Arkadas bulmak, buldun diyelim guzel bir dostluk kurmak imkansizlasti artik... sahte iki yuzlu cikarci insanlari taniyinca soguyup bıtiriyosun soguyosun o arkadasliktan ister istemez. Siz herseyi sineye cekip arkadasliga yola devam eden tarafta misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Buna bir son vermem şart boyle dusune dusune de kendimi yıprattım hic mi iyi insanla karsilasmaz bir insan sabrede sabrede ölecem vallahi
Farklı farklı insanlar var işte ama gerçekten arkadaş edinmek çok zor oldu.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben de bir kızım ve arkadaş edinmedim çünkü bana çok kötü davrnaıyorlardı psikoloji kalmado kendimi tüketmiştim herkes sildim falan hep ben çabalıyodum ve bende sorun var suçluyum gibi davranıyolardı
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seni anlıyorum. Yasamayan bilemez cidden ama ben aşırı özgüvenli ve populer bir insandim son bir kac yila kadar insanlarin igrenc yanlarini gordukce tahammul sinirlarim doldu tasti kimseye yalan yere gulmemeye baslayinca sohbet etmek istemeyince sifirladim resmen soyutladim kendimi zor oldu ama iyi ki oldu diyodum Şu an da yalnizliktan ölücem
Bunu yaşadım daha bugün sorumda detaylıca anlattım, görüş paylaşır mısın lütfen çünkü buna ihtiyacım var 😔 @rosetale
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aynı şeyleri yaşıyorum iyi olduğun zaman iyiler, kötü gününde yanında değil. Eski sorunu hortlattım bu arada upps, afedersin. Sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🧚🤍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En yakın arkadaşlarım liseden diğerleri ise tanıdık gibi. Herkes herkesin hakkında konuşuyor maalesef.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kendi ailen. bile konusabiliyor zaten bunda bir sıkıntı yok agizlarini buzemeyiz
herkesin bir kredisi vardı.. karşı cinsin de hep bir ihtimal pontasiyeli :))
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet gerçekten oyle. Erkekler karsi cinsle arkadas olunca belki bir gun bunla olurum gibisinden yaklasabiliyor ama bence bu durum kadini guzel buluyosa oluyo kadin icin oyle oldugunu dusunmuyorum arkadas arkadastir
Yani bu biraz doğru seçimle alakalı. Aynı ortamı uzun süre paylaştığım kişilerle ilişkimde zamanla oturan birbirimizi tanıdığımız insanlarla arkadaşlık kuruyorum. Bunların içinden de zamanla ilişkilerin yoğun ve paylaşımlı olanları da dürüstçe ilerliyorsa nadiren de olsa belli bir dostluğa veriliyor. Tabi bunun sayısı çok az. Samimi arkadaş olmaksa erkeklerde sanırım daha kolay. Çünkü erkekler düşünce ve duygularını saklamak yerine hem tavır hem de belli sınırlar ortaya koyarak şekillendirirken daha rahatlar ve bu durum erkekler arasında pek de yadırganmıyor. Belki kadınlar arsında bu durumlar yani iki yüzlü ve çıkarcı ilişkiler ya da birbirinden saklanan kişilikler daha fazla olduğu için arkadaş edinme konusunda sıkıntı yaşıyor olabilirsin.
Oyle evet erkekler markette gordugu insanla bile aninda arkadas olabiliyo oo sen şuralimisin bende bende hadi arkads olalim zjjzzk Kadinlarda pek oyle olmuyo yuzune gulenlere aylar sonra bir bakiyosun arkandan neler neler konusuyo cogu kiskancliktan boyle yapiyo ki kendim gibi birini hic gormedim bu yasa kadar ben mi fazla iyiyim mukemmeliyetciyim. anlamadim
Demek istediğini anlayabiliyorum. İşyerinde kız arkadaşlarım var ve onlar da kurum içinde ve günlük hayatlarında aralarında anlattığın sorunları yaşıyorlar. Yani bu sorunu yalnız sen yaşamıyorsun kadınlar nedense bu konularda sıkıntı yaşıyorlar.
Evet... anlatsam roman olur varya o kadar cok degisik insanla arkadas oldum ki hepsi de yaraladi. Insanlar cok karaktersizlesti 50 kisiden biri iyi insan oyle diyim.
Bende guzellik de var başarı da. Guzel olman cok kiskanilacak bir sey degil ama karsindaki mllar ozguvensiz olunca senin modunu asagi cekip arkandan pis pis seyler söyleyebiliyor ve basari konusuda kendi yapamayan karsindaki yapiyosa kiskancliktan ölüp bitiriyo kendini seni de bitirmeye calisiyo...
Ama bu bana bir birey olarak cidden anlamsız geliyor. Sen güzel olabilirsin, başarılı da olabilirsin, herkes tarafından sevinebiliriz de. Bu durum insanlarda kıskançlık yaratabilir ama bu kıskançlık kaba davranma ya da arkandan iş çevirmeye gidecek kadar iğrençleşmeye başlamışsa bu alenen düşmanlıktır ve evet böylelerinden uzak durmak gerek. Ama diyorum ya bana çok anlamsız geliyor. Millet de kendi işine baksın başkasıyla olumsuz şekilde ilgilenmek tavır olarak düşmanlaşmak sadece zaman kaybı ve ruhsal bozukluk getirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkes bencil olmuş çünkü. Saygı yok bir kere. Düzgün insan desen hiç yok.
Farklı farklı insanlar var işte ama gerçekten arkadaş edinmek çok zor oldu.
Ben de bir kızım ve arkadaş edinmedim çünkü bana çok kötü davrnaıyorlardı psikoloji kalmado kendimi tüketmiştim herkes sildim falan hep ben çabalıyodum ve bende sorun var suçluyum gibi davranıyolardı
Seni anlıyorum. Yasamayan bilemez cidden ama ben aşırı özgüvenli ve populer bir insandim son bir kac yila kadar insanlarin igrenc yanlarini gordukce tahammul sinirlarim doldu tasti kimseye yalan yere gulmemeye baslayinca sohbet etmek istemeyince sifirladim resmen soyutladim kendimi zor oldu ama iyi ki oldu diyodum Şu an da yalnizliktan ölücem
Bunu yaşadım daha bugün sorumda detaylıca anlattım, görüş paylaşır mısın lütfen çünkü buna ihtiyacım var 😔 @rosetale
Aynı şeyleri yaşıyorum iyi olduğun zaman iyiler, kötü gününde yanında değil. Eski sorunu hortlattım bu arada upps, afedersin. Sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🧚🤍
En yakın arkadaşlarım liseden diğerleri ise tanıdık gibi. Herkes herkesin hakkında konuşuyor maalesef.
Evet kendi ailen. bile konusabiliyor zaten bunda bir sıkıntı yok agizlarini buzemeyiz
Ben arkadaşlarımı o kadar seviyorum ki arkasından değil konuşmak kötü düşünmem bile.
Bende oyleydim sonuc? Sırtımda zibilyon tane bıçak
Şu ana kadar hiç öyle bir şey yaşamadım umarım yaşamam da ve senin adına üzüldüm umarım çok iyi dostluklar edilirsin.
Tesekkurler..
herkesin bir kredisi vardı.. karşı cinsin de hep bir ihtimal pontasiyeli :))
Evet gerçekten oyle. Erkekler karsi cinsle arkadas olunca belki bir gun bunla olurum gibisinden yaklasabiliyor ama bence bu durum kadini guzel buluyosa oluyo kadin icin oyle oldugunu dusunmuyorum arkadas arkadastir
kadını erkeği yok bunun.. kankalarla yatakta bulunca kendimi öğrendim :))
Yuh terbiysz seni puuu
mağdur ya da kullanılan erkek olamaz dimi?
Olamaz. Nefsine hakim olup yatagina kadar girmeyecektin...
yani benim yatağıma da gelmiş olamaz..
önyargılarının altında kambur olmaman mucize :)
Senin yatagina nasi geldi evinde kalmis demek ki kalmasaydi
Mümkün olduğu kadar az arkadaş iyidir
Oyle diye diye sifirladim...
Yani bu biraz doğru seçimle alakalı. Aynı ortamı uzun süre paylaştığım kişilerle ilişkimde zamanla oturan birbirimizi tanıdığımız insanlarla arkadaşlık kuruyorum. Bunların içinden de zamanla ilişkilerin yoğun ve paylaşımlı olanları da dürüstçe ilerliyorsa nadiren de olsa belli bir dostluğa veriliyor.
Tabi bunun sayısı çok az.
Samimi arkadaş olmaksa erkeklerde sanırım daha kolay. Çünkü erkekler düşünce ve duygularını saklamak yerine hem tavır hem de belli sınırlar ortaya koyarak şekillendirirken daha rahatlar ve bu durum erkekler arasında pek de yadırganmıyor.
Belki kadınlar arsında bu durumlar yani iki yüzlü ve çıkarcı ilişkiler ya da birbirinden saklanan kişilikler daha fazla olduğu için arkadaş edinme konusunda sıkıntı yaşıyor olabilirsin.
Oyle evet erkekler markette gordugu insanla bile aninda arkadas olabiliyo oo sen şuralimisin bende bende hadi arkads olalim zjjzzk
Kadinlarda pek oyle olmuyo yuzune gulenlere aylar sonra bir bakiyosun arkandan neler neler konusuyo cogu kiskancliktan boyle yapiyo ki kendim gibi birini hic gormedim bu yasa kadar ben mi fazla iyiyim mukemmeliyetciyim. anlamadim
Demek istediğini anlayabiliyorum. İşyerinde kız arkadaşlarım var ve onlar da kurum içinde ve günlük hayatlarında aralarında anlattığın sorunları yaşıyorlar. Yani bu sorunu yalnız sen yaşamıyorsun kadınlar nedense bu konularda sıkıntı yaşıyorlar.
Evet... anlatsam roman olur varya o kadar cok degisik insanla arkadas oldum ki hepsi de yaraladi. Insanlar cok karaktersizlesti 50 kisiden biri iyi insan oyle diyim.
Kadınlarda böyle durumların yaşanmasını anlamlandırmak güç gerçekten
Bende guzellik de var başarı da. Guzel olman cok kiskanilacak bir sey degil ama karsindaki mllar ozguvensiz olunca senin modunu asagi cekip arkandan pis pis seyler söyleyebiliyor ve basari konusuda kendi yapamayan karsindaki yapiyosa kiskancliktan ölüp bitiriyo kendini seni de bitirmeye calisiyo...
Kadin kadini bu gibi ve ottan eften puften sebeblerden ya da hic sebep yokken dahi karaktersizlik yapabiliyo
Ama bu bana bir birey olarak cidden anlamsız geliyor. Sen güzel olabilirsin, başarılı da olabilirsin, herkes tarafından sevinebiliriz de. Bu durum insanlarda kıskançlık yaratabilir ama bu kıskançlık kaba davranma ya da arkandan iş çevirmeye gidecek kadar iğrençleşmeye başlamışsa bu alenen düşmanlıktır ve evet böylelerinden uzak durmak gerek.
Ama diyorum ya bana çok anlamsız geliyor. Millet de kendi işine baksın başkasıyla olumsuz şekilde ilgilenmek tavır olarak düşmanlaşmak sadece zaman kaybı ve ruhsal bozukluk getirir.
Arkadaş olabiliriz
Bi tane var yeter
Ne guzel
maalesef öyle