Hayatımı sürekli ailem belirliyor, çok baskı uyguluyorlar. Bana öneriniz var mı?

aile baskisindan cok bezdim
aile zoruyla kapandim, acilmak istedim izin vermediler, babam asiri muhafezekar birisi kucuk yaslarimdan itibaren annemin bana aldigi her bir kyafette hep kavga cikarirdi. tek bacak acik kiyafetim bile 3 yasinda felanken giymisimdir o derece. sosyal medya kullanmam yasak , hala kapaliliga alistim denemez hala her giydigimde canim sikiliyor. acik kizlara hep ozeniyorum disarda gordugum cirkin ama acik kizlar bile o kadar iyi gozukuyorki bana acik biri yanimdayken hicbirsye hakkim yokmus gibi hissediyorum. sinifta da ayni durumda oldugumdan arkadas cevrem genis degil. yaz ayindayiz ve belki bir kac kere markete gitmisimdir. disari cikinca acik kizlar gorunce moralim bozuluyo. Dini seyleri yapasim gelmiyor. Beni mutlu eden seyleri de yapasim gelmiyor hicbirsey yapasim gelmiyor
babamin zoruyla Şu an her gun Kuran okuyorum namaz kiliyorum. Ya cok uzuluyorum cidden icimden gelen hicbirseyi yapamamak , sanki ailem yonetiyor hayatimi gibi kendim yasiyormus gibi hissetmiyorum bu da yasama istegimi azaltiyor ya da yasamiyormusum gibi hissettiyor... acilmak isterdim ama bu imkansiz daha once ck kavga ettik babamla adim bacım. ya cikti.. maalesef...
Güncellemeler
+1 yıl
Seviye yetersiz diyo
Hayatımı sürekli ailem belirliyor, çok baskı uyguluyorlar. Bana öneriniz var mı?