hayatta ertelenmemesi gereken şey an... değil mi o an... her şey şu anda başka zamana aktarmayın o beklediğiniz müthiş final mutluluk zamanı gelmeyecek. hayat yürünülen şu anda gizli.. yaşayın gitsin:))

hayatta ertelenmemesi gereken şey an... değil mi o an... her şey şu anda başka zamana aktarmayın o beklediğiniz müthiş final mutluluk zamanı gelmeyecek. hayat yürünülen şu anda gizli.. yaşayın gitsin:))

Ben açıkçası bu hayatta bir şeyleri ertelemek isteyen bir insan değilim ama hayatın bana vermiş olduğu şartlar ve imkanlar çerçevesinde hareket etmek zorundayım belki birçok insanın yapabildiği şeyleri yapamıyorum belki hayatta engelli olduğum için birçok şeyden mahrum kalabiliyorum hatta birçok şey eksik kalabiliyorum ama belki de benim de hayatımda olan şeylerden sağlıklı insanlar eksik kalıyordur mesela vefa mesela Sevgi, sadakat dürüstlük çevreme bakıyorum da çoğu insan da ben bunları göremiyorum.
Bence mutlu olmak ertelenmemeli. çünkü her insanın bir zamanı vardır yani o zaman bittiğinde insan pişman olur ya da hayatı sone erer. bu yüzden bence mutluluklar ertelenmemeli. kişi bir kişiyi seviyorsa bunu ona söylemeli ya da mutlu olacaksa bence hemen olmalı. çünkü zaman gidiyor maalesef ve geri de gelmiyor.
O zaman işe gitmeyelim. Sorumlulukları almayalım. Koy verelim gitsin öyle mi. Ya bırakın şu geyikleri biraz gerçekçi olalım. Şu dünyada bir şey varsa bedelini ödemeden alamazsın. Anı yaşayın diyorsun bunun bedeli sorumsuz olmaktır.
Peki böyle biriyle yaşamayı göze alabilir misin?
Dünya oyun ve eglenceden ibaret oldugunu fark etmekle beraber, baki aleme hazırlığı ertelememeli
Cevap
11Cevap
Sevdiklerim, ailem ve hayallerim. Hayallerimi mecbur kalmadıkça ertelemem..
Sevdiklerimizi hiçbir zaman ertelememeliyiz...
Bence hobileri, sevdiği kişilerle sohbeti ve verim alınan her şeyi ertlemeden yapmak gerekir. İş, okul ve aile gibi şeyler yüzünden hayattan zevk alınan şeyler ertelenmemeli bence ¢
Ertelemeden seni seviyorum diyebilmek lazım özellikle ailemize. Ne zaman veda edeceğimiz belli olmuyor.. Keyifli günler..
Duyulan sevgi ve başlayacak ilişkiler.
Gereksiz yapılan tripler kimileri buna naz da diyebilir.
Bana gerçekten saçma geliyor.
Doğru diyorsun, sadece şu an an vardır, mantıken geçmiş ve gelecek yok.
Erteleme diye bir şey yok hayatımda ve bende anı yaşıyorum.
Bugünün işi geleceği belirsiz olan yarına bırakılmamalıdır.
Duygular ertelenmeden dışa vurulmalı. Gizlenmemeli veya bastırılmamalı. Bu duyguları yaşamak ertelememek insanı mutlu eder.
Bie şey ertelenmemeli
Yapmak istediğin ne varsa
Ertelenmemesi gereken çok şey var ama erteliyorum
Güzel Bir Seks asla Ertelenmemeli
Mutluluk
Sevginin gösterilmesi
Sağlık ertelenmemeli
Aşk! Aşk! Aşk!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?