Neden düşmanım oldun sanki, seninle dost kalsaydık daha iyi değil miydi?

Neden düşmanım oldun sanki, seninle dost kalsaydık daha iyi değil miydi?

Bence dost kalabilmek daha zor. çünkü dost olursun zaten. biraz güven samimiyet olması yeterli arkadaşlık için. ama onu devam ettirmek.. sorunlara rağmen tartışmalara rağmen birbirinden vaz geçmemek daha zor.
bazıları var ki canım kardeşim dediği kişiye 1 günde düşman olabiliyor.. bunları gördükçe soğuyorum insanlardan.
Ben de
Dost olmak benim için daha zordur. Çünkü öyle insan karşınıza zor çıkar. Erkekler illa ki birbirleriyle bir şeyler paylaşır, birbirine yardım eder ya da benim çevrem öyle. Ama bunları yapacak insanlarla karşılaşınca dost kalmak daha kolay oluyor.
Hep kolay olacak dostlar olsun
Cevap
9Cevap
Dost olmak da zor, kalabilmek de. Hayatımda bana gerçek anlamda yakın olan az insan var bu nedenle.
Hepsinin canı cehenneme der gibi
Elbette ki dost kalabilmek. Dost olmak belli süre anlayış güven ve sabır istese de, dost kalabilmek önümüze çıkacak binlerce engelde yılmadan usanmadan gönül gönüle olmaktan geçer.
Dost kalabileceğin insanlar var olsun
Her ikisi de imkansız gibi yaaa. Kedilerden daha iyi bir dost yok bu dünyada.
😂
😸😸
Herkes dost olabilir ama dost kalabilmek asıl mesele bence
Dost kalalım ölesiye :)
Dost kalmaktır. Hiçbir dostum dediğim insan benim kadar olamadı. Ben onlara fazlaydım. Bunu ifade edip layık oldukları hayatlara gittiler.
Harikayım ve böyle olmaya devam etmeliyim 💥
İkisi de zor olmakla birlikte, dost kalabilmek daha zor. Çünkü, insan kusurlu bir yaratık ve her zaman her şekilde değişiyor.
Ikilemde kaldım. Sanırım dost olmak zordur. Hekese kolay kolay dost olamaz. Dost kalmak ise birine ömür boyu sevgi ve özdeğerli kalmaktır.
Bence dost olamak daha zor çünkü herkesi kolay kolay dostum bellemem dostumda diyorsamda en küçük hatada da silmem yani
Benim için dost olmak, dostum yanımda degilse bile dostum olarak kalır
Kalmak... Kafa dengimi, sohbeti nasil vs...
Dost bulmak kolay kolay maksat dost kalabilmek
Dost olmak zor sonrası ben de, ben korurum o dostluğu her türlü.
Dost kalabilmek daha zor
Kalabilmek hayatımızdan çıkmayan kişi diye bir şey yok bence herkes gelir gider ya özellikle karşı cins için bu böyle
İkisi de zor bana genelde tek tabancaym
Yine de bir dostu olmalı insanın bence
Ne olursan ol bilmediğin konulara karşı vicdansız olma 🤐🙋♂️
Derken?
Benim için ikisi de çok zor
Bende birini dost sanmistim hataymis
Dost kalabilmek
Dost kalabilmek daha zor
Dost kalabilmek daha zor
Dost kalabilmek daha zor.
Dost kalabilmek
Dost kalabilmek