Ben mesela bakımsız bir insanım evet bundanda utanmıyorum mesela bence bir erkeğin bakım yapması demek kendini rezil etmek demektir niyemi çünkü bir kız azcık bir bakımla beni sıfırda bırakıcak hele güzel kızları söylemiyorum bile kızlar bakım yapıyor onlarca ilgi mesaj alaka görüyor dışarıda erkeklerde anca bir sevgilisi olsun diye çabalıyor bu eşitsizlik çok kötü bir şey ve ben bir kıza ölsemde teklif etmem şunu unutmayın siz bakım yapınca bişey olmuyor anca mal gibi kalıyorsunuz ama kızlar bakım yapınca güzel oluyor VS birçok erkek kızlara ilgi gösterirken erkeklere ve bana ilgi gelmiyor şu an serserilerle gezen kız 30 yaşında ben ve benim gibi efendi erkeklere gelmesin sakın direk yapıştırırım ağızlarına boyum 170 zaten baştan kaybettim boyum 170 ve efendi biriyşm diye kaybettim hiç sevgilim olmayacaksa hep milleti sevgilisiyle görüceksem ne anlamı var kimse bana takma kafana ilerde olur VS demesin ben 30 40 yaşında istemiyorum gençliğimde olsun istiyorum çok mutsuzum hergün moral bozukluğu ile uyanıyorum kızlara herkes ilgi gösterirken erkekler öylece kalıyor off off sadece intiharı düşünüyorum ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bakımı kızlar için değil, kendiniz için yapmalısınız ve erkeklerinde bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum (Makyaj değil).
3 ay öncesine kadar hep bakımlıydım ama artık yapmıcam çünkü gençliğim soldu biti sevgilim olmadı bakan kız olmadı bakımı boşuna yapmışım hep Bi skm olmadı afederisn
Işte baksınlar diye değil kendinizi daha iyi özgüvenli hissetmek için yapmalısınız. Ayrıca 20 yaş hiç bir şey için geç kalınmış bir yaş değil. Hayatınıza bir şekilde sevgili ya da arkadaş olarak giren ve çıkan bir çok insan olacak. Hepsi ayrı bir dert zaten
Aslında şey ben kızlara kadınlara karşı içimde bir öfke oluştu o kızlar o kadınlar pis egolu insanlar bir Kız şu an bana gelip selam verse direk tokadı yapıştırasım var ama bunu kızlar kadınlar yaptı bu nefretin sebebi onlar
Yanlış düşünüyorsunuz. Bende hayatıma yanlış insanlar aldım. Bütün erkeklerden nefret edeyim. Size hesap sorayım o zaman.
Ama ben size hesap sormuyorum ayrıca yanlış düşünmüyorum bunu bana düşündüren sizlersiniz
Demek istediğim şu egolu pis dediğiniz insanlar yüzünden herkese tavır almanız yanlış. Yine de siz bilirsiniz. Umarım karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar. Iyi bayramlar
Sizede iyi bayramlar karşıma bir kız çıkmasın mümkünse eğer çıkarsada ben kız sırf kız olduğu için varya direk tokat yapıştırmak isterim suda boğmak istiyorum yanlış biliyorum ama kızların yaptığı az bile benim yaptığım
Sen önce bi o bakis acini degistir bro erkekler bakim yapınca bakmiyorlarmis kim dedi la onu
Ya şey diyorum erkekler bakım yapınca öyle kalıyorlar boşuna yani bakış açım doğru
O zaman söyle bana dmne kaç tane mesaj geliyor hergün
😅inanmayacaksın biliyorum ama ben yinede soylim yazmadan geliyorlar be bro taktik lazim sana ha konusmayi tercih edip etmemek kişilerin elindedir bu arada yazanlar ask icin yazmıyor zaten ama şimdi burada hepsini soylemiycem ve ayrica bakımsız erkeği kim ne yapsın bro
Sen şanslısın işte bizim gençliğimiz bitti bari sen yaşa gençliğini of off
😅😅bak gerçekten senin elinde tamam belki hepsi bakmaz ama seveceğin hayatını birleştirmek isteyeceğin biri gelir ayrica sans belki biraz ama o sans birazda senin elinde
Gençliğim bittiden ne anlıyorsun acaba knk? Bitti
Ya daha 20 yaşındasın 20 ya ne bitmesi bro Allah can sağlığı versin sen bakış açını değiştir erkekler bakim yapsa bile bakmazlar falan deme bakımlı oldun mu kadin da erkekte bakımlı temiz iyi görünümlü insani sever
Bakımlı oldumda noldu 3 ay öncesine kadar hep bakımluydım ama değişen bşşey yok ben yürürken millet kızlarla ohh ne ala bende izliyorum hauatmı bu be
Ne diyim knk Allah karşına hayırlı güzel ahlaklı bir kiz cikarsin o kızda nasibin olsun amin
Hayır ben nasip falan istemiyorum kızda istemiyorum zaten kızlarda nefret ediyorum öyle nefret ediyorumki bir kız selam verse tokadı yapıştırasım var valla kızlarda uzak durucam hep zaten hiç kız çevrem olmadıki gençliğim hep sevgilileri izlemekle geçti kızlardan ölümüne nefret ediyorum hep kendimi dolduruyorum evde
harbiden sana ne yapmışlar aga kiz selam verse tokadı yapıştırırım nedir
Bana bir şey yapmadılar ama yapabilirler
Kızlar benim gözümde egolu pis kibirli insanlar onların kibrini varya o pis kibrini yakarım valla selam versin direk basarım tokadı ben iyiyim gerçekten
Peki aga bisey demiyorum hayatını bilmediğim için bisey diyemiyorum
Beni haklı buluyorsun dimi
Keşke knk tüm erkekler benim kontrolümde olsa o kızları varya sen bilmiyormusun onların o pis egosu o pis kibri varya onları varya denizde boğacaksın
Bana hak veriyorsun dimi
Hakli bulmak su şekilde haklı buluyorum dediklerin bazıları dogru bazen bakim yapsana ise yaramayabiliyor ama mesela nasil yaptığında önemli acaba tip olarak beğenmiyor olabilirler mi istersen özelden at resmini
Şöyle söyliyim kimse bana tipsiz demedi bu zaman kadar bir kere omegle varya biliyorsundur oraya girdim bir bandana vardı taktım ilk defa bir kız bana yakışıklı dedi ve sonra sildim uygulamayı oda tek kız dedi belkide normaldir tipim ama kimse tipsiz demedi
Neyse beni haklı bulduğuna sevindim
Bşşey sorabilirmiyim sana?
Sor
Aga demediyse ozmn bu kadar karamsar olma yazık sana
tokadı yapıştırmak ne demek ya dedin niye bunu yazdın anlamı ne bunun
Yani aga dedin ya elimden gelse tokat yapıştırırım her selam veren kıza onun için dedim sen fiziksel tokattan mi bahsediyorsun yoksaa diğer sekilde mi
Fiziksel tokat çünkü onlara karşı nefretim var ve bu nefret günden güne büyüyor kendimi tutuyorum ama
Ya oyle olma aga insanlar sana bisey yapmamış ki illaki sende mutlu olursun
benim 25 olmadı büyük ihtimallede olmaz. Paralı yapmaya alisacaksin.
Boyum 170 diye baştan kaybettim ben senin neden olmadı
Neden olmadığını bilemem benim 178 tr dışına çıkınca da yapilabilir.