Evde 9 kişiyiz, eşimin yeğeni anneme kötü davrandığı için kızdım. Tüm aile bana tavır aldı, ne yapmalıyım?

Annem kaynanam kayinbabam 4cocuk ve eşimle ben birlikteyiz. Yani evde toplam 9kisiyiz. gorumcem 4tane ve tatil için geldi. Gelirken evimde durmadan sorun çıkartan diğer gorumcemin kızını da getirdi. Daha önceden annesi olmadan ben bu kızın sorumluluğunu almam diye defalarca uyardım. Çok şımarık ve haddini bilmiyor. Gelir gelmez çocuklarım kenara çekildiler ama ne çare. Kız su içse devamlı çocuklarıma bana tavır yapiyor resmen hakaret edip kucumsuyor. Çocuklar unutur insallahh çabuk geçer günler de sorunsuz giderler dedim ki benim anneme bulaşmış dalga geçip alay etmiş. annem mecburiyetten kaldığı evde sessizce ağlarken buldum. Kızim durumu anlattı beyninden vuruldum. Herkesi geçtim sıra annemde mi dedim. Çileden çıktım.11yadindaki çocuk dediğimiz kıza bas bas bağırdım. Kaynanam girdi çocuktur ne bulasiyorsun diye gelinsin bulaşma herkesin bir değeri var diye çıkıştı. Tabi gözüm onu da görmedi. Yapılan saygısızlığı kaldiramadim ona da bağırdım eşime kızdım. Annem dışlanmış gibi oldu özür beklerken. Herkes daha bana tavır yapiyor çocuğa nasıl kızarsın sen diye... Şimdi ne yapayim. Çileden çıktığıma mı yanayım gunlerdir strese mi... Daha hatır yok muydu ne konuşuyon diyorlar.

Evde 9 kişiyiz, eşimin yeğeni anneme kötü davrandığı için kızdım. Tüm aile bana tavır aldı, ne yapmalıyım?