ayBir daha Tip milliyetçi demeyin ve bizim kaç gündür mesem için neler yaptığımızı herkes biliyor TKP ne yaptı
- 5 ay
Sol dediğiniz DEM Parti her sene feodal ve dinci Şeyh Said'i anıyor. Bu mu sol parti? :D
- 5 ay
Sol dediğiniz DEM Parti'nin liderlerinden Sırrı Süreyya Önder Atatürk şeriatı kaldırınca kendini Allah'ın yerine koydu diyor. HDP'li Altan Tan ben şeriatçıyım, kemalizmin yıkılıp şeriatın gelmesini istiyorum dedi. DEM Partili Hasip Kaplan Kürtçe Hazreti Nuh'un dilidir dedi. Böylesine berbat zihniyetli bir parti cidden sol mu? :D
Soran5 ayBen deist biriyim ve ademi merkeziyetçi bir sistemi bizde savunuyoruz eyalet veya şehir devleti sıtatusu şeyh Sait isyanı hepimiz ne için olduğu biliyoruz ve aradan geçen onca yıl için apartmaya gerek yok mesela Atatürk dine pek inan biri değildi ama devleti kurdu
Soran5 ayVe Beritan güneş ağrı milletvekiliydi sanırım lgbt hakları için bir pankart açmıştı orada kapalı gay her türlü insan vardı işte bizim kurmak istediğimiz düzen bu dur
Soran5 ayVe biz TBMM konuşurken senin savunduğun TKP nerde TBMM de
- 5 ay
İşte Amerika'nın Türkiye büyükelçisi ve Suriye özel temsilcisi Tom Barrack'ın dediği gibi "Ulus devletler İsrail için birer tehdittir" dedi. Ve sizin DEM Parti ile adem-i merkeziyetçi ve ulus devlet düşmanı yapılar İsrail ile fikri beraberlik arzediyor. Aynı zamanda Tom Barrack Türkiye'ye eyalet sistemini tavsiye ederek Türkiye için Osmanlı milletler sistemi iyidir demişti. AKP de bunu istiyor. O zaman AKP ve Amerika ile ilgili sorununuz nedir tam olarak? :D
Soran5 aySizin ve TKP tek derdi azınlık halklarını yok saymak siz maske takmış Fas iş siniz neden Türkiye yaşayan herkes türk olarak geçiyor
Soran5 ayBunun cevabını ver
- 5 ay
DEM'lilerin Diyarbakır'da falan LGBT bayrağı açması deyince aklıma hrp bu video gelir. Bir yandan Said Nursi ve Şeyh Said savunuculuğu diğer yandan LGBT hakları savunuculuğu her tuşa basıyorlar maşallah. :D
https://www.youtube.com/watch?v=YTxLhE7TFIg
Soran5 ayVe siz milliyetçi değilseniz neden Türkiye Türklerin dir diyorsunuz
- 5 ay
İyi de TKP'li olduğumu nereden çıkardın? Sadece TKP'nin gerçek sol bir parti olduğunu söyledim. TKP'den bana ne? Ben seküler bir Türk milliyetçisiyim. Yazdığım yorumu unuttun herhalde Arapçılardan ve Kürtçülerden dibine kadar nefret ederim. :D
Soran5 ayAzınlık halklarını zorbalama vs yapma hakkına sahip değilsiniz sandıkta hep kaybediyorsunuz
Soran5 ayİşte bunu diyorum fa sis t sin ve sizi yıkacağız
- 5 ay
Türkiye'de yaşayanların Türk olarak geçmesi bir etnonim değil demonimdir. Git önce demonimle etnonim arasındaki farkı öğren. Anayasal Türklük etnik kimlik değildir, sivil vatandaşlık unsurudur. Demonimde o coğrafyada yaşayan Türkiye halkı ifade edilir.
Soran5 ayCelisiyorsun
Soran5 ayİyi dinle
- 5 ay
Milliyetçi olmadığımı kim söyledi? Nasıl ki DEM Parti Kürtçüyse ve TİP de azınlık milliyetçisiyse ben de Türk milliyetçisiyim.
Soran5 ayTürk kimliği etnik değilde Türkiye içinde yaşayan bir halksa neden doğu Türkistandan ve ya Türkmenler bizim soydaşımız oluyor
Soran5 ayTip milliyetçi değil
Soran5 ayVeya neden Azerbaycan diyoruz iki devlet tek millet
- 5 ay
Bu bahsettiğim demonim Türkiye'de yaşayan halk için geçerli. Türkiye'de anayasal demonimin olması Doğu Türkistanlıların Türklerle soydaş olmasını neden engellesin? Türkiye'deki Kürtlerin soydaşları olan Suriyeli Kürtlerinkini neden engellemiyor öyleyse. Türkiye'de etnik milliyetçi Türk vatandaşlığı değil sivil milliyetçi bir sivil vatandaşlık anlayışı vardır. Siz solcular daha sivil milliyetçilik nedir etnik milliyeçilik nedir onu bile bilmiyorsunuz. Sovyet lideri Stalin bile dibine kadar Gürcü milliyetçisiydi. Solcuların çoğu bunu bilmez. Stalin'in Marx'a sövmüşlüğü bile var. :D Hatta Sovyetler'de Macaristan'da Ruslaştırma politikası da izlemiştir Rusçayı zorunlu yaparak. Nasıl ki Fransa'da laik ve üniter olarak sivil vatandaşlık anlayışı varsa Türkiye'deki de öyle. Fransa'daki Cezayirli Fransa vatandaşlarına bile Fransız denir.
Soran5 ayStalini savunan kim lgbt yasaklayan biri
- 5 ay
Sovyetlerle dünyanın bilmem neresindeki Küba'nın bile birbirini kardeş olarak görmesi senin için sorun teşkil etmiyor da Türkiye'nin tarihsel ortaklığı olan Azerbaycan'a tek millet iki devlet demesi mi sorun teşkil etti? İşte bu Türk düşmanı olduğunun kanıtı.
Soran5 ayKalleş biridir
- 5 ay
Çok sevdiğiniz ve sembolleştirdiğiniz Che Guevara da LGBT'yi yasaklamıştı: :D Eşcinsellere çalışmak sizi erkekleştirir demişti. Hatta Che Afrika günlerinde zenciler için "Zenciler kazandıkları parayı sadece içkiye ve kumara veren tembel insanlardır." demişti. :D Sizin solcuların bu LGBT sevdası tamamen Amerika'daki woke kültürünün bir ürünü. Sevan Nişanyan bile bu anlayışa sol değildir diyor.
Soran5 ayBen Leninist Marksist biriyim
- 5 ay
Peki madem Stalin'i sevmiyorsunuz DEM Parti'nin silahlı kanadı olan PKK neden kendisini Stalinist ilan ediyor peki? Kendilerine Stalinist diyorlar. Üstelik Stalin Kürt düşmanı olmasına rağmen. :D
Soran5 ayVe sana Günay Azerbaycan Azerbaycan katılmalı mi
Soran5 ayPeki senin sevdiğin Stalin türk düşmanı değil miydi
- 5 ay
Benim İran'ın bölünüp Azerbaycan'a katılması gibi derdim yok ama senin Türkiye'nin doğusunun Kürdistan olması gibi davan var, orası muhakkak.
- 5 ay
Bu arada Güney Azerbaycan'ın bağımsızlığını İsrail ve Amerika çizgisindeki PKK ve DEM Parti destekliyor haberin olsun. :D
Soran5 ayİran'ın savunuyorsun anladım bozuksun
Soran5 ayGünay Azerbaycan ve oranın Kürtlerinin ne kadar zulüm görüyor
- 5 ay
Stalin'i sevdiğimi neye göre çıkardın? Hala beni marksist sanıyorsun. :D
Soran5 ayTürkiye işçi partiside destekliyor tüm Ortadoğu nüfusuna göre içinde bölünmeli ve staline cevapsız kaldin
- 5 ay
Güney Azerbaycan dediğin yerin çoğunluğu zaten Şii ve onların dindar olanları rejimle soruna bile sahip değil. İran hakkında zerre haberin yok. Sen Allah bilir İsrail'in İran'a karşı yaptığı operasyonu bile desteklemişsindir. Yavaş yavaş İsrailci ve Amerikancı çizgin belli oluyor işte. Ha böyle dökül içindekileri. :D Boşuna demiyoruz sözde solcusunuz diye.
Soran5 ayO zaman Kürtlere karşı kullanıyorsun bu cümlelerini
Soran5 ayÖzgürlük mücadelesi denen bir şey var
- 5 ay
Kürtleri zaten senin gibi sempati beslemiyorum. Son derece feodal, gerici ve dinci bir halktır.
Soran5 ayİsrail'in operasyonu beni ilgilendirmiyor ama Günay Azerbaycan halkı ayrılma hakkı vardır
Soran5 ayBelli düşman olduğun
Soran5 ayMerak ettim nerelisin
- 5 ay
Neden Güney Azerbaycan'ın ayrılma hakkı var? Neye göre kime göre?
- 5 ay
Nereli olduğumu boş ver. Türküm. En azından senin gibi bir Kürt devşirmesi değilim, bunu bilmen yeterli. Kendi milletinin hainisin.
Soran5 ayManisalı bir türküm ve bununla gurur duyuyorum
Soran5 ayTebriz nüfusun çoğunluğu neyse tebriz o halkın dir
- 5 ay
O zaman dünyadaki bütün dünya devletleri etnik kimliklere göre parçalansın? Gürcistan'ın nüfusu 4.5 milyon. Ülkede Azerbaycan Türkü, Oseti, Abhaz'ı, Megrellisi ve Ermenisi var. Marneuli şehrinin tamamı Azeri Türk'ü o zaman onlar da bağımsızlık ilan etsin? Bütün dünya ulus devletleri karışsın ve iç savaşlar çıksın etnik aidiyetlere göre. İstediğin bu değil mi? İşte diyorum ya sizin önceliğiniz sınıf mücadelesi değil etnik kimlik savaşları. Ben marksist değilim ama solu sizden daha iyi tanıyorum en azından. Türkiye'de solun çoğunluğunun nasıl leş bir halde olduğunun bir örneği de sizin çevre.
Soran5 ayTeşekkürler bu seçimde konuştuğumuza göre oy hedefimiz %2 ve hedef oyunuz 1.5 milyon ve evet isterim bir yerlerde refardumun olmasını ve ayrılmasını
- 5 ay
%2 ile ülkeyi çok rahat bölersiniz (!) ama sana kötü haberim var: Yeni nesil Türk gençliği çok koyu Türk milliyetçisi ve ülkede İttihatçı zihniyet yükseliyor. Sizler anca %2'yi hedeflersiniz. :D
Soran5 ayHangi partilisin
Soran5 ayTürk milliyetçiliği dediği 2 3 çabukçu
- 5 ay
Herhangi bir partiye doğrudan mensup değilim ama seküler bir Türk milliyetçisi olarak Zafer'e basacağım.
Soran5 ayAsıl solcu komünist gençlik yükseliyor
Soran5 ayZafer japonyada doğan biri
Soran5 ayNasıl güven veriyor
Soran5 ayUludağ içerek mi😂😂😂
- 5 ay
Allah Allah hani ırkçı değildin? Japonlar sana ne yaptı? :D Almanya'da doğan bir Türk Alman mı oluyor o mantıkla. Tabi komünistler çok yükselişte. Türkiye'deki komünistler toplasan toplumun %5 bile değil ama hepsine baksan 80 parçaya bölünmüş haldeler ve birçoğu Batılı istihbarat örgütlerinin kontrolü altında. :D
Soran5 ayBizim partiyi elistirecgine meclise giremeyen zaferi elistir bende dedim büyük bir partiyi tutuyorsun
Soran5 ayTamam biz %5 kabulleniyorum zafer ne kadar oy aldı 20 milyon bizi bile geçemediler
Soran5 ayErkan baş laf etme
- 5 ay
Bir dahaki seçimlerde görürsün Zafer'in ne kadar oy aldığını. Zafer DEM Parti lie yeniden çözüm süreci olmasın diye oyları hep MHP'ye kaydı ve MHP'den istifa edenlerin hepsi Zafer'e kaydı şu an. İyi Parti'nin de mahalli seçimlerde yıldızı sönünce tercihler Zafer'e döndü. Siz 900 binlik oyunuzla övünüyorsunuz ama radikal İslamcı Yeniden Refah bile sizden daha fazla oy alıyor. O zaman Yeniden Refah'ı mı öveyim sana. Ben senin gibi kelle sayısıyla değil haklılıkla övünürüm. Nevşin Mengü ve Sevan Nişanyan'ın dediği gibi yeni nesil Türk gençliği son derece Türk milliyetçisi ve seküler. BBC Türkçe bile seküler Türk milliyetçiliğinin yükselişini inceledi haberlerinde.
- 5 ay
Bu arada senin yaşın kaç?
Soran5 ay27 yaşındayım
Soran5 aySiz
Soran5 ayTamam emek ve özgürlük ittifak geçebileceğini düşünebiliyor musun
- 5 ay
Geçip geçmemesi benim için önemli değil. Bu ülkedeki mülteci fazlalığı yüzünden oyumu Zafer Partisine vereceğim tepki oyu olarak. Yoksa Zafer Partisi ile Ümit Özdağ'a çok teşne biri değilim. Kendisi üstelik müslüman ve ben müslüman değilim. Üstelik koyu bir İslam ve Arapçılık düşmanıyım. Ümit Özdağ bile seküler bir milliyetçi değil, tabanındaki gençlik seküler genelde. Cemre Demirel gibi liberal ve bireyci bir adam bile tepki oyu olsun diye oyumu Zafer'e basacağım dedi, daha ne olsun. Particilik yapmak anca sizin gibi ergen takımına has bir durumdur. Eric Hoffer Kesin İnançlılar adlı kitabında senin gibi tiplerden çok iyi bahsediyor. Okumadıysan öneririrm. Bir de diğer yorumunda Kürtler Amerika'ya uşaklık yapmıyor demişsin, o yorumunu okuduktan sonra patladım. Hangi hayal dünyasında yaşıyorsun bilmiyorum valla?
Soran5 ayYaşadığım dünyanın farkındayım
Soran5 ayEsat oktay seviyor musun
- 5 ay
PKK'lılara zamanında iyi geçirdiği için sempatik yok desem yalan olur.
- 5 ay
Ben de sana sorayım; Apo'yu seviyorsun değil mi?
Soran5 ayHayır ama İbrahim Kaypakkaya ve seviyorum
Soran5 aySenin için üzüldüm zulüm gören bir Kürt olunca vahşi oluyorsun
Soran5 ayBeyaz Toros cusun değil mi
- 5 ay
İbrahim Kaypakkaya Tunceli halkını örgütleyip Kürdistan kurmaya çalıştı ama biliyorsun değil mi? Vahşilik insanın doğasında vardır, senin çok sevdiğin Kürtlerin savunduğu PKK ise bebekleri öldürdü, çocukları öldürdü, öğretmen kadınları öldürdü, Hakkâri'deki hamile kadını öldürdü, hatta bazıları çarşıda insanları diri diri yakarak öldürdü. Bunlar Kürtçüler için çok normal. Varsın biz de Esad Oktay'ın insanlık namına işkence ettiği PKK'lı ö'küzlere acımayalım.
- 5 ay
Ben beyaz Torosçuysam sen de yeşil molofçusundur. Mesele bu kadar basit. PKK'lılara acıyacak değilim.
Soran5 ayKürtlere zulüm edildi mi bunu cevapla
Soran5 ayİyi geceler dilerim
- 5 ay
Kürtler rahat dursaydı başlarına gelen "zulüm" denilen şey olmazdı. Kendileri fazla kaşındı geçmişteki Ermeniler gibi. Ülkeyi bölmeye kalkarlarsa acı çekmeleri kaçınılmazdır.
Soran5 aySen tam bir pisliksin
Soran5 ayÖldürülen kadınlara insanlara acımayacak kadar
- 5 ay
Ben bir PKK sempatizanına iyi geceler bile demem.
Soran5 ayBen derim çünkü insanlar hakaret veya kötü söz söylemem ve bana bir daha sempatizanı deme
Soran5 ayBen türküm
- 5 ay
Acaba siz PKK'nın öldürdüğü kadınlara ve çocuklara acıdınız mı? PKK'lı kadınlardan tut çocuğuna kadar hepsi gebersin, umurumda bile değil. Umarım sen de onlarla birlikte geberirsin.
Soran5 ayBaba diyemezsin
Soran5 ayBen türküm o çocuk katillerini savunmuyorum
- 5 ay
Hadi uza ırkının haini olan PKK sempatizanı. Bir daha bana yazma ve yorumumu da sil. Hatta beni engelle.
Soran5 ayBana bunu diyemezsin ben Atatürk ve Erkan başın öğrencisiyim
Soran5 ayTürküm sempatizanı değilim
- 5 ay
Bir daha yazma bana ve beni engelle.
Soran5 aySana tek soru bunu görmek istemiyorum yap
Soran5 ayVe benden özür dile bu hakaret
Soran5 ayBen öyle biri değilim
- 5 ay
Atatürk'ün adını ağzına alma lütfen.
Soran5 aySende bana o sempatizanı deme bu bana ve ailem en büyük küfürdür
- 5 ay
Her ne kadar fikirlerine katılmasam da direkt seni PKK'lılıkla suçladığım için özür dilerim. Sohbetimizin üzerinden zaman geçince içime dert oldu ve vicdan yaptım.
Soran5 ayBende biraz moralim bozuldu özür dilerim
- 5 ay
Önemli değil iyi günler.
Soran5 ayİyi günler sohbet için teşekkürler
- 5 ay
Rica ederim.
Gizli Üye(45 üstü)5 ayşu an için görüyorum ki Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
Diğer yorumlarını da okudum yazdım.
07 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler milliyetçiliği karşıyız
Cevap sahibi5 ayHiç bana göre değil. ikiniz de aynı saftasınız bana göre.
Soran5 ayNasıl yani devrimcilik işçilik halkların kardeşliği kötü mü
Cevap sahibi5 ayValla işiniz devrim falan değil. Düşmana çalışın, yaptığınızın şu an Türkçe açıklaması bu. Devrim mevrim hikaye. işte onun için tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Yeterli bu kadar.
Soran5 ayEn azından Amerika uşağı değilim
Cevap sahibi5 ayVatanımın uşağı da değilsin. Bu kesinnnnnn
Soran5 ayİnan bana senden bu ülkeyi daha fazla önemsiyorum ben manisalı biri olarak diyorum Amerikan uşagisiniz
Gizli Üye(30-35)5 ayÇok önemli. Atatürkçü ve Türkçü olmayan biriyle evlenmek istemem.
114 Yorumla
Soran5 ayAtatürkçülük katılıyorum ama milliyetçilik kötü bir düşünce bence
Cevap sahibi5 ayAtatürk’ün milliyetçilik anlayışına sahibim. Ama Türklük bizi kurtaran tek şey olacak. Çünkü bizim bizden başka hiç kimsemiz yok dünyada. Uygur Türkleri örneğin acı çekiyorlar ama hiçbir islam ülkesi ya da solcuların umurunda değil…
Soran5 ayHer zulüm gören halk umrumuzda biz Türkiye işçi partisi olarak Filistin yürüyüş yaptık doğu Türkistan zulmü son konuşmaları yaptık Roboski katliami elistiridik ama Türkiye'de 15 milyona yakın Kürt var ve bunlarda bu ülkenin vatandaşı biz Türk milliyetçiliği dersek onlarda Kürt milliyetçiliği der
Cevap sahibi5 ayTürkler kendi kültüründen sahip çıkınca ırkçı oluyor ama diğer halklar çıkınca kültür oluyor…
Soran5 ayHayır onu demek istemiyorum mesela şöyle açıklayayım Türkiye de Türkçe 81 ilde konuşuluyor Kürtlerin yoğun yaşadığı yerlerde Kürtçe seçmeli dersler verilmeli veya gazeteler basılmalı hepimiz kültürümüze sahib çıkarsak bu ülke Avrupa daha güzel olur
Cevap sahibi5 ayHer bölge kendi diline özel bir şeyler yaparsa bölünme kaçınılmazdır.
Cevap sahibi5 ayTek dil tek devlet. Nasıl Atatürkçülük anlayışın var?
Soran5 aySana nasıl desem ona bakarsan Türkiye Türklerin dir lafı iyi bir laf mi
Soran5 ayVe Atatürkün Kürtler kitabını oku güzel kitap
Soran5 ayTek dil tek millet lafı yanlış dünyada birçok devlette iki dil var bu sorun mu
Cevap sahibi5 ayEvet sorun. Atatürk’ün çizgisi belli. Türklük tanımından bile bir habersiniz. Kendini Türk hissedemeyen halk ister ikinci dili. Boşnaklar Arnavutlar pomaklar neden özerklik istemiyor?
Soran5 ayÇünkü nüfus yok
Soran5 ayBiz Kürtlerle neden 50 yıldır savaşıyoruz
Soran5 ayVe herkes türk olmak zorunda mı
Gizli Üye(25-29)5 ayuyumsuz dem akpli oldu Turkiye işçi partisi muhalif
03 Yorumla
Soran5 ayDem akp Allah korusun
Cevap sahibi5 ayİnşallah korur ama seçimde erdoğani destekleyecekler gibi
Soran5 ayOnların yolu belli
5 ayBu konulara girilmemeli bence kalp kırmaktan başka işe yaramaz
03 Yorumla
Soran5 ayYok ya görüşlerimiz aynı oyuzden aşırı güzel oluyor
- 5 ay
O zaman ne diyoruz tencere yuvarlanmış...😂😂
Soran5 ayEmek ve özgürlük ittifak içinde olduğumuzdan baya süredir içlerinde yım iyi insanlar aslında
İki bölücü birbirini bulmuş birde soruyor 😂
23 Yorumla
Soran5 ayBölücülük değil işçi ve kardeşlik partisi ikiside
Soran5 ayAma bizim başkanımızın herşeyini toplasanız 10 milyon serveti var
Çocuk da imralıya gider
01 Yorumla
Soran5 ayÇocuğu nasıl büyüyeceğimi biliyorum
Daha uyumlu iki parti yok zaten
05 Yorumla
Soran5 ayEvet
Soran5 ayAnlaşıyoruz teşekkürler
Soran5 ayTeşekkürler
5 aySizsiniz evlenen abla biz ne bilek
01 Yorumla
Soran5 ayDoğru
- Gündem konusunda 892 cevap paylaştı.
5 ayAşırı önemli bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayArada fark yok 2si de açılımcı
04 Yorumla
Soran5 ayEvet ben sizin kini soruyorum yani akp li biri ile evlenir misiniz
Cevap sahibi5 ayAsker tabanlı birisi akpli ne işi olur? Böyle saçma soru sorulur mu?
Soran5 ay😂😂😂 teşekkürler
Cevap sahibi5 ayEyvallah
Gizli Üye(25-29)5 ayAkp chp zor da sizinki yine olur
01 Yorumla
Soran5 ayYok ya zaten ortak yerlerde tanıştık ama aşırı merak ediyorum akp CHP evlilik
Gizli Üye(30-35)5 ayEvlilik bu olabilir aynı din gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAynı yolun yolcususunuz, olur neden olmasın.
00 Yorumla
5 ayZıt kutuplar uymaz
14 Yorumla
Soran5 ayNeden zıt
- 5 ay
Araştır ideolojilerini
Soran5 ayBiliyorum ama ikiside milliyetçiliği ters ve emek ve özgürlük ittifakında
- 5 ay
Demlilerin amacı başka onlar apocu biz apoyu sevmeyiz
5 aySiyaset yapmazsanız önemsiz
02 Yorumla
Soran5 ayYaparız zaten en sevdiğimiz şey o
- 5 ay
O zaman farklı düşünce varsa bol tartışma
5 ayEvet yatakta nasıl
00 Yorumla- Gündem konusunda 305 cevap paylaştı.
5 ayÖnemli.
00 Yorumla
5 ayÖnemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySizin uyumlu
01 Yorumla
Soran5 ayUyumluyuz zaten görüşleri aynı hemen hemen
Gizli Üye(30-35)5 ayUyumlu
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz