AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Zor bir surec. Allah yardımcın olsun. Eşine de yazıklar olsun. İnsan sevdiği kadının arkasında durur.
Kızamıyorum da bir çocuk veremedim
Valla sen bu konuda masumsun.. Senin kalbini kırarlarsa Ahirette bunun hesabını hiçbiri veremez. Senin elinde olan bir şey degıl cunku bu cocuk meselesi.
Sizde çocuk olmamanın nedeni erkektir diye direk konuşun kaynananızla. Ki bu bilimsel olarak tespit edilmiş. Eğer eşiniz sizi seviyorsa ve sizde eşinizi seviyorsanız boşanmayın.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin İnşallah. Boşandıktan sonra nerde kalacaksın Ailenle bu konuyu konuştunmu konuyla ilgili
Annemlerin yanına giderim
Boşanmak kolaydır evliliği ayakta tutmak zordur. Sabredersen Allah katında büyük mükafat alırsın.
Ayrılırsan da bundan yana sana iyi gelecekse boşanabilirsin kimse seni yargılayamaz
Çocuk olmuyor değil oluyor ama gebelik sona eriyor.. Her şeyi in bir çaresi vardır. Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek demiş. Bu insanlardan kurtulup yeni biriyle evlenip çocuk sahibi olursan asla şaşırmam.
Bence çocuk olmuyor diye 12 yıllık evlilik bitirilmez. Kocanla konuşun hastaneye gidin sorunu bulun tıbbi açıdan çözüm arayın yine olmuyorsa kocanın anlayışla karşılaması gerekir.
Zor bir durum. Ne desem bilemedim. Senin imtihanın da bu galiba. Nihai kararın midir peki ayrılmak?
Kendineze sayğı nız varsa durmayın yeni hayata başlamak sizin elinizde huzurlu bir hayat sizi bekliyor
Eşinizle konuşun seviyorsan bırakma çocuğunuz olmuyorsa vardır bir hikmeti sevgi varsa her sorun çözülür boşanmak sadece kaçmak olur
Öyle eşinde kaynananın ben ta zürriyetine s (kayım. 1 dk bile beklediğin hata kardeşim senin. Yerinde olsam kendini üzeceğine onlara s (ktiri basarım
Geçmiş olsun tüp bebek merkezinde çalışıyorum benımle konuşmak istersen yardımcı olur fıkır verebılirim
Eşinle otur açık açık konuş sizi duydum çok kırıldım istersne boşanabilirz ben istiyorum sende git başkaısnı bul diyebilirsin
Üzüldüm açıkçası. Tamam herkes çocuk ister ama olmuyorsa da Allah'ın takdiridir. Eşinizin ve kayınvalidenizin konuşması bile çok çirkin
Ne duydun olabilir çocuğun olmayabilir normaldir çocuk olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu mu
Kadın sana bir çocuk veremedi dedi eşim anne sus duyar dedi duyarsa duysun eksikti ya evlenmeden niye söylememiş tek oğlum var benim 12 13 senedir kadının peşinde dökmediğimiz para kalmadı tarla verimsiz işte dedi çok utandım
Anasını sekeyim eşinin ben evli olsam ailem o kelimeyi kullansa silerim ailemi eşin onursuz biri kurban olsunlar sana çocuk olmuyorsa ne olmuş yani olabilir her şey çocuk mu
Kendimi çok eksik hissediyorum
Saçmalama ne eksiği eksik olan onların karakteri sen eksil değilsin kurban olsunlar sana
4 yavrumu da içimde tutamadım 5. olsa oy bir olsa tutarım onu içimde
Belki sorun senden kaynaklı değildir yani tedavi olmayı falan denediniz mi boşu boşuna sıkma canını her şey çocuk demek değil ki sevip beğenerek evlendiyse değer vermeli seni savunabilmeli kıymetini bilemiyorsa üzülen o olsun sen değil
eksik hissettiğinin farkındayım ama senin sağlığın ve psikolojin daha önemli eğer sürekli bu konuyu yüzüne vuruyorlarsa ayrıl çünkü bu şeyleri hak etmiyorsun canın kıymetli
Öyle neler çektim 4 kez hamile kaldım doğuramadım
ekonomik özgürlüğüm var demişsin sen ona ya da birine muhtaç değilsin anladığım kadarıyla güçlü birisin çünkü herkes senin yaşadıklarını yaşasa katlanamaz ayakta dur ve kalbinden geçeni yap ❤️
Ayrılmak istiyorum istiyorsa çocuğu olsun ufak bir ihtimal var çocuğun olması için fakat
İstemiyor yatağa gelmek
o zaman annenle senin konuştuğunu duydum vs diyip konuya gir hislerini anlat eğer sana değer veriyorsa anlayışla karşılar diye düşünüyorum
Bana uzun zamandır karım bile demiyor
o zaman ayrıl ya seni kötü etkiliyor kimse senden kıymetli değil
Bir avukata danış bence bir daha boyle bir konusma vs olursa ses kaydi alip davaya verebilirsin. Ha ama eger esinle devam etmek istiyorsan alip karsina konusabilirsin. Cocugum olmuyor evet ama baska carelere bakabiliriz diyebilirsin. Ne gibi sorunun var bilmiyorum. Ama cogu seyin tıpta cozumu var eger cozumsuz birsey ise öksuz yetim bir cocugu yurtlardan evlat edinebilirsiniz.
Boşan.. kimseye veliaht doğurmak zorunda değilsin.. Kendisi doğursun çok istiyorsa
Ekonomik özgürlüğün varsa bosan. Kimse bu yüzden seni yargılayamaz.
bu kusur değil başta bunu söyleyeyim boşanırsa boşansın ya
Bence boşan ama önemli olan eşinin sana nasıl davrandığını bağlı Allah yardımcın olsun
Tutunamıyor demekki kan değerlerine baktır kan inceltici iğne kullanman gerekebilir.
Kocan ile iyi geçiniyorsan yanlış yaparsın kardeşim yapma
Biz dört ay ugraştık olmadı eski eşimle sonrasında boşandık iyi ki olmamış öyle bir insandan çocugum
Çocuk olmamasının senle alakalı olduğu doktor söylemi mi?
Sadece Erkeklere cvp vermiş amaç ne ise, düşündüm şey mi acaba
Eşinle konuş eğer illa çocuk sahibi olmak istiyorsa o zaman boşanmayı düşünürsün hem her doğuran kan bağı olan anne baba mı oluyor evlat edinebilirsiniz
Bitirmemeye calış eğer ki başka bi evlilik düşünüyorsa bitir
Allah vermiyorsa vardır bildigi bunun için konusunda akıl ahlak yoktur. Allah tan iyi mi bilecekler
boşan eğer karşı taraf senden kurtulmak düşüncesindeyse
Dert etme 12 yıllık evlilik bir çocuk ile bitmemeli. benim kararım eğer seviyorsan kocanı boşanma.
Allah iyiler ile karşılaştırsın, Allah yardımcın olsun senin kararın
Eşin arkandan konuşuyorsa bitmiştir zaten.
Evet o kadar kolay değil fakat boşanman en doğrusu.
Olmuyorsa olmuyor arkandan konuşanların canı cehenneme.
Çocuk Allah'ın verdigi bir nimettir, seninle ne alakası var, sabır sabır
Allah yardımcınız olsun
İllaki bir çözüm vardı tüp o kadar gelişti
En kötü kabul eder misin bilmiyorum ama taşıyıcı anne ile olur üzülme bu kadar
Ama kocanın yaptığı çok ayıp
Hiç bekleme boşan Bir an önce bırak gitsin uğraşma boşuna
Bu Allah'ın takdiri yani öyle insanlarla zaman geçirme bence
Boşan bence. Böyle bir insandan olmaz boşuna umitlenme.
Rabbim yardımcın olsun eşin anasının ağzına bakıp hareket ediyorsa çok yazık bu kararı kendin vereceksin ayakta durabileceksen maddi anlamda boşan ama duramayacqksan zor
Hacamat ve sülük yaptır. Mucizevi etkileri var. Örnek vereyim;bu işi yapan kadına doktorlar rahminin alınması gerektiğini söylüyolar ve kadın sülük yaptırıyo ve sağlığına kavuşuyo. Ama son derecede inançlı olman lazım
ayrıldığında çocuğuun mu olacak. duymazlığa ver devam et hayatına. herkes herkesin arkasından konuşuyor bu devirde
Esin arkanda kapi gibi duramiyorsa bu durum artik evlilik birligini sarsacak noktaya geldiyse ya da sevgin bittiyse bosanmalisin
Canını bu kadar sıkma sorun sende mi eşinde mi önce onu bilin hani bunda da vardır bir hayır 12 yıllık evliliğini bitirmen de biraz ayrılınca senin için sorun olabilir sonuçta eşini seviyorsan elbette özleyeceksin iyi günlerin aklınıza gelecek
İlk öncelikle inşallah çocuğun en yakın zaman da olur 12 sene diyosun kocan da haklli aslında en iyisi sizin için boşanmak güzel ce karsina al konuş olmuyor başanmamiz senin için benim içinde iyi olur dersin onda da varsa o niyet zaten olur
Kac defa düsük yapmşsn demekki ev işlerinde seni yoruyorlar hatayı kendilerinde bulmuyorlar hamile kaldqnda sana hic bisey yaptrmamaları laqzm ama neyse o adam bunu diyorsa sana hic düsünme boşan gitsin
Abla doğru kişi olsa zaten modelini bozmaz aksine sana destek olur yanlış kişi ki annesi ile böyle konuşmuş adam olsa annesini susturur eşim o der bence bu bir işaret kurtul şu adamdan yanına yakışmıyor
12 yıllık bi evlilik aynı yatağa girdiniz beraber güldünüz bir evde yaşadınız sırf Cicuk olmuyo diye bitirecekse eşin zaten boşanmalısın ya sonucta az değil 12 yıl
İşte gelin almadan önce iyice kontrol etmek lazım önceden hamama falan götürüp bakarlarmis
kardeşim
Yaraaaa
Kkkkkkk
Aaa ne terbiyesizlik bu boyle hemen bosanmalisin. Bırak yan yana durman bile hata
Kısır olanlar için doğal tedavi yöntemleri var %90 işe yarayan ama çoğu kişi bilmiyor. İsterseniz anlatayım size deneyin. Ki bence öyle birisiyle hayat geçmez ben olsam boşanırdım.
Ay çok üzüldüm. Bence direkt bir avukatla görüşün. Boşandıktan sonrada bence tedavi görün hem psikolojik hemde bu Hamile kalamamakla ilgili bir kadın doğum uzmanına başvurun.
Belki senden kaynaklanmıyordur kendini eksik hissetme lütfen.
Çok basit onu öyle bir si.. r et ki, karşına çıkmasın. İyikide öyle birinden çoçuğun olmamış.
burada skntı olan şey eşinin senin hakkında ne düşünmesi. Eşin istemiyorsa seni ayrıl
Ne konuştuklarına göre değişir, kalp kırıcı ve aşağılayıcı bir konuşma olmuşsa artık o evlilikten hayır gelmez gibi , tabi sen daha iyisini bilirsin allah seninle olsun her daim.
esin de kotuluyorsa kayinvalidenin agzina laf veriyorsa bosan ama eger seni savunuyorsa kayinvalidene karsi boşanma bu sizin esinizle aranizda olan bir sey baskalarinin ne dusundugu onemli degil
Allah ikinize de büyük sabırlar versin inşallah. Kalplerinizi birbirine ısındırsın inşallah.
Eğer eşinizle aranızda bir problem olmuyorsa başkalarının sözleri evliliğinizi etkilememeli ama eşini de bunu sorun edip sizi eksik hissettiriyorsa o zaman sonlandırmayi dusun
Çocuk için mi evlendiniz!! Senin ve eşinin mutluluğu önemli. İkimiz mutluysanız olmadı evlat edinirsiniz. Eşini seviyorsan, sana da bir saygısızlığı yoksa, seviyorsa kimin ne dediği umrunda olmasın.
Merhaba hayırlı akşamlar. Bence çocuk olmuyor diye evliliğinizi bitirmeyi. Benim karşı komşumunda olmuyordu evlatlık edindiler öyle bir yöntem deneyin. Peki bu konu dışında aranız nasıl?