Ailemle aram hiç iyi değil ne yapicam?

20 yaşındayım. Ailemle beraber kalıyorum. Annem çok takıntılı biri. Aşırı titiz en ufak bi daginiklikta kıyameti koparır. Bu hareketleri yüzünden hiç sohbet edesim bile olmuyor. Hiçbir derdimi anlatamiyorum. Anne kiz degilde yabanci gibiyiz ayni. Ayrıca herseyime de karışır. Sürekli söylenir. Babam ise takıntılı biri değil aksine sakin biri. Maddi açıdan sagolsun hiç sıkıntı çekmedim ama herseyin maddiyat olmadığını anlamadılar. Babama sarılmayı bırak elini bile tutmadım. Babamla tamamen 2 yabancı gibiyiz. Evde nadirdir birbirimizin yüzünü gördüğümüz. Bana Sürekli kapanmami söylüyor namaz kılmami söylüyor ben kapanmak istemiyorum zaten çok açık giyinen biri değilim. Bu baskilarindan bıktım. Yıllardır aynı şeyi söyleyip duruyor. Keşke kapanmami zorlaman yerine saçlarımı oksasaydi Babam böyle olmazdı.. onları çok seviyorum ama aramiz hep bir soğuk. Aynı sofraya bile oturmuyorum her şeyimi ayrı yapiyorum. Annesiyle babasıyla konuşan dertlesen sarılan sevgisini hissettiren kişilere imreniyorum. Ben anneme bile sarilamiyorum. Aramızda hiç ama hiç sevgi bağı yok. Kendimi yük gibi hissediyorum. Annem zaten bunu hissettiriyor. Sürekli evlen yuvani kur diyor. Daha 20 yaşındayım ne evlenmesi. Bazen oturup ağlıyorum hatta o kadar fazlalık gibi hissediyorum ki intehar düşüncelerim bile oluyor 😭
Ailemle aram hiç iyi değil ne yapicam?