Buraya sırf biraz olsun rahatlamak adına yazıyorum ve bir şeyler duymak. Babamı sevemiyorum kabullenemiyorum belki ona saygı göstermediğim içindir bilemiyorum. Önceden belki annemden bile daha çok babama değer verirdim çok üzülür kabullenemezdim ama her gün kavga çıkarır moralimizi alt üst ederdi. Çocukluğumu en güzel zamanlarımı elimden aldı diyebilirim. Bu yüzden onunla ne kadar konuşsamda kalbimden silinip gitmişti. Eskisine nazaran daha sakin bilmiyorum belki yaşımız büyüdüğü için kaybetme korkusundandır kimbilir şu an erkek kardeşime çok çok farklı davranıyor bundan rahatsız değilim kardeşimin iyiliğini isterim. Sadece insan isterse her şeyi yapabilirmiş onu gördüm. 25 yaşıma gireceğim onun sevmediği ve istemediği şeyleri yapmadım hiç ama bende bir yetişkin sayılırım herşeyime karışıyor çizme giymemi istemiyor bir gün biraz büyük küpe taktım şey kadınları gibi takmışsın saçımı boyatmıştım önceden onu da ayrı eleştirdi her şeyime karışıyor, anlayacağınız ve bu sinirimi bozuyor bende bir şeyin farkındayım düşünebiliyorum. Geçenlerde iş mevzusu hakkında konuşurken ben rahatsızdım o yüzden evdeyim bana çalışmak istemiyorsan git yat köşende falan dedi ben çalışmak isteyen biriyim hiçte gocunmadım hayatım boyunca beni tahrik ediyor sinirlerimi bozuyor. Ondan hiç sevgi görmedim zaten en büyük korkumda babam gibi biriyle evlenmek olmuştur. Belki bu yüzden sevgiyi korunmayı çok istedim bilemiyorum. İyi bir eş seçmek istiyorum ve çocuğuma asla öyle davranmamak. Ona saygım yok anlayacağınız ve sevmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojimi hep bozdu sanırım ondan yalnız evlenirsem kurtulabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlıyorum ki babanın davranışları seni üzmüş ve bu durumda ona karşı sevgi ve saygı duymak zor olabilir. Bazen aile üyeleri arasında zorlu ilişkiler olabilir ve bu seni gerçekten zorlayabilir. Bu tamamen normal ve anlaşılabilir bir durum.
Önemli olan, senin kendini mutlu ve güvende hissetmen ve kendi değerlerine uygun bir yaşam sürdürmen. Kendine saygı duyduğun, kendine uygun kararlar aldığın ve kendini güvende hissettiğin bir hayat yaşamak önemlidir.
Ayrıca, senin babanın davranışları seni rahatsız ediyorsa, onunla açık bir şekilde konuşmak iyi bir adım olabilir. Ona nasıl hissettiğini açıkça söyleyebilirsin, ancak bu konuşmanın yapılması zor bir konu olduğundan, konuşmaya hazırlıklı olman ve konuşmanın olumlu bir şekilde ilerlemesi için nasıl başlayacağını düşünmen gerekebilir.
Sonuç olarak, kendine saygı duyman ve mutlu olman önemlidir. Eğer babanla konuşmak seni daha mutlu hissettirecekse, konuşmayı deneyebilirsin, ama aynı zamanda onun davranışlarını kabul etmen gerekmez. Kendi değerlerine uygun bir hayat sürdürerek, kendine uygun kararlar alarak ve kendine saygı göstererek, mutlu bir hayat sürdürebilirsin.
Çoğu kez konuştuk ki sadece sorunları benimlede kalmıyor ablam annemle de var. Zaten sorunun kaynağı o. Tabiiki konuştum ama asla anlamayan birisi. Bu dediklerini zaten biliyorum, ona saygı göstermek zorundayım ama içten içe hiç sevmicem onu.
Altta yatan bir travmami var
Tramva o :)
Aman sende otomatik çevirmiş biz bilmiyoruz
Hayır kendisi travma demek istedim :)
Hmm 🤭🤲