Babam beni sevmiyomu?

Kendisi olmus anneme sover bana serefsiz derken bisey yok yuzume gazını yaparken saka yaptım der ben gaz yapınca terbiyesiz saygısız edepsiz oluyorum bu konudan çıkti guvenlik sinavini kazanmisim yemek yerken sinav sonuclari belli olunca 2 yıllık uni okurum guvenlik amiri olurum dedim sktr mk cikardigi oldugunla yetin dedi boyna ben sana bakamam dedi bi güvenlik olsan ne ararsin ne sorarsin diyo diyer kardeslerin koca buldu yedi bokunu kendilerinin sende gir boka diye konusuyo klozete isiyo sifonu bile cekmiyo bana edepten terbiyeden bahsediyo 7 yıl cemaatlerin kuran kuslarinda kaldim 13 yasimdan 19 yasimda ciktim nefret ediyorum ordan yıllık aidat 500 tlydi kursa verdim sana masraf yaptim falan dedi cebine kim harclik verdi dedi bende bi isim olsun ne masraf yaptiysan geri odiycem lafını yapma bana diyorum ben bana kurstaki karinlarin hayrina verdigi paralari babama veriyodum besledik buyuttuk ne edep var ne haya diyo kafayi yicem ya odaya kilitledim kendimi kapiyi tekmeliyo mk çıkardığı ayidan ayı dogar diyo evi terk edicem mk az kaldi.
Babam beni sevmiyomu?