Eşim de şiddet alkol aldatma kumar sözlü şiddet küfür hakaret ne dersen var kaç defa boşanmak istedim ama kimse arkamda durmuyor? Ailem benim boşanma izin vermiyor ama ben o adamın yaptığı ihaneti hiç Bir şeyi kaldıramıyorum. Ve o kadar cahil bir ailedeyim ki şu an eşim bir şey yapmadığı için (aldatma) alkol kumar devam ediyor bana iftira atarlar diye korkuyorum. Çünkü geçen sefer evi terk edip gittiğim de öyle olmuştu. Uzun lafın kısası boşanmak istiyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanma kararı almak zorlayıcı bir deneyim olabilir ve çevrenizdeki insanların tepkileri değişebilir Boşanma kararı almak zor olabilir. Duygusal olarak hazırlıklı olmak ve bu kararı alırken kendi duygusal ihtiyaçlarınıza dikkat etmek önemlidir. Bir terapist veya danışman, bu süreçte size duygusal destek sağlayabilir ve kararınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Boşanma işlemi hukuki ve mali yönleriyle de karmaşık olabilir. Bir avukattan veya hukuki danışmandan profesyonel destek almak, haklarınızı ve yükümlülüklerinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Boşanma süreci yalnızca sizin için değil, aynı zamanda aile ve arkadaşlarınız için de zorlayıcı olabilir. İhtiyacınız olduğunda duygusal destek talep etmekten çekinmeyin. Boşanma sürecinde neleri hedeflediğinizi ve gelecekte nasıl bir yaşam istediğinizi düşünün. Kendinizi bu hedeflere nasıl ulaştıracağınızı belirlemek önemlidir. Eşinizle boşanma sürecinde açık iletişim kurmaya çalışın. Bu, anlaşmazlıkları çözmeye yardımcı olabilir ve daha düşük bir stres seviyesi yaratabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arkadaşım, önce kendini bir sağlama al. Dışarda ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan karşılayabileceğin bir meslek edin. Sonra da kimsenin onayını almadan direk git, boşanma davanı aç bitir konuyu. Bu senin hayatın. Ailenin ya da çevrenin seni onaylamasını beklemene gerek yok. Sadece kendi başına kendi ayakların üstünde durabileceğine emin ol. Çünkü ülke ekonomisi malum. Kiralar malum. Kime el açıcaksın zor duruma düştüğünde?
10 Yorumla
Öncelikle iş bul kendine gelir yarat. Sonra yakın çevrenden boşanma süreci ile ilgili bilgi al. Aileni terk et. Senin hayatın senin kaderin, iyi niyet ayrı şey iyi olacağını sanmak farklı şeylerdir. Kusura bakma da, eşinden de her türlü melanet var, nasıl oldu böyle birisini buldun. Sokaktan adam almışsın gibi.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen parçalanmış bir ailenin çocuğuydum... Annem babam var ama uzaktalar. Ben de öyle boşlukta olunca sokaktan adam almış gibi oldum.
Soran+1 yılGerçekten ben ona guvenmistim bir daha güvenir miyim sanmıyorum (Erkeklere)
Soran+1 yılşu an tek hedefim boşanabilmek
Benim sürekli kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı dememin sebebi bu. Eğer kendi paranı kazanıyorsan kendine uygun bir hayat kurabilirsin. Ama birine bağlıysan maddi manevi bunu yapamazsın. Kocandan ayrılsan ailne bağlı yaşayacaksın. Yani eğer mesleğin elinde değilse. Sonuç olarak baktığımızda ailen kocanla evli olmuyor sen oluyorsun. Bu kadar olumsuzluktan sonra bosanmazsan zaten akli dengenden şüphe ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun... Benim şu an maddi olarak gücüm yok. Ama okulu okudum... Kolaylıkla bir iş bulabilirim Daha 24 yaşındayım. Diksiyonum düzgün. Ama nedense korkakligimi yenmiyorum.
Soran+1 yılOlsa bir dakika durur muyum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
45Cevap
+1 yılÇalışıyor musun? Çalışmıyorsan önce iş bul kendine. Kimse yanında değilde çünkü maddi anlamda özgürlüğe ihtiyacın olacak. Sonra da paylaşımlı evlere bak. İlk evrede tek başına ev tut ev kur çok zorlar seni çünkü. Bır kadının yanına ev arkadaşı olarak çıkarsan daha kolay olur maddi açıdan şu an senin için.. Aç boşanma davanı. Boşan. Bir daha da öyle bir aileye selam dahi verme diycem ama aile olayları öyle asıp kesme ile olmuyor maalesef. Ama kendi hayatın için adım adım ilerle finalinde senin güçlü olduğunu gören ailen vs herkes yanında olmak isteyecek yüz verme sakın. Çünkü asıl istedikleri yanında olmak değil öyle olsaydı saun olurlardı.
30 Yorumla
+1 yılSenin yaşadıklarını yalnızca sen bilebilirsin ailen cahilce davranıp yuvası yikilmasin diye uğraşıyor ama anlattığın kadarıyla ortada bi yuva yok kimseyi dinleme davanı aç Allah sana bi kapı açacaktır en hayırlı yolu gösterecektir olmuyorsa zorla dayanma öyle insanlardan hersey beklenir.
Allah yardımcın olsun
07 Yorumla- +1 yıl
@FenaZi 😂😂😂kendime baktım da o kaldı
- +1 yıl
@FenaZi kadın dayanışması 💪💪
Soran+1 yılKadın dayanışması 🙂
- +1 yıl
@FenaZi sana da eğlence çıktı 👀
Boşanmakta ciddi oldugunu göster ailene. Davayı aç illaki arkada dururlar. Dogurdugu cocugu sokakta bırakacak kadar gaddar degil ailen heralde? Her aile öyle der araları düzelir belki diye. Meslegin de varsa hiç düşünme bile gir bir işe bak hayatına. Kimse kimsenin kahrını kaprisini çekmek zorunda degil
00 YorumlaKadınların sığınma alanı var emniyete sığın
Şiddet gördüğünde derhal gitmen iyi olurdu şikayet etseydin içeri atarlardı görürdü.
Hayata dair her şey programı vsr oraya bak bi nur viral Watsaptan kabuk görüyor mu bilmiyorum
Umarım bir an önce kurtarırsın.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısını annemde yaşadi babamda sadece hatırladığım kadarıyla alkol kumar yoktu kendi sakat kaldı kaza geçirip annem baktı aldatti dövdü ve gitti başta kimse bosanmasini istemedi karşı ciktilar baristirmaya calistilar ama annemin işi vardı ayaklarinin ustunde durdu yani çocuğun yoksa işin daha kolay sen bir iş bul paran olsun sonra aç mahkemeyi gerekirse koruma falan iste
10 YorumlaCanım bence Bu senin kararın bu hayat senin hayatın hiç kimseyi dinleme eğer ayrılmayı gerçekten istiyorsan devlet zaten maaş bağlıyor bir çok yardım alırsın kimseye gerek yok çünkü sen çok güçlü bir kadınsın
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol yaa... Beni mutlu ettin
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin hayatın, evlilikte senin evliliğin, birisinin arkanda durmasına gerek yok, boşanmak istiyorsan boşanırsın, kalan konu ve kaygılar senin özgüvensizliğin ile ilgili konular, bunlar ile ilgilide profesyonel destek alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılValla biraz acı ama ya ailen arkanda durcak ya da kendine güveniyorsan tek başıma ayakta durabilirim diyorsan boşan kendi hayatını kur eğer ikiside olmuyorsa mecburen bu rezillik surcek
02 Yorumla
Soran+1 yılO sorun değil de toplasan toplasan 30 40 bin toplarsın bir eve çıksan kaç kay kira peşin istiyorlar.
- +1 yıl
Yani sadece eve çıkmakla bitmiyor hayatı surdurebilmekte önemli genelde ev için bir kira bir depozit eğer emlakcidan tuttuysan bir kirada emlekci ister
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Kadınları savunan avukatlar var, şimdi isimlerini hatırlayamıyorum, googleden araştır twitter'dan da bağlantıya geç, zor durumda ki kadınlara ücretsiz yardımcı oluyorlar diye biliyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer bulursan bana gönder
- +1 yıl
https://twitter.com/gonulluhukukcu
www.hurriyet.com.tr/gonullu-avukatlar-siddetten-kurtariyor-20078406
www.nirengidernegi.org/.../
En üstte twitter linki gönderdim, sen de arat internetten "gönüllü avukatlar" diye, bir şeyler çıkar.
Twitter dan mesaj falan at.
+1 yılAynı durum bir arkadaşımın başına geldi hemde çok yeni ve yakın zamanda oda ilk olarak benimle bu konuyu paylaştığında bende herkes gibi biraz sabırlı olmasını istemiştim maalesef hiç bir şey düzelmedi ailesi Ankara 'da kendisi Antalya da aynı sehirdeyiz iki cocuguyla mücadele veriyor eşinden ayrıldı çalışıyor ve şu an sanırım eskisinden daha iyi ve hrrgecen gün morali yerine geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEğer boşanırsam bu benim için de geçerli olacak
Çalışıyor musun ev hanımı misin? Ev hanımı isen, devlete sığınacaksın oda çok zor. Ailenden izin vermiyorsa. maalesef o evden ancak ölün çıkar. Bu yüzden bütün kızlar okumalı ve eli iş tutmadan evlenmemeli ki. Başkasının, vicdanına kalmasın hayatı...
00 YorumlaÇocuğun yoksa koruma iste. Sonrada boşan. Git yeni bir hayat kur. Takın vs varsa hepsini bankaya koy. Seni bir süre idare etsin. Sonra yeni kimsenin olmadığı bir hayat kur. Ve artık dikkatli ol. Böyle hayat geçmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Çocuğun arkasında durulur. Sen yetişkin bir insansın. Hiç kimsenin arkanda durmasına gerek yok...
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir, boşan, bu kadar basit, niye uzatıyorsun ki!00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAilen cenazeni almayımı bekliyor bu hayat senin ve kimse için değil kendin için yaşamalısın ilk önce kendi ayaklarının üzerinde dura bileceğine kendin inanmalı ve kendin için kararlarını kendin vermelisin
00 Yorumla Boşanmak kararın kesinse ve eşin sana boşanmanak için bir adım atmıyorsa seni kaybetmekten korkmuyorsa niye umursuyorsun sana atacak iftiralarl niye aldırasın ki benim sevmediğim insanlar bana iftira atsalar umrumda olmaz. Boşanmak istiyorsan maddi durumunu düzelt iş bul sonra boşan
10 Yorumlagel milletçe arkanda duralım sende boşan ama yeni alacağın adamda pek farklı olmayacak o da seni aldatacak bu senin kaderin yavrucum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yeni birini almayı düşünmüyorum... Kaderimi bir erkeğin eline daha bırakmaya niyetim yok
+1 yılKendini toplayıp göt_ne terkmeyi vurmalısın. Arkanda bir destekci arama başarırsın milletin ne dediğinin önemi yok. Kendine güven millete ve ailene değil
00 Yorumla
+1 yılAileni ilgilendiren durum yok onlara ne? Arkanda durcak birine de ihtiyacın yok, al çocuklarının ac davayı şiddet var, git rapor al, aldatma delilini bul mahkemeye ver
00 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üzerinde dur boşanıp evet zor gibi gözüküyor sıkıntılı sürec aile de yanında değilmiş ama inanırsan başarırsın
10 YorumlaBu durum kötü yaa şiddet var mı fiziki ya da psikolojik
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de var. Daha neler var neler
Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Kadın sığınma evlerini araştır ya da bayan yanı bayan sahbinden daire bak çalılıyorsan maaşın gelirin varsa bas git evden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce bir iş bul kendine. Asgari ücretle olsa çalış. Birikim yap sonra kendi evine çık ve boşanma davası aç. Aslında söylediğin şeyler ile boşanma davası açsan zaten direk boşanarsin hatta tazminatta iste
00 Yorumla
+1 yılSana bir taktik vereyim. Belki ikinizin de hayatı kurtulur.
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece mesaj at. Uzatmadan anlaticam
Soran+1 yılAtamıyorum mesaj...
+1 yılEkonomik özgürlüğün varsa hiçbir şekilde insanların fikrinin bir önemi yok. Hayat senin. Karar senin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Toplayabildiğin kadar delil topla ve dava aç. Bir iş bul ailende uzak yaşa kocandan da ! Çocuk yoksa işin daha kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelil topla ama sağlam deliller olsun. Darp sonrası rapor al. İçki içtiğini kanıtla, aldattığını kanıtla ama ses kaydıyla olmuyor bunlar. Hatıra fotoğrafı çeker gibi fotoğraflarını çek içki içerken.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Kadın sığınma evine gideceksin. Orada bir iş bulacaksın. Başka bir şehir belki. Zor olacak ama başka yolu yok
00 YorumlaKendi ayaklarının üzerinde duracaksın ekonomik durumu biraz ayarla uzak bir yerden iş bul ev tut ayrıl
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu adamla isteyerek mi evlendin kaçtın mı yoksa
05 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek
- +1 yıl
Böyle şeyleri olduğunu bilerek mi evlendin yoksa sonradan mı ortaya çıktı
Soran+1 yılSonradan ortaya çıktı...
- +1 yıl
Ne kadar zamandır tanışıyordunuz , uzun bir süre olduysa bu kadar kötü özelliklerden birini illa gösterirdi ya 2-3 ayda tanıyıp mı evlendin ne yaptın
Soran+1 yılYok iki yıl sevgiliydik sevgili olduğumuz dönemde de beni aldattığı kadınla hâlâ aldatmaya devam ediyor. Ama yemin ederim ben bunu evlendikten sonra öğrendim. Zaten Uzak mesafedeydim haftada bilemedin iki haftada bir buluşurduk.
- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın ama isteseydin on defa boşamıştın simdi içten içe korkuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru tespit ama boşanmak istiyorum...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç gel, evimde yardımcı ol. Sana maaş da veririm, yemek de. Fatura yok. Pislik adamdan kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin
+1 yılArkada kimse yoksa kendi yolunu kendin çiz. Ayrıl bence bir ömür çekilmez onunla
00 YorumlaMaddi sıkıntı varsa yapabileceğin hiçbişeh yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşmalı boşanma istiyorsan eşinle konuş çekişmeli olacaksa iyi bir avukat bul.
00 Yorumla boşan ve kimse ile muhatap olma ma maddi gücün önemli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılArkanda biri durması gerekmez ki sadece bir avukat seni boşar sonra ne isterse yapsın kendi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacım iş aramaya başla yaparsın sen kocana muhtaç değilsin sana iftira atmalarını umursama onlardan kurtul.
00 YorumlaBunu sen yapmazsan kimse arkanda durmaz ilk adımı sen atacaksın kendine güven alkol kumar sonucu darp olur her daim ilk işin avukat bulup görüşmek olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAvukat tutacak gücüm yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gelirin yoksa ailende arkanda değilse çok zor durumdasın
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor bir gelirim yok ama üniversite mezunuyum iş bulmakta zorluk cekmem diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bir iş bulup para biriktir biraz daha katlan şu an yapabileceğin şey bu ve paran olunca zaten kendi hayatını kurarırsın yavaş yavaş
Soran+1 yılBunu ben de düşündüm para biriktirirsem her şey daha kolay olur... Aradığım cevap buydu sanırım... Teşekürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bende evliyim eşim benden önce bir evlilik yapmıştı mesela onun için kolay oldu çalışıyordu diye
“Keşke evliliğimi değilde beni kurtarsaydınız “ demek için umarım geç olmaz bunu söyle evliliğimi değil beni kurtarın hangi milletimiz genellikle doğulular çok karşı oluyor
10 YorumlaKimsenin senin arkanda durması durjmj degistirmez onalara bakmadan onların ne dediğini umursamadan bence boşanabilir ve kendi ayaklarının üzerinde durabilirsinn bence.
00 YorumlaPolise git bir süre kadın sığınma evinde kal sonra iş falan çocuk yoksa tabi ayarla
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi ayaklarinin ustunde durmn icin calisman lazim paran olmadi lazim ayri ev icin
00 Yorumla
+1 yılEşine haksızlık ediyorsun tek istediği ilişki
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılÇocukların var mı ya çok üzüldüm. Sen de iftira atmalarına izin vermeden o aileden de o kocadan da uzaklaş.
00 Yorumla
+1 yılBoşan aile evine de dönme ise gir çalış kendi kendine bak hayatını yasa
00 Yorumla
+1 yılKimsenin durmasına gerek yok bence kendin başarabilirsin
00 Yorumlaboşan sensiz kalma ama sonrasında kendini güvmceye alman lazım zamanın erkekleri iyi degil
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin sonra pişman olursun neden boşandımda hayatımı mahvettim diye
00 Yorumla
+1 yılAnnemde aynı durumda kadın sığınma evine de gitti ama babam o kadar psikopat ki kurtulamıyoruz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılAilen destek vermiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evet ne?
Soran+1 yılDestek yok onlardan...
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bosan kimseyi dusunme
00 Yorumla
+1 yılAile bakanlığını ara.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk varsa boşanmadan önce kanıt toplamaya çalış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılarkana alma kimseyiii
00 Yorumla Boş ver sen güçlü birisin kimseden medet umma
00 Yorumla
+1 yılSende onu aldat boşanırsın rahatlıkla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durmaya gerek yok sen istedigini yap
00 YorumlaSıkıntı olmaz yardımcı oluruz.
00 Yorumla
+1 yılBosan az zora gel olecek misin
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimden boşanmak istiyorum ama kimse arkamda durmuyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler