Kocamla kaynanam yüzüne birbirimize giriyoruz. Ne yapmalıyım?

Merhaba3 senelik evliyiz kocam herşeyme karışıyor taktığım lense kadar susuyorum sırf omu kıskandım diye dayak yedim resmem ve dayak yediğim için annesine yazdım annesi bana dediki oğlum dövdüyse hakketmişindir boşu boşuna vurmaz dedi ondan bi destek bi ihtiyaç istemiştim kendi anneme diyemedim çünkü eşimi öldürürlerdi onlara demek zorund akalfım ve bu şafa maruz kaldım eşimde beni boşanmaya götürmedi izin vermiyorum dedi barıştık ama sinirim dinmedi ona karşı ve bu olay olalı 3 gün oluyor bugün geldi dediki ben seni boşanmaya götütmedim diye senin popon kalktı git bışa beni dedi bende dedim ona boşanmaya feğil bana vurduğun için sama kötü davranıyorum oda hep bana iey derdi kimse seni istemez seninle hiç bi erkek olmaz hep böyle aşğalardı beni sürekli ve kavga esnasında bana dedi seni yılanla aynı deliğe koysak yıkan senden kaçar dedi bende dedim benim eski sevgikikeri. Oldu neden kaçmadı onlar beni değil ben onu bıraktım dedi sonra sen benimle nasıl böyle konuşursun dedi sonra annesinin öuhabbeti açıldı dedim ona annen bunu dedi ve benim suratıma dediki annem ne kadarda iyi tanıyor hakketmeseydin dedi ve evden kovdum
Güncellemeler
+1 yıl
şu an bacakları. Mosmor kendimi savunmak için elime sopa almak zorunfa kaldım ona vurdum ve ona vurunca daha çok beni dövdü tesim atamıyorum yoksa atıcM
Kocamla kaynanam yüzüne birbirimize giriyoruz. Ne yapmalıyım?