Büyük Ortadoğu planının ülkeleri mahvetmek olduğunu ne zaman anlayacaksınız?

Bakın site veya başkası rahatsız olacak ama asla umurumda değil. İnsanlar abartmadığı sürece istediğini giyebilir. Türbanlılara laf edilmesine karşıyım ama eskiden özellikle 15 temmuza kadar bile böyle açık kapalı ayrımı olmazdı. Bunlar hem araplaşma , din kisvesi adı altında ülke sömürmektir. Mustafa Kemal Atatürk’te bunu istemiyordu. Zorla islama çeken hocaları astırttı. Zaten asıl İslamiyette de yürekten istemek sevaptır. Ama bazı Müslüman topluluklar araştırmadığı için bilmiyorlar. Kimse islamafobik değil. Müslüman insanların yanlış hareketlerine karşı. Kimse türbanınıza düşman değil kimse islam düşmanı değil. Açık giyinmeye bu kadar yanlış bakılması da ironik. Size ne siz mi giyiyorsunuz? Anlamıyorum Müslümanlık takım oyunu falan da değil. Yani onun girdiği günah seni etkilemez. Ben çıplak gezilsin demiyorum. Ama açık giyinmesi sizi ilgilendirmez. Amerika diye küçümsenen ecnebi gavur dediğiniz ülkeler bizden daha ahlaklı. Haram yemiyor hak yemiyorlar. Bizim oturup konuştuğumuz konuya bakın. 2009 yılında Suriye’ye bakın herkes istediğini giyiyordu İran da öyle. Türkiyeyi yapamıyorlar çünkü bizde Atatürk gibi devlet adamı vardı. Bunu da halkın beynine girerek yapmaya çalışıyorlar işte. Atatürk e yatıp kalkıp şükredilmesi gereken yerde görülen muameleye bakın. Artık Türkiye 3. Sınıfta kaldı dediklerinde canım acıyor. Bir zamanlar medeniyet öğrettiğimiz Avrupa bize her konuda depar attı. Gençler olarak özenmiyoruz aksine bizde yaparız diyoruz ama nafile. Yoksa kimse sizin türbanınıza düsman değil. Bu düsmanlıgı siz cikarttiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana küfür edip engelleyeceksiniz çünkü doğruyu konuşanı 9 köyden kovarlarmış. Umursamıyorum edin durun siteye atarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Din adı altında ülkeleri sömürmeye devam edecekler sizde bunu din işte tam tersi günah diye destekleyeceksiniz.
Büyük Ortadoğu planının ülkeleri mahvetmek olduğunu ne zaman anlayacaksınız?