Ortadoğu’da Suriye, SDG, İsrail ve İran arasında gizli bir 3. dünya savaşı planı mı dönüyor sizce?

Konu siyasi Suriye Halep durumu sdg denen Türkiye göre terörist orada sivil direniş Grubu tamamiylen adil sekilde yorum yapicam bana göre benim ülkem dışında her şey beni ilgilendirmez asla neyse sdg denen terör yapısı sözde 100 bin kişilik askeri gücü vardı sözde o kadar çoğu Amerikan silahlarıyla entegre edilmişti sözde bı avuç Halep de sözde Suriye htş ve daiş neyse ne olduda silah dahi sıkmadan apar topar kaçtı bu kadar miydi 100 bin Lik Ordu diğer yandan İsrail golan girip Suriye nin çok az kısmına hakim durumda resmi işgal zaten daha kaç gün önce bile sivilleri ve askeri unsurlara saldırı düzenlediler Suriye ses dahi cikmadi iş sdg olunca Halep de direniş Allahu Akbar sesleri kesilmiyor bilmiyorum arkadaş bı plan var ve amaç İsrail in önünü açmak önce bı İran denediler gücünü test ettiler daha İsraille bile kirismakta aciz kalan İran ABD venezula daki gibi direk işgal edicek önce yem olarak İsrail ortaya attı gücü test edip saldırı. Baslaticak şu an Türkiye dahi ses çıkaramaz İsrail Ortadoğu da şu an asıl güç israil her yerden saldırı yapıyor millet ABD var diye korkuyor ama İsrail az çetin ceviz değil İran la 10 günlük sözde muhabere de adamlar İran'ın en güçlü önemi yöneticileri yol etti Hamas di bitirdiler artık 3 dünya savaşı deyin ne derseniz deyin ama tüm dünyada artan küresel yolsuzluk kriz illa bı dünya savaşına patlak veriyor ittifaklar belli ABD İsrail AB bile ABD İsrail dostluğun yanında Rusya Çin Kuzey Kore korkusundan hafife alıyoruz ama ABD venezula ya demir yumruk indirdi oda bı plan di bu kadar havlayip kısa zamanda saatler için neden teslim olursun amaç Türkiye diğer ülkeler değil İsrail'in amacı İran i savaşa cekmekti İran uyanık davrandı hedefi Türkiye'ye koydu ki Ortadoğu'da bı kriz var zaten Ateş hattı zaten kesinlikle korkum 3 dünya savaşı 1 dünya harbi de Balkan lar Ortadoğu'da oldu Osmanlı üzerinden oluştu savaslar işgaller kısa zamanda ne yapsak kar savaş kapıda ABD İran göz koydu test etti güçlerinin sınırları bu kadar mis dediler mesela Kuzey Kore için Güney Kore yüreğini bekliyorlar bilmiyorum deliricem 😊

Ortadoğu’da Suriye, SDG, İsrail ve İran arasında gizli bir 3. dünya savaşı planı mı dönüyor sizce?