Yakin dan cektim bu bacagim brz Iyrenc gozukio ama Yani kolarimda da birde yuzumde cok az mor diger bacagim Hic mor degil Ama en cok aciyan o bilerek ustune basio hep normalde doviodu da Simdi yine dah fazla oldu ne yapsam acaba

Allah ıslah etsin bacım kendini korumayı dene ama şiddet kabul edilemez bacğında iğrenç değil yanlış anlamadıysam jiletle aldığın için tüyler uzayacağı zamn öyle kötü çıkar jilette ağda veya epilasyona başla
Biber gazi alcm galiba gorcek gununu. Yok ondan degil laser yapiomda Şu an jilet ile aliom Ama almadim diye bayadir ole Şu an durum
aynen seanlarına düzenli git zaten yakında o bacak avuç içi gibi olur. eşinde ya konuşup anlaşın onu her yönden mutlu et oda seni etsin baktın ne yaparsan yap olmuyor ailene aç konuyu o caniyle uğraşma
Ole Ama sorun ailem ile de konusmiom biktim artik diye cozum de Hic olmio ki veganim diye et yapmiom diye cok kizio
Sende ortak paylaştığın bir hayatı eşit ve herkesin zevklerine göre idare et o et yiyiyorsa ve buna ihtiyacı varsa yapman gerekiyor ya da onunla konuşup ya dışarıda yemesini iste ya da onu da vegan olmasını sağla vs..
Yani Hic uyusmmio Hic birsey bana Kadin hizmetci muamelesi yapio Ben Hic ole degildim olmam da tatile falan kendim gidiom o sadece senede bir kere tr gelmek istio Ben ise dunya gezmek Yani Hersey uyumsuz
anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsun yani yaşam standartlarınız daha yüksekken vs çok iyi bir aile olabilirsiniz aslında sizin tek çareniz çift terapisi diye düşünüyorum bence yardım alın baktın bişeyler düzeliyor eşine de güvendin çocuk yaparsın ondan sonra her şey tertemiz düzelir
hemen polise git ilk önce darp raporu al daha sonrasında dava aç ve kocana uzaklaştırma emri çıkarttır. darp raporunu mutlaka al en önemlisi bu
Olemi yapsam Yani Bende bilmiom ki ayrilirsam ailem de kalamam Yaniz da zor
kadın sığınma evleri var polisler seni oraya götürür orda sana iyi bakarlar bu şiddete boyun eğme sakın eğer sen boyun eğersen şiddet gören milyonlarca kadının sesini duymaz kimse. hemen polise gidip darp raporu almalısın
Yani ev ztn Benim evim Şu an biyere gitmem ki Ama Yaniz da korkiom Bende baya dovdum Onu sinirimi Aldim tatile gitcem geldikten sonra dusuncem Hersey duzgun
Kapının arkasındanelinde sopayla bekle, eve geldiğinde yapıştır kafaya. Bağla, sonra deki “gün geldi devran döndü horozzzz”
Dayak nedir, neden atılır 😏
sebebi ne peki bu şiddetin? bu sürekli oluyormu? çocuk var mı çocuğun yanındamı dövüyor sizi, gidin darp raporu alın hemen
Cevap
27Cevap
Git polise sikayette bulun. Polise gitmem diyosan da o adamla kalma. Boyle dovup dovup pismanim karicim deyip en sonunda olduruyolar. Sakin affetme.
Hala neden kocam dersin anlamıyorum 😏 baban boşuna mı var?
Vallah Ben kimseyle gecinemiom ki ailem ilede konusmiom artik oda sorun
Trollll. Sizde yiyorsunuz bunu. Git tedawi ol ruh hastası 😎
ne demek ne yapicam darp raporu alip sikayet edicen neyi bekliyiyosun
Sen manyakmsn neden gdp darp raporu almadin esine 6 ay senden uzaklastrma cezasi verirlerdi
Geçmiş olsun istersen şikayetçi ol istersen de 183 ü ara aile içi şiddet için ne yapılabileceğini öğren
Kocana seni KS ye sikayet ettim bacagimida delil olarak gösterdim akıllı ol bundan sonra de
abine babana söyle onlar da onu dövsün.. s. erefsiz pislik
Ölede babam uzakta Zaten Şu an
Bekle bir az, morarmayan yerlerinide morartsın, ne yapacaksın git şikayet et ve boşan öyle biriyle ömür mü geçer?
boşan tabi ya sevmek yerine dövmek bu nasıl pisikopat yazık sana ya kadın çiçektir koklanır sevilir canin biri bu
Bacakları okşamak varken öküz gidip dövüp morartıyor mu? Vay kardeşim
Allah belasını versin. Hemen darp raporu al
Git dava aç bosan napıcaksın
Hep dövüyor ise darp raporu al uzaklaştırma alsın
Ciddi olamazsın, darp raporu al ve boşan
Troll değilsen polise git
Darp raporu alıp şikayetçi ol
polise söyle darp raporu al. abine söyle döverler
Allah belasını versin..
Bunlar eski dayaklardan kalma
Yani Bilmem beni doverse ertesi gun morario hep Ama bu galiba 2gun
Öpeyimde geçsin
Neden dövüyor? Hep dövüyor yazmissin..
Iy ev kadini degilim falan gibi seyler dio diye birde abisine sikayet ediom
Diye
Anladim gecinemiyorsunuz.
Severek mi evlenmistiniz?
Cocukta varmis öyle okudum yorumlarda. 5 yillikta evlisin..
Ole Ama cocuktum daha Şu an sevmiom
bu bacak kimin kıllı.))) hahahha
Darp raporu al şikayet et
Soruyor musun bide bosanman gerek
Darp raporu al ve şikayetçi ol
ne yapmam gerek derken
darp raporu alman lazım..
darp raporo al boşanma tazminat al
Bizim. sorunumuz değil o abla
Böyle susmaya devam edersen daha çok yersim
Söle beni butun gun Sinir edio Ama Yaniz kalmayi da korkiom
Dayak yemek Hobi haline gelmiş Sen de bir şey diyemiyorum yani
ne zamandır böyle dövüyor
Baya baya hırpalanmışsın çocuk yoksa uzaklaş
Neden dövdü ona ben adam bile demem sen koca diyon
Döv kardeşim döv bide sen döv
Ne kadar zamandır evlisin
5yil
Evet
O okdr cok destek wermio ztn maddi tek ev alesveris yapio telefon alio Yani kiyafetlerimi tatilimi Ben kendim ödiom ztn
Yok
polise git serp raporu al
Ne denir bilemedim kaç yıllık evlisiniz
Trol dımı ?
Darp raporu al
Ayrıl?
Bilmem ki Bende Ona birsey yapsam Ama ne yapsam
Darp raporu al
Peki neden dövüyor
Bilmem Yani abisini aradim Onu sikayet etim
Diye
Darp raporu al boşan