Şimdi diyeceksiniz ki bu iki ülke savaşmaz doğru ama soru olsun işte arkadaş benim tercihim Amerika ve Rusya faktörlerini saymazsak 0'dan 1 olur..
İran
İsrail
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iki ülke savaşamaz. İki ülkenin hedefi de sünni müslümanlardır.(şahsen benim görüşüm.) Ama tüm dış etmenler RU ÇİN ABD vesaire hesaba katmassak israil bariz bir üstünlükle alır. israil teknolojik donanımı sayesinde uzaktan iranın tüm hedeflerini vurabilir fakat işgal edecek askeri nufusa sahip değil. iran ise askeri nufusu var fakat israille boy ölçüşecek askeri donanıma sahip değil. terör örgütlerine destek vererek mücadele edecektir. aynı zamanda iranın içşartları içsavaşa müsaittir. sovyet rusya Orta Asya Turki Cumhuriyetlerini işgal ettiği zaman iran bunu fırsat bilip Güney Azerbeycan ı işgal etmiştir. Türk nufusunu azaltmaya ve dejenere etmeye yönelik pek çok faaliyet yapmaktadır. Gölleri akarsuları kurutması bölgedeki tarım ve balıkcılıkla uğraşan kişilere karşı yürüttükleri faaliyetlerdendir.
O ikisiyle sınırlı kalmaz , başta Amerika ve Rusya dahil olur. İttifak İtilaf tarafları belli olur yine Çin Rusları destekler İngiltere Amerikayla olur muhtemelen, sonucunu kestirmek zor :)
Iki ulke asla savasmaz savasti diyelim bu sadece iki ulkenin savasi olmaz Abd rusya ingiltere vs isler karisir yani onlara hangi tarafa destek verirse o ulke kazanir
Hmm
İran kazanır. Daha güçlü ve daha gelişmiş bir ülke
Cevap
13Cevap
Saymazsak derken? Amerika demek İsrail demek. Bak İsrail demek Amerika demek demiyorum. Şu an yahudileri devirmek için bütün ülkelerin birleşip savaş açması lazım yoksa mümkün değil İsrail'in devrilmesi
2 blok cıkar rusya iran çin k. kore japonya ve bu rus bloğu bu sefer amerıkan bloklarını yener dıye tahmın edıyorum
Bu iki Ülke savaşmaz. Savaşsalar İsrail düm düz eder İran'ı
Nato da var
Ben her türlü savaşta İsrailin yanında yer alırım. Arap ülkeleri arkadan vurmak ile uğraşmışken İsrail'in her zaman Türkiye ile ilişkileri çok iyi olmuştur ta ki bu dış siyaseti beceremeyen iktidar dönemine kadar.
Bu İktidar döneminden önce Türkiye İsrail arasında en ufak sorun olmamış hatta Türkiye ye en çok destek veren ülke hep İsrail olmuş kurulduğu günden beri.
Amerika ve rusya faktörüne baglı. Normal savasta iran alır yoksa..
umarım birbirlerini yok ederler, iki ülkede bizim1 numaralı düşmanımız
iranı hafife almayın çok tehlikeli kapalı kutu neler yapacağı belli olmaz iran kazanır tabi İsrail arkasına amerikayı almazsa
İsrail savaş kazanamaz.
Onlar düşman değiller. Karşılıklı flörtleşiyorlar.
Amerika yeni 1 sömürge elde eder
Gidip ekmek alayım :/
amerika desteklemezse israil kaybeder.
savaş mı çıktı haberim yok
iddia mi len bu
İsrail
Amerika kazanır
İsrail
İran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar