- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin sizinle boşanmak istemesinin bir nedeni, çocuk sahibi olamamak olabilir. Bu, sizin için zor bir durumdur ve duygularınızı anlıyorum. Boşanmak istemiyorsanız, eşinizle bu konuyu konuşmalısınız. Ona, çocuk sahibi olamamanın sizin için de zor olduğunu ve bu konuda ona destek olduğunuzu söylemelisiniz. Ayrıca, çocuk sahibi olmanın tek yolunun evlilik olmadığını ve diğer seçenekleri de değerlendirebileceğinizi söylemelisiniz. Eşiniz, yine de boşanmak isterse, bu kararı saygıyla karşılamak zorundasınız. Ancak, boşanmadan önce, evliliğinizi kurtarmak için her şeyi yapmalısınız. Bu, bir evlilik terapistine gitmeyi veya bir aile danışmanı ile konuşmayı içerebilir. Boşanmak, sizin için zor bir deneyim olacaktır. Ancak, bu süreçte yalnız olmadığınızı ve size destek olacak insanlar olduğunu unutmamalısınız. Arkadaşlarınız ve ailenizle konuşabilir, bir terapiste gidebilir veya bir destek grubuna katılabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu baştan bilmiyor muydu? Bilmiyorsa bile sırf çocuğu olmuyor diye eşini yüz üstü bırakan kişi hayvandan daha aşşağıdır, insani duygular beslemeyi hak etmiyorlardır. Lan bunların yaptığını köpek bile yapmıyor, aslında 2 tane alman kurdum vardı erkek olan kısırdı dişi olan yinede başka erkeği yanaştırmazdı oradan biliyorum. Böyle iyi analiz etmeden gidip servet masraf yapıp toz pembe hülyalara kapılıp hemen evleniyorsunuz, sonrada zaten maddi yük altına girmedikleri ve emek vermedikleri için kadınlar evliliği kolaylıkla bitirip, umarsızca daldan dala atlıyabiliyorlar. Bu zamanda evlenilecek kadın çok nadir bulunur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılCevapları okudumda..
Bunun aynısını 1 ay öncede bir kadın sormuştu. Erkekler, "baba olmak hakkı" diyip adamı haklı bulmuşlardı.
Şimdide erkek sorunca "boş ver sevmiyormuş, ayrıl gitsin" demişler.
Niye erkeğin hakkıda, kadının hakkı değil?
Soruna gelince, eğer bir çıkış yolu yoksa bencede ayrılın, anne olmak isteyen kadın olduğu gibi, anne olmak istemeyen kadınlarda var. Kafanızın uyuştuğu bir bayan olursa ona bu durumdan bahsedin, kabul ederse evlenirsiniz.
35 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum. O soruya ben de yorum yapmıştım. Gerçekten üzücü bir durum evet. Çok zor bir durum. Ama çocuk istemek herkesin hakkı. Kadın erkek hiç farketmez.
- +1 yıl
Baba olmak isteyen erkekler gibi*
- +1 yıl
@Nightwalk35 Evet, tepkim zaten erkeklerin ayrımcılığınaydı. 😊
- +1 yıl
Evet haklısın. Bu konuda ayrım yapılmamalı kesinlikle
- +1 yıl
@Nightwalk35 :))
+1 yılcahillik işte.. yapacak bişi yok. bu adamlar hep aynı, yarı yolda vazgeçerler. bırakıp giderler, boşanınca da hiçbir şey vermek istemezler. bencildirler. çocuk verirsin bu kezde sonradan yıllar sonra aldatırlar. zayıf karakterli olmaktır, eşinizi zor ve kötü zamanında bırakmak..
o tür insanlarla hep mutsuz olursunuz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinizin önceliği annelikmiş belli ki bırakın o kendi yolunu çizsin. Sizdd belki çocuk düşünmeyen ve sizi gerçekten seven biriyle tanisisirsiniz..
10 YorumlaSaygı değer kardeşim üzüldüm adına sonuçta trilyon harcasaniz bile veren rabbim bunu eşine soylemelisin peki aynı sikinti eşinde olsa ben senden boşanmak isteseydim ne dusunurdun die rabbim tez zamanda kucağına ikiz evlat almak nasip eder psikolojik mende olabilir sıkıntı stresten uzak tut kendini rabbim gönlüne göre versin
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini olduğu gibi kabul eder. Muhtemelen kadın ya sadece çocuk için evlenmek istemiş ya da bahane arıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü durumdayım sorma ya
- +1 yıl
Bu durumda üzülmen çok normal. Zamana bırak.
Soran+1 yılöyle yapıcam artık
+1 yıl"SonradanOrtayaÇıkan" (veya sebebi Bulunamayan ) her ne sorun olursa olsun, sorunlara uygun yöntem ve doğal ürünlerle şifası mümkün.
tüp, aşılama vb yöntemlere rağmen çocuk yerinde duramadı mı? Şifası mumkun...
Kanser Türleri, Şeker Tip2, Mide-barsak sorunları, Karaciğer , Böbrek, Prostat, basur, böbrek sorunları, Otizm epilepsi, Kadın Hastalıkları "Sorun" görünmemesine rağmen ! çocuk olmaması, Troid vb ne olursa olsun. 0505 79 79 8 700 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi ol, olmadı evlatlık edin...
Ama bana sorarsan çocuk olmuyor diye seni terk eden kadınla zaten yol yürüme...
04 Yorumla
Soran+1 yıldedim evlaltık edinelim dedim kabul etmedi
- +1 yıl
Sal gitsin
- +1 yıl
Allah nasip etmiyorsa vardır bir bildiği bu tür konularda anlayışla karşılamak gerekir evlat edinebilirsiniz mesela?
00 YorumlaHerkesin hakkı anne veya baba olmak. Bu durumun çözümü var eğer isterseniz evlatlık alabilirsiniz. Buna sıcak bakmazsanız ayrılmanız doğru olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBence boşanmalısın düşünsene çocuğunuz olmuyor diye boşanıyorsunuz sevmiyormuş zaten seni hiçbir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılsana bir urun onericem onu kullan dua edersiniz bana
10 Yorumla
+1 yılÇocuk için evlenen mi kaldı gitsin o zaman sperm bankasına
10 Yorumla
+1 yılDevletin Çocuk yetiştirme Kurumundan evlatlık edinin
10 YorumlaAnne olmak hakkı bırak başkasından çocuğu olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah size de bir evlat nasip eder inşallah bir gün. Bol bol dua edin
00 Yorumla
+1 yılSeni sevip değer vermiyo demekki ama bilmiyorum onada hak vermek lazım
00 Yorumla
+1 yılBosan öyle ask evlilik mi olur
Seni sevmiyormus demekki
02 Yorumla- +1 yıl
Bosan dedim ben dedim acaba
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın için sadece çocuğunun olmaması boşanma sebebi sayılmaz altında başka nedenlerde vardır
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya bu çölde kalan susuzlukla, aşık maşukla, isteyen ulaşamamakla imtihan edilecek. Gözyaşlarını gizli tut kardeşim gün doğmadan neler doğar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi söylemesi ayıp spremleriniz mi içkiden vs ya da enfeksiyondan azalmış olabilir mi bir operasyonla alınır ve sağlıklı meni olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara verdiğin yanıtlar seni trol soru olarak ele veriyor ama gerçek olsa daha iyi böyle bir adam. Ne güzel işte daha iyi çocuksuz
00 YorumlaSeven kişi asla böyle bir şey yapmaz. Sırf çocuğun olmuyor diye. Sende olsun diye uğraşmışsın senin çabanı görmüyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi denedim hastane hastane gezdim ilaç vitamin almakdan bi hal oldum ama yok yok yok görmüyor bunları. Yanımda olup destek olmadı hiç beni sorunumla baş başa bıraktı azarlamalar laf sokamalar bağırmalar kafama fırlatır gibi yemekleri koymalar
Soran+1 yılevlilikden önce böyle değildi bende anlamadım noldu. Bir zmaan geçtikden sopnra ezmeye başladı beni sanki onun yerine başka bir şey geldi. Vurmalar bağırmalar iğleneceği laflar etmeler. Bana dedi sen erkekmisin daha çocuğun bile olmuyor.
tam elimi kaldırıp vuracaktım yapamadım
+1 yılBoşan kararına saygı duy sonucta seninle sozde evli olup bunu onunde yapabilir cesaret noktasinda gelebilir belliki uzulmeni istemiyor boşan.
01 Yorumla
+1 yılHap kullanmaya gerek kalmaz ya sınırsız sevişebilirsiniz çok harika bir şey sdjskds
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz özel olucak sorun sizdemi ?
07 Yorumla
Soran+1 yılbende
- +1 yıl
Bizim komşu tüp bebek tedavisi oldu Maşallah bir oğlu oldu istersiniz?
Soran+1 yılbizde denedik ama olmadı tutmadı
- +1 yıl
Evlat edinmeyi düşünmüyormusunuz
Soran+1 yılmadem olmuyor evlat edinelim dedim yok illa benim kendim çocugum olacak başkasının çocuguna annelik yapamam dedi
- +1 yıl
Sizin için Hayırlısı neyse
Soran+1 yılsaolasın
Ne kadar saçma. Çocuk için mi evlenmiş seninle?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşanın
abi
olmuyorsa olmuyordur00 Yorumla
+1 yılSağlıkta hastalıkta demedi boşunaa
00 YorumlaSeninle zor gununde olmayacaksa zaten bırak gitsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu onun en doğal hakkı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin yerinde sen olsan boşanır mıydın?
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmediği için bahane hep bunlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılZor durum. Allah ikinize de sabır versin
00 Yorumla :(( gerçekten üzüldüm doğruysa
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sevmiyormuş. Boşanma gitsin o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhakkınızda hayırlısı olsun ama bence boşanmak için an kolluyor gibi bir hali var eşinizin.
00 YorumlaEvlenmeden neden baktirmiyorsujiz kendinize
00 Yorumla
+1 yılCocuk bahane gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGitsin alla alla bildiğin bahane arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüp bebek denediniz mi
07 Yorumla
Soran+1 yılevet oda olmadı
Cevap sahibi+1 yılE zaten bu kadın boşanıp başkasından çocuk yapmayacak mı. Sperm bankaları var bunun için boşanmak gerekmiyor. Türkiye'de yasal değil ama Kıbrıs'ta var mesela. İlle de boşanıp ilişkiye girmesi gerekmiyor.
Soran+1 yıloda mantıklı bunu demedim ona ama birde evlatlık alalım dedim yok illa kendi çocugum olacak diyor
Cevap sahibi+1 yılAbi sen boşan be. Valla bak hayatını s*ker bu kadın. Bi sürü çözüm yolu varken direkt boşanmak isteyen kadınla olmaz. Asıl onun senin yanında durup seni bu çözüm yollarını sunması gerekiyordu. Çok ezikler bu kadın seni. Yazık etme kendine
Soran+1 yıldemi doğru söylüyosun yanımda olup destek çıkması varken beni sorunumla baş başa bıraktı yanımda olup destek olmadı hep azar hep bir aşağılama laf sokamalar. İşden eve bir geliyorum önüme bir yemek koyuyor kafama fırlatır gibi
Cevap sahibi+1 yılİkna olsa bile yarın bi gün yüzüne vurur yine çocuk senin mi sanki diye. Vallahi ben bile üzüldüm burada boşanıp da başkasından çocuk yapacak bilmem napıcak derken. Bi erkeğe yapılmayacak şeylerin başında gelir zaten. Cidden seni çok güzel manipüle etmiş gibi görünüyor. Normal bi kadın bunları yapmaz. Senin yerinde kendisi de olabilirdi ayrıca gerek yok böyle şeylere
Soran+1 yılder yüzüme vurur onda o potansiyel var. Herşeyimi aldı benden 316 bin tl kredi borcum var it gibi çalıştım gitti savura savura harcadı yapma dedim kalkamam altından dedim aldığım 3 kuruş para dedim ben öyle diyince yanlış anladı paranın lafınımı ediyosun vs bir ton laf dedi. Ben ona harcama demedim ki tabiki harcayacak eşim yani ama düzenli harca. Ben bittim tükendim artık borçlarım bi yandan hastalığım bi yandan
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlısı olsun üzme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk için mi evlenmiş... İlginç
00 Yorumla
+1 yılBunun için ayrılacaksa ayrılsın gitsin hiç üzülme
00 Yorumla
+1 yılKısır mısın JDKDKDG
014 Yorumla
Soran+1 yılniye öyle dedin ki
- +1 yıl
@ebrarbetul ergen
- +1 yıl
@ebrarbetul ciddi değilsindir?
- +1 yıl
@simgee_yuuna ergen dedıgın üniversite mezunu ona göre konuş KDKDKFH
- +1 yıl
@hepimizbirvedia yo çok ciddiyim çocugu olmayanlar kısır olmuyor mu soruyorum
- +1 yıl
Ya, onu anladım da, bu dalgaya alınacak bir konu değil ki kuzum.
- +1 yıl
@ebrarbetul üniversite mezunu olmuşsun ama aklin gelişmemiş
- +1 yıl
@simge_yunna seninki çok mu gelişmiş ilk önce kendine bak yaa
- +1 yıl
@hepimizbirvedia dalgaya almadımki normal sordum her random atılan şey gülme olmuyor
- +1 yıl
@ebrarbetul tabi, ben bilim ve teknolojiyi takip eden birisiyim o yüzden senden daha akilliyim
- +1 yıl
@simge_yunna hahaha sen onları takip et benım onlara ihtiyacım yok kendi zekam yetiyor jchdkshsj
- +1 yıl
Seninde çocugun olamadığı için yaran var gocundun sanırım ne diyim inşallah olır mehekshsı
- +1 yıl
Ne bileyim, öyle geliyor, random neden kullanılır hani gülmek için... Neyse, merak ettim girdim bir anda yoruma, benlik bir şey yok aslında, iyi günler size.
- +1 yıl
Elon musk bu konuda diyor ki kendini zeki sanan insnalar aslinda en aptal insanlardir yani seni kastetmiş
+1 yıl3. şahıs yardımı
00 Yorumla
+1 yılGerçekten zor bir durum
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence hayır gelmez sana
00 YorumlaSen kaybetmezsin o kaybeder boş ver
00 YorumlaAga be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAaaa sıkıntı geçmiş olsun bro
01 Yorumla
Soran+1 yılsaolasın
Gizli Üye(18-24)+1 yılyok artik