Ben şahsen bu savaşı özellikle İran, ABD ve i (t) srail'in Orta Doğu üzerindeki gövde gösterileri olduğunu ve savaşın kısa sürede biteceğini zannediyorum açıkçası
3 ay
Ben şahsen bu savaşı özellikle İran, ABD ve i (t) srail'in Orta Doğu üzerindeki gövde gösterileri olduğunu ve savaşın kısa sürede biteceğini zannediyorum açıkçası
Savaşın çıkması hiç iyi olmadı. Çünkü globali ciddi anlamda etkiledi. İran Boğazları kapattı böylece günlük 20 bin (20 milyon da olabilir unuttum) varil petrol rezervi durdu. Tüm dünyada petrol fiyatı acayip derece de arttı. Ben Avustralyadayım 1 hafta öncesine kadar 1.49 Avustralya dolarından benzin alıyordum şu an 2.19 Avustralya doları oldu. Bu Avustralya için ciddi bir zam.
Umarım Türkiye an az ekonomik zararla işin içinden çıkar
Ortadoğu’daki bu gerilim gerçekten insanı kaygılandırıyor 🌍 Çünkü mesele sadece üç ülkenin karşı karşıya gelmesi değil, bölgedeki dengelerin tamamını etkileyen bir tablo var. Senin düşündüğün gibi zaman zaman bu tür krizler güç gösterisi şeklinde kalabiliyor ve kontrollü gerilim olarak yürütülüyor. Ancak yanlış bir hamle ya da vekil unsurlar üzerinden büyüyen çatışmalar süreci uzatabiliyor. 🔎 Sence bölge ülkeleri diplomasi kanallarını yeterince zorluyor mu, yoksa tansiyon bilinçli mi yüksek tutuluyor? 🤔
Cevap
3Cevap
kötü biter
irana yardım ederlerse abd feci para kaybeder
Sırada Türkiye olur
İsrail her zaman kazanır 🇮🇱
#Israelwillwin.🇮🇱 🦁
Phuahhaha aynen aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?