Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ahlak polisi kesilsek nedir kesilmesek nedir? Senin yaptığının ne olduğunu değiştirmeyecek mutlak bir gerçek var ortada... sen burda millete laf etsen nedir etmesen nedir? Yine sonuç aynı.. etme bulma dünyası, kim bilir belki bi gün ablan da kocanla olur , ne olacakki demi 😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen ciddimsn ya piskolojn bozk senin bnce Bn okurken başımdan kaynar sular aktı ablan duysa nasıl üzülür o eniştn ablanı hak etmiyor sende kardeş olmayı hak etmiyorsun kusura bakmada biz buna genel tabirde kaşarlık deriz kocamı seviyorm diorsn başkasından nası etklenyorsn anlam veremiyorum her hangi biri değil eniştn yani norml değil asla kocn sana yapsa hoşuna gider mi birde çocugn var çocgnda çok gzl bir anne olyorsn örnk olyorsn sen neysen evladnda o olur yapma yazık edersin yuvana ablana ailene bir anlık heves içn unutma tip falan geçici onmli olan o yurkteki merhamet seni sevmesi saygı duyması tip kalmıyor yaşlanınca ve Allah katında da çok günah Allah görüyor bunu sakın ama sakın unutma kendine nası yakştrırsn sen birde ablanın kocası kıza yazık değil mi sen de evlenmeseydn yani tipe çok önm veryo san tipe önm verdgn içn hiç bir zaman mutlu olamzsn Allahn verdi nimetleri hiç Br zaman göremezsin şükür etmeyi bil kıskançlığı bırak zevkini bırak ölmlü dünya cehennemde ya mana değmez burdki bazı abazalarn lafını da dinleme ahıretlgni yakma ablamdan olma
60 Yorumla
+1 yılAlttaki erkek yorumlarına baktım da gerçekten diyecek kelime bulamıyorum kifayesiz kaldı şu an her şey dilime. Baldız baldan tatlıymış ulan demek ki bi evlenseniz karılarınızın kız kardeşlerine potansiyel yatak arkadaşı gözüyle bakıyor olacaksınız. soruyu soran kişiye dahi bir şey diyemiyorum bu platformun amacı soru sormak evet ama bu kadar geniş bir bünye olmamalı.
00 Yorumla
erken yaşta hayatını tecrübe etmeden eve bağlandığın için merakların arzuların ve taleplerin eksik bırakılmış. normal olmadığını bilsende bu soruyu sormuşsun çaresizlik içerisindesin çünkü. seni yargılamak ve eleştirmek iyi gelmeyecek biliyorum ve bunu yapmayacağım. umarım ailenin sorun yaşamasına izin vermezsin biliyorum böyle de sen kadınlığını hayata karşı eksik bırakmış hissediyorsun sevgilin bile olmadan aile olmuşsun ama hayat bazen sert işte
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılYorumlara takılma öncelikle burası böyle yaoacak birşey yok ama sana tavsiyem elinden geldiğince uzak kal ve eniştene bundan rahatsız olduğunu hissettir ki bitsin bu derdin çünkü ablana kocana çok büyük hakaret olur yapma ablanla kusersiniz eşinden bosanirsin çocuğun ortada kalır lütfen hiç girisme emin ol bu kadar yakınken tek seferlik birşey olmaz devamı gelir muhakkak o yüzden olabildiğince kendini uzak tut enisteni de kendinden uzaklastir lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Çok çok haklısınız. en mantıklısı sanırım bu.
+1 yılYanlış anlamışsındır:) demiycem. Enişten karaktersizse sen de mi öyle olacaksın! Demek ki sen ondan daha karaktersizsin ki iki bakışta hemen kayıyorsun. Üstelik sen yalnız eşini değil, ablanı da aldatmış oluyorsun. İnnşallah öyyyle bir anda yakalarlar kii hayatınızın en acı anı diycem de sizin sizin yüzsüzler gülüp yediği halta devam eder. Pislikler şu yorumlara bak ya insan kalmamış!
23 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi yüzsüzler*
- +1 yıl
hakaret etmeyin artık ya gerçekten
- +1 yıl
Allah allah dua et çocuk var daha beterini de söylerdim. Çok kötüsün var ya yakında yüzünden okunur nasıl biri olduğun
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatını yaşa bebeğim sen sonuçta özgür bir kadınsın. istediğinin altına yatabilirsin. beden senin bedenin. sen de ona biraz yakınlaş onunda zaten sana ilgisi varsa ilk fırsatta sana gömecektir. tabi yakışıklı adam içinin gitmesi aşık olman gayet normal bir se güzelsen güzelliğini şimdi kullanamayacaksan ne zaman kullanacaksın. hayat senin hayatın tadını çıkar
061 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkkür ederim genç yaşita evlenmenin sıkıntısını çekiyorum sanıyorum...
Cevap sahibi+1 yılzaten toprak olacak şimdi kullanmazsan ne zaman kullanacaksın
- +1 yıl
Ne iğrenç bir herifsin be
Cevap sahibi+1 yılBana niye söylüyorsun bunları ben yapmıyorum ki diğer kadın yapıyor
Cevap sahibi+1 yılTiple nasıl ne alaka adam yakışıklı diye aşık olmuş demekki yakışıklı adamın etkisi fazla yani
- +1 yıl
Ya pes bişe demyorm hadi o cahil neyse de sen de bnu destekliyorsun nası Bi zihnyt ya ablasının kocasıyla ol ası norml mi boşansn. Kme s. İstiyorsa yaptrdn kendni ayıp ya bide ablam kabul eder bnce yazmış ozmn siz fuhuş işlettn olsn bitsin yani nası bir karakter anlamam norml dior bide abi gelde snrlenme
- +1 yıl
Senin eşin de kardeşin daha yakışıklı diye altına mı yatsın?
Cevap sahibi+1 yılben evlenmiyeceğim ki zaten abim evli ve çok yakışıklı. ben günübirlik kadınları bulurum yaşayacağımı yaşarım herkes mutlu bir şekilde evine döner. hayatımdan da çok memnunum
- +1 yıl
O zaman sen yengeni altına al ne dersin?
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i buna ihtiyacım yok. zaten ben de çok yakışıklıyım hemde maddi durumum çok iyi hatta bazen kadınlardan bıkıyorum en güzel kadın olsa bile. kadınlar yakışıklı erkeklerin altına yatmak için sıraya geçtikçe bu düzen değişmeyecek
- +1 yıl
Paran var yok beni ilgilendirmiyor kişiliğin beş para etmedikten sonra. Bu yazdıklarımı okurken azıcık da olsa zoruna gitmedi mi cidden?
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i sen öyle diyorsun ama kadınların hemen hemen hepsi paran ve yakışıklılığın varsa kim olursa olsun senle birlikte olmak istiyor. bence sen yakışıklı birini bulamadığın için böyle feveran ediyorsun
- +1 yıl
Iyhhallah cezaa vere herşy para mı lan abaza gerle yok ki dior bide bu tipn herşyn geçici oldgnu biliyorsun dimi Allahn tek bir şeyne bakar seni alt üst etmesi dikkat et şükür et nefsine yenik düşme nefsine yenik düşenler ne yazık ki onları hiç iyi sonuçlar beklmyo o bir tarafta nası miden kaldryo senin başkalarıyla beraber olmayı helal varken Allah ıslah etsin sana bişey denmz ergensn belli diecm de senin gönl gözn de hepsi de kapanmış herşyi krli göryosn dünyaya çok kaptrmşsn kendni bu soruyu soran arkdş gbi sonunuz cehennem bnu bil sana daha da başka laf söylnmz Allah asln seni
- +1 yıl
Yakışıklı da gördüm, zengin de gördüm ama hem yakışıklı hem zengin hem de karakteri bir arada barındırabileni görmedim. Bir hayır görmediğim için böyle rahat konuşuyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 kültürden bahsediyorsun daha düzgün yazmasını bilmiyorsun. ayrıca büyük konuşma senin elinde güzellk olsaydı eminim sen de bu güzelliğini kullanmak isteyecektin
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 Hem yakışıklı hem de zengin çok adam var bunu kabul etmemenizin sebebi ulaşamadığınız ciğer meselesi. size acıyorum en kısa zamanda zengin ve yakışıklı bir adam en azından yoldan geçerken bir göz kırpar. çünkü daha fazlasının olması biraz zor
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 hayır kabalaşmayalım lütfen sizin gibi kendini iyi addeden bir bayana yakışmıyor
- +1 yıl
😂 @baby_shark99 bak gel gel sana yakışıklı, paralı, karaktersiz birini daha buldum. Buluş ve altına yat tamam mı tatlım hatta eşini a yok eşine yazık ona bulaşma. Enişteni al bununla tekrar buluş ev de tutarsınız bu zengin parasını neye harcayacağını şaşırdığı için bu yola düşmüş her neyse. İster bununla enişteni yatırırsın, ister grup yaparsınız yalnız midem bulandı 😂 sizinki bulanmaz biliyorum. İşte sonra ne hallt yapıyırsanız yapın.
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i bu iltifatını çok beğendim zengin yakışıklı ama karaktersiz. işte kızlar buna bitiyor. bu üç özellik yüzünden bazen şımarıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 katılmıyorum sana kesinlikle lütfen biraz dürüst olun zengin ve yakışıklı birini bulamadığınız için bulduğunuz birini sevdiğinizi zannediyorsunuz. Ama kendinizi kandırıyorsunuz
- +1 yıl
😂😂sen... bak bir süre düşündüm ne yazıcam diye ve şu an şaşkınım😮 acaba... neyse Allah ıslah etsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i teşekkür ederim zarafetiniz için ama sen bana daha büyük bir teşekkür borçlusun benim gibi bir adamla bu kadar yazıştığın için
- +1 yıl
Salak zatn zengnm nişanlımda zengn neyin arama çabasına düşym km oldgmu bir öğrensen bu konuşmaların boş boşa ezik sjsjs sende s. Sürülecek akıl yok demişdm dmi engellym senin götnü çok kaldrmşlwr belliki o yuzdn hayatına brni sabit alamıorsn bnun adnı da Bn kmseyi istmyorm ki diorsn sana kmse bakmaz bu beyinle norml tatlım ahjsssjjs sende biraz akıl eksklği var acıyorum sana ahh yazık kıyamam tez zamanda iylşn inşallah hadi Bay bay canım
- +1 yıl
😂aynen teşekkür ederim boşluk doldurmuş ve bir işe yaramış oldun.😏
Cevap sahibi+1 yılişte buna bayılıyorum kadınlar benim için kavga ediyorlar ama bence boşuna uğraşıyorsunuz
- +1 yıl
😂😂eziklik onu yücelten şey zaten
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 neden gizli yazıyorum bazı hatunlar benim için ciddi düşünüyorlar onları hayal kırıklığına uğratmayalım demi bir soru yüzünden
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 sen de güzel sayılırsın ama yine de tipim değilsin
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 senin gibi bir bayana yakıştı mı benim gibi bir adamın seviyesine düşmek müteessif oldum
Cevap sahibi+1 yıl@denizmiyy boğulurken muhtemelen yanımda bir sürü güzel kadın da götüreceğim
Cevap sahibi+1 yılbir de sen beni bir görsen dediklerine pişman olursun ama iş işten geçer
Cevap sahibi+1 yıl@denizmiyy Her önüme gelenle konuşacak olsaydım oooooo
Cevap sahibi+1 yıl@denizmiyy evet sizi yiyorum ama çirkinsiniz siz
Cevap sahibi+1 yıl@58svslı58 ama sizi sevdim ha buradan çıkışta hepinizi kuşum aydının konserine götürecem dönüşte de size telefon alacam
Cevap sahibi+1 yılsenden etkilenmeye başladım ama ben
Cevap sahibi+1 yılyani sözlerin ağır gelmeye başladı
Cevap sahibi+1 yılKızlar bugün çok ilgiye ihtiyacım var
- +1 yıl
Yeter be sen de hadi yazma artık boş bildirimlerden sıkıldım.
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i bakma sana bak mı diyen var ayrıca bildirimden korkuyorsan bana yorum yapmayacaktın burası benim yorumun ben senin yorumuna yorum yapıyor muyum? ayrıca AĞANIN YORUMUNUN ÜSTÜNE YORUM OLUR MU?
- +1 yıl
Anladım hastasın. Allah ailene sabır versin
Cevap sahibi+1 yıl@Diğerkâm1i ama iki gündür benimle ilgilendiniz size minnettarım kız arkadaşım hastaydı benimle çok ilgilenemedi iyi ki varsınız kızlaaaaar.
Cevap sahibi+1 yılKızlaaaaaaaar hepinizi 😘
Cevap sahibi+1 yıl@denizmiyy 'size laf atana siz öpücük atın' size yakışıklı erkek tavsiyesi son olarak
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa iğrençsiniz ya gerçekten iğrençsiniz ister troll olsun ister olmasın bu nasıl midesizlik? Eğer gerçekse yazık değil mi kocana da ablana da illa birine kayacaksan git boşan enişten ya da akrabalık ilişkin olmayan birine kay edepsizlik bu ya nasıl bakacaksın insanların yüzüne ailenin yüzüne
10 Yorumlaİnsan kız kardeşine bile güvenemez mi ya bu devirde öldürdünüz kardeşlik ruhunu ne diyeceğimi bilemiyorum empati yap ya hiç mi vicdanın acımıyor utanmıyor anlamam ki
30 Yorumla
+1 yılHer şeyini kaybedersin kardeşini kocanı oğlunu değer mi sizce? Kardeşin ve eşin böyle bir ihaneti kaldırabilir mi bunu hak ediyorlar mı
Her beğendiğimiz kişiye atlamalı miyiz annesi sen anneler kendini çocuğuna adar10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNdense enişteler tatlı gelir yanliz alışınca birakamazsin o lanet bir zevk bunu bil hayatın kararır vaz gec bu işlerden kocana soyle iyice mutlu etsin seni
01 Yorumla- +1 yıl
kocama ne söyleyeyi m ki
+1 yılVijdan azabından ölürsün. Hem ablana karşı, hem kocana karşı hem cocuguna karşı. Yüzlerine baktıkça için parçalanır. Kendine ve hayata küsersin
12 Yorumla- +1 yıl
ben de vicdan yapıyorum zaten su an kendimi durdurmaya calsııyorum ama neden böyle oldu anlamadım sanırım gercekten yasımdan dolayı
- +1 yıl
Yapma sakın ömür boyu azap çekersin
Yuh diyorum başka bisey demiyorum ulan senin kız kardeşin o, ona bunu nasıl yapacaksın enişteni s... et o elin oğlu ama değeri kardeşin be yazıklar olsun insan kız kardeşine güvenmezse bisey demiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Trolsen eğer hiç komik değil
Yok ciddiysen çok trajikomik bı durum ucuz ve basit birisin bence11 Yorumla- +1 yıl
ortada komik bir şey yok zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEniştenin sana ilgisi var mı? Senin hoşuna gidiyor görüntüsü ma ilişkilerde nasıl bilemezsin. Belki kocan seni dah çok mutlu ediyor. Dış görünüşe aldanma derim.
03 Yorumla- +1 yıl
bence ilgisi var ben öyle hissettim
- +1 yıl
@baby_shark99 emin misin hislerinden kadınlar bunu sezer
Cevap sahibi+1 yılO zaman önce bir dene duruma göre hareket edersin.
+1 yılEniştene olan ilgi senin sorunun eşinde olmayan eniştede olan şey ya da şeyler ne onları bul. Ben olsam seni boşardım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSakın yapma enisten pc diye sende o.. olmana gerek yok
Ablan için bile böyle düşünmen çok ayıp
Yeni evlenmişler bide00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşam azdan çok ayıp bu zamana kadar beklemen hata mutfakta hafiften bi yıioklama yapacaktın ya da bişeyler yapıp halledecek tın sonra devamını o getirir biraz atik ol
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşamadığın
+1 yılYüzüne tükürsem harcadığım enerjiye yazık. Kalitesizliğin kelime anlamı gibisin. Gibisi fazla hatta.
00 Yorumlamemleketin toprağı yetiştiriyor işte. Size kolay gelsin hanımefendi 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılNe güzel aşk dedikleri bu olması gerek enise ile yengenin dramı...
00 Yorumla
+1 yılTroll soru sorup soru hakkını tukketigin için sen bir m*lsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir soru ya fake de nirvana video izlemeyi bırak bence saçmalamaya
Sebep olmuş sende21 Yorumla- +1 yıl
ne?
+1 yılLan 🤬
Söyle kardesine
Değiştirin o zaman kocaları 😉01 Yorumla- +1 yıl
Ne. hakareti iyi de bu yapılabilecek birşey mi şimdi yani tamam şehvete. kapilabilirsin bastır duygularını çok mu zor adam bı kolunu uzattı diye ne. o öyle sen kadınsın ya ağır ol duygularını kocana sakla 🙋 benden bu kadar kirdiysam kusura bakma 🙋
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEnişteye bir kere verdimi bir daha hep ister hani baldız baldan tatlıdır da önce ablanın tadına bakar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSizin gibiler bitmedikçe ne güven kalicak ne sevgi adisin kendine bunu layık girebiliyorsan serefin buna musade edebiliyorsa buyur yap
00 YorumlaÇok şanslı enişten varmış. enişteni yerinde olmak isterdim. Ne derler baldız baldan!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsini bosa, onunla evlen... ne dememizi istiyorsun?
Biriyle sevismek suc ve ahlaksizlik degil.
Birine soz verip yalan soylemek, arkasindan is cevirmek suc ve ahlaksizlik!01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakaret etmedim, dogrusunu soyledim. Namus bekcisi degilim ancak sen olsan ve esin bunu yapsa ne hissedersin?
Gizli Üye(18-24)+1 yılVaay bee bu senaristler Türk filmlerinde olsaa yeminle hollywooda kafa atarız
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bide yaptığın şeyi savunmuşsun eşini aldatmayı düşünüyosan sevmiyosundur sevmediğin biriyle evlisin madem aldatacaksın niçin ayrılmıyosun git ayrıl ne yaparsan yap
bak karda yürü izini belli etirme sayet senden etkilenmis belli oluyorsa dene bence
01 YorumlaAllah insana akıl vermiş ama bunlar beyinsizlikle nasiplenmiş
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsonra da eniştemle gece gece delirmeceler diye foto atıyorsunuz
kocanı aldatma10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılablana söylesen ne der kabul ederse onlarda kal birgün enişten ablanla seni yapsın olmazmı
02 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ama kocamı da ikna edebilirsem iyi olur dmi
Cevap sahibi+1 yıliyi olur tabi ne diceksin kocana
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aklından silmeye çalış bence. İlgisi olan herkesin hayatı altüst olur.
00 YorumlaKocanı aldatma eniştenle ve ablanla uzaklaş böylece haketmeyen insanlara ihaneti yaşatmamış olursun
20 Yorumla
+1 yılBunu yapman için bin sebebin olsada colugun cocugunla yüzyüze geldiğinde hep o anı hatırlayacaksın pişmanlık ömrünü kemirip bitirecek
00 Yorumla
+1 yılBen de erken evlendim malesef ben de de benzer kaymalar oluyor frenliyorum kendimi.. tabi bu kadar yakın akrabayla ama sakın tut kendini çok yanlış..
00 YorumlaSakin ol prenses.. herşet seks demek değil
10 Yorumla
+1 yılSiz niye yaşıyorsunuz ya
25 Yorumla- +1 yıl
bu kadar tepki geleceğini bilmiyordum teşekkürler daha da kötü hissettirdiğiniz için...
- +1 yıl
Bu kadar dio 😅 allahimmm enistesiyle yakinlasmak istemedigini neden alkislamadiniz kiz normal saniyor. Rabbim geldigimiz hale bunkar yuzunden bizede tas yagacak
- +1 yıl
@Ahahhahahhaha alkış tutulmasın tabi ki ben de farkındayım etik bir şey olmadıgınının. vicdanım rahat değil zaten bir şeyler hissettiğim için kötü hissediyorum. ama siz niye yasıyorsunuz lafını hak etmiyorumm
- +1 yıl
Ben mi hakediyorum
- +1 yıl
@Ahahhahahhaha sen hak ediyorsun falan demedim :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanı sevsen eniştene enişte gözüyle bakarsın ama ne kocanı ne çocuğunu seviyorsun. Genç evlilik ya da başka her ne sebep olursa olsun ALDATMA ve İHANETİN savunması yoktur.
00 YorumlaO senin enişten (aşkı memnu Behlül vakası) 😂😂😂😂
00 YorumlaBi kaçamak ne ya nası bi zihniyete sahipsin. Sen yaşama bnce ciddi anlamda yaşama
00 YorumlaDikkat etmelisin bence. sanirim oda sendden etkilenmis.
00 Yorumlasen zaten dünden gönüllüsün vermeye yolunu arıyorsun bence yakalanma bari
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılDayanamayıp güldüm bu senaryoya, 😅sorry...
15 Yorumla- +1 yıl
mantık kullanmayınca bunlar oluyor
- +1 yıl
@PianoBlack herkes kullanamaz yetenek meselesi...😉
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
gülün gülün tabi aferin size
- +1 yıl
abicim seni anlıyorum ama yaptığın yanlış @baby_shark99
+1 yıltrolü bile iğrenç Allah size akıl fikir versin.
14 Yorumla- +1 yıl
iki saattir herkes troll diyip duruyor böyle şeylerin olabilecğini ve bunun normal oldugunu ne zaman alnyacaksınız?
- +1 yıl
zoruna mı gitti silmiş yorumu
- +1 yıl
yaptığının neresi normal neresi doğru ne iğrenç bir kadınsın Allah sana akıl fikir versin beyinsiz
- +1 yıl
zoruna gidiyorsan böyle iğrenç sorunu paylaşma
zaten biraz beyin olsa böyle bir şey soramazsın bunu normal görmezsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah akıl fikir versin empati yap kocan aynı şeyi yapsa neler hissederdin
07 Yorumla- +1 yıl
eniştemle mi?
- +1 yıl
he eniştenle jhgfdsxv
Cevap sahibi+1 yılTroll ya
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
@fahriyeablanz kocan aynısını yapsa dedi ne diyim ben öyle anlasıldı
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe beni bi adım daha uzaklastirdiginiz için size minnettarım.
Cevap sahibi+1 yılKocandan önce oldun mu başkalarıyla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂 Bikereden bişey olmaz ablan daha acemi hem bişeyler öğretirsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi kere ver aşınmaz ya
O nickle bu troll olmamis aga
01 Yorumla- +1 yıl
gercek adımı mı yazsaydım yaa alla alla
+1 yılöf be ne pis zihniyet! Abin o artık!
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne yapmalısınız, boşanmalısınız...
10 Yorumla
+1 yılMevzu troll ise daha yaratici olmalısın cicim
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi düşen ağlamaz evlilik evlilik koca koca diye bir yerlerinizi yırtıyorsunuz bekarken. Sonra da ağliyorsunuz mutsuzuz diye.
- Aile & Toplum konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılEnişte sana hissst demiş.
Çok yazık00 Yorumla
+1 yılVerde kurtul... Yuh ya!..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen vermek nistersen o yapmaz. Oynar senle. cok mu yatmak istiyosun
00 Yorumla
+1 yılHarun abi milletin ahlakran etme be
00 YorumlaEnişte ekmeğini yicek sonunda :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbaldız tadına bakmış olur eniştende
00 Yorumla
+1 yılAcuna yolla bu aralar yeni proje lazım
00 YorumlaBize niye soruyon napiyosan yap?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılor*ospusun. iyi ki cehennem var.
12 Yorumla- +1 yıl
cehennem falan yok bu arada
Cevap sahibi+1 yılyaptığın davranışlarından belli oluyor karaktersiz ecnebi dölü
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılyasak ilişki fantezin mi var?
02 Yorumla- +1 yıl
böyle bi faentzeim yok aslında bilmiyorum ki şimdiye kadar böyle bir fantezim oldugunu duusunumuyorudum
- +1 yıl
yasak ilişkiden ziyade arzularını 1 defalık gerçeğe dönüştürme gibi bişi herhalde seninkisi :)
Aile & Toplum konusunda 341 cevap paylaştı. Umarım trol dür
44 Yorumla- +1 yıl
Değil ya var böyle tipler
- +1 yıl
Şimdi anlaşılmıştır umarım edebiyatın değerli eserlerinden aşkı memnunun nelere yol açtığı dizisine itiraz edenlere yobaz diyenler utanır mı... sanmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana söyle tost yapsınlar seni ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat