Hayallerini, ideallerini, umutlarını ertelersen kaybedersin

...
#derinmavi

...
#derinmavi
İnsan kendini ertelememeli yarınlarını bugünlerini yaşamak istediklerini duygu ve düşüncelerini herşeyi anında zamanında ihmal etmeden kimseyi takmadan yaptığının doğru olduğunu bilerek yoluna bakarak
Bence bir insan kesinlikle hayallerini ertelememeli yani mesela bir şey yapmak istiyorsa bunu bugün hemen yapmaya başlamalıdır. bunların dışında Sağlığınızı ihmal etmemek ve düzenli sağlık kontrollerine gitmek önemlidir. İlgilenmeniz gereken bir sağlık sorunu varsa, ertelemeden tıbbi yardım almak önemlidir. Kişisel hedeflerinizi ve hayallerinizi ertelemek, ilerlemenizi ve kişisel gelişiminizi engelleyebilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek, hedeflerinize adım atmak için zamanı iyi değerlendirmek önemlidir. Sevdiklerinizle sağlıklı ilişkiler kurmak, zaman ve çaba gerektirir. İlişkileri ihmal etmek veya önemli insanlarla iletişimi ertelemek, bağları zayıflatabilir veya kopmalara yol açabilir. Geleceğe yönelik finansal planlama yapmak, tasarruf etmek ve yatırım yapmak önemlidir. Bu konuda erteleme yapmak, mali güvenlik ve istikrar açısından sorunlara yol açabilir.
Teşekkür ederim 🤗🤗
Rica ederim canımcim 🌷
Kendine ayıracağın vakiti asla ertelememelisin. Gününün üçte ikisini kendine ayırmayan herhangi biri, ister devlet adamı ister iş adamı ister resmi görevli ister bilgin olsun, aslında bir köledir
Özellikle sevdiklerimize ayıracağımız zamanı ertelememek lazım bence. Ayrıca o an engeli olmayan ve gerçekten istediğine emin olunan hiçbir şey ertelenmemeli. Keşke dememek gerek.
Cevap
18Cevap
Merhaba,
Günaydın, hayatta her şey ertelenebilir ama kendimizi ertelemeyelim, ertelenmeyelim çünkü ben erteledim ve ertelendim hep yıllarca! 😅
İnsan hayatta İlk önce kendini ertelememeli o bu şu derken en değerli olan kendimizi erteliyoruz ve farkına geç varıyoruz.
Hayat hiçbir konuda ertelemeye gelmiyor ama gel gör ki içinde bulunduğumuz durumlar ya da sorumluluklarımız peşimizde gelir.
Aslında hayatı ertelememek lazım bazen kendimizi çok kaptırıyoruz oysaki yarına çıkacagımızın bir garantisi yokken
Hayaller, mutluluklar ve yaşanması gereken ne varsa yaşanmalı bence. Üzüntü de olsa hayatında olması gerekiyorsa o an ertelenmemeli.
Aile en başta gelir sonra sevdikleriniz çok pişman olursunuz kaybedince boş olan zamanlarınızı sevdiğiniz insanlar ile geçirmediğiniz için...
Hata yapmayı sakın ertelemeyin. Erkenden hatalar yapın ve hızla öğrenin.
insan en çok kendi kul hakkına girmemeli. yapacaklarımız ertelenmemeli en çok.
Hayaller istekler beklentiler elbette. Ne uğruna yaşıyoruz
Sevdiğinize olan sevginizi göstermeyi ertelemeyin zira yarın her şey için çok geç olabilir
Sevmek, sevilmek
Hiç bir şeyi ertelemeyi sevmiyorum..
Yaşamak ertelenmemeli.
Hiçbir şey ertelenmemeli
Çok derinlere dalma boş ver
Kişisel yatırımlar.
Çay , yemek ve kahve gerisi hallolur
Sağlık
Hayat kısa hiç bir şey ertelememeli
Hayatın kendisi
Hicbisey ertelenmemeli
Çay sigara nargile