Hiç kız arkadaşım olmadı yaşım 20 oldu ve bu durum artık canımı sıkıyor çiftleri görünce moralim alt üst oluyor ne yapmalıyım?

Ben mesela bakımsız bir insanım evet bundanda utanmıyorum mesela bence bir erkeğin bakım yapması demek kendini rezil etmek demektir niyemi çünkü bir kız azcık bir bakımla beni sıfırda bırakıcak hele güzel kızları söylemiyorum bile kızlar bakım yapıyor onlarca ilgi mesaj alaka görüyor dışarıda erkeklerde anca bir sevgilisi olsun diye çabalıyor bu eşitsizlik çok kötü bir şey ve ben bir kıza ölsemde teklif etmem şunu unutmayın siz bakım yapınca bişey olmuyor anca mal gibi kalıyorsunuz ama kızlar bakım yapınca güzel oluyor VS birçok erkek kızlara ilgi gösterirken erkeklere ve bana ilgi gelmiyor şu an serserilerle gezen kız 30 yaşında ben ve benim gibi efendi erkeklere gelmesin sakın direk yapıştırırım ağızlarına boyum 170 zaten baştan kaybettim boyum 170 ve efendi biriyşm diye kaybettim hiç sevgilim olmayacaksa hep milleti sevgilisiyle görüceksem ne anlamı var kimse bana takma kafana ilerde olur VS demesin ben 30 40 yaşında istemiyorum gençliğimde olsun istiyorum çok mutsuzum hergün moral bozukluğu ile uyanıyorum kızlara herkes ilgi gösterirken erkekler öylece kalıyor off off sadece intiharı düşünüyorum ne yapmalıyım
Hiç kız arkadaşım olmadı yaşım 20 oldu ve bu durum artık canımı sıkıyor çiftleri görünce moralim alt üst oluyor ne yapmalıyım?