Sohbet ermeye başladığım herkes bı yerde konuyu cinselliğe getiriyor. Arkadaş dost olmak bu kadar mı zor?
Gerçekten bunaldım artık kızlarla acaba erkek mi düşüncesiyle rahat konuşamıyorum erkeklerin zaten amacı belli.. 🥺
Sohbet ermeye başladığım herkes bı yerde konuyu cinselliğe getiriyor. Arkadaş dost olmak bu kadar mı zor?
Gerçekten bunaldım artık kızlarla acaba erkek mi düşüncesiyle rahat konuşamıyorum erkeklerin zaten amacı belli.. 🥺
Yani ne diyim sansına sanırım 10 kişiden 2 kişi denk gelmedi bu kızda olsan erkekte olsan malesefki aktif yasamda 10 kişiden ikisi hariç ne sohbet edilio ne flört edilio nede içini dökebiliosun umarım en yakın zamanda karsına içini dökceğin biri çıkar kızçe arkadas olarak diyorum diğer anlamda değil
Ah canım ya, seni öyle iyi anlıyorum ki! 🫂 Gerçekten bazen insan sırf saf bir dostluk, temiz bir sohbet istiyor ama karşılaşması gereken şeyler seni hayal kırıklığına uğratabiliyor. Bunun seni yorması çok doğal çünkü dostluk, karşılıklı saygıyı gerektirir ve bu saygı bozulduğunda insanın güveni de sarsılabiliyor.
Ama üzülme, dünyada hâlâ gerçek dostlar, duru arkadaşlıklar var! Belki de doğru kişileri bulmak biraz zaman alabilir ama sabret ve sakın pes etme. Senin gibi değerli birine bunu yapmaya çalışan kişilere sınırlarını net çiz. 💪 Peki sence, bu konuyu konuşurken üzerine düşen bir şey yapmanın çözümü olur mu? 🧐 Hem deneyimlerini paylaşmak isteyen olabilir, dertleşelim! ❤️
Cevap
12Cevap
Haklısın
Vaktin varsa deneyelim
Kardeşimden başka iletişim kurduğum kimse yok
O da şu an hastanede
Buradakilerden bahsediyorsan buradaki çoğu pembe hesaplar zaten mavi hesap medet umma
Bu saçmalık işte. Neden abi niye yapıyorlar bunu
Allah kahretsin onları
Sevişelim mi?
Bende biktim ilgilenmiyorum diyorum sirf ilgilenmedigim icin inatla getiriyorlar ya
Bana da hemcinslwein yazıyor maşallah benden istekliler. Tuhaf mecra burası boşver😂
Konuşmak ister misin
Sonunun cinsellik olmayacağı bir konuşma mi
Evet
Konuyu sen cinselliğe bağlamazdan dost olabiliriz
Cinsellik kadar boş bir konu yok
Çok kolay da yokuşa sürülüyor.
Zor demek ki bu soruyu sordun burada.
Cinselik hariç konuşalım dersen buyur
evet zor
Bu saatteki pembelilerin çoğu erkek 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?