Sakıncalı bir taraf göremiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapabiliyor olmanız zaten eş olmanın gereğidir diye düşünüyorum. Her an her dk sevgili modunda iç içe olamazsınız. Eşinizin sizden soğumasından korkuyorsunuz ama o daha farklı bir boyut. Bu durumla alakası olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gamer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonuçta evli çiftsiniz. Erkek arkadaşın değilki bu şahıs gelip başkalarından aldığın fikirler ile hareket edesin. Git kendiyle yüzleş. Ayrıca bakınca kendinlede çeliştiğini söyleyebilirim. Adam seninle eğlenebiliyor. Bunun seni mutlu edeceği yerde sorguluyorsun.
10 Yorumla
Evlilik böyle olmalı arkadaş gibi, en iyi arkadaşın eşin olur zaten, sürekli sevgili eş modunda başka bir evreye taşınıyor bu durum çoğu evlilik bu yüzden bitiyor, içinde bulunduğun durumu kavrayamamış oluyorsun bu şekilde ya da kavramı.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Gamer konusunda 728 cevap paylaştı. Dert edilecek bir şey değil bence, boşuna endişeleniyorsun. Ayrıca hayatını birleştirdiğin insanla eş olmanın yanı sıra arkadaşda olabilmelisin. Belki bu salgın senin ve işin için bu konuda bir avantaj bile olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
- Gamer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılşu an pek çok insanın düzeninin ve rutininin değiştiği bir süreçteyiz..
Bence buna çok fazla canını sıkma ve arkadaş olabilmeniz -kavga etmenizden , tartışmanızdan ve anlaşamadığınızı farketmenizden daha iyi..
Zîra bu süreçte sürekli kavga eden ve ayrılık kararları alan çiftler olduğunu , haberlerde hep duyuyoruz.
Geçici bir süreç bu, Hersey normale döndüğünde ve eski sosyal hayat, düzen hayatımıza girdiği zaman geri dönüşümü harika olan bir durum sizi bekliyor..40 Yorumla
+1 yılİyide bir insanın eşi hem kankası hem arkadaşı hem dostu her şeyi olması lazım değil mi?
Aslında bu durum eşlerin birbirini keşfetmesine neden oldu.. kanka olsanız bile yine sana daha çok alışmış olması durumunu göz ardı etmemelisin
Onun neleri çok sevdiğini ya da kendisini senin yanında daha iyi ifade edebilmesi daha güzel degil mi?
Bence hayat normalleştiğinde normal kıvama gelirsiniz sizde220 Yorumla
+1 yılBence kanka olarak görmesi de iyidir yani sonuçta evlilik sadece partner ilişkisi anlamına gelmez ki. En iyi arkadaşı olman da çok güzel bir durum bence. Seninle vakit geçirmeyi seviyor daha ne. Mesela eşiyle sohbet etmeyen kendi kendine takılan hatta evde eşine psikolojik şiddet uygulayan tonla erkek var. Bence çok şanslısın farkında değilsin. Romantik takılmak istiyorsan da bu genelde kadınların elinde oluyor. Yani ortamı ve ambiyansı genellikle kadınlar ayarlıyor ve erkekler uyum sağlıyor. Keyifli geceler.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Bence de bravo
+1 yılBunun nesinden şikayetçisiniz anlamadım. Birlikte oyun oynamak, oturup konuşmak vb sadece yakın arkadaşlara ait şeyler değil. Birlikte güzel zaman geçirdiğinizi gösterir bu, kankası sandığı anlamına gelmez. İnsan sevgilisiyle de arkadaş olabilmeli yani. Normalde ne yapıyordunuz ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılBunlardan şikayetçi degilim yaparken aldığı tavırdan şikayetçiyim bir insan kafa topu oynadığı eşine gol atınca kahkaha atarak aldım mı façanı der mi ya
- +1 yıl
Yani şakalaşıyordur belki, bu size bakış açısını değiştirmez ki. Yine de bazı kelimelerinden ya da tavrından rahatsızsanız bunu ona söyleyebilirsiniz bana bu şekilde hitap etmeni istemiyorum gibi.
+1 yılDaha güzel. Neyini beğenmiyorsun. Adamı futbol pubg oynamaya çağırırlar. Lan karım sizden daha güzel oynuyor der seninle oturur evde geleceğe yatırıp yap bırak bunları
Can sıkıcı olursan bunla eğlenilmiyor der. Eşler hem eğlenmesini, hem sevmesini, hemde arkadaş bilmeli, olmalı. Böyle saçma sapan şeyleri takıntı yapma. Eğer çok fazla cinsel ilişkiye girmek istiyorsan onu oyunun tam ortasında cezbedecek şeyler yap.30 YorumlaEş dediğimizde hayat arkadaşı değil midir? Oyun oynuyorsun diye erkek kankasıymış gibi hissetmeme gerek yok erkek kankasına tavrı ile sana tavrı aynı olabilir mi? Evlenmek istesem belki bir gün evlenirsem oyun oynayan beraber aktivite yapabileceğimiz bir eş isterim zaten evlilikte bunlar için değil midir? Tamamen olmasa da
11 Yorumla- +1 yıl
Çokmdoğru
- Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında çiftler arkadaş da olabilmelidir. Bu süreçte çok aykırı gibi gelmedi bana. İlişkinizin devamı ve sürekliliği için güzel bir şey diye düşünüyorum. Mesela arada izlediğiniz filmler romantik ya da erotik de olabilir. Çok arayı açmayın diye dedim.
10 Yorumla
+1 yılBu gayet normal bir süreç, ramazan bittikten sonra normale dönersiniz. Illaki cinsellik olacak diye birşey yok bir bakış bir dokunuş ona olan sevginizi gösterecektir. Ayrıca birbirinize olan hislerinizi anlatan mektuplar yazabilirsiniz.
41 Yorumla- +1 yıl
Bence de haklisin
+1 yılİyi de bir insanın eşi hem kankası hem arkadaşı hem dostu her şeyi olması lazım değil mi? Aslında bu durum eşlerin birbirini keşfetmesine neden oldu. Kanka olsanız bile yine sana daha çok alışmış olması durumunu göz ardı etmemelisin. Onun neleri çok sevdiğini ya da kendisini senin yanında daha iyi ifade edebilmesi daha güzel degil mi? Bence hayat normalleştiğinde normal kıvama gelirsiniz siz de.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle olmalı
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili gizli üye. Evlilik yeri gelince arkadaş yeri gelince kanka yeri gelince eş olur evlilik budur ne güzel birbirinizle ilgileniyorsunuz ve kendi huylarınızı öğreniyorsunuz aşağıdaki bir yorumunda kafa topunda aldım mı facani demiş bunu ciddi bir şekilde dediğini sanmıyorum ama siz eğer rahatsız iseniz iftar sonrası karşınıza alıp konuşabilirsiniz.
10 YorumlaYa ne güzel sürekli kocanın yanındasın sürekli onunla vakit geçirebiliyosun kanka olsan ne olur sürekli senin yanında sonuçta. Saçma salak şeylere takıyosunuz ya evlenmeseydin la o zaman. Adamla sürekli yanyana olmayı kaldıramıyosan evlenmeseydin. Millet ilgilenmiyo uzaklaşıyo diye dert yaar senin şu sorduğuna bak
00 YorumlaBu süreç bir çok ailenin manevi durumunu bu hâle getirdi. Ancak size düşen bunu alışkanlık haline getirmek değil yavaş yavaş değişikliğe gitmenizdir. Ama halimiz yok demeyin, bunu gerekirse cinsellikle yapın gerekirse başka şekilde.
21 Yorumla- +1 yıl
Cwn sıkıntısından he
Gamer konusunda 309 cevap paylaştı. Karı koca olduğunuzu tekrar hatırlat hiç kocam olmadı ama kocam olursa onunla yeri gelince kanka da olurum ama tabi her zaman degil sırnaş ona öp sarıl falan mıç mıç ol bence düzelir ya da otur konuş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım iki cilve yap. Bak sıkılır adam. Karantina çol ayrı bir psikoloji. Rutine bağlamayın. İlle seks değil. Halinizmi kalmıyor oral seks vs yap. Cinsellik hic istemiyor iseniz puzzle yapın, izlemdiğiniz bir film izleyin. Mesela saksıda cicek alın sulayın yetistirin. Veya online dil öğrenin ona çalışın, beraber yemek yapın falan ne bileyim
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseks normal bir olay. Bunu yaşamak her önüne gelen ile yatmak, her önüne gelen ile oral yapmak anlamına gelmiyor. Soruna gelince, evet daha önce yaptım. 2 kişi ile yattım. İstersem çok oral yaparım ister 1 kişi oral yaparım istersemde kimse ile yatmam.
Cevap sahibi+1 yılbekarim. Bir kere istemeye geldiler olmadı. Nasip değilmiş.
Cevap sahibi+1 yıl24. neden?
Cevap sahibi+1 yılhayir
+1 yılBence bu sorun oluşturmamalı neticede sende arkadaşı da, kankayı da, eşini de herşeyi bulması güzel bir durum. Karantinada birbirini yiyen çiftlerden olmaktansa beraber vakit geçirebilecek oyunlar kanka vari yaklaşımlar daha iyi diye düşünüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düsünüyorm
Yani kanka gibi olması bence çok da sorun değil. Kocan olduğu için her şeyin o senin. Kankan, arkadaşın, kardeşin vb. Ama Bence düzelirsiniz yani ortam düzelince. Hem seninle vakit geçirip oyun oynaması güzel bir şey.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı btw
+1 yılSenin dert yandığın seyler cogu kişinin hayali... Bence şımarma yani. Yalnızlık nedir biliyormusun acaba?
40 Yorumla
+1 yılAnlattığınız şeyler eşler arasında çok güzel bisey. Böyle bir evliligim olsun isterdim doğrusu siz diğer türlü sıkıntı yok diyorsanız bu konuyu da takmayın bence. Birlikte oyun oynayabilmek, sohbet ve arkadaş gibi takilabilmek çok hoş 😊😊
02 Yorumla- +1 yıl
Değil mi
Ahahahajjaldisiapp bunları yaparken cilvenide yapsana o zaman sana bakışı değişmez. Çok güzel bir şey arkadaş olmanız, olabiliyor olmanız. Yani yakın arkadaşınızla yapabileceğinizi birbirinizlede yapıyorsunuz. Ne ala!
01 Yorumla- +1 yıl
Her sey cinsellik değil
+1 yılBence sevgili veya karı koca olmak zaten en iyi arkadaş olmayı da gerektirir. Yeri geldiğinde en yakın dostu olursun yeri geldiğinde sırdaşı yeri geldiğinde partneri. Bu kötü bir durum değil ki.
10 YorumlaMerhabalar,
Ben korkulacak bir durum görmüyorum hanımefendi. Eşiniz hem sevgiliniz hem dostunuz, hem kankanız olabilir yeri gelince. Korkulacak bir durum yok.10 Yorumla
+1 yılNe güzel işte. Aynı dili konuşabiliyorsunuz. Beraber eğlenebiliyorsunuz. Belli bir yaştan sonra emekli olduğunuzda da aynı olacak. Birbirinizle kavga etmeden yaşayabiliyorsanız mutlu olmanız lazım.
10 YorumlaKeyifli duruyor bu anlattıkların. Neden şikayetçisin ki
41 Yorumla- +1 yıl
Kocası buna kanka gözüyle bakar olmuş bundan
+1 yılanlamadığım şey daha ne istiyorsun bu durumda kalıp kavga eden onca eş varken güzel vakitlerinizden şikayet etmen nankörlükten başka bir şey değil.
yani bence böyle saçma saçma triplere girmek yerine haline sevin boş da yapma
salak salak hareketlerden başka bir şey değil böyle bir şeyden şikayet etmen hayat arkadaşı denen kalıp ne demek bilmiyorsun galiba (!)01 Yorumla- +1 yıl
Cok hakli valla
- Gamer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin kızım siz ne olmasını bekliyordun kadın cay demle ayaklarımı yıka falan kır dizini otur bu mu olsun sosyal olmadıgınjz zaman tabı Kı boyle olacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Bse dicem asiri doğrı
+1 yılBunda ne var ki ne güzel Allah muhabetinizi artırsın inşallah eş arkadaş dost demek konuşmuyan erkek var vallahi ne güler gülersin ne ağlar ağlarsın öyle ahlakı olan çok insan var mallesef...
01 Yorumla- +1 yıl
Artı bir
İnsanın en yakın arkadaşı kankası sevgilisi , eşidir gayet iyi durum , aşk filimleri dizileri izleyin ve tahminlerde bulunun , senceler ve benceler ile ilk günleri yağad edin.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle yapmalılar
Ya bence harika😃 Niye buna taktın ki? Hayat arkadaşının en iyi arkadaşı olman ve sana öyle davranacak kadar yakın hissetmesi kendisini süper bişey bence
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden
Ne yapsa yine yaranamıycak nasıl olsa konuşmasa beraber vakit geçirmese bu seferde soğuk davranıyo diycektin sizi anlamak çok zor.
10 Yorumla
+1 yılBelli ki bu geçici bir durum. Ramazan ayının ardından ilişkinize heyecan ve değişiklik katacak şeyler denersiniz.
11 YorumlaBir insan ile sevgili ya da es olmadan once arkadas olabiliyorsan o ilişki sağlıklı ve huzurlu yürür
SEN SANSLISIN ve farkında değilsin bence11 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana erkek arkadaşları gibi kaba saba davranmıyorsa sorun yok bence. :D Çiftler yeri gelince birbirinin en yakın dostu da olabilmeli zor süreçlerden geçiyoruz. :)
21 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru
- Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence yakınma evlenmek zaten sonsuza dek süren arkadaşlıktır
20 Yorumla Eşin aynı zamanda en yakın arkadaşın olmalı. Ne güzel işte
20 Yorumla- Gamer konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılRamazanda olsa iftardan sonra sahura kadar bazı seyler icin vakit var. Hareket lazım anla işte. Sonra sahur gelmeden temizlik.
00 Yorumla
+1 yılNe guzel iste onu her haliyle tanıma fırsatı elde ediyorsun. Yalansız dolansiz saf ve temiz olduğu gibi
00 Yorumla
+1 yılBence süper bir evlilikte hem sevgili hem kanka hem abi kardeş hem anne baba yani o senin her şeyin olmalı dert etme sana daha çok bağlanır saygılar
01 Yorumla- +1 yıl
Daha swmimi olurn hem
Yeri gelir kanka yeri gelir kardeşin, annen, baban olur. Ne güzel vakit geçiriyorsunuz. Birbirinin yüzüne dahi bakmayan evlilikler görülüyor.
00 Yorumla
+1 yılCepte para var mi ondan bahset sen.
Gerisi ufak tefek detaylar...
Ahiretteki imandan daha değerli maalesef günümüzde para...01 Yorumla- +1 yıl
Oyun stresi alır gşder
Belli ki bu geçici bir durum. Ramazan ayının ardından ilişkinize heyecan ve değişiklik katacak şeyler denersiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Belki istediği cinsel hayatndeğildir sadece
+1 yılNe güzel işte la ilişkiye fark böyle koyulur sürekli monoton monoton diyorsunuz adam rejim değiştirmiş :)
00 Yorumla- Gamer konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin hayali işte 👀😂
Diğer çiftler boşanmaya kalkar siz ise ilişkinizi güçlendirmişssiniz00 Yorumla - Gamer konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar insanin için de trol olduğunu düşünen tek benmişim yav trolmü değilmi şüpheye düştüm şuann 😊
00 Yorumla
+1 yılNe güzel iste daha ne istiyon bol bol romantik anların olur çocuk yoksa evde birde her saniye birbirinizi mutlu edersiniz mutluluğun dibine vurun işte
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Gamer konusunda 456 cevap paylaştı. Siz yine beraner oyun oynuyomusunuz bnmki tek surekli oyun oynuyor ha varligi ha yokluğu
20 Yorumla
+1 yılHep böyle birşeyi hâyâl etmiştim bende eskiden 🙂 Benim ulaşamadıklarıma, bazıları burun kıvırıyor..
31 Yorumla- +1 yıl
Doğrusun
+1 yılKarantina olmadanda ben eşimle kanka olurdum herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Kanka olmak da füzel
+1 yılbenim anlamadığım şu sen ne diye şikayetçsin? ne güzel işte lan hem kocan hem kankan nsnsb
10 YorumlaTamam da şöyle bişey var ben bir insanı seviyorsam o insan benim herşeyimdir arkadaş, eş, kardeş herşey temsil eder
00 Yorumla
+1 yılkadın işte.. ne olsa yetmez:) bunun hayalini kuran nice çift olduguna adım kadar emınım oysa..
10 Yorumla- Gamer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEsinle yeri geldimi kanka yeri geldimi dost yeri geldimi de sevgili olacaksın hayatta. Bunlar ilişkiye renk katar
00 Yorumla Birbirinizin hem eşi hem arkadaşısınız işte bu kötü bişey değil ki ne güzel :)))
10 Yorumla
+1 yılSen salakmısın zaten sorunu kendin yazmışsın ramazandayız karantina var ne yapmasını bekliyorsun adamın cinsel bişeyde istemiyormussun ne yapsın adam sana hizmetmi etsin yani 7 24 evdesiniz oyun oynamak dışında ne yapmayı bekliyorsun evde
20 Yorumla
+1 yılNe güzel işte hep romantik olmaktan sıkılmıyor musunuz böyle çok iyi
11 Yorumla
+1 yılHarikasınız 😂😂🌹🌹 mutluluklar dilerim. Ciddiyetle söylüyorum çok uyumlu bir çiftsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken böyle bence
Yani kocan ile beraberken eğleniyorsan ne mutlu bence güzel bir durum
00 Yorumla
+1 yılHahaha Allahımm😅😅
Ramazan ve karantina geçsin eski halinize dönersiniz korkma.00 Yorumla- Gamer konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha yan car olarak kanki modunu açmış
Kankilerini özlemiş herhal
Elbet bugünlerde geçer00 Yorumla Ne olursa olsun ufak dokunuşlar her zaman şart hiçmi azmiyor bu adam
00 YorumlaNe güzel işte ortak nokta bulmuşsunuz bu hâline şükret muhabbetiniz daim olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne