Babamı sevmemem normal mi?

Çok sinirliyim. Kusuruma bakmayın. Ben 9 yaşımda bana içki içirdi, birlikte olduğu kadınları anlattı, annemin ailesine beni düşman etti, dedem ölünce maalesef ona küs idim. Beni siyasetin içine soktu, cimriliğinden kendisine bir tane bilgisayar almadı beni masabaşından kaldırıp sonrada notlarım kötü gelince azarlayıp bağırdı. Her zaman eve içkili gelip olay çıkartırdı. Her zaman psikolojik şiddet, hakaret, küfür, aşağılama, alay etti. Milletin arkasından küfür edip, dedikodusunu yapıp sonra her zaman yüzlerine karşı güldü. Kadınların fotoğraflarını çekip duruyordu. İstediğim bölümü, kursu okutmayıp, geçimini kiradan geçiriyordu. Birde utanmadan en güzel meslek bizim meslek diyordu. Sonra dükkanı kapatınca git istediğin bölümü oku çalış dedi. Dükkanı bana vereceğini söz verip aşağılık kompleksinden bana hiçbir zaman güvenmedi ve dükkanı çevirdiğim halde bundan bir b*k olmaz diyordu. Zaten bizim dükkana gelen bir daha gelmiyordu. Onun yüzünde sevmediğim bölümü okudum ve nefret ettiğim bir meslekte çalışıyorum. İstediğim bölüm makine teknikerliğiydi. Şimdide benim utanacağım bir şey yok diyip zamanında onu mahkemeye veren kız kardeşinin evinde kalıyor. Hiçbir zaman bizleri düşünmedi. Bana hiçbir zaman baba demedin diyor halbuki o benim ona olan bütün sevgimi öldürdü. Özellikle her zaman psilojik şiddet, hakaret, küfür, aşağılama yapan arkamdan konuşan bir adamı nasıl sevebilirim. Onun yüzünden ailecek özelimiz kalmadı.

Babamı sevmemem normal mi?