arkadaşlar benim şöyle bir sorunum sevgilimin ailesi sorunlu bir aile ve ben ailesini çok beğenmiyorum annesi benle çok iyi anlaşıyor seviyor beni ama ağzın bir laf dolamış habire ilk gece kanı görücem bizde çok önemli o olmadan olmaz sanki ben kız değilmişim gibi davranıyor açıkcası bu bana ve aileme karşı hakaret gibi görüyorum zaten güvenmesem evlenmem dimi.. ayrıca babasıda evine çok bağlı değil eşiyle anlaşamıyor bakıyo ailesine ama kopuk evden ilerde sevgilimden onlar gibi mi olur diye korkuyorum aslında sevgilim çok anlayışlı ama armut dibine düşmesinden korkuyorum :( sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım ya da çözüm var mı başka :(
Cevabın nedir?
Sevgilimin annesi bana öyle diyecek paylarım valla onu. Namusumdan şüpheniz varsa almayın oğlunuza derim valla sen nasıl sessiz kalabiliyorsun? Bu senin mahremindir, özelindir. Kocandan başkasının bilmesine gerek yoktur. O geceyi bırak 1 hafta falan bir şey yaşamadınız kocanla belki? Belki esnek bir zar yapısına sahipsin kanaman olmadı? Ne yapacak namussuz damgası mı koyacak sana? Sen de sana o gözle bakmasını sindirmeye mı çalışacaksın? Tamam büyüktür, sevgilinin ailesidir ama kendinizi de ezdirmeyin.
Soğan acı kabuğu da acı diye bir lafı vardır annemin. Babası öyleyse oğlu da öyle olabilir. Ama şu ihtimali de göz ardı etmemek lazımdır: Baba sevgisi görmeyen bir erkek bunun eksikliğini hep hissettiğinden kendi çocuklarının bunu hissetmesini istemez. Tabi bu düşünceli, kendi için yaşamayan bir erkekse
Madem evlenme derecesine kadar gelmiş ciddi bir ilişkin var, sorunlarını annesinin bu davranışının seni huzursuz ettiğini kendine hakaret edilmiş gibi hissettirdiğini konuş onunla. Sana sert çıkıyorsa da uğraşma. Şimdi sana ve düşüncelerine sahip çıkmayan evlendiğinde de çıkmaz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılo kan olayında sakın kendini ezdirme senn sevgilinin araya girip sizene demesi lazım benm erkek arkadasıma ailesi öyle bişey dese kavga çıkarırdı heralde ailesiyle. Sen eşininsin ailesinin değil benim sinirlerim geldi valla burada. Onlar kim ya kanın derdine düşüyo tee allamm.. Valla çok sevmiyosan girme o aileye derim
05 Yorumla
Soran+1 yılaile çok sorunlu gerçekten bende sinirden bazen ne yapacağımı şaşırıyordum ama ogulları sadece sevgilim değil arkadaşım sırdaşım gibi yani değerli benim için o yüzden alttan aldım bir kaç kere ama bu habire olunca gerçekten sıktı canımı , erkek arkadaşım karşı çıktı ama aile kafasını değiştirmediği müddetçe ne kadar desen boş yani :( zaten benm gösternek gibi bir niyetim de yok olamaz
- +1 yıl
valla erkek arkadasın ana kuzusu flansa ki inşallah değildir mutlu bir evliliğin olmaz onu söyliyim bir şekilde kocanın ailesine karsı baskın olması gerekli.. Sen bu insanları değiştiremezsin zaten bir şekilde kabullenmen lazım ama evlilik yolunda yok düğündü yok eşyalardı çok sorun yaşatırlar sana istediklerini almazlar flan.. Çok direnmen lazım
Soran+1 yılana kuzusu değil ama ailesine karşı hani böyle çok bağıran ya da kıran döken biride değil çocuk konusarak çözmeye calısan bir yapıda zaten onun böyle olmasından dolayı devam ediyorum yoksa bir dk dusunmez bıtırırdım. açıkcası ikimizden kırmadan birseyleri yoluna koymaya calısıyoruz ama her ınsan bir değil ki herkes ar namus arar olmus sankı hersey buna baglı gibi
- +1 yıl
tabiki hersey ona bağlı değil :/ Hayırlısı olsun hakkında ama seviyosun çabala derim he bide erkek arkadasını kendine çek hep senn tarafında olsun
Soran+1 yılteşekkür ederim hepimiz için herseyin hayırlısı olsun yorumunu dikkate alıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer biribirinizi sevip birbirinize destek olursanız sorun olmaz aynı dizilerdeki gibi görmüşsünüdür en çokda zengin fakir olaylarında oluyor örnek veriyorum tabi ben ayrılmak değil çözüm bulmak önemlidir çocuk iyiye benziyor normalde ayrıl derdim bak bende ama demiyorum her ailde sıkıntı var zaten olmayan mı var sanki bende daha neler var sendeki hiç bir şey değil benim yanımda
17 Yorumla
Soran+1 yılbende çözüm aradığım için yazdım ailesi yüznden cocugun hakkına girmek istemedim yorumun gayet güzel teşekkür ederim.. ben yapıcı davranıyorum alttan almaya calısyorum ama insan kırılıyor böyle seylerde keske ınsanlar lafın nereye gıdecegını bılselerde oyle konusmayı deneseler.. erkek arkadasımı da soyle tarıf edeyım sana asla kavgayı sevmeyen bna karsı yalan soylemeyen ve bıde hep ıyı dusunmeye calısan bırı sırf onun hatrı yanı yoksa ınsan kaldıramaz.. sadece asş değil bizim ki yani hem aşk arkadaş dost sırdaş gibi birsey
Cevap sahibi+1 yılişte bende bunu anlatmaya çalışıyordum aman sakın ayrılmayın böyle aşk kolay kolay bulunmaz bu para gibidir sakıp sabacının parası çoktu ama mutlu değildi mutluluk bunlar kolay bulunmuyor öyle ne yazık ki hele bu devirde çok gerçktende iyi ama burada çzöüm bulamazsın onunla konuşup çözüm bulucaksın annesi iyi davranmayabilir sana ama sen ona güler yüzlü ol iyi davranmaya çalış bak kötü olma ona karşı bunalrı sevgilinle konuşucaksın yani en kısa hali sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama :))
Soran+1 yıltabi ki oldun çok teşekkür ederim yorumların için çok güzel şeyler yazmışsın eline sağlık umarım hepimiz için herşeyin en iyisi olur dediklerini dikkate alıcam mutlaka :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek inşllah senin için çok çok iyi olur her şey Allah gönlüne göre versin :))
Soran+1 yılteşekkür ederim seninde hersey gönlünce olsun :)
Cevap sahibi+1 yılçok sağol çok teşekkür ederim amin istediklerim haylalerimi gerçekleştirebiliyim bana yeter zaten o eig içinde çok teşekkür ederim ayriyetten :)
Soran+1 yılrica ederim :)
+1 yılSanki DOTA oynuyor da ilk kanı görecek kayınvalide :D, puan kazanıcak.
Evet sevgilin bir süre sonra o modifikasyona geçecek. Bilinç altına kazınmış çünkü.04 Yorumla
Soran+1 yıl:( öyle mi dersin
- +1 yıl
En çok gördüğümüz çift hayatımızda anne ve babamız. İster istemez hayatta dikkat etmeden o davranışları ikili ilişkilerde yapabiliyoruz. Bu senin içinde geçerli.
Soran+1 yılevet haklısın ama şöyle birşeyde var ben annem babamın sevmedğim hareketlerini yapmamaya çalısıyorum baskalarına karsı
- +1 yıl
Farketmeden bu tür davranışlar olabiliyor. 5-10 yıl sonra bile ortaya çıkabilir.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
8Cevap
Bacım ilk gece kanına kadar onlara gösterirsen sonra ilişkinizin her aşamasına karışma hakkını kendilerinde bulurlar. Bu evrede yumuşak başlı olma.
511 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın zaten bu olay o kadar kırıcı scma ki
- +1 yıl
Ama bu konuda net davranmalısın erkek arkadaşına da ailesine de. Erkek arkadaşına anlat bu durumu bu kadar özelime girmelerini istemiyorum de. Eğer sizin için önemliyse senin görmen yeterli olmalı de. Yanlış cümleler kurarsan korktuğunu düşünürler. Babasının konusuna gelince aile sevgisi ya da baba sevgisi görmeden büyümüş insanlardan çok iyi babalar çıktığını gördüm bu tamamen erkek arkadaşının sana olan sevgisiyle ve vicdanıyla alakalı.
Soran+1 yılgerçekten güzel bir yorum yapmışsın teşekkür ederim öncelikle sevgilimle konustum o buna cok karsı babası da karsı zaten tek sorun annesınde o boyle tutucu bir kere dedi alttan aldım dediğin gibi korktugumu cekinecegım birsey oldugunu sanmasın diye ama bunu sureklı tekrar edince at niyet aradım zaten göstermek gibi bir nıyetım yok... sadece oglu gorur annesıne der biter buna bıle gerek yok artık ama annesı yuzunden boyle yapmak zorundayım ama asla baskasına gosterme durumu olamaz bu cok kırıcı bı davrans... babası konusunda kı yorumunu da dusnucem haklısın sevgılım cok anlayıslı 4 yıldır bırlıkteyız ve asla kotu bı davranısını gormedım
Soran+1 yılhaklısın ister istemez ona da önyargılı davrandım hata ettim sanırm. s
- +1 yıl
bak hele nasıl da örgütlüyo hemcinslerini :)))
- +1 yıl
@koalanejdet ezdirmesin kendini didim ama o da ezdirmiycekmiş zaten anlaştık onla:)
- +1 yıl
beni istediği kadar ezebilir burdan taliplerime duyruulur agzım var dilim yok tek kriterim zengin olması sevdceğimin :))) dks dsdad
- +1 yıl
@koalanejdet birgün seni duyacaklar diye çok korkuyorum abcçde
- +1 yıl
duysunlar zati bağkurdan emekli olmama az kaldı -.- asdasdf
sonuçta sevglni senden iyi tanıyan olamaz armut dibine düşer gb şeyler düşünme tam aksine babasından dolayı çok çektiği için o hataları sana karşı yapmz diye düşünüorum o kana gelince gelenek gb bişey o hakaret değil yani öyle düşünme sakın
04 Yorumla
Soran+1 yılgelenek oldugunu biliyorum canım ama insan bir kere söyler olmadı iki kere söyler ama sen bunu habire dersen ben art niyet ararım ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor yakıştıramıyorum kac yasında kadına bu sözleri ister istemez oğulları da oyle mi olur diye dşünüyorum
Soran+1 yılneden böyle yapıyor sureklı soyluyor anlam veremıyorum zaten annesıne
Yol yakınken ayrıl nedemek senin kanlı çarşafını görcek ve bu söylediğine sevgilin nasıl izin veriyor sevgilin karşı çıkması gerekir ve sevgilin demesi lazım benim görmem yeter diye sevgilinde iş yok ayrıl gitsin nasılsa kimse aşk acısından ölmemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim izin vermiyor zaten konusturtmuyor onu kızıyor hep ama sen belli bir yerden sonra insanları değiştiremiyorsu senınde etrafında vardır byle insanlardan buyuk ıhtımal ugrasması zor... carsaf konsunda göremeyecek zaten asla
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Yol yakınken ayrıl. Bugün sana böyle şeyler söyleyen yarın ailene de yanlış söyler, ağzı torba değil ki büzesin... Erkek arkadaşın da babasından nasıl gördüyse öyle bir aile babası olur, farklı bir şey bekleme. :(
03 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın aklım cok karısık gercekten ya olmazda ben hakkına girersem diye cok korkuyorum annesi konusunda aynı gorusteyım de cocugun hakına gırmek beni çok üzer :(
Soran+1 yılaynen aile yapısı farklı benımkınden ve buda mutlaka sorun olusturacak
+1 yılBen bunu hakaret olarak algilardim sevgilinle konustunmu o ne diyor kan hakkinda?
Ya zarin hic olusmamissa o zaman ne yapacaksin ne geri kafaliymis12 Yorumla
Soran+1 yılbende hakaret olarak algılandım gerçekten çok geri kafalılar ve hiçbir gelişme yok sevgilimle konustum onun sonsuz guveni var bir kere bile boyle bırsey demedı ben sana guvenıyorum dedı
- +1 yıl
Onun annesine gosterecek misin yani
Sana nasi bunu soyleyebiliyo. Onlar boyle dediginde sevgilni uyarsaydin bu nasi konusma cok rahatsiz oldun diye. Gercekten haklisn bende acaba mi diye dusunurdum. Eger unutabilirim dersen ayrilman daha mantikli
05 Yorumla
Soran+1 yılbaşta birşey demedim hani gelenek görenek derler ya alttan aldım ama tam görebilirsinizde demedim ama işte bir kaç defa denilince sinrim bozuldu sevgilim zaten dedirtmiyor o bu konuya onem vermıyor güveiyor yani zaten hiçte duymadım ondan böyle birsey sırf onun kalbının temiz oldugu için sabrettim ama insanda bir yere kadar
Soran+1 yılailesine aşırı bağlı değil ama saygısızlık da ettiğni hiç görmedim yani ortada ne çok bağlı nede çok uzak bide şöyle birsey var benleyken hiç kimse umrunda olmuyor açıkcası ailesini falan bırakmaz asla saygısızlıkta etmez ama benide hep savunur ve umrunda olmaz baskasının lafı...
Soran+1 yılumarım
Bu cümleyi kullanan kadın normal değildir-1
O babanın farkli bir oğlu olmaz -2
O aileden sana huzur çıkmaz-3
Yol yakınken kavşaktan dön - 430 Yorumla
+1 yılYaşamadan Bilemeyiz.
Sadece İnanmak Ve Güvenmek Zorundasın Hayatındaki Adama.
Sarhoşun Doktor Oğlu, İnsaat Kalfasının Avukat Kızı
Kumarbazın Mühendis Oğlu Örnekleri Çok Güzel Ülkemizde (!)11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel yorum teşekkür ederim
+1 yılBunun icin ayrilinir mi ya. Kodu farklidir seninkinin. Yasamadan bilemezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılcok sacma kabul etme böyle birsey güvenmiorlarsa geri cekil
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten çok saçma kabul ediyorlar ama ilk gece olmazsa kan evlilik bitermiş ! hayır anlamadığım insanları bu kadar namusslu namussuz görmek bu kadar basit mi?
O da o aileden sonucta o ailenin bir parcasi illaki ailesinden bir huyu olacak ilerde sorun cikabilir yani ailesini sevmiyorsan evlilikte sorun da olur sevdigin kisiyle
00 Yorumlanasıl ağzına laf dolamış bunu nasıl doluyor onu anlamadım bakkaldan ekmek al gel degilki bu lafı kime rahatça söyleyebiliyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bende cok sasırmıstım anlam verememiştim ilk başta sanki nasılsın der gibi bunu demekten çekinmiyor bende biliyorum çocuk değilim böyle şeyleri ama insanları kırmak doğru değil
+1 yılkan işi saçma senin babası öyle diye evlada öyle olacak diye bakman ayrı bir saçma ama hala kan işi kalmışmı böyle yuhh diyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılmalesef kalmış gerçekten çok saçma bir süşünce ama hala beyinleri kan olayında :(
- +1 yıl
ülkede doğru dürüst bakire kalmadı neyin kafası bu :S
Soran+1 yılgenellememk lazım bakire olan insanlarda çok var ayrıca bnde bakire olmadığımı söyleedim ki ben zaten bu konu da hassasım evlenmeden olacağını düşünmüyourm ama bunu sürekli dile getirmek karsı tarafı üzmege karsıyım
Soran+1 yılbakire olmadığımı söylemedim yazacaktım yanlıs olmus
- +1 yıl
sana bakire değilsin demedim zaten ya ama artık kızların çoğu buna önem vermiyor çocuğun ailesi doğulu falan herhalde iğren bir şey kızın kanını başkasının görmesi.
Soran+1 yılevet gerçekten iğrenç birşey hayr tam tersine karadenizliler
- +1 yıl
acaba kendi kızları için aynı hassasiyeti gösteriyorlarmıdır merak ettim
Soran+1 yılkızı olmadığı için rahat ama kızı olsada gösterirmiş çok tutucu bir kadın nasıl diyim sana namus namus namus tamamen b kelimeden ibaret bir kadın keşke empati kurabilse
- +1 yıl
ne diyim iyice düşün taşın bu ailenin içine gireceksin sonuçta evlenince ona göre kararını ver.
Soran+1 yılbu arada benim kafam o kaadar karışık ki babası olayı için yazdığın yorumu da dikkate alıcam haklısın babası öyle diye onu da yargılamak doğru değil sanırım. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçinde şüphe varsa ayrıl. Bu işler şüpheyi kaldırmaz. bir de ben kabul ettikten sonra Annem bile karışamaz eşimle benim Hayatıma.
111 Yorumla
Soran+1 yılailesi beni çok düşündürüyor açıkcası. s
Cevap sahibi+1 yılsevgilin ailesini çok karıştırıyorsa ayrılmalısın bence
Soran+1 yılannesine bağırmıştı bu konuda ailesinin lafını önemsemz bu konularda
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık bir ilişki bir de evlenince onun ailesi ile birlikte mi yaşayacaksınız?
Soran+1 yıl5 yıllık bir ilişki , hayr asla ikimizde istemiyoruz ayrı evde yaşıcaz konustuk zaten bunları
Cevap sahibi+1 yılYalnız dediğin gibi kadın manyak ve ağzından çıkandan haberi yok. En doğru kararı gene sen vereceksindir.
Soran+1 yılevet manyak demek istemiyorum ama dedirtecek hareketler yapıyor malesef cok düşünmem lazım
Cevap sahibi+1 yılsen ve sevgilin kaç yaşında?
Soran+1 yıl22 yaşındayız ikimizde
Cevap sahibi+1 yılikiniz içinde hayırlısı ne ise o olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederim hepimiz için hayırlsı neyse o olsun
ailenin çocuğuna vermeyip intikam alabilirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılyorum mu yaptın sen şimdi.
Soran+1 yılyorum yapmak için yorum yapma lütfen bir konu danıştım varsa önerin söylersin yoksa laf kalabalığı olusturma sonucta zorla yorum yap demiyor kimse
Soran+1 yılçok değişik bir düşünme yapın var
Soran+1 yılbirşey diyemiyorum
Soran+1 yılşaka mısın sen
+1 yılayrış gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!