Ailemle aram kötü, ne yapmalıyım?

merhaba benim ilk mezun yılım yks öğrencisiyim inancım kendime tam ama ailem yanımda değil sürekli beni aşağılıyorlar inançları sıfır ve kazanamayacağımı söylüyorlar bu beni çok kötü etkiliyor küçüklükten beri böyle hiçbir şeye güvenmezler benden dolayı küçük kardeşim doğdu ben 17 yaşındayken onda bile dokunmama kucağıma almama izin vermedi annem sanki ben canavarmışım deliymişim gibi davrandı sanki ben kardeşime zarar verirmişim gibi sürekli uzak tuttu benden bana 2 3 ay boyunca hakaretler etti küfürler söyledi deli dedi beyinsiz dedi sürekli ben de anneme tutamayıp kendimi el kaldırdım biliyorum çok yanlış yaptığım ama dayanamadım çünkü 7 24 çok hakaret ve şiddet ediyordu hiçbir şey yapmadığım halde bir anahtarı bile bana güvenmezler tüm sorumluluklarımı küçükken kendileri üstlenirdi şimdi de en kötü üniversiteye layık görüyorlar ben onlara sürekli kazanacağım sizle iletişim kurmayacağım beni bir daha göremeyeceksiniz diyorum hocamla da konuştum her şeyi anlattım annemi arayacaktı ama annem açmam telefonu diyor ve dün ağladı ama hiç üzülmedim siz olsanız ne yapardınız ve yaptıklarım yanlış mı

Ailemle aram kötü, ne yapmalıyım?