AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Herşeyde bir hayır vardır olmuyor sa Allahin bir bildigi var demekki canınız sağ çok şükür eşin böyle davranıyorsa çekip konuşmalisin yaptığı yanlış 12 yıllık bir evlilik var neticesinde
Ne alaka çoçuk içinmi evlendiniz olmuyorsa olmuyor sizde keyfinize bakın dönün dolaşın yani ben anlamıyorum bu miletteki çoçuk yapma sevdasını normal karşılanmalı bence !
Çocuk allahın verdiği bi lütuftur senin yapabileceğin bir şey yok asla üzme kendini bu yaşa gelmiş ama hala aklı bali olmayan insanlar için üzme kendini tüp bebek tedavisi veya doktora gittin mii
Arkanızdan konuşanlara kulak vermeyin kendi sağlığınıza önem verin kendinize deger verin elalemin agzı torba degil büzelim boş verin konuşmak isterseniz yazın dinlerim ben sizi
Ne gibi bir muhabet vardı aralarnda bence evlatlık alabilirsiniz. Daha bebekken
Nasip bu işler. Olanda da olmayanda da vardır elbet bir hayır. Ne duydun bilmem ama seni çok üzen, gururunu kıran şeylerse devam etmemen senin için daha iyi olur.
Benim ablamında çocuğu olmuyordu 15 yıl olmadı tam boşanmak üzeriydiler ve çocukları oldu şu an ikitane çocukları var
boşanma konusunda ne yapman gerektiğini bir avukat ile görüşmen daha mantıklı sanki ama başka bir şey soruyorsan anlayamadım
Allahım şifa versin zor bir durum. Mesleğiniz ekonomik gücünüz varsa boşanın bence. İnsanın eşinin arkasından konuşması çok yıpratıcı bir durum
Olmuyorsa olmuyor , çocuğu olanların kendi başarısı mi
herkesin çocuğu mu olmak zorundaymış :D Mutluysanız asla boşanmayın değilseniz boşanın hatta depremzede bebekleri evlatlık edinebilirsiniz
Kocan müsaade ediyor mu arkandan konusmalarina? Ediyorsa boşan etmiyorsa taşının ve hayatınız özel olsun
Bence çocuk için ayrılma seni çok iyi anlıyorum ama bence mucizelere inan elbet sende o en güzel duyguyu tatıcaksın🥰
Çocuğun olmuyorsa üzerine kuma getirmesine izin ver Mutlu mutlu yaşayın gitsin ne var bunda feministlere kanıp da sakın boşanma
Ne alaka çocuk mu her şey? Onun yerine yetimhaneden çocuk sahiplenebilirler
Tabii ki iki taraf anlayışlı olursa çocuksuz da yaşanabilir kanun mu
ne demek kuma getirmek ya ne diyorsun sen? size cevap veren hanımefendinin de dediği gibi yetimhaneden bir çocuğu sahiplenip ona güzel bir yaşam sunabilirler.
Yeni nesil ve erkekler.. hepsi genel olarak aynı kapıya çıkıyor hepsi aynı ciddiyim bir tanesi şaşırtmadı şaşırtmaz da yok çünkü. Ama hepsi Allah’ından bulsun ben daha bir şey demiyorum
Bedduaya gerek yok bence bu etki tepki meselesi İnsan önce kendini muhasebe etmesi gerekiyor siz bayanlar insanların dış görünüşüne malına mülküne şatafatına bakarak erkek seçerseniz olacağı budur çocuk olmadığı zaman kimi kapıya koyar kimi Çocuk olmasa da yine baş tacı yapar yani başına kötü bir şey gelen kendini sorgulasın
Emin ol ki öyle mala mülke bakan insanlar değiliz ve olmayan çok insan var. Ama kuma konusu bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın
Bu sorunun kimden kaynaklandığını doktora giderek öğrenin önce. Daha sonra eğer evliliğiniz de olumsuzluğa neden oluyorsa tabi ki boşanın
Sadece eşine odaklan. Onun arkanda durması lazım. Ki böyle bi düşünceye vardıysan elinden de emin değilsin sanırım. Üzgünüm.
Ablacığım, üzülmeyin belki de o adam iyi bir baba olamayacağı için nasip olmuyor size. Karaktersiz insandan ne baba olur ne eş.💗
Bir insanın arkasında kocası olmayacak ise onunla aynı yatağa girmenin ne anlamı var, çocuğu yapacak olan koca kadın değil
Önce eşin kendine tedavi ettirsin zmanında banada dediker şimdi çoçugüm var eşim yok 🌹
Korkma yani üzülme bir erkek olarak ben bunu söylüyorsam eğer
boşan esin olucak dangalak arkandan konusturuyosa niye hala birliktesin ki zaten
Önemli olan senin ne hissettigin boş ver insanları olmuyorsa olmuyordur yani
Çocuk olmuyorsa olmasın. Sizde öyle adapte olun. Bazen bir şeyleri zorlamamak gerekir.
Herkesin konuştuğuna neden bakıyorsun sallamayacaksın bu hayatta herkesi
Evlendiğin adam seni seviyorsa boşanma seni sevmiyorsa boşan gitsin değmez evli kalmaya
Sağon suyu'nun tedavi olarak kullanıldığını biliyorum.
Arkadandan senin hakkında konuşuyolarsa boşan gitsin ayıptır
Hayattaki pişmanlıklarımızın çoğu; millet ne der diye yaptıklarımızdan çıkar.
Ben milleti değilde ailem nasıl bakar nasıl davranır diye işkenceye devam ediyorum
Bende aynıyım, pek farklı değilim.
Çok üzüldüm dertsiz insan yokki bu dünyada her şey hayırlısı olsun derim
Eşinle konuş bence o gün neden öyle arkandan konuştuklarını.
Ya yaptıkları hiç hoş bir şey değilde 12 yıllık evliliği bitirmekte ne bilim senin kararın.
hemen dava acmana yardımcı oşabılırkm maddı manevı tazmınat ta al
Bı bebek evlat edinin dicem de böyle bir konuşma yapan kişi buna karşı çıkar eşin senden ayrılmak istiyorsa ayrıl zaten böyle bir şey için ayrılmayı düşünmesi doğru değil uzatmaya gerek yok.
Boşan eğer sana kendini değersiz hissettiriyorsa daha fazla zamnını harcama hatta kaç.
4 kez düsurp çocuk yapamiyosan bunda bı iş var büyü falan olabilir kendini okut
Benim bildiğim bı hoca var köyde bı kaç kişi sorunu çözülmüş tu
Boşanma evlatlık edinin en azından bir çocuk daha yetimhaneden anne baba sevgisi ile sevinir
Arkadaş olabilir miyiz instagram hesabını verir misin
Tıpta çare bulamadıysanız havas terkipleri uygulayın
Ablacım kocan senin arkandan konuşuyorsa boşan hiiç gereği yok öyle bir eşin
maalesef bizimde olur benim arkamdanda konusuyorlar cocugu olmuyor diye. Annesi bizi boşamaya calısıyor bu adamın cocugu olmuyor ayrıl diye
Yazık ya
İkinci bir eş alsın kocan bence bu seni bırakmasını gerektirmez dünyada çok örnegi var hatta
İkinci bir eş ne apt️️️️al misiniz siz
Ya böyle konuşması size çok kolay geliyor herhalde hangi kadın üzerine kuma gelmesini kabul eder ki ,?
Hem İslam'da hem türk tarihinde bolca örneği var ayrıca çocugunuz olmuyormuş bu yüzden önerdim
Ee orada örnek olması doğru olduğunu göstermiyor? Boş cahil zihninizi alın ve defolun
Doğru bir şey bence ama seçim sizin
Yav yürü ne doğrusu doğru olan tek şey yetinmezlik ve abazalığınız
İncir, zeytin ve saf arı sütünü denemeni tavsiye ederim...
Aslinda cocogun olmuyor degil ilerlemesi sorun hic olmasa neyse en azindan daha iyi dr gitsen belki duzelir mi
En ideal kadın tipi. Hic çocuk yapmayacaksın.
Olsa güzel olurdu ben bakardım ona
Ya olsa illaki bakarsın da gerek yok şu zamanda.
Bence hemen bosan boşanana kadarda ayrı yaşa
sana gurban olsunlar..
mewlam gönlündeki in
daha iyisini nasip etsin
Olmuyorsa zorlama kendine yazık edersin.
Zor işin Allah sabır versin
Başım dôndüğü icin sadwce baslıgı okueujm qyıp etmisler
Ney
Bence de ayrilmalisin.
valla bunların yaptığı ayıba boşanmak gerek
Allah onlarında başına verir
12 sene evliliği bitirmeyi ablam bence
Avukat tutup mahkemeye başvurmalısın
Eşin böyle durumlarda arkanda durmalı
AMH değeriniz kaç?
Onlar sizi boşatmayı konuşuyorlar zaten.
En güzelini yaparsın boşa gitsin şunları
Kocası da yanında olmayacak sa
duydugunu soyle. bitir
hayır bunun bi tedavisi yok mu