Aile baskısı yüzünden ne yapabilirim (uzun soru) ?

Ailemden küçüklügümden beri baskı ve şiddet görüyorum
10 yaşıma kadar babam, 10 yaşımdan sonrada abim dövmeye başladı..
Abimden bıktım artık 18 yaşıma geldim bir erkekle ayak üstü muhabbet etsem görür görmez erkegide benide döver o derece psikopattır
Abimden korkudan sosyal medya kullanamıyorum hattımıda ben kırdım rehberimde erkek numarası bile yok..
açık lise okuyorum ortaokul mezunuyum okul okumak istemiyorum hayattan sogudum
bir kere annemle abim dövüp beni evden attılar yalın ayak saglık ocagına gittim oturdum 1 saat sonra eve dönüncede nereye gittin diye yine dövdüler..
1 tane kız arkadaşım var 10 senedir tek arkadaşım kız arkadaşım bize gelince abim kızı tehdit ediyor her seferinde seda kardeşime erkek ayarlama diye az önce annem beni onlara yollamadı bir işler karıştırıyorsunuz diye ve dövdü 3 gün önce abim eger başka partiye oy verirsen telefonunu çekiçle kırarım diye tehdit etti babamda o pariye verirsen eve gelme dedi.. hatta tuttukları partiye oy verip fotosunu çekmemi istediler ama telefonu bilerek yere attım okulda çekmemek için sonra sizinle aynı partiye verdim diye yalan attım eger gerçegi söylersem hem döverler hemde telefonumu çekiçle kırarlar..
yobaz baskıcı cahil annem babam ve zeki psikopat abim var
Abim 26 yaşında üni ögrencisi 2 sene sonra mezun olcak oturdugumuz ilde üni okuyor eger abim askere giderse annemle babam modemi kapatacakmış..
ben cidden dayanamıyorum evden kaçarsam bulur döverek öldürürler param yok arkadaşım yok
buraya bile gizli sekmeden giriyorum
ben intihar etmek istiyorum sakat kalmaya bile razıyım herşeyi göze aldım bana intihar yöntemleri önerirmisiniz?
Aile baskısı yüzünden ne yapabilirim (uzun soru) ?