Selamlar..
Hayırlı cumalar olsun 🌸🍃

Ah Güllü.. nurlar içinde uyu.
Selamlar..
Hayırlı cumalar olsun 🌸🍃

Ah Güllü.. nurlar içinde uyu.
Sağlık. İnsanlar para kazanmak için sağlığını kaybediyor sonra da sağlığını kazanmak için para kaybediyor. O yüzden her şeyin önlemini önceden almak lazım. Bunlardan en birincisi de bence sağlık. Sonra sevgiyi ertelememek lazım. Sizi seven değer veren ve bizim sevdiğimiz insanlar sevgiyi göstermeden zaman kaybetmememiz lazım. Hayat kısa her an her şey olabiliyor.
Hayırlı cumalar olsun size de. Hayatta en çok ertelediğimiz şey sevgi sözleri oluyor. Sevdiğin insanlara hislerini söylemeyi ertelemek. Bir de kendi sağlığın ve hayallerin var. Vücuduna bakmak ve o istediğin şeyi hemen şimdi yapmak lazım çünkü yarının garantisi yok.
😌🙏
Hayatın kendisini ertelemeden pişman olmadan iyi ki yaptım iyi ki yaşadım diyerek yaşamak gerekir. Onu da yapsaydım nasıl olurdu yapmasamıydım acaba diyerek değil akla gelenlerle ama pişmanlık duyulmadan yaşamak gerek...
Kesinlikle..
Alarmı, sonra işe geç kalıyoz..
dkffks bugün ilk defa güldüm
Amin diyelim. 😅
Aradığım cevap bu! 😂😂😂
Tuttum cano 👌
Hayatta ertelememen gereken şeyler kalpten gelen duyguların ifadesiyle çok da anlam kazanıyor. Sevdiğini söylemek gibi basit ama derin şeyleri ertelemek, aslında hayatı biraz geciktirmek gibi. Güllü’ye olan bağlılığın, özlemin cidden etkileyici. Böyle anlarda sevgiyi yaşarken paylaşmak, dolu hissedebilmek önemli. Sev, hisset, kucakla. 🌼✨
Kaybettik Güllü çok üzgünüm yapayım zekam
https://youtu.be/XxrIUHZ605Y?si=JMpL0Qtp_NVTMw2T
Al dinle ufkun açılsın
Cevap
41Cevap
Hayatın kendisi, yaşamayı düşündüğümüz, hayalini kurduğumuz her şey. Her şeyin sadece bir 'anlık' olduğunu unutmadan yaşamak gerekiyor...
Biz insanlar ne kadar çok aldanıyoruz hayata zaten ölümsüz gibi yaşıyoruz falan..
Maalesef öyle ne zaman öleceğimizin hiç garantisi yokken, birilerinin ölüm haberini alınca anlıyoruz ama bir. zaman sonra yine aynıyız. Çok şaşırıp üzüldüm ya güllü'nün vefatına
Ben de ya, instada gördüm inanmadım önce daha gençti.. ecel işte.
Bana göre mümkün olan her anı ertelemeden yaşamak nasıl canımız nasıl istiyorsa o şekilde olmalı
Ama her şey istediğimiz gibi olmuyor ki her zaman
Olduğu kadarını yaşayalım o halde
Hayat bana şlaak yapıyor jsjd
Onu parçalarım🤣
Parçala 😅
Emoji bulamam şimdi olmaz sonra bakcam 🤣🤦
😏 tamam canım
Sevmek sevilmek huzur mutluluk bunları karşıya hissettirmek doyasıya inat gurur olmamalı 🥲
🥹 olmamalı cano
Bebeğim.. 🤍
İyi olmayı ertelemesek mesela, sevgi dolu olmayı. Bir de gidilmek istenen yere gitmeyi, görmen gereken kişiyi görmeyi. pişman olmadan yiyip içmeyi. Yaşamayı yani.
Hayallerimi ulaşmak istiyorum bunun için zaman bekliyorum.
Bu soruyu da çok sevdim hatırlatmak isterim 🙂
Sevgiyi ❤️
mutluluğu😊
yanınızda olan insanların bir gün gitmesini istemediğimiz o an'ları 🥹🌸
birlikte geçirilen o vakitleri💃🥳 arkadaşlıkları 🫂☺️
samimi kurulan o dostlukları 👩❤️👩
hayatı bir günmüş gibi yaşayıp olmasını hep istediğimiz herşeyin olduğunda da gitmesini istemeceğimiz her güzel zamanları 😌✨
Açıkçası herşeyin ertelemeden yaşamak gerek 🤗😊
☺️🩷
Kendimize zaman ayırmak ruhsal ihtiyaçlarımızı ertelememek ve hayallerimizin peşinden gitmekyoğun hayat temposunda unuttuğumuz ama ertelemememiz gereken şeyler hayattan keyif alma, her koşulda önceliğimiz olmalı Hayırlı cumalar 🌸
Hayırlı cumalar can🌸
Saatin çok tatlııı 😊
Hayatta bir tek kendimizi ertelememek lâzım. Bazen yaşadığımız o sıkıntılara rağmen günlerimizi çuvala tıkmadan hayallerimizi gerçekleştirmeye yönelik yaşamak gerekli. Keşkelere paye vermemek mühim.
Paha biçilemez 😅
Hayatta istediğiniz hiç bir şeyi ertelememek lazım. En önemlisi de birlikte olmak istediğiniz insanla... Söylemek isteyipyte söyleyemediğimiz şeyler olarak ölecez çoğumuz. bu duruma düşmek istemezdim...
Evet , sen başla djd
Ben tutmam kii söylemek istediğim hiç bir şeyi içimde :D pislikim ben...
Ben bir şey demedim sdj
askfbas (çiçek)
Son 1-2 yıldır artık kendime zaman ayırmaya başladım. Zaman buldukça sürekli yeni yerler görmek için bol bol seyahate çıkıyorum. Bu sayede yeni şehir ve ülke görme imkânım oluyor. Burada en çok iyi tarafı ise bağımsız şekilde tek başıma hareket ediyorum. Bu sayede kimse beni farklı yere çekip durmuyor. Kendi kararım, kendi yolum diyorum. Gideceğim yer iyi de kötü de olsa kendi seçimimi yapıyorum ve en sonunda keşke diyeceğime iyi ki diyorum. Bu sayede içimde kalmamış oluyor.
hayatta neleri ertelemek yerine önüne gelen anı yaşayıp tadını çıkarmak bence daha mutlu insan olmana neden olur, ama hedeflerin ve sevdiğin şeyleri ertelemeden az çok demeden yapmak en mantıklısı.
güllü seviyorsun 😊 duygusal yoğunluk , bende çok severim , özellikle ' sabah olmdan '
Severim, sabah olmadan şarkısının anısı var 😅 onu paylaşacaktım vazgeçtim
nekadar duygu dolu bir söz , güllünün yorumu içimi eziyor, çok üzüldüm şimdi
Birincisi inancımızın dinimizin gereklilikleri, ikincisi birini seviyorsan ve karşılığı varsa bunu doyasıya yaşamak diyorum 🌸
🩷
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin, bol bol onunla da vakit geçirsin. Gerisinin bir önemi yok.
Aynen can..
Yaşamak istediğimiz ne varsa ertelemeden yaşamamız lazım.
Bugün varız, yarın yok…
İçinde bulunduğumuz her an kıymetli
Evet..
Sevdiklerinle oturup çay içiyorsan 3 bardak içme şansın varsa 3 içeceksin 2 de birakmayacaksin mesela
Oha ben şok
Niye 🙃
Nasıl örnek o öyle ajdja
Kotu mu begenmedin mi 🤔
Çok yaratıcı, woow shdja
O zaman şok olmaman lazımdı 😀
İroni :D
Ne demeye calisiyorsun anlamadim ornegimi cok mu basit buldun 😀
Anladın ciao
Valla anlamadim ornegimi begenip begenmedigini 😅uykusuzum
Bileğindeli saat görünümlü şey, eskiden bakkallarda satılan şekerlemelere benziyor. Dizili ipten kopar kopar ye:)
Evet şekerleme zaten
Öyle 😏
Yemeği ertelemeden yaşamak kafi gerisini bir şekilde getiririz :D
Onu erteliyoruz asıl
Bilmiyorum ya bazen ertelediğimiz şeylerin tam da olması gerektiği gibi bir hale geldiğini görünce, konunun ertelemek ya da ertelememek olmadığını hepinizin kendi kararlarını aldığını zanneden skindirik varlıklar olduğumuzu düşünüyorum
Aşkı sevgiyi saygıyı eğlenceyi. Sana ice latte ısmarlayabilir miyim acaba?
İced latte :D ısmarla gelsin bana
Sen gelmeden gelmiyor mu kahve
Ne var onun içinde?
Aha varmış kahve işte, o sebepten kahve o
Olmaz
Çok saçma bir örnek :D burada isim olan iced latte ama kahve asıl madde. Tıpkı Melek, Fatma, Ayşe vs gibi bunlar sadece isim ama kız/kadın asıl madde. Bu tezi de çürüttük.
İçmeyek 💁🏼♀️
😀 Bana emir kipiyle konuşma cesaretini cehaletten mi alıyorsun? Yorumlaştık diye sohbet etmiş mi oluyoruz jdjf
Sevgi, hayaller ve deneyimler… Erteleme, yaşa..
Bir şeyler var her zaman, yaşamamıza engel.
Cesaret edip adım attığında her şey mümkün
🙄
Hiç bir şeyi ertelememek lazım, hayat kısa.
Cuman mübarek olsun, Güllüyü sabah duydum 🥺🥺
Senin de, çok üzüldüm.
Üzülme, şimdi o ilk geldiği yerde, daha rahat daha huzurlu🙏🏻🫶🏼
Hayalleri ertelememek lazım tabide imkan meselesi… Hayırlı Cumalar
Hayırlı cumalar ✌️
Her anı dolu dolu yaşamak ideal olan ancak, çoğu zaman hayat şartları buna izin vermiyor laz kızı. her şeyin telafisi var geçen zamanın yok o yüzden bunun bilincinde olarak yaşamayı motto edinmeliyiz.
Kendimize ayıracağımızın vakti ertelememek lazım daha mutlu bir yaşam için :)
En önemlisi bu.
kesinlikle
Bazı şeyler tam vaktinde sandığının biraz ileri zamanlarında ve planlarından da öte olsa mutlu olursun, bu yüzdendir ki ertelemek bazen mutluluk getirir. Sabret hiçbir şey kaçmıyor
Eğer birini seviyorsan ona bunu ertelemeden söylemek lazım.
Öldükten sonra ya da kaybettikten sonra dökülen göz yaşının bir anlamı bana göre yok.
Anı. Kesinlikle anı ertelememek lazım. Çünkü bir daha gelmiyor. O dili öğrenmek, o buluşmaya gitmek, o anı yaşamak lazım...
aşkı... mutlu olmayı... nefes almayı.. kendini sevmeyi... gülmeyi... yaşamayı ... hiç ertelememeli
Elimdeki imkanlar benim için yeterli oluyor öyle büyük büyük şeyler peşinde koşma ölüm zaten herkese var
Önce farklı yerler keşfetmeyi sevdiğin insanlarla vakit geçirmeyi
Hayatı erteleyerek veya ertelemeyerek yaşamak insanın kendi elinde değildir.
Sevdiğin şeyleri ve insanlarla vakit geçirmeyi ertelememek lazım.
Hayatta ki güzellikleri fark etmeyi ertelememek lazım...
Kişinin özellikle kendi sağlığı ile ilgili durumlarını ertelemeden yaşaması lazım.
Hiçbir şeyi ertelemem , olacaksa olur olmazsa vardır bir hayır , der çıkarım işin içinden.
İstediğimiz her şeyi ertelemeden yaşamak lazım en önemlisi de sevgiyi yaşamak lazım
Sevdiklerimize zaman ayırmayı ve onlara değer vermeyi ertelemeden
İnsan fazla hızlı yaşayınca da yoruluyor.
Hayırlı cumalar. 🙂
Mersi hayırlı cumalar:)
Hiç bir şeyi ertelemiyorum gün bugün vakit bu vakit saat bu saat artık böyle yaşıyorum önceden erteledim hata ettim
yorumlarda bunu yazıcagına Daha güzel olan güveni hak etmek sanırım evet de de hayatını gül bahçesine cevireyim güzelim
Hayır. Engellersem başka hesapla gelmeyecen yemin ver
konu sensen her yoldan gelirim kapıyı kapatsan bacadan girerim aşkta gurur olmaz savaş olur degen için savaşırım olmazsada zorladım olmadı derim
anlamadıgım konu sankı seni aldatmısım kotu bir şey yapmısım gibi yaklasıyorsun bana müsade etsene ne keçi cıktın o kadar degersiz insanlara şans verdin dogru kısı oldugum icinmi boyle yapıyorsun
Neyin kafası bu tam olarak, ne kullanıyorsan aynısından istiyorum
birlikte yaşarız bebikamın he de bi de halederiz
Yazsana acil önemli bişey dicem
Çekim tutku enerji büyü
Büyü ne alaka
Büyülü an anlamında
He tamam
Evet
Namaz ve aşkı ertelememek lazım hayat kısa çünkü
Şaşırdım
Şaşırtırım 😏
Sevgiyi, kızgınlığı ve varken para yemeyi
Ay para da yok
Denk geldiğinde artık 😄
Umut verir gibi konuşma
Emoji unuttum varmış gibi düşün, tıpkı para varmış gibi düşünüyoruz ya öyle djfkks
Ya kısa bir an bile olsa zengin oluruz o kadar da umutsuz olma 😄
Bize sadece koklatırlar, ben elimde para tutamıyorum zaten dfkd
Her şeyi bence, bak Güllü ablam nasıl gitti
Evet 😔
Saatini yiyebilir miyim
Nooo nein hayır djd
Hıhı 😏 var tabii candy watch
Sen nerene takıyordun jsdja lan ahahaahaha
Yaşıyoruz işte öyle ya da böyle.
Neyi seviyosanız yapın hayat kısa
İçinden geçeni
Neyi yaşarsak yaşayalım sonu bir karış toprak ama