Babamı sevemiyorum hata bende mi?

Dinde anne babana her durumda iyi davran diyorlar hiç anlamıyorum neden? neden derslerimde toplumda düzgün olduğum halde babam bu yaşıma kadar bana fiziksel psikolojik şiddet uyguluyor, hakaret ediyor, her defasında affedersiniz ben seni ektim sen beni değil diyen birini sevmek zorundayım? üstelikde senden bir b*k olmaz diyor, tabi olmaz, sayesinde asosyal, özgüvensiz, hayatdan bu yaşta bezmiş biri oldum, ölde kurtulalım dedi hemde sağolsun, bende zaten artık ölümüde diliyorum, Allaha beni kurtar diye her gün yalvarıyorum, sırf kavga çıkmasın diye artık yanlarına bile gitmiyorum, annemde babamla arası bozulmasın diye geldi babamı korudu kadın resmen sandalye ile vurdu bana, bir şey de yapamıyorum, beni o hale sokuyorlar yine gidip ben özür diliyorum, babam bir defa o "baba tanrı" gururunu kırıpta bir defa evladım bu demeye çalışmadı, kafamdan yaralanmıştım 15 yaşımda babam artistlik yapıyor dedi, peki ne kadar sabr edilir Allaha yemin olsun ki sabr etmekten yoruldum artık, sabrın sonu selamet derler de benim ruhum gitdi

Babamı sevemiyorum hata bende mi?