Sevgilimin Ailesi Yüzünden İlişkimiz Bitti?

Son 5 aydır aramız pek iyi değil. Son kavgamızda abisi yakaldı ve arayıp daha görüşmemizi istemedi kendiside her yerden engelledi. Ulaşamadım yanına gittim üniversitesine fakat beni görünce ''git git artık babam bile biliyor bizi dedi''. Daha sonra yüzüme bakmadı gitti babamı ararım dedi. 30 Dakika sonra babası aradı sakin öğütler verdi '' ikinizde gençsiniz, aranızı öğrendim olaylarıda daha çok şeyler görceksiniz falan dedi ileride belki yine görüşürsünüz vs ama şu an delikanlıysan konuşma daha eyvallah çek dedi. Daha kavgadan önce affetiricem kendimi diyen kız kaçmaya başladı. Ailesi çok baskıcı babası bir daha bana ulaşmaya çalışırsa sakin kalmam demiş şimdi ki gibi. Ayrılmak istediğimde veya kavga ettiğimizde kendide zarar vermeye kalkışıyordu bende anne babana yazarım dediğinde bizi öğrenirseler üniversiteden alırlar hayatımı mahvederler demişti.

Güncellemeler
+1 yıl
İlişki 3 senelik çok uzun süreli babası ben aranızı o demesede fark etmiştim sevgili olduğunuzu 1 sene önce dedi telefonda nasıl biri olduğunu biliyorum dedi.
Sevgilimin Ailesi Yüzünden İlişkimiz Bitti?