Taşınıyoruz eşimin ailesi ile vedalaşmalimi?

Eşimin ailesi ile 1 senedir konuşmuyoruz zaten 1,5 yıllık evliyiz evliliğimin ilk aylarında büyük problemler çıktı.( Sorun eşimin erkek kardeşi kumara bulaşmış ve tüm akrabalardan borç yapmış ama çok yüksek paralar öyle bir iki senede düzelecek gibi değil. kayinvalidem diyorki evlenme şu an bu masrafı yapacağına kardeşinin olayını çözelim destek ol.) eşim de evlenmek isteyince ceza verir gibi soğuk ve ters tavırlar hakaretler derken küstük bir senedir de adım atılmadı karşılıklı. gecen gün annem yanlışlıkla kayınvalidemi telefon ile caldirmis. onlarda bir senedir görüşmüyordu. annem nezaketen kbkmayın yanlışlıkla oldu nasılsınız diyince başlamış çemkirmeye senin kızın böyle şöyle ben tedavi görüyorum ilaç alıyorum evladım beni sildi şu bu vb. annemi konuşturmamis annem de hanımefendi iletişim probleminiz var konuşturmuyorsunuz herkesin hakkında hayırlısı ama evlat silinmez iyi günler demiş kapatmış. simdi bayram geliyor biz yine adım atmicaz zaten tedavi görüyomus ruh sağlığı iyi değil ağzı bozuk. ve biz şu an aynı şehirde yaşıyoruz ama bir aya tasinicaz siz olsanız vedalasirmiydiniz? Bu arada görümcem veya eşimin babası da bu bir yılda herhangi bir adım atmadilar.

Taşınıyoruz eşimin ailesi ile vedalaşmalimi?