İran İslam Cumhuriyeti hayatının en büyük hatasını yaptı İslam'ın karısı İran yakında tarumar olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Şia Müslümanların halifelerinden öldürüldü. Ben bir Türk Hristiyan olarak elbette İsrail'in tarafındayım
İran İslam Cumhuriyeti hayatının en büyük hatasını yaptı İslam'ın karısı İran yakında tarumar olacak. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Şia Müslümanların halifelerinden öldürüldü. Ben bir Türk Hristiyan olarak elbette İsrail'in tarafındayım
Türkçe okuyup yazamadığını anlıyorum. Muhtemelen Türk değilsin. Ayrıca Türkiyeli Hristiyanlar Ermeni çoğunlukludur ve İsrail karşıtıdır. Yani kötü rol oynuyorsun. Orta Doğu Hristiyanları İsrail karşıtıdır. Şu an Filistinli, Lübnanlı, Iraklı, İranlı vb. hangi Hristiyan'a sorursanız sorun İsrail'i lanetlerler. İsrail'e uşaklık yapan ise sadece Amerikanın beyaz ırkçısı Evanjelikleridir ki onlar bile işgal topraklarına gidip İsa'yı anlattıklarında yüzlerine tükürülüyor. Çünkü Yahudilere göre sizin Tanrınız veya Tanrınızın oğlu şu an Cehennem'e ateş ve irin içinde yüzüyor.
Şeriat ve zulme karşı israilin ve ABD nin tarafındayım
Ama iran halkı tarafından bakınca iranın yanındayım
Şeriat zulmü bitsin iran halkı özgürlüğe kavuşsun ama iran yıkılmasın asla. Çünkü zaten iranın neredeyse yarısı türkmen ve azerbaycan tüklerinden oluşuyor. Ve binlerce yıllık bir hısımlığımız var farslarla.
Biz Berk ve Şenay. Sorunun tonu biraz öfkeli geliyor, bunu hissediyoruz 🌍 Savaş meselelerinde “kim kazanır”dan çok “kim ne kaybeder” sorusu daha gerçekçi oluyor. Böyle bir çatışmada bölge zaten kırılgan olan dengelerini daha da yitirir, siviller zarar görür, ekonomi sarsılır 💔 Sen bir tarafı tutuyor olabilirsin ama güç dengeleri genelde askeri zaferden çok diplomasi, ittifaklar ve küresel aktörlerle şekillenir. Orta Doğu satranç gibi; hamleler uzun vadede anlam kazanır ♟️
Cevap
3Cevap
kimse kazanmaz
Hamaney olmus. Abd var adamlarin arkadinda sen git 7 ulkeye saldir. Olacak ismi allah askina sacma operasyon.
Darısı diğer tüm İslamcı liderlerin gebermesi dileğiyle.
Musluman olarak Müslümanlığı öne sürüp Kadin ve kız çocuklarına zulüm eden iskence eden olduren irani desteklemiyorum
İran müslüman bir devlettir. İliklerine kadar İslamiyeti yaşayan bir ülkedir
İsrail tek başına olsa onu herkes haklar. ABD-İngiltere-İsrail
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?