- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılKişisine göre değişir genelde yalnız bir insanım ve erkeklerle anlaşamam ünideyken 2 adet bayan arkadaşım vardı ve isim hafızam çok kötüdür utanarak isimlerinizi hatırlamakta zorlanıyorum dedim ve biri Adanalı biri Ankaralı oldu 3-4 yıldır konuşuyoruz beraber yemeğede gittik sinemayada (ikiside kapalı bu arada) burada özel bişey söylicem Adanalı yeni kapanmıştı ve bazen saçları dışarı çıkıyordu bende saçların der arkamı dönerdim oda düzeltirdi olmuş der devam ederdik bana güvenirdi hiçbir zaman tokalaşmadık ya da sarılmadık mesela hep mesafeliydik ve mesafeyi ikimiz belirlerdik ben hep mesafeliydik yaklaşırsa rahatsız olmazdım güvendiğim biri çünkü ankaralıda güvendiğim biri ama bir ara elimi tutmuştu bilerek ve isteyerek daha sonra hiç sevmediğim biri ile konuşmaya başladı ve koruma içgüdüsü ile sana zarar vericek ondan uzaklaşmalısın dedim ne zaman olduğunuda söyle bari dedi tarihini söyledim çocuğuda kızıda tanıyorum tarih gelince beni aradı 3-4 saat kadar konuştuk sonra okulda bir araya geldik ve Ankaralı ile aramızda hep soğukluk ve mesafe vardı hiç üstüne gitmedim oda gelmedi o zaman konuşmayı bıraktık bana iyi gelene bende iyi giderim bana kötü gelene bende kötü giderim şöyle bişey söyliyim Adanalı benden bir miktar para istemişti ay sonuna kadar harçlığım kalmayacaktı ve ben bunu umursamadan hesabına parayı gönderdim 2 hafta okulda aç kaldım ama mutluydum ve o aç kaldığımı bilmiyor sanalda böyle insanlar lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu ülkeye ameriklanın avrupanın pislik ahlaksız dinsiz bozuk yamuk kirli taraflarını aşıladılar yıllardır böyle ve şimdi sonuçları yeşerip ortaya çıkmaya başladı. Artık erkekler kadınlara güvenmiyor bağlanmıyor ve kısa süreli ilişkiler yaşıyorlar (ekonomide etkili) , kadınlarda erkekleri PARASI için sevdiğinden dolayı gerçekten kalpten sevmiyorlar.. Arkadaşlık? ben bir erkek olarak yeni erkekte kadında arkadaş istemiyorum çevremdede pek isteyen YOK? insanlar eskiden tanıdıklarına güveniyorlar bu ülkede ! yeniye aklı olan güvenmez.. zaten yeni insanlar Z-Kuşağı amerikan çocuğu aklı kafası asimile edilmiş bu ülkeden kopmuş yabancı kalpli yabancı düşünceli bu ülkeye artık yabancı tipler.. Sen 24 yaşında görünüyorsun ve bu bahsettiğim tiplerle muhattapsın : güvenilmez insanlar Z-kuşağı. Ben Y ve X kuşağıyla bağlantılıyım onları biliyorum tanıyorum gibi (tabiki kimse kimseyi %100 tanıyamaz ama oran yükselir %70 vs) Özellikle son senelerde Z-kuşağı ile kadınlarda ÇOK BÜYÜK bozulma var, karaktersizlik güvenilmezlik ahlaksızlık dinsizlik güvenilmezlik %200 arttı.. Özgürlük adı altında yapılan saaçma saapıık hareketler , çiğ çiğ bok gibi ulu orta gülüşler, pisslik ahlaksızz bok gibi konuşmalar , açık saçık sapıkk gibi yinmeler.. kadınlıktan uzak erkekleşmiş hareketler ve erkekleşmiş giyim tarzları.. bunlardan arkadaş tabiki olamaz , sevgili hiç olmaz , aile ASLAAA olamaz ! olursa felaket olur sonucu.. aynı tip erkeklerde öyle benzer şekildeler dejenere ağzu bozuk , hepsi apaçi TRAŞLI şaçlarını yanı kazıtılmış ittt serserii traşlı tipler.. Erkeklerin saçlarına bakmanı öneririm sana aşağıdan yukarı doğru ortaya kadar saçlarını kazıtmış ve ortadan sonra saçlarını uzatmış kızılderili saç kesimli apaçi tiplerden UZAK durmanı öneririm sana.. soz zamandar olan olaylar kavgalar pisslik hareketler ahlaksızlıklar namussuzluklar vs vs hepsi bu tiplerden çıkıyor bozuk z-kuşağı erkeği , adam değil soytarı güvenilmez tipler.. saçlarının yanları aşağı doğru kazıtılmış üste doğru uzayan saçlı tiplerden kaçmanı öneririm sana :-)
34 Yorumla- +1 yıl
@pnkbaby34 İstediğin gibi düşünebilirsin ve polyannacılık oynayabilirsin.
Görünen köy klavuz istemez diye bir laf vardır.
%30 civarı iyi düzgün insan diye çoğunluk böyle düzgün sanmak saflıktır..
Z-kuşağının çoğunluğu bozuk dejenere olmuş asimile olmuş insanlar , azınlık sayıdan bahsediyorsan onları düşünüp kendi kendini mutlu edebilirsin OK.. bu benim bahsettiğim gerçeği bilirsen ona göre adımlar atabilirsin dikkatli yürüyebilirsin..
Elimde IPhone'la doğmadın , ben X-Y kuşağıyım 80ler sonunun 90'ları 2000'leri gördüm tartıp ölçüp biçebiliyorum.. ceptelefonu yokken insanlar daha mutlu daha insacıldı düzgünlerdi , her insanın eline telefonu verip internet üzerinden yapılan saçma sapık pislik videolar yayınlarla insanları bozup yoldan çıkarttılar. İnsanlar eskiden arkadaşlarıyla vakit geçirriken artık telefonla vakit geçiriyorlar , telefonu arkadaşlarından daha çok seviyorlar.. bu normal mi? hayır değilr. Konu uzun ve sorulan sorunun dışına doğru uzayan bir konu.. kesiyorum. - +1 yıl
Haklısın kardeş de eskiden telefon yoktu tamam fakat sinema filmlerini unutuyorsun yesil cam tecavüzcü coşkun nuri alco müjde Ar sahneleri ile dolu onları ne yapicaz
- +1 yıl
@Delikanlikiz19 EVE tonu unutmuşum , modern medeni dünyada film diye gösterilen sapıkça yayınlarda var tabikii.. hatta şuanda günümüzde bile kadınlara "AŞKI MEMNU" denilen diziyle amcasını karısıyla yaşak aşk yaşayan adamın hikayesi anlatılıyor.. insanların beyinlerini sapııklıklarla yoldan çıkmışlıklarla yıkıyorlar ve bunları normalleştiriyorlar. Hatta Net*flix denilen kanaldada LG BT ciler normalleştiriliyor , çoculuk çocuğua gaylik lezbiyenlik travestilik sevdiriliyor normalmiş gibi gösteriliyor.. böyle bir ortamda arkadaşlık tabiki ZOR , normal olarak.. insan olanları NORMAL olanları bulmak gerekiyor.
+1 yılEvet, bu arada sonuna kadar katılıyorum. kadınlarla arkadaşlık konusunda ya hemcinsimide karşıcinside kötülemek istemem ama kizlarda evet bi iticilik üstten bakma sanki İngiltere prensi hanfendi herkes kendi derdine düşmüş çıkar arkadaşlığı var hep kim kimi arkasından bicaklayabilirse bide kadınlarda şey var neden yapıyorsunuz mesela ben sana güvenip sırrımı vermişim sende bana vermişsin gidip herkese anlatıyorsun sebep yani kendini o kadar küçük düşürmeye degiyo mu merak ediyorum sıra erkeklere gelince ya mağarada mi yaşıyorsunuz arkadaşlar öncelikle bi kere sen 2,3 gündür konuştuğun birine aşık olamazsın ya adama kardeşim diyoruz evelsi gün ben sana aşık oldum ya dalga mı geçiyorsun kardeşim boş boş konuşma arkadaş gözüyle bakamiyosan git olamaz tamam tamam ben arkadaş olarak kabul ediyorum sonra tekrar işte ben seni arkadaş olarak göremiyorumda 2,3 olması bosey ifade etmiyor ben hoşlanıyorum gerizakali daha tanımıyorsun etmiyorsun ya daha fazla bisi demiycem de niye düzgün insan yok bize mi denk gelmiyo vallahi ben artık yeni insanl ne arkadaş olarak ne de flört mlort hiç hevesim kalmadı yani anonim yaşıyorum resmen kimse bana yazmasın diye yazana da cevap vermiyorum kızida erkegide ayrı bezdirdi bu arada yazım hatalarım falan olabilir daha eksiklerimde var kusura bakmayın anlarsınız siz iste tamamlansız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünümüzde çok zor.. aşko kuşko gibi olan kızlar var ya onlardan uzak dur
Eski iş yerimde lise mezunu çakma sarışın biraz şımarık kendisine ''''''aşkoyum ben ya'''''' diyen bir kız vardı böyle sevimli enerjik saf bi kız diye onunla arkadaş olmuştum bide iş yerindeki herkesle samimiydi o yüzden bu kız iyi bir kız diye düşündüm ama yanılmışım.. millettin yüzüne karşı gülüp millete aşkoyum kuşkoyum pembeyi çok seviyorum kediler benim aşkım ya diyerek sevimli görünüp ama millettin arkasından kötü kötü konuşan milletle alay eden hatta sırf altında 2020 model arabası var diye mezun oldugu lisesinde çalışan kendisinden 27 büyük bekar tarih hocasıyla flört eden bir kâşardı
Avm de çalışıyodum sabah vardiyasında ama işe erken gelmiştim mağazaya girmeden önce tuvalete gitmiştim kapıyı kapatmayı unutmuşum bu kâsarda kadınlar tuvaletindeki kapıların hepsi açık diye tuvalette kimse yok sanıp rahatlıkla kankasıyla konuştu.. 10 dakikada magazadaki herkesin dedikodusunu yaptı arabası var diye kendisinden 27 yaş büyük hocasıyla flört ettigini başarıymış gibi anlattı daha 21 yaşında gencecik kız allah islah etsin onu!!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
+1 yılİnsanlar gerçek hayatta bulamadıkları huzuru ve mutluluğu sosyal medyada aradığı için reelde arkadaş edinmek zordur.
Hiç tanımadığın biriyle arkadaş olmak mı?
Senden km'lerce uzakta oturan biriyle iki kamera sohbeti yaparak sevgili olmak mı?
Özel hayatından en gizli mahremine kadar burada yüzlerce insana ifşa etmek mi?
Peki neden bunları gerçek hayatta edindiğimiz dostlar ile yapamıyoruz?
Ya da tüm bunları paylaşacak gerçek bir dost edinemiyoruz?
Belki de insanlara sanal gerçeklik ve sanal arkadaşlıklar daha cazibeli geliyordur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAksine Bence eskisinden daha kolay.
Çünkü eskisi kadar elinizde imkansızlık yok.
Herşeyini açık yaşıyor bir kısım insanoğlu.
Yapmanız gereken mesafeyi sağlam kurmalısınız , niyetinizi , amacınızı belli etmeniz lazım ama herkes gibi değil.
Kısacası şahsınıza münhasır olacaksınız.
Sıradan olacaksınız , şaşalı değil.
Yukardan değil aynı seviyeden bakmalısınız hayata ve de insanlara.
Konu ne olursa olsun kendinize doğruyu ama hep doğru olanı soyleyeceksiniz.
Belki bu süre uzun sürecek. hiç tahmin bile edemeyeceğiniz kadar ama bir sonu illahaki olacak.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden arkadaşlığı bitirmek zordu , bitse bile kısa sürüyordu şimdi çok kolay bitiyor bidahha barışmaya devam edilmiyor.
Evet, bazen arkadaş olmak eskisine göre daha zor olabilir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanlar daha fazla sanal ortamlarda vakit geçiriyor ve yüz yüze iletişim azalıyor. Ancak, doğru insanları bulmak için açık olmak ve çaba göstermek önemlidir. Gerçek bağlantılar kurmak için empati, anlayış ve zaman harcamak gerekiyor. Sonunda, değerli ve gerçek arkadaşlıklar kurabilirsin! 🌟😊
00 Yorumla Başlığı görünce hemen aklıma babamın eski fotoğraflarını karıştırırken söylediği bir şey geldi: "Bak, burada liseden arkadaşlarımla piknik yapıyoruz. Şu köşede de flört ettiğim kadın." Ee, ben de sormuştum: "Neden şimdi hiç görüşmüyorsunuz?" O da demişti ki, "Hayat değişiyor, insanlar değişiyor. Ama o anıları hiçbir şey değiştiremez." 😊
Ben çocukken sokakta oynardık, topumuzu alıp ilk gördüğümüz çocuğa "top oynamak ister misin?" diye sorardık. O kadar basitti. Şimdi ise hırlı mıdır hırsız mıdır diye düşünerek uzak duruyoruz bir süre. Bence değişen şey, çevremiz ve beklentilerimiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem güven yok
Hem dürüstlük yok
Saray Entrikaları, Arkadan iş cevirme, indirekt söylememe, dedikodu yapmak
Bunlar maalesef arkadaşlığı dostluğu öldüren şeyler. İnsan insanla dost sözde herkes iyi ama kimse hatasını kabul etmiyor. Bir de kimsenin kimseye tahammülü kalmadı en ufak şeyde gemileri yakma peşinde ( eskiden vefa ve sabır vardı, kırmızı çizgileri asmadigi sürece kişi hakaret kötü söylem aldatma ihanet vs) insan insana tahammül ediyordu şimdi canım sıkıldı hadi güle güle modunda herkes. Sahte bir kalabalık kaliteli bir yalnızlıktan daha iyi değildir.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarla arkadaş olamıyorum çünkü bir şey anlatmaya gelmiyor ya kötülüğünü istiyor ya da başkasına anlatıyor vs
Erkekler de yüz verince hemen olayı cinselliğe bağlıyor. Zor gerçekten arkadaş olmak
71 Yorumla
Soran+1 yılOff aynen öyle. Tam olarak bu ya, sanki ben yazmışım bu yorumu. Yemin ederim aynısı. Bıktım, yapayalniz geberip gidiyorum bu yüzden.
Ben mutluluğumu paylaşıyorum, karşımdaki kız yaa çok sevindimm derken (Çok yaşa, beter ol) der gibi bakıyor. Erkekler zaten 2 dert dinlesin direkt üstünde ne var.
kesinlikle önceden hepimiz parklara çıkıp saatlerce kola çelirdek yapardık şimdi sorsan o insanlarla bile konuşmuyoruz hepimizin içinde bi fesatlık vardır günümüzde o da arttı karşı cinsle arladaş olmadan tut karşı cinsin arkadaş ortamına girmek hepsi ayrı bi tepki alıyo insanlar hemcinsini "havalı" göstermek için karşı cinsi aşşağılayacak videoları yapıyolar ki bunlarda sosyal medya da milyon tık alıyo sıradan gördüğümüz olaylar hepimizin geleceğini mahvediyor pandemiden önce daha iyi bi ortama sahiptim dostlar haci keke dediğim insanlar popüler kültürün cidden kölesi olmuş popüler kültürü iyi biliyorum ama dış görünüşünden tut kullandıkları kelimeler bile aynı olmaya başladı kendimiz olsak zaten farklıyız da onu anlatmak zor eski rahatlık ve makara arkadaş ortamı hepsi farklıydı
10 Yorumla
+1 yılBence öyle. Zaman değişiyor insanlar da değişiyor. Gün geçtikçe doyumsuzlukları, bencillikleri yalanları vs artıyor. Bazen 40 yıl düşünsem birine yapamayacağım kötülüklerle hiç yoktan karşı karşıya kalıyorum. Böyle böyle bşr savunma mekanizması oluştu. Çektim herkesten her şeyden kendimi ellerimi ruhumu. Yine de yetmiyor. Arkadaş olmak ilişki kurmak bşr yana, insanlar arasında nefes almak bile ruhumuzu yıpratıyor artık!
00 YorumlaBen de aynıyım. Herkes bana itici yapmacık geliyor. Bunun sebebi var çünkü. Benim yanımda arkasından konuştuğu insanın yanına gidince ayyy tatlım nasılsın çok güzelsin bugün ' diyip beni orada yok sayması.. sohbet dışı bırakması ben bu insana nasıl güveneyimmm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bence senin hem fikirsel hem karakter sorunların olduğu için edinemiyorsun. Bunu hakaret olarak söylemiyorum ama sen nasıl algılarsan algıla. Sonuç olarak çevren karakterini oluşturur ve karakterin çevreni. Hep böyle kişilerin karşına çıkmasında ki temel sebep yine sensin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnsanları bireyselleştiremeye dayalı toplum mühendisliğine çalışan medyanın ve medyaya inanmak kolayına gelen insanların pompaladığı "insanlar kötüdür" algısı bizi sürekli tekrarlarla öğretilmiş çaresizliğe itmekte maalesef. Bakış açımız ve alanımız değişmeden algılarımız değişmez.
00 Yorumla
+1 yılFazla basit ve kolay asıl sıkıntı olan da bu zaten benim gözümde. Güvenmek ya da rahatlıkla birine içini açabilmek vs. bunlar fazlaca zor olan şeyler, ki arkadaşlarımın hepsi çocukluğumdan beri yanımda olan kişiler. Bunlar harici o denli yakınlık kurup çok yakın olmak istediğim kimse yok, olsunda istemem çünkü ihtiyaç duymuyorum. Fazla kalabalık olmayı hiçbir zaman seven biri değilim, ara ara hatta sıklıkla kendime ayıracağım bir zaman dilimi muhakkak olmalı...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet insanlar birbirine güvenemiyor... bu tür ilişkiler cok azaldı asosyal toplum artmakta... kimse bunun bilincinde değil bir güvensizlik binbir güvensizliğe sebep oluyor birinin hatasıyla herkese duvar örmeye başlıyoruz ve bundan dolayı toplumda arkadaş edinmek çok zor bir hal aldı
00 Yorumla
+1 yılKadınlar desen gereksiz bir ego var genelinde erkeklerden biri yüzüne baktı diye bir havalara giriyorsun bunda büyütülecek bir şey yok ki alt tarafı ilişki yaşıyorsun sevgi ihtiyacını karşılıyorsun yani gayet normal. Zaten normal olan şeyi kutsamaları
Erkekler desen hayatında anne sütü bile içmemiş dişi sinek görseler aklı bel altına kayıyor gidip te bu şekilde karıya kıza yürüyorlar böyle bir yerde kızların gereksiz bir egoya kapılması kaçınılmaz.
KS dekilerin çoğu desen genetiği değiştirilmiş organizmalardan oluşuyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Normal olan şeyi kutsamaları bence tam bir sapkınlık.
+1 yılBen de arkadaş edinemiyorum. Yüz yüze iyi sohbet ediyoruz. Buluşmamak için her yolu deniyorlar ama buluştuğumuz zaman da gülmekten krize falan giriyorlar. İnsan sevdiği arkadaşıyla buluşmaz mı ya? Başkalarıyla sosyal medyaya fotoğraf atıp beni unutuyorlar. Haliyle beni arayıp sormayanı ben de aramamaya başlıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü günümüzde çoğu şey menfaat ilişkisi oldu kızlar kız arkadaşları üzerinden ego kasmak erkekler de dediğiniz gibi sevgili olurum mantığı ile arkadaşlık kuruyor, sosyal medya Amerika'daki birini yanımıza getirerek insanlığı birbirine bağlıyor ama her türlü dostluğun da içini boşalttı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbazı erkekler desen anlayacam da erkekler diyip bütün erkeklere abaza demen hoş değil sana öyle denk geldiyse bunda bizim suçumuz yok dünya da bisürü iyi insanlar var ama sen herkesi kötü sanıyorsun psikolojik destek alman lazım geçmişte bir kaç bir şey yüzünden güvenmiyorsun bende yaşadım arkadaşlarım bana ihanet etti eski sevgilim beni doğum günümde terk etti şimdi ise evli zengin biriyle ben diyor muyum bütün kızlar aynı b*k diye
013 Yorumla
Soran+1 yılDe, bana ne?
Cevap sahibi+1 yılbu kadar yorumda çıkarttığın anlam buysa diycek bir söz yok
Cevap sahibi+1 yıl@Azraa120 kendimi hiç yormucam zaman kaybısınız :D
Cevap sahibi+1 yılkötü bir şey demedim ben kıza her erkek aynı değildir her kızda aynı değildir size kötüsü denk geldiyse bunda bizim suçumuz yok yorumda belirttiğim gibi erkekler ne oluyor hepimize b*k atıyorsunuz demek oluyor ben bu zamana kadar kimsenin duygularıyla oynamadım kimsenin canını yakmadım abazalık da yapmadım demek istediğim bu dünya da iyi erkekler de var at gözlüklerinizi çıkartıp görebilirsiniz iyi akşamlar :)
Cevap sahibi+1 yılyaram falan yok kimsenin arkasından yas tutacak biri değilim ama eski sevgilim tarafından doğum günümde terk edilmiştim şimdi ise başkasıyla evli zengin birini bulmuş ama arkasından 1 klez olsun kötü bir söz söylemedim mutluluklar benimle olduğu zamanlar bana güzel günler de yaşattı hayal kırıklığıda yaşattı hayat herşeye rağmen devam ediyor hayat bu bazen arkadaşlarından ihanet yersin bazen sevgilinden onlar gider yenileri gelir herkes kötü olucak diye bir şey yok iyi insanlar da karşına çıkar anlatmak istediğim bu ama sen gelmiş halen bana boş yapıyorsun kıza bunu anlatmak istedim
Cevap sahibi+1 yıl@Azraa120 psikolojik destek almak kötü bir şey mi bende aldım zamanında içini döküyorsun insanlara bu kötü bir şey değil ki ne bu alınkanlık işte bu yüzden kaybediyorsunuz herşeyi fazla kafaya takıyorsunuz 3 günlük dünya
Cevap sahibi+1 yıl@Azraa120 okuyamazsın çünkü sen benim yazdığım yorumları algılayacak kadar beyninin kapasitesi yok her yerden maymun gibi çıkmayın kafamı bozmayın sen git ilkokul derslerine çalış hadi iyi akşamlar
Soran+1 yıl@Azraa120 ayy cevap verme kanka şu anonime.
Cevap sahibi+1 yıldinime küfür eden müslüman olsa bari senin de ne olduğun belli değil sabahtan akşama kadar ömrünü KS de yaşa sonra benim neden arkadaşım yok ağla zırla annen turşunu kurar evde kaldın kızım sen puahahah fgd:DFG:DGF
Cevap sahibi+1 yılfotoğrafı bile yok özgüvensizin bana laf sokuyor gD:FFGDfgd
Cevap sahibi+1 yıleşek fotoğrafı koymuş kendi gibi qwe:QWEE:QWqew
Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Arkadaş edinmek zor değil aslında tercih meselesi
Mesela, yalana katlanamam
samimiyetsiz ortam da bulunamam
Kadınların çoğu para avcısı, samimi değiller… öyle seks konusunda erkeklerden pek farkları da yok.
sadece belli süre tiyatro yapıyorlar. Yani bu sadece erkeklere has bir durum gibi de lanse edilmesi ilginç.insanların geneline gelecek olursak yalancılar ve samimiyetsizlik çok üst seviye yani pek arkadaş edilesi değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanlar birbirlerinin iyiliğini isteyemez oldu. Kıskançlık çoğaldı, para ve kompleks her şeyden üstün tutulur oldu. Ama en çok da doğru yaşamaya çalışanlar yoruldu. Sırf ülkemizde değil dünyada da bu böyle. Doğru ve yanlış yaşayan iki grup var fakat doğru taraf azınlıkta. Dolayısıyla kötü insanlar diğerlerini iyi oldukları için suçluyor resmen. Ne acı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar iticiden ziyade resmen egoist gibi geliyor bana. Kendileri çok güzel değil ama havalarından yanına varılmıyor
Erkekler haklısın tam bir abazan aklı fikri bel altında hayatında anne sütü bile içmemiş gibi davranıyorlar. Dişi sinek görseler aklı bel altına kayıyor. Böyleleri gidip kızlara abanırsa kızlar da resmen egoist olur.
KS dekilerin de çoğu GDO lulardan oluşuyor. Devir GDO luların devri olmuş resmen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Bahsettiğin durumları yaşamaktansa kaliteli yalnızlık tercihim en güzeli gerçekten yalnızlığın keyfini çıkart derim
30 Yorumla
+1 yılİnsanlar İslam fininden uzaklaştıkça azdılar, kalpler köreldi merhamet duygusu azaldı vicdan kalmadı, namaz yok, kuran okumak yok, oruç yok. Kalp koreliyor zamanla böyle. insanlardan fayda gelmez.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim açımdan zor değil arkadaş olmak. Kolayca arkadaş olabiliyorum. Senin verdiğin güven ve sıcakkanlılık alakalı bir şey. Dün mesela yeni bir arkadaşım daha oldu Rukiyya diye ne güzel şey yeni güzel yüreklerle arkadaş olmak 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bardagin dolu tarafindan bakmak
+1 yılEvet, daha zor... İnsanlar artık menfaat peşinde, çıkar peşinde, herkes birbirini kullanma dersinde... Bu nedenle de insan artık kimseye güvenemiyor...
21 Yorumla- +1 yıl
Evet 11 senelik dostum böyle senin dediğini bana yaptı arayı bozdum
Yok be, yaş ilerleyip tecrübe kazandıkça dünyanın daha pis bir yer olduğunu fark ediyorsun sadece, başka bir sebebi yok
20 YorumlaKimseye güven yok ama bir yerde birilerine de güvenmek lazım. Ne demişti Yıldız Tilbe "İnsanlardan nefret ediyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor".
20 Yorumla
+1 yılevet ablam eskiye göre çok daha zor maalesef dediğin gibi kadınların çoğu itici bencil tavırlı erkeklerinde çoğu abaza yani öyle bir devire denk geldik ki düzgün bir arkadaş bile yapamıyoruz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyal msn
veya eski arkadaslklarn neden bitti
Travmalar mı yaşadn bilincaltn seni koruma altına almaya çalısıyor
Kadnlar itici diyorsn mesela bu tarz kadnları dogal olarak kendine cekiyorsn
Cünkü sana aynalık yapıyorlar aslnda00 Yorumla
+1 yılBenim için oldukça zor herkes ile
arkadaş olmam;
Realde sağlam 5 arkadaşım var
heleki sanalda hiç sanal dolandırıcı
arkadaş grubu çok fazla
tek tük insanlar dışında
kimseyle arkadaş olmadım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani arkadas olmak degil de arkadas kalabilmek zorlasti bence. Cnku eskiden daha az menfaat cikar iliskisi daha azdi. Simdi her sey cikar menfaat o yuzden de isine gelmedimi hemen satmaya hazirlar.
56 Yorumla- +1 yıl
Peki bi erkekle kadın arkadaş olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasin ki?
- +1 yıl
Sonuçta duygular istekler var zor olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılOyle olmaz tabiki onlari karsilmk icin arkadaslik olmaz sevgilin olur o
- +1 yıl
Mesela senin erkek arkadaşın var mı
Cevap sahibi+1 yılArkadaslarim normal olarak evet
+1 yılGünümüzde herkes kendi çıkarlarını düşünmeye başladı teknoloji ve bilgi seviyesi arttıkça insanlar birbirlerine ihtiyaç duymamaya başladı Narsizmin yükseldiği yalnızlık çağındayız elimizde telefon bilgisayar varsa kimseye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSon derece haklisin insanlar artik tamamen bireysellesti. Arkadaslik fedakarlik ister o da artik kolay bulunmuyor. Eski arkadaslarin varda tut koyverme derim🙃
10 YorumlaKesinlikle katılıyorum. Şu an dostum hiç yok arkadaş diyebileceğimde kimse yok sadece birkaç tanıdık. Bütün gün evdeyim yatağımdan çıktığım yok. Biraz kötü bir durum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana da arkadaş edinmek zor geliyor. İnsanlar çok yargılayıcı olabiliyorlar veya şunu şöyle yap bunu böyle yap demeye başlıyorlar. Bu tarz durumlar olunca o insandan uzaklaşıyorum..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha zoru sohbet edebilmek karşındaki seni tartiyor mu hoş görünüp arkandan kuyu mu kazacak belli değil ki. Ve herkesin elinde bir telefon iki laf etsen hemen sarılıyor telefonuna
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlık konusunda zorluk çekmiyorum kolayca arkadaş olabilirim. Genel olarak kimseye güvenmediğim için arkadaşlardan yediğim bir darbe de yok. Herkes herşeyi yapabilir bu hayatta
10 Yorumla
+1 yılArkadaş olmak eskiye göre daha zor. Herkesin elinde telefon olunca iletişim kolaymış gibi gözüksede monotonlaştırıyor o yüzden yanlız olmak en iyisi gibi gözüküyor bu hayatta
10 YorumlaArkadaş bulmak zor değil güvenecek arkadaş bulmak çok zor
20 YorumlaEvet kesinlikle zor senin sırrını başkalarına anlatıyorlar seni satışa getiriyorlar bir yere gidelim diyorsun tamam deyip sonra ekiyorlar
20 Yorumla
+1 yılAynen öyle. Benim de yaşadığım en büyük sorun erkekler Abaza kadınlar da kıskanç fesat. Ama senle sohbet edebiliriz.
20 Yorumlakimse kimseye guvenmiyor ki, evliler piyasayi karistiriyor aqqlarim. bende umursamiyorum artik, anadan dogma gezen avrupalilar bile bunlardan daha samimi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabi bir sen kaldın mükemmel ikinci bir eşin yok ondan arkadaş edinemiyorsun. Önce şu genellemelerden kurtul ve ben hiç arkadaş edinmem ihtiyaç duymam tek başıma rahatım.
00 YorumlaArkadaşım olsun diye çabalayan birisi değilim artık. Hayat tek başına hem daha güvenilir hem daha güzel...
10 Yorumla- Gerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar görünür!
10 Yorumla
+1 yılAynen şimdi zenginlik diye bir şey çıktı herkes zengin olduğu için arkadaşları da o kadar fazlalaştı zengin olan kişinin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Arkadaş diye birsey yok
Bak arkadaş dediğin kişinin çıkarın bitsin sana gerçek yüzünü gösterecektir
Dene varsa arkadaş dediğin biri13 YorumlaEvet zor gelinen noktada herkes kendi kabuğunda ve en ufak bir şeye tahammülü yok.
10 Yorumla
+1 yılVallahi doğru arkadaşın/arkadaşların nereden geleceği hiç belli olmuyor. Hiç ummadığın yerdende geliyor.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bir dostum var 19 yaşımdayken tanıştık, en yakınım o. 2 tanede aöf den tanıdığım arkadaşım var 2 yıldır tanışıyoruz, düzenli konuşuyoruz. Ama eskiden daha kolay arkadaş olurdum. Yaş geçtikçe zorlaşıyor bence zamanla alakalı değil.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlıklar geçmiş zamandaki gibi saf, masum değil.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep zordu bence ne kadar eski insanlarız ki zaten 13 yaşlarımızda telefonumuz oldu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle daha zor insan büyüdükçe çok daha seçici olur tabi herkes için geçerli değil ama benim için tamamen öyle. Ve yaşadıklarından ötürü güven duygusu da kalmaz. Eskiler cidden her şeyiyle daha güzeldi ahh ahh
00 YorumlaSen ben gibisjn benim de hiç arkadaşım yok düzgün karakterli bir arkadaşım olsun istiyorum öyle de biri yok diye kimseyle olmuyorum sırf olsun diye
00 Yorumla
+1 yılEvet zor çünkü arkadaşlık bağları eskisi kadar kuvvetli değil, kimse emek vermek istemiyor ve herkes çıkarcı.
01 Yorumla
+1 yılArtik karı koca birbirine güvenmiyor sen arkadaşlıktan bahsediyorsun hey yavrum hey sen nerde yaşıyorsan şöyle bizde oraya gelelim
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@mehmetbey1907 anlatamazsin he de geç
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen de arkadaş olamıyorum ama unutma kadınların da abazaları var ve hiçbirine güven olmuyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne yaram var söyleyim burada flört ettiğim kız naptım dedi bana ya sonra beni engelledi benden sıkılıp düşün yani bir de utanmadan azmam seni ilgilendirmez diyor.
- +1 yıl
Madem senin azman beni ilgilendirmez o zaman deklare etmezsin
Soran+1 yılEee bundan bana ne? Ayrica evet azması seni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
İlgilendirmiyorsa neden belirtiyor?
Soran+1 yılAbim 32 yasinda adamsin. Gelip KS gibi bir yerde flört ediniyorsun. Pardon da burdaki kitleden beklentin ne? Sana aşık olup, sonsuz sadakatla bağlanıp evlenecek miydi? Bi git işine.
- +1 yıl
@FilozofKarı konuşmana dikkat et ben saygısızlığa gelemeyen bir yapıdayım. Sadakat kelimesi zaten Türk insanına gevşek gelen kelime
Soran+1 yılEee sence benim s>kimde mi senin ne yapıda olduğun? İşine bak hadi, uzatma.
u +1 yılEvet zor. Arkadaşlıkta bile gösterdiğin özeni ve değeri görmek istiyorsun eh göremeyince çabuk bitiyor arkadaşlıklar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla şimdi herkes menfaat peşinde herkes her şey kendinin olmasını istiyor eskiden telefon yoktu oyun oynardık şimdi ellerinde telefon onnunla uğraşıyorlar kim kiminle çıkıyor belli değil işte böylece güven falan kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olmak çok kolay ama kaliteli arkadaşlık 000
10 Yorumla
+1 yılÇok zor ilk iyi oluyor ama sonra ne bileyim değişiyor mu ne ediyo anlamıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat