Kayınvalidem, kayınbabam ve görümcem ayrılmamızı istiyor. Eşim kararsız. Kendimi nasıl affettiririm?

1 yıl 1 aydır evliyim. Evliliğimin 2. ayında görümcem (26 yaşında) bizimle kalmaya başladı. ( Ben 25 eşim 28 yaşında ) Eşimin ailesi başka bir şehirde ve görümcem o süreçte evlenecekti yanımda 5 ay kalıp gidecekti ama nişan attı yanımda kalmaya devam etti. Bende istemedim en son kavga gürültü görümcem annesinin yanına döndü benim adımda evden kovana çıktı. Evlilik sürecinde eşimin ilgisizliği yüzünden evi terketmeye kalktım, kendime bıçakla zarar vermeye kalktım derken adım deliye çıktı eşimin ailesi tarafından. En sonda eşimle görümcem arabanın önüne oturmuştu bende sinirlenip onun karısı ben miyim kardeşi mi beni arkaya attınız derken olay patlak verdi ve görümcem, kayınvalidem bir sürü hakaret etti eşim ağlayınca da kayınvalidem bu iş bitmiştir oğlumu yedin bitirdin erittin falan dedi 1 haftadır sürekli eşimi arayıp boşanacaksın diye diretiyorlar görümcemde eşimi engellemiş whatsapptan beni boşamadı diye. Kız kardeşine de bakmak zorundaymışım ne olursa olsun. Eşimde annem kalp krizinden gidecek deyip duruyor bense çaresiz durumdayım, yuvam yıkıldı yıkılacak. Boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum. Eşimde bana soğuk şu an. Aynı evin içinde sadece yemek götür getir o kadar, sarılmama bile izin vermiyor. Kendimi nasıl affettireceğim bilmiyorum. Kadınsal özelliklerdeki şeyleri istemiyor maalesef.

Kayınvalidem, kayınbabam ve görümcem ayrılmamızı istiyor. Eşim kararsız. Kendimi nasıl affettiririm?